hits

enda et hull i øret

I dag (i går, teknisk sett) bestemte jeg og Ingvill oss for å ta enda et hull i øret - oppe, denne gangen! Har hatt lyst å ta det lenge, syns det er sååå fint. Har jo tre hull fra før av, og da jeg tok de syns jeg ikke det gjorde noe vondt nesten, men var litt mer skeptisk denne gangen ettersom jeg aldri hadde tatt oppe før.... meeen det gikk fint! Litt vondt kanskje, men ja ikke sånn sykt liksom. Vurderer å ta et til og, enten på samme side, eller på det andre øret :)Syns dere det gjør vondt å ta hull i øret?

14 kommentarer

Kristina S-Pettersen

fint!!

LILLE LEAH - HÅRETE REGNBUE

akkurat der du tok det, så ja det gjorde vondt etterpå D:

kjempefint! husker ikke, tok hull i ørene for lenge siden! og har kun ett sett med hull liksom, så ble med den ene gangen jeg tok bare :)

Julie & Kjersti

Fint! :)

Sunniva oppedal

Har akkurat samme som deg, berre at eg har 8. Men det gjorde ikkje vondt å ta det, men det kommer til å gjøre vondt når du kjem borti øret og det kommer til å gjøre vondt og sove på øret ei stund. Men det går over, har hatt mitt sia mai! :)

Sunniva oppedal

sv; det gjorde vondt på meg og å snurre den rundt, så det er helt normalt :) Det er lurt og snurre av og til for at den ikkje skal gro igjen :)

LenaKristin

sykt fint :) har selv :) eg har 10 hull hahha.

-hanne

Sykt fint, men jeg tørr ikke, hihi <3

Kristina Mandelid

Kjempefint!

REBECCA HOLDER

åå, har så lyst å ha der oppe jeg også !! er ikke så vondt å ta vanlig hull, men verre jo lenger opp man kommer syntes jeg, haha

Solveig Grane

Så fint!

Kor dokke tok det? :-)

juliedaae

fint :D

Camilla

syyykt fint, har lyyyst!

kjempe stilig! :D

//plukket ut vinner av konkurransen nå :-)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no