hits

vblog; hvordan få bokeh på bilder

Fikk et par spørsmål om det på forrige innlegg, så tenkte jeg kunne lage en video om det! Bruker Adobe Photoshop CS3, og ja, det koster penger, men jeg lastet det ned gratis for leeenge siden, så linken funker ikke nå. Bare søk på "how to download photoshop for free" på google eller youtube, så kommer det opp drøssevis med forskjellige forslag. Kan kanskje være litt vanskelig å finne en som funker blant alle sammen, men det er bare å prøve. Anbefaler dere Photoshop, det er dødsbra!Ble litt lite og uklart, men det står forklart under så dere skjønner sikkert. Håper det var til hjelp, selvom det ikke er så mange som har Photoshop, hehhe. Kan sikkert lage en video i et annet program og siden det ikke tar så lang tid å lage, så bare kom med forslag :)

16 kommentarer

Sigrid

Tusen takk for videoen, skal se om jeg får til dette i photofiltre :D

nice :)

fint :)

Natalie Dybdal , foto & hverdag !

fint :))

Ada

SV: Herregud føler jeg til tusen!! Har serr lyst til å gråte hver gang jeg ser fine høye sko:(

juliedaae

sykt kult :DD

guro jota- komenterer tilbake

fin video !

Keths!

jeg har ikke photoshop, og finner aldri en som fungerer på mac :( men meen! ;D takk for at du svarte på spørmsålet uansett :D

det skal jeg prøve en gang :-)

Indonesia ♥ kommenterer tilbake

Kjekt å vite :))

kult!

Keths!

Jeg har bare en vanlig macbook! den gamle som de har sluttet å selge , hihi (min er over 3 år gammel ;)

men jeg har tenkt til å kjøpe ny nå i år!! (må bare spare litt penger først, hehe!!) så jeg vil nok anbefale den!! Selv om jeg ikke har hatt den før, så tror jeg det er den som gir mest for pengene ;)

Keths!

// den jegh ar nå er den helt hvite ja, viss det var det du mente ? ;)

Victoria

kjempebra ♥

sv; ja, gjorde liksom det i høstferien. men håret mitt vokser #23 ganger fortere enn normalt, så det er liksom ca. like langt til februar elns. hahha.

bakkenfoto

ble kjempefint :-D

SV: Hei!

Jeg tok den først og fremst på et profesjonelt sted, som egentlig alle burde gjøre for et bra resultat.. og nei personlig syns ikke det gjorde vondt. Syns det er mye vondere og falle og få skrubbsår på kneet, haha.

Jeg fikk den piercingen der og hun som tok hullet, og kan ikke bytte før om i alle fall 2 måneder, + at jeg må rense den hver kveld og morgen for å ikke få betennelse osv.

Jeg syns det var sykt verdt det! Du har vondt i 2 sekunder, kanskje ikke det en gang, så jeg syns det var verdt det!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no