Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

produktanmeldelse; sminke fra elf

Hei, da kommer endelig den etterlengtede anmeldelsen fra elf-sminken jeg mottok. Noen av produktene er sponset, og noen ikke- så tenkte jeg kunne bare samle alt i ett.


mineral rouge og mineral pudder
Disse to er jeg utrolig fornøyd med! Får desverre ikke brukt pudderet så mye ettersom det er aaalt for lys for meg, men de er hvertfall utrolig bra begge to. De er av ekte mineraler noe som gjør at huden får puste, et totalt must for meg hvertfall.


neglelakk og blush
Neglelakken var rett og slett dårlig. Veldig klumpete og seig konsistens. Så den anbefaler jeg ikke. Blusheren var helt ok. Utrolig tungvindt måte å åpne den på, enten det eller så har jeg veldig lav iq...... Men jo da, fin var den! Kanskje litt vel mye glitrete for min del.


powder brush, stipple brush, total face brush og bamboo foundation brush
ELSKER kostene. De er kjempemyke, og i tillegg dødsbillige.


kabuki brush
Denne er absolutt favoritten min! Den er helt sykelig myk, og den gjør det dødsenkelt å påføre pudderet. Husker før da jeg brukte flat svamp før for å påføre det med, skjønner ikke hva jeg tenkte med. Får lyst å bare stå der i evigheter og gni den oppi fjeset, haha! Anbefaler, virkelig.

Alt i alt så vil jeg anbefale dere sminken fra elf. Prisene er helt sykelig lave (ingen av produktene her kostet over 50 kr), og du får i tillegg det du "betaler" for... som oftest. Tror ikke øyenskyggene, mascaraene, blusherene osv er så veldig bra, men kostene og mineralpudderene er virkelig til å anbefale. Bare pass på å ikke handle for over 200 kr, for da må du betale toll!

26 kommentarer

May-Teresa

11.01.2012 KL. 15:19

jeg fikk sponset noen koster og andre ting, og jeg elsker de. heia elf.

iKaroe

11.01.2012 KL. 15:20

Gode anmeldelser :)

johanneandersson

11.01.2012 KL. 15:26

gode anmeldelser, veldig fornøyd med det meste fra elf jeg og :)

Conny <3

11.01.2012 KL. 15:54

Bra at du er så ærlig, har lyst til å prøve kostene !

Karoline Harfallet

11.01.2012 KL. 15:56

Fin anmeldelse av produktete! :)

Anonym

11.01.2012 KL. 15:57

Fine produkter xD

Kan du si hvor du fikk den boka fra med bildet av deg selv ?? <3<3

ELSKER bloggen din :) <3

Theresa Frostad Eggesbø ✝

11.01.2012 KL. 16:03

E.l.f har faktisk utrolig mange gode produkter:))

Hva synes du om "litt mer sminket" sminkevideoen min?:)

fristinee - frida og kristine

11.01.2012 KL. 16:17

fikk noen produkter derfra for en stund siden, men likte bare kostene! heheh!

victoria aakvik

11.01.2012 KL. 16:18

så flink du e, kristine <3

thora

11.01.2012 KL. 16:26

elsker elf!

GRETE

11.01.2012 KL. 16:26

har lyst på en sånn kost og mineralpudder, var jo kjempeebillig! :D

leneliverpool

11.01.2012 KL. 16:30

men kor har du fått dei i fra ? :D

Maren

11.01.2012 KL. 16:31

Har en del sminke fra elf, blandt annet pudderet og mineral blushen, elsker de!

pia pettersen

11.01.2012 KL. 16:31

har bestilt der en del og øyenskyggen jeg bestillte var bra den ! var grå , mørke grå ,svart og hvit i en boks. Og mascaraen er ikke bra , den drysser litt ..

ha en fin dag ! :)

Maria Lunde

11.01.2012 KL. 16:38

Bra anbefaling <3

sunniva

11.01.2012 KL. 16:39

Har prøvd noen av øyenskyggene, veldig bar pigment og de drusset ikke i tillegg er farvene kjempefine!

sofie k

11.01.2012 KL. 16:53

har ikke prøvd noe derfra, men har lyst! :)

anonym

11.01.2012 KL. 17:37

hahha, tusen takk! hadde faktisk tenkt å bestille der nå nettopp, <33 syykt fin blogg!

camilla

11.01.2012 KL. 17:46

Hvilken nettside er de fra ? :)

sucresucrè

11.01.2012 KL. 18:24

Takk for tipset :))

11.01.2012 KL. 18:37

Så bra anbefaling , fikk lyst til å handle der :D

Silje

11.01.2012 KL. 19:00

Kult :P .. jeg digger bloggen din!

Kristine Ullebø

11.01.2012 KL. 20:17

Anonym: den er fra tryckdig.se:) fåes også kjøpt på personligalmanakk.no!

Kristine Ullebø

11.01.2012 KL. 20:18

camilla: eyeslipsface.no:)

Celin

11.01.2012 KL. 21:34

God anmeldelse <3

Tina

14.01.2012 KL. 18:07

Enig med det meste du skriver, har ikke prøvd neglelakken selv men ei venninne av meg har den og er storfornøyd.. mineral fundationen er super og alle øyenskyggene fra elf er fantastiske, verdt og prøve dem! kostene er sykt gode, elsker elf!

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
hits