hits

dagens outfit #260112
bukse cubus, topp bik bok, hals og veske vero moda, jakke h&m

Hola amigos! Kom nettopp hjem fra byen. Kjøpte litt ting til rommet pluss noen andre greier, skal vise dere i et annet innlegg senere i dag! Og forresten, så må jeg bare si tuuusen takk for alle de fine mailene jeg får fra dere ♥ Har fått tilsendt masse headere osv, og selv om jeg ikke får brukt alle, så setter jeg utrolig stor pris på at dere tar dere tid til å lage de, det må dere vite. Og angående tekst-header-lagingen; jeg har selvfølgelig klart å oppgradere programmet jeg lagde det i, så nå er skrifttypen borte!!! Er det mulig. Men jeg skal se om jeg finner den gamle versjonen igjen.

Haha, gjett hva jeg og Ingvill fikk i dag!!!:


GRATIS PRØVETIME PÅ SPENST wohoo. Husker dere at jeg klagde over at jeg ikke var gammel nok til å trene der? Haha, enten har de endret på det, eller så trodde de at jeg var 16 år.... Wiiii.

Hva syns dere om outfiten? 

26 kommentarer

marthe & sandra

Kjempefint :D

Kine Løkeland

Dritfint! :-)

Karoline

Fint antrekk :)

katrine tryti

kjempefint! :)

fint!

¢¾Celinnn.blogg.no

du eeer så pen!!

Julie Ervik

så fint :D

Andrea - foto & hverdags blogg

kjempe fint var det! :)

Helene og ingrid

utrolig fint! :-)

matilde

Kjemekuult :- )) !!

Silje

Jeg hadde ikke tenkt det hadde vært rart hvis du sa du var 16 år! Du er jo veldig høy, og du ser liksom ikke sånn "barn-lig" ut:)

Sandra

sykt fint :)))

sofie k

Fine bilder :)

Frida

Fine sko.. men du glemte å skrive hvor du kjøpte de;) heheh

taisael

kjempefint!

fristinee - frida og kristine

kjempefint! <3

yvonne - baotis.blogg.no

Fin bukse!

Maria Oftedahl

Kjempefint outfit! Du er pen, altså <3

veldig fint !

Ida Louise

Du har ganske dårlige outfitter.. to bilder..? det er gøyere å se klærne fra andre sider og i andre vinkler, som for eksempel den veska, jeg lurer på hvor stor den er, du har jo bare vist den med outfit bilder rett fram? Håper det er et tips! Liker bloggen din utrolig godt :)

Kristine Ullebø

Ida Louise: Jo, takk for tipset, kan godt vise vesken fra siden hvis du vil det :)

silje

hvor mye kostet vesken? og er det lenge siden du kjøpte den? super fin, sett etter slike en god stund, men vil ikke bestille fra nett! :)

taulee

samme som silje lurer jeg på!! Hvor mye kosta den og når kjøpte du den?? Jeg bare ELSKET den! Om de har den i butikken nå så reiser jeg rett til byn å kjøper den!! :-)

Kristine Ullebø

taulee og silje: kjøpte den 18. januar for 429 kr :-) vet ikke helt om den er i butikkene, for da jeg kjøpte den så var det bare èn der, og den hang på utstillingsdukken :S men dere kan jo bare dra ned og spørre!

taulee

jeg var på TRE vero moda butikker idag, ingen som har hørt om den vesken... :/

Charlotte

Jeg har sinnsykt lyst på den vesken, men ser den kun til salgs på modekungen.se, og jeg har problemer med å bestille derfra. Sikker på at det var Vero Moda du kjøpte den? Har vært innom der jevnlig og aldri sett denne veska.. :-)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no