hits

fuck no, i'm not wasting my time on thisSometimes, late at nights, it just hits me. This is my life, and I can do whatever I want to.

Så SANT. Vær deg selv, gjør det du har lyst til, vær med de som gjør deg glad og dropp de som ikke. Hvis du vil gå i 15 cm høye hæler og allerede er 175 cm høy, gjør det. Hvis du liker å spille håndball eller fotball, men ikke føler deg god, øv deg og bli bedre. Hvis du har en dårlig venninne som ikke unner deg noe som helst, gi faen i henne. Har du krangla med bestevenninna di og savner henne, ordne opp med henne. Det er DITT liv, og du kan gjøre hva enn du vil.

Jeg har møtt så utrolig mye motgang, jeg har måtte omgås så utrolig mye forskjellig, og 2011 var intet unntak. Det var et drittår rett og slett, så dritt at det ikke er verdt å nevne en gang. Dere kan gjerne kalle meg dramaqueen, men jeg hadde det faktisk helt jævlig, selvom det ikke syntest så godt utenpå. Jeg hadde perioder hvor jeg gråt hver dag, gjorde det dårlig på skolen, droppet treninger, ja - jeg mistet fullstendig motivasjonen.

Ting er langt i fra perfekt nå, men jeg har forstått at jeg ikke kan la meg påvirke av hva andre, og heller gjøre det JEG har lyst til. Så grunnen til at jeg skriver dette innlegget, er for å få dere til å forstå det også. Ikke gi opp, for ting ordner seg faktisk alltid, uansett hva. Forandringer oppstår, folk kommer og går, og det kan føles som verdens undergang der og da, men til slutt vil du se at det var akkurat dèt som måtte til.

39 kommentarer

SÅ ENIG. Utrolig bra innlegg. Før hatet jeg å gå med litt "sære" klær, nå går jeg med det HELE tiden. Driter i hva folk syns♥

helt enig med deg, sånn var det hos meg også!!

du er utrolig pen!! :D

Maria Sætre

enig!

things happends for a reason :):)

elsker deg søti<3

-Nathalie

utrolig bra skrevet, blir veldig inspirert av deg ! elsker bloggen din ! :-)

Susann

bra sagt!

karitam

Hei! Kjempefin blogg, ha en super dag videre, kos deg masse :)

Jeg hadde satt utrolig stor pris på en kommentar tilbake :)

♡ Rita W

Enig med deg:)

vew

Hei, vil du at jeg skal lese bloggen din hværdag?

kommenter på bloggen min slik at jeg husker bloggnavnet ditt :)

p.s enig med deg ;^^

taisael

eniig!

Christiane

Sykt bra! <3

Du er så pen! <3 duer flink til å skrive altså! :)

ihleen

Du er nydelig !

Johanne

du er utrolig pen Kristine! :*

Utrolig bra skrevet!

Ulla ^-^

Sykt fine bilder!

Maren

Jeg har hatt det(og har det enda) helt forjævlig. Jeg falt for en gutt som jeg "holdt på med", og helt ut av det blå ble han sammen med en annen. Jeg trodde ikke jeg var forelsket i ham, men da dette skjedde skjønte jeg akkurat hvor mye. Det knuste meg helt. Jeg var nede i en VELDIG dyp depresjon i tre måneder, som ingen andre enn meg selv visste om. Det var kanskje det hardeste - å måtte takle alt på egenhånd. Måtte smile hver dag, le hver jævla dag og snakke normalt. Jeg gråt meg selv i søvn HVER natt. En dag føltes det bare som om jeg ikke hadde fler tårer igjen. Dette var for ca. en måned siden. Det som er tingen er at vi er venner. Jeg snakker med ham hver dag. Ser ham sammen med henne. Ser ham kysse henne. Dette hjelper ikke akkurat. Jeg har begynt å bli litt bedre nå, gråter ikke lenger. Men jeg sier nesten ingen ting heller. Jeg er blitt helt likegyldig til alt. Har gode karakterer, snakker med vennene mine, men gir egentlig faen. Jeg føler ingen ting. Det har ødelagt meg! Men som du sa, det ordner seg. Jeg håper bare at det kan ordne seg snart, for jeg orker ikke dette noe særlig lenger.

KARIHR - Kommenterer tilbake :-)

åh, skjønner deg så utrolig godt! Håper du får det bedre i 2012<3

ruth elise

herlig innlegg! virkelig enig i det du skriver :) åhhh, jeg elsker bloggen din ♥ åh, du er også så sinnsykt pen!

juliedaae

skjønner deg bedre enn du tror .. utrolig bra at du på en måte kan få det ut og skrive det på bloggen da! og jeg er veldig enig med deg :)

herlig innlegg! elsker bloggen din allerede etter å bare vært innom den et par ganger! du er ei utrolig nydelig jente :-)

Natalie Dybdal , foto & hverdag !

Bra innlegg c:

Julianne

utrolig inspirerende og bra skrevet! :)

- Hanne

utrolig bra skrevet kristine, du motiverer iallfall meg veldig ! du er flink :)

pieceofgry

bra skrevet & bra innlegg!

Connie & Sofie

Likte dette innlegget, det var virkelig inspirerende! Jeg vet det er flere som har det sånn og det er et viktig tema. Jeg har selv hatt det sånn, og er fortsatt litt der, men det er bare det at man må jobbe seg oppover og det er utrolig viktig! Veldig bra skrevet også, du er flink! :)

Stine

sykt bra skrevet ! takk, trenger å høre det akuratt nå... stå på videre ! <3

Victoria

Så bra skrevet, søta <3 Så sant, jeg og hadde det helt jævli i 2011. Føler med deg! Håper du, jeg og andre får det bedre i år.

mku-prøver å kommentere tilbake

Enig med deg! Utrolig bra skrevet :)

Marita Solheim

Du er veldig pen! bra innlegg:D

Ane Magnussen

Sykt bra innlegg! Stå på videre :-D

Cathrine - kommenterer tilbake

utrolig bra skrevet!

Ida Westby

bra innlegg! :)

Essi

Veldig bra skrevet :-) Og du er såå vakker!

shia

Jeg er så enig i absolutt alt du skriver! Vi må slutte å tenke på hva andre mener. Du er vakker! <3

Pernille

Du er virkelig et bra forbilde!

Elsker utseendet ditt btw!

Nora Charlotte

Wow, du får virkelig fram hva du mener, og jeg forstår deg godt. Mye dritt fra 2011 skal man ikke behøve å se tilbake på, bare legge det bak seg og lære av det! Du er en sterk og vakker kvinne, Kristine. Disse to bilde var helt utrolige, hvordan skal jeg få sagt hvor pen du er, spesielt her.

<3

Kristine Ullebø

Tusen takk for herlige kommentarer ♥ Håper det ordner seg for alle dere som ikke har det bra!

Arina

Helt sant, kjempebra skrevet ! :)

kristinehi

Sykt enig.. 2011 var et drittår for meg og, håper 2012 blir bedre! <3 syykt fine bilder av deg!

anna

<3<3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no