hits

mår'n

God morgen ♥ Sååå herlig med ferie, våknet nå liksom. I går stod jeg forresten opp HALV ÅTTE fordi jeg skulle til tannlegen, er det mulig!! Tannlegen min til meg: "Du er hvertfall veldig flink å pusse tennene dine ser jeg". Haha lol bitch jeg pusser aldri tennene mine, og du kaller deg en tannlege??? Kødda, jeg pusser tennene mine. Bare ikke så ofte som jeg burde. (Jeg tror dere skjønner hva jeg mener med det..........)ANYHOOOW ....

Mottok en selvbruning i går som jeg tenkte jeg skulle teste, og siden det er sånn som ikke virker før om noen timer så klæsjet jeg jo på en del. Bare på beina, liksom. Haha, så jeg våknet til tidenes skille i dag tidlig..... FINT. (Bildet lyver, forresten. Er mye brunere på ekte og skillet kom ikke helt frem på bildet) Fikk en fin brunfarge da, men faen som den STINKER!!!! Foretrekker heller å være blek daFlere som har failet med selvbruning?

15 kommentarer

Haha du er rååå

Sara

Haha, morsomt innlegg :D

.

hahah! har aldri prøvd det, men skal en gang, heheh ;)

Birgitte

nei, bruker ikke.. :)

Grete

Nei, har ikke prøvd det før :)

taisael

jaa!

Jah, første gangen ble jeg flekkete og huden min så skitten ut .. :-)

- Hanne

nei, fordi jeg bruker bare bodylotion med farge i seg, sånn at fargen ikke blir så sterk, dermed null skille eller noe sånn :)

srlv

haha,ja.. sånn skjedde med meg også! Bare inne i hendene så jeg hadde på hansker nesten hele dagen XD folk begynte å lure litt :)du kar kjempe fin blogg forresten, digger deg!

Kristinehi

Haha, har aldri prøvd selvbruning:)

Hanna Nikoline♥

Hahah, ja jeg fikk besjed fra tannlegen at jeg skulle fortsette sånn og pussetennene. Hahah, jeg er ikke den flinkese med og pusse tennene:) Elsker bloggen din!

Julie Ervik

haha du er morsom!

Ane Magnussen

Ja... Har failet mange ganger..

sucresucrè

Haha, ja :P Fikk skille på håndledda :p

ingrid

hvem selvbruning bruker du?:D

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no