hits

jeg hater #3

- Folk som ikke klarer å holde seg nøytral til andre personer. Altså at personen ignorer deg en dag, og neste dag er dere plutselig bestevenner. Seriøst? Da kan vi like greit bare drite i å være venner.

- Når du tror du har gjort det dritbra på en prøve/innlevering og så får du 3 eller 4. Haha, husker samfunnsfagprøven vi hadde for ikke så lenge siden. Var HELT bombesikker på at jeg skulle få 5, kanskje til og med 6, og så fikk jeg 4. Småkleint.

- Når noen siterer noe jeg har skrevet på bloggen.

- Når folk klager på folk som er tynne. Ja vel, og du er FEIT SOM FAEN. Er det greit å si, kanskje? Nei??? Men det er akkurat det samme, så bare klapp igjen. For det første, så er det noe som heter naturlig slank (men du er nok inkompetent så jeg tror ikke du forstår det), og for det andre så gidder jeg ikke å spise meg ihjel for å legge på meg kun for å tilfredsstille deg. 

- Facebookspill. Jeg HATER facebookspill. Tetris, for eksempel. Kan ikke fatte at noen oppriktig mener at det er gøy??? Det er søren meg ikke gøy i det hele tatt, det er dritkjedelig.

- Når folk skriver "vet du liker det". Nei, jeg liker det ikke for faen.

- Folk som tyter helt JÆVLIG mye, så mye at du ikke får komme til.

- Når noen går for fort til at du kan gå fordi dem, for sakte til at du kan gå bak dem. Jeg HATER det, skjer ca. hver eneste dag.

- Når jeg har stått på badet i en halvtime og rettet håret mitt, og så kommer jeg ut i kulda og baaam krøller.

- Folk som spiser sakte. Kjære gud, ER DET MULIG!! Spis opp den forbanna maten din før jeg river den ut av hendene dine og spiser den selv.

- Uhygiene. Fett hår, rotete og skittent rom, svette, skittent sengetrekk, skitne klær, ja - alt uhygenisk. Er så sykt nasty, takler det virkelig ikke. Ew.

- Når jeg har outfit og noen kommenterer "eh hva faen du hadde ikke på deg det på skolen i dag". Okei? For det første, hvor skrev jeg "SKOLEOUTFIT"??? Og for det andre, det er bare sykt creepy om du stalker meg og følger med om jeg har på meg øredobber på skolen eller ikke.Haha, en smule ironi folkens :) Noe vi har til felles?

34 kommentarer

maiaulrikke

absolutt! HATER når folk spiser kjempe sakte, klikker.. Og facebook spill.........

Amalie

haha, funny! vi er ganske like, ja :D

ja..

charlie

herregud! hva er galt med å spise sakte og HVA FAEN det med grønnsaker!

Tenk på de som gjør tingene du skriver at du hater.... å fy, du er sær!

kristinehi

njaa. en del :c

Silje Sæther Tvedt

uff ja! Så mye til felles! Hvertfall det med maten! ehe :-D

ja! særlig den "jeg vet du liker det" sykt irriterende

nå mistet jeg all respekt for deg.. ikke alle er perfekte.. slutter å lese bloggen din herfra

Sunniva ♥

Jaa <33

sofie k

Hahha, kjenner meg igjen! :D Morsomt å lese!

n

haha, lol, de kommentarene over (de som er anonyme, to av dem)

- enig i det meste, spessielt den om det med å være tynn, folk skjønner det faen ikke at feit-tynn er den samme dritten. :)

Frida

såå enig!

Lise

Jeg hater også når folk går for fort til at jeg kan gå forbi dem, samtidig som de går alt for seint til at jeg takler å gå bak dem... Skjer hele tiden med meg også!

julie

alt

Ida

fy faen, du er genial.

Sofie

Så enig! En av venninenne mine spiser så syyykt sakte, og bruker seriøst en halvtime for å drikke opp ett glass cola (f.eks) blir helt sprø! Uhygeniske ting blir jeg også helt gal av, tror jeg har en begynnende vasketvang eller noe, haha. På skolen vasker jeg hendene mellom hver time, jeg skjønner ikke at de andre ikke vasker hendene når de skal spise, etter å ha tatt i de ekle skolebøkene og æsj! Og folk som legger brødskiven rett på bordet! Jeg blir kvalm av å bare tenke på det, tenk på hvor urene skolepultene er! kunne ramse opp en million ting jeg blir helt sprø av! Hehe, forresten digger bloggen din ;)

Ragnhild Fredrikke

hahaa, enig!

Vilde

Sinnsykt enig! Spesielt det med å vere tynn, det kan såre like mye som at noen sier at du er feit! Og hater når folk er skikkelig uhygeniske, yuck

haha, ja sånn cirka ALT!!! Spesielt det med folk som spiser sakte - jeg dør!! Her om dagen var jeg med to venninner i slalåmbakken og vi skulle spise noe pommes frites i kafeen. Hun ene venninna mi var så treig at jeg faen meg gikk å kasta restene av maten hennes! NO JOKE.

benedicte

hvor mener du at det er ironi, det er ett hate innlegg... du virket utrolig frustrert, det er greit å uttrykke seg med bannord, men i hver setning, ja, da blir man bare lei. altså ikke ta dette som en negativ kommentar, ta det som en positiv en, du blir jo bare bedre blogger når folk sier hva de mener.... ;)

matildegjesdal

Ohyes :- )

Frida Emilie

JA, alt er så sykt irriterende!

Ida Malene

har det helt likt når det gjeller at folk sier at du er altfor tynn, hører det hele tiden..

Hvor mente du at det var ironi?? :)

Digger bloggen din! :)

Mathea

shit, haaaaater når folk sier "vet du liker det!" klikker vinkel da

EMILIE

Jeg irriterer meg over når venninna mi spiser kjempesakte...

Jeg har veldig lyst på designet ditt! Kan du gi linker osv. til det?

du er så sykt tragisk tror du er best!!! har det noen gang slått deg at du har yngre lesere kanskje ??

ja, faktisk! :) Men jeg liker tetris da <3

Helene Kvamme

haha, faen så enig!:)

Ane Magnussen

Vi har noe til felles ja :-D Sykt irriterende med de som spiser sakte...

wft

Så du mener å si at du aldri har hatt fett hår,aldri hatt rotete rom,og at du faen meg aldri svetter,og at du skifter det jævla sengetøyet ditt hver dag..?

lol.

wtf: nei, når sa jeg det? :) les overskriften du, så forstår du kanskje litt mer ;);)

wft

blir samme uansett. At du hater det. Mistet totalt lysten til å les bloggen din.. tragisk.

Kristine Ullebø

wft: haha, fordi jeg ikke liker skitne sengetrekk? vel, det er bare å slutte å lese bloggen min det, ingen som tvinger deg vet du!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no