hits

to nye deklser

Her er deklsene jeg fikk tilsendt fra mirabling.no  for et par uker siden. Elsker de! Nå må jeg bare skaffe meg en iphone, haha. Skal kjøpe etter konfirmasjonen, til dere som lurte på det! Ikke lenge igjen, jippiiii. Vet ikke om jeg skal ha 4 eller 4S da, men det finner jeg vel ut av.

 Fine, ikke sant?

20 kommentarer

Amalie Beck

sykt fine!!

Andrea - foto

kjempe fine, har så utrulig lyst på det hvite der!

kristinehi

sykt fine!

har Iphone 4s selv, er veldig fornøyd med den <3 men en ting skal du vite at bruker du telefonen mye så går strømmen helt sykt fort, noen dager må jeg ladde 2 ganger for dagen og må ellers ladde hver kveld! Iphone 4 har bedre strømkvalitet, men 4s har bedre skjermoppløsning! men de har akkurat samme oppdatering utenom at 4`a ikke har Siri : ) tenkte du ville vite det : )

Sara Berget

fiiine ja!

Sarah

Jepp! Jeg har samme deksel som det hvite, bare i rosa :) Det er så fint!

Frida Emilie

Så fine :D

Marta

Utrolig fine !

her det vite til 3Gs, men ting løser litt på det eller i kantene så bare være litt forsiktig.. Elsker mitt, og vil det skal vare til jeg for 4s om en måned :D

Kristin!

Så fine! Men jeg lurte veldig på en ting.. Du har jo hatt 1.8, og har jo 1.4 nå.. Og jeg skal kjøpe et av de.. Har jo selfølgelig mest lyst på 1.4, men så lurer jeg på om du syns 1.4 er verdt 2000 kr mer? Hva syns du jeg burde velge?

♥mmio - legg meg til.

likte den hvite veldig godt!:)

Limik

Fine :)

Veronika Fredriksen

Søte deksler :)

emfh

ja! :)

- Hanne

veldig fine, 4s har mye bedre kamera og raskere internett enn 4 :)

Emilie

Anbefaler deg å kjøpe 4 og ikke 4 s! Det er nesten ikke forskjell. På 4s er det noe som heter Siri og det koster masse penger. Jeg har 4 og er veldig fornøyd! :-)

Ida

Så fine! kjøp 4s eller vent til juni siden da kan du kjøpe iphone 5 :D

Malenemowattofc

Eg kan låne dekslane til konfen <3 loveu

lone

kjøp 4 , iphone 4 holder mye lengere på strømmen og ensete som er forskjell på 4 of 4s er at det er en dame som heter for siri der. 1000 kr forskjell på de : ) . du har kjempe fin blogg :)

Victoria

Husk på at iPhone 4 deksel IKKE passer til IPhone 4s deksel.. Og at iPhone 4s deksel IKKE passer til IPhone 4 deksel. Prøvde det selv fordi jeg har iPhone 4s, og jeg fikk et iPhone 4 deksel i gave og det passa ikke. Det er forskjellige størrelser på de :)

♥Siri

Sykt fine!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no