hits

fjelltur!

Drar på besøk til Maria og Julie nå, og etter det drar vi på fjelltur. Førdsnipa it is!! Har ikke peiling på stien, hvor langt det er eller noe som helst, så vi får satse på vår gode retningssans. (= vi kommer til å gå oss vill) Hahah. Vel, vi prates senere! Ha en fin dag alle sammen ♥

35 kommentarer

Stine og Sine -

Kos deg! :D

Marie Svensson

Kos deg!! :-)

En dobbel kamp

Høres veldig koselig ut da :) god tur!

FNM

Så deilig ut med jordbær. God tur!

Smexymaja

Kos!:-)

Petrine Angell Vikstad

Kos dere, og god tur! :-D

Karine Victoria

Så koselig, god tur :-D

mina

kos dere masse!

kaaroolineee

have fun :)

lovephooto

Kos deg!:)

Aurora

så gøy, du får kose deg masse!

seeliiine

så gøy!! kos dere <3

Camilla Rendalsvik

så fint design! Hvem har laget det? Jeg trenger et nytt design ;)

stineul

Kos deg på fjelltur :D

Thea

Kos deg !! :)

Jenny

Fine bilder, Krisssy!

Charlotte

Sprek!:-)

Jeg bare lurer, hvordan lager du havregrøt? altså hvor mye havregryn og hvor mye vann evt. melk?

kos deg masse fina :*

Ida

du er flink til å komme deg ut å gå litt i hvert fall :D jeg blir sittende inne pga alt regnet ehe... Får Kose dere i hvert fall :)

Mathilde

hahaha, håper dere fant veien da :D

Hanne

Kjempe fin blogg!

Oi, så mye du spiser.. Du skriver innlegg om at folk har fordommer mot de tynne, og at det er folk som ikke klarer å legge på seg. Det har jo litt med hvor mye du spiser og hva du spiser også da. Helt sikker på at de fleste klarer å legge på seg hvis de ikke er livredde for å spise litt usunt i blant.. Mener det ikke som hat, men serriøst? Et halvt rundstykke og noen få jordbær, og du sier at du ikke prøver å være tynn og sånn..? Jaja, merkelig spør du meg..

Andrea

GRATULERER, HVA VAR DET JEG SA?! Du ble ukens blogger på libresse sin facebook side! Du fortjener det beste, Kristine <3

Helene

Kristineee !!!!! digger bloggen din, stå på! Du har alltid så fine outfits, og du tar veldig fine bilder! <3

Jenni

fine bilder! å kos deg(selvom du sikkert allerede har gått)

Kristinehi

håper dere hadde en fin tur <3

kan du lage videoblogg????????????

Charlotte

Nam, nå ble jeg fristet av rundstykke og jordbær! Nydelige bilder!

Ane Magnussen

Hei! Jeg lurte på om du kjenner en som har vært på ferie i Bulgaria. Jeg var der på ferie for noen dager siden og da møtte vi en 97'er fra Førde!

<3

Kos deg !

Første gangen jeg er inne på bloggen din, og jeg elsker den!

Også dør jeg av messunelse, du har så fine og lange bein :-o

<3

Det hadde vert utrolig bra for kroppen din om du spiste et helt rundstykke (ikke et halvt, er ikke vanlig å spise såå lite) med litt mer ost OG smør under osten (helst enda mer enn det også) ... du hadde lett gått opp i vekt om du spiste litt mer, er ikke rart du er et skjellet!! Når kroppen ikke får den energien den trenger tar den først fettet fra kroppen, så begynner den å tære på og ødlegge organene i kroppen din ... så får du en mye tidligere død ... du som er så høy bør minst spise 2500-3000 kcal hver dag for å OPPRETTHOLDE vekten din, den frokosten din her er lett hoderegnet BARE rundt 206 kcal - det betyr at dette er under 10% av hva du bør spise hver dag, en frokost bør bestå av 25-30% av dit daglige inntaket av kcal. Søk litt på google på BMR og les litt, kanskje du greier å få det inn i hodet at du er SYKELIG tynn, spiser ALT for lite, dette gjør at du får en TIDELIG død - mest sannsynelig av ett hjerteproblem siden du ikke gir kroppen nok mat så tilslutt vil kroppen begynne å tære på HJERTET DITT! Jeg elsker bloggen din og alt det, men er UTROLIG BEKYMRET FOR DEG! For jeg er utdannet i faget mat, kan masse om det og ser at du ikke vil ta til deg kommentarer tidelige om vekten din og spisevanene dine. Vil du ha et langt liv MÅ DU SPISE MER!!!!!!! Denne kommentaren virker nok litt vel brutal, men du må snart innse at du har en spiseforstyrrelse... det er skremmende å lese noen innlegg på bloggen, siden jeg kan alt om spiseforstyrrelser og ser såå mange tegn til det på bloggen din!

Caroline F

ET HALVT RUNDSTYKKE TIL FROKOST? HAHAHAHA SERR? du blogger om at du alltid må spise en stor god frokost hver dag, også skriver du i tillegg at folk som er tynne kanskje ikke kan noe for det?!?!? Spis LITT mer da! Du hadde hatt godt av mist 2-3 rundstykker ass

Emilie

Skjønner meg ikke på disse anonyme feige folka her. Det kan da hende hun spiste mer til frokost, bare at hun ikke gidder og ta bilde av absolutt alt hun putter i kjeften?

Du har en utrolig fin og tynn kropp, Kristine! De fleste er nok misunnelige, for du er i tillegg utroolig pen! Stå på! Digger bloggen din :)

Uff, at du over i det hele tatt tror jeg kan være sjalu... Har selv vert altfor tynn før, innså det ikke før jeg hadde gått opp i vekt ... nå er jeg utolig fornøyd med meg selv, så vil nok IKKE si at jeg er sjalu nei. Kommentaren din er helt usakelig i forhold til hva jeg skriver i min kommentar, det handler for det første ikke om hvordan hun ser ut men om helsen hennes. Hun kan risikere en tidelig død om hun ikke legger på seg litt, les kommentaren igjen du...

hhahahah omg... blir helt gaal av disse merkelige kommentarene noen kommer med! ALLE mennesker (ved unntak av de som har en spesiell sykdom) kan legge på seg. Spørsmålet er bare om de virkelig vil. Mange gir opp etter 1-2 måneder, men det går ikke så fort som folk tror. Har selv hatt det problemet at jeg var litt undervektig. Og har ofte gitt opp håpet, for det kan ta opp til ett par år før magen vender seg til at det kommer litt ekstra mat med. Men etter 1-2 år med mye motgang og framgang klarte jeg å legge på meg, og er normal nå. Jeg synes ikke du er veldig tynn som noen påstår her, men det er virkelig ikke farlig å litt fett på kroppen. :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no