hits

nye løpesko

Jeg trenger nye løpesko!! Har to-tre forskjellige som jeg bruker, men syns ikke de er så veldig bra - tenkte derfor å gå til innkjøp av noen nye gode! Problemet er at jeg ikke aner hvilke. Har sett litt på Nike Free Run, har hørt mye veldig mye bra om dem! I tillegg er de jo dødsfreshe, hehe. Så jeg lurer på om noen av dere har erfaring med Nike Free Run, eller eventuelt noen andre sko/merker? (Alle løpesko generelt, egentlig) Setter stor pris på hjelp!! :-)

(fjernet linken siden noen av dere sa den var falsk)

104 kommentarer

Caroline

Disse er magiske! Du kjenner nesten ikke at du har de på samtidlig som de er behagelige..eller hva jeg skal si. Har de selv i rosa og kjøpte de i USA for 500. Anbefaler deg å kjøpe de! Du kommer ikke til og angre 1%

Erle Sofie

Jeg hadde tenkt til å kjøpe de jeg også, men når jeg dro til min lokale sportsbutikk ble jeg fortalt at de egentlig ikke er såååå gode løpesko. I alle fall ikke hvis man ikke er "proffesjonell", fordi sålen er helt myk og de veier ingenting, så de er designet får å "løpe på tå med", da, sånn som friiddrettsutøvere gjør. Ble sååå oppgitt, for de er jo så fine, hahah... :-)

emmamartines

Jeg har ingen av disse selv. Har hørt mye bra om dem jeg og men har veldig fine dra Adidas :-)

Shane Roseth

åh, har så sykt lyst på disse selv men jeg har ikke funnet de på noen butikker men har hørt ganske myee bra om de :-)

Isabelle

Wow, de var fine ja! Jeg bruker et par Nike sko nå, men tror kanskje de er feil for foten min.. Men liker de godt fordet!

Jeg har Nike free run og jeg elsker dem! De er veldig behagelig å ha på og så er de veldig myke slik at du kan bevege foten som om du ikke har sko på:-)

Hanne

Jeg hadde tenkt å kjøpe nike frees men de er veldig tynne i sålen så hvis fu trenger dempe og støtte i føttene anbefaler jeg de ikke, eg har noen nike løpesko som gir mye demping og "støtte" til ankelen, og jeg syntes det er MYE bedre å løpe med enn nike freesene! Så ville iallfall prøvd de før jeg kjøpte de :))

Celine

Hvor fant du de til 400kr?? De vil jeg også ha!

Kristine<3

Nike free run er superbra, har de selv og elsker de virkelig:)

Kaja Konstanse

Jeg har de nederste og er suuper fornøyd! Er kanskje ikke de skoene jeg ville ha brukt til løping, da ville jeg invistert i ett par med bedre demping! Men du kan godt løpe i disse, elsker mine! Supre til jogging og ball-idrett! ;-)

Isabell

Så fine :D Likte de nederste best!

Camilla Rendalsvik

hvor er det tilbud på de? Jeg trenger nye nike free sko, mine er veldig slitte :P

☀ Erika Iversen

Merket Strike har utrolig mange fine og gode!

jeg likte de!! spess de øverste!

Linn

Nike free er kjempegode sko, lette og fantastiske og gå med! Har selv to par. MEN den siden du linker til selger absolutt ikke ekte vare, når noe virker for godt til å være sant, så er det som regel det! Anbefaler deg å kjøpe ekte istedet, da blir prisen en helt annen. Betalte 1200,- for mitt siste par, nike free 4,0.

kjøpte de nederste to ganger fra en lignende side og fikk to par røde med sort på ....

Johanna

Helt ærlig ville jeg ikke kjøpt skoene til 410 kr på den siden.. Ville nok dratt til en litt mer troverdig forhandler og heller betalt litt mer for ordentlige sko!

Men når det kommer til skoene så er de kjempegode til fritidssko og korte distanser med tanke på at de blir som barfot på beina (null demping). Også er de jo sykt freshe. Men hvis du skal ha ordentlige gode løpe/joggesko er ikke disse de beste!

Sara Berget

den siden er faake, ikke kjøp slike!!!!!!!! Tiril (en vennine) kjøpte de og de ble ødelagte samme dagen! Eneste siden som selger ekte er nike.com :-) Anbefaler deg å kjøpe Nike Free Run 3 løpesko! De er perfekte for å jogge i og er sinnsykt lette, har dem selv.

Helene og ingrid

utrolig kule! Har ikke sånne joggesko, men har asics. De er ihvertfall gode, men har hørt at sånne nike er veldig bra og! :)

Jorunn

Jeg har Nike. de på bildet! De anbefales virkelig! Jeg har løpt kjempemasse med demsiden jeg trener friidrett! :D

Tikc

de er ikke laget for å løpe med, du får litt vondt uner foten, har 2 par, både de gamle og den nye typen, men ikke kjøp nike free run vist du skal jogge og slikt!

Ragnhild Fredrikke

kjøp heller nike lunarglide 3 :-) de er mer tilpasset til å jogge ute, nike free run er bedre til å bruke til hverdag og lettere løpeturer! Lungarglide er fantastisk gode, anbefaler de!

Leyla

Du burde IKKE bestille fra den nettsiden!!!! Forbrukerrådet har sagt at den nettsiden bare er juks!!! og at skoene er falske...Limt sammen og harde som stein!! Derfor de selger så billig! men de er BARE fake!!

Marie - Treningsnarkoman

Jeg har Nike Free Run 3 løpeskoene :) Forresten det er fake sko på den siden! Du får ikke de skoene så billig .. desverre

En dobbel kamp

Har Nike free 3+ :)

YYEYEY,wii!

Jeg ville da ha ikke ha kjøpt desse skoene på denne siden, både fordi dem ikke er ekte, og derfor blir dem mye dårligere kvalitet! Enn hva med dem ekte skoene. Så er desse skoene for ¨intervall¨, men dem funker fint på lengre da, men finst så mange bedre. Men da ville jeg heller sett litt mer på nettet, og funne ut hva som passer best foten din ( ta også test på nærmeste sportsbutikk) også spurt noen i sportsbutikken om hva sko sommer passer deg altså noen som har good peiling, hjelper mye. Også ville det vert lurt siden du har flere par, og brukt til forskjellige øvelser. Hva er det du har tenkt å bruke dem til er det lurt å finne ut, om asfalt, terreng, korte løp ellerno. Selv synst jeg skoene er kjempefine. Jeg har fått fortalt dette av noen som har skoene og kjenner litt mer til dem. Håper du finner dem rette skoene til din fot!

rakelkaarvik

fake. men har hørt at de er veldig gode, men passer ikke så godt til trening/løping som mange tror :) ja, det er veldig lette osv, ser freshe ut, men er ikke så bra. Anbefaler løpe/treningssko fra merket new balance! koster kanskje litt mer en 400 kr, men herregud! bedre sko skal du lete lenge etter :)

Kamilla

Jeg har 2 par selv og de er bra å løpe kort, asfalt, og gym. Men når du løper lenge blir det for lite demping og for lite støtte. Har også asics kayano 18 og de er mye bedre å løpe i! Når du løper med free skoene på grus setter ofte steinene seg fast .. Men de er utrolig lette og bra til å gå med, men hadde ikkje kjøpt de viss du skal jogge eller fjellturer :D

Amalie ak - trening, fritid og kosthold

Jeg kjøpte med nike free run, de over og er definitif brae sko.men sidenjeg løper ganskemye ogikke tarsånne rolige juggeturer iblant, heller intest og intervaller opp en Bakke anbefaler jeg det og kjøpe et annet par nike sko. De er veldig gode å gå i til hverdags, men ikke så mye støtte. Sålen under blirogså gnske flat etter en stund. Men anbefaler nike free run 3, de nyeste.dyrere,men tror de kommer til å passe deg best. Skoene varer veldig lenge, noe som er positivt. Nike free run's er veldiggode spenst sko, samt hurtighet og smidighet. Veldig lett og bevege seg i de.

Håper du blir fornøyd med dine nye løpesko!

Elsker mine nye free run 3 ihvertfall!!

eline

har et par slike, men de er ikke så gode løpe sko! de er mest lagd for fritidssko, prøv heller mizuno sine, lover at du ikke kommer til å angre et sekund! et lite tips: dra først på løplabbet å ta en test for å se hvilke sko som passer deg:)

Nora

de er dritbrae!

Tiirild -

liker skoene men ikke for løping, bruker de, funker helt greit men er nok litt for løse til å bruke for løpesko :/ sååå hvis du skal kjøpe nye løpsko tror jeg du burde se på noen andre! :)

Laila

Mizuno! Kjempebrae løpesko og gir god støtte for overpronerte føtter, som vi fleste jenter har!

Natalie Pyle

Nike Dual Fusion!! <3

Its like walking on a cloud haha :)

Emilie

De var kjempe fine!

Har ikke hørt så veldig mye om dem :)

har nike free run. De er sykt gode, de er gode på fjellet, grud, asfalt og inne. De er kjempe lett å vaske og. Og du kan kjøpe sånn greie til å ha inne i skoene sånn som viser hvor du har løpt og sånt,, men det vet du sikkert. Men de anbefaler jeg veldig :)

Charlotte-Kristin Olsen

oh har lyst på disse skoene også, hvor i f får du taki dem ???? :D

Malin

Vil heller si at di er gå/jobb sko:)

Pernille

jeg kjøpte de nederste for kanskje 3 uker siden!! utrolig fornøyd med dem.. de er fantastiske og løpe med, og dødsfine å se på!! anbefaler dem på det høyeste , det eneste negative er at hvis du løper mye på grusveier, vil grusen sette seg fast mellom "firkantene" under sålen, men de er relativt lette å få ut igjen! :-)

lamegfortelle

vil andbefale asics gel nimbus 13, døds heerlige jogge sko! har hatt tre par av dem har nå mitt fjerde, for en stund siden var jeg å handlet mitt fjedre par, og tenkte først på slike nike sko i steden, men har på sports butikken mente at jeg heller burde kjøpe de fra asics, fordi det var nesten ikke demping i de nike skoene du har bildet av!:-)

Marlene

skoene er fantastiske gode å jogge i og fine å se på... anbefaler dem på det sterkeste

Jeg ville ikke anbefalt Nike free run fordi de er ikke egnet som en løpe sko, den er heller egnet for en fritidssko. Det fikk jeg fortalt av min lokale sportsbutikk da jeg selv skulle kjøpe nye løpesko. Jeg har ikke en bestemt løpesko å anbefale, men selv har jeg asic og er kjempe fornøyd. Har hatt mange forskjellige asic sko og er fornøyd med alle. Er enig med at Nike free run er freshe, så ville investert i et par bare for å ha :)

Sanne

Jeg har nike free run men det er fake siden jeg kjøpte dem i thailand! og de var de sinnsykt billige altså men de har ihverfall like så god kvalitet som de du får kjøpt her i Norge! og jeg anbefaler virkelig disse skoene + de er utrolig fine og ikke minst behagelige å ha på :-)

Charlotte

Har veldig lyst på disse selv også, de er så freshe og ser veldig behagelige ut!

astrid

Jeg har nike free run, og er veldig fornøyd! En ting som er viktig er å tenke på hva du skal bruke de til. -Skal de bli brukt til spurt eller legre og roligere økter? Løper du på asfalt eller i terreng? Jeg har et par asics nimbus og et par free run. Er fornøyd med begge parene. Jeg foreslår at du drar til en skobutikk og prøver, event. en løpelabbutikk i ditt nærområde der du kan skjekke om du overpromonerer etc. Free run har ikke veldig mye demping, så passer best til intervall eller spurtrening. Om man skal ha de til lange distanser kan man få litt vondt i knærne. Ellers er de utrolig lette og gir deg en fantastisk løpsfølelse. Som sagt er det viktig å finne ut hva du skal bruke de til. Finn ut det, og deretter bestem ut i fra det:-)

kan du lage et innlegg med alle bloggene du leser? :D

Ida

Jeg har nike free run +3, og jeg ELSKER DE!

Kathrine

Jeg har fem par fra Nike, og er såå fornøyd med alle sammen. Anbefaler nike sterkt!! Har tre free run par, to som på det øverste og nederste bildet og et nike free run +3. Sistnevnte synes jeg er kjempe gode å løpe i, sitter som støpt på foten og er en fryd å løpe i. De to andre free run parene mine er desverre for store, men liker de godt også. De free run som du har på det øverste og nederste bildet, liker jeg veldig godt når jeg går tur, til hverdags osv, mens de free run +3 brukes til alt, som sagt så er de to andre parene mine for store og løpesko skal jo sitte som støpt på foten. Uansett, kan anbefale nike free run og nike free run +3 :-)

ane karene bukten

Har hørt at nike free run ikke er for sånne laange løpeturer ute i skog og mark men heller inne på en tredemølle og ikke så lange distanser. Har de øverste der selv og har brukt de masse, men aldri prøvd å løpt langt med dem! De er superfine og gode å gå i;)

Susi - meld deg på ukens blogg!!

glem det jeg sa om den fake bloggen. Hun har vel bare glemt å fjerne profilbilde og teksten på bloggen sin ;)

Nike Free er veldig freshe, men de er ikke noe gode å jogge eller gå lange turer i! Siden de ikke har så mye demping. Derfor ville jeg kjøpt joggesko med skikkelig demping :-)

maja

Nike Lunaglide har veldig god demping og er også freshe!

Susanne - Hverdag, foto & mote

Jeg har nike free run og på de ( få haha) løpeturene jeg har hatt de med har de funket veldig bra, men det spørs om du trenger veldig mye demping eller kan nøye deg med et lite middels nivå. Men de er ikke litt vanntett i det hele tatt så å løpe i sko og mark passer de absolutt ikke til.. :))

Kristin

Asics Kayano er dritbra løpesko med god demping.

Caroline Bakken

Har nice joggesko selv men hadde anbefalt de med dempere under, hvis du skjønner hva jeg mener? For det er de som er de bestetil å trene med mens de andre uten dempere er mere til hverdags somforeksepel skolen? :D

christina Lehto

har ingen erfaring med nike, med har fått hørt mye bra om de. Asics har veldig gode løpesko, har selv der fra :-)

Camilla

Heei, jeg vil si at vist du skal ha noen gode løpesko med '"god" demping vil jeg heller anbefale acics gel. De har mangen modeller og er kjempegode sko ;) Nike free run er også bra men har ikke så mye demping ;)

Maria

Nike Free Run er kjempe deilige å ha på bena! MEN de er til for at du skal trene opp foten til å løpe barbent, bena blir ettervert da sterkere fra foten og opp i hoftene. Man skal begynne å løpe på litt mykt underlag og ikke asvalt. Du trener deg opp og ettervert kan du løpe lengre og lengre turer. Men de er ypperlige til spurting siden de er så lette!

Helene Jetne

Åhh, jeg har et par av nike free run, de er kjempe gode! du kjenner nesten ikke at du har på deg sko, jeg elsker dem :-D

Nike free run er kjempebra til styrketrening og ellers IKKE løping, hvis du vil unga skader/ langvaringe plager. Da burde du satse på noen løpesko med dobble dempere, MASSE dempere! tro meg, snakker av erfaring

Sofie

Om du er typen som jogger mye, ville jeg anbefalt deg et annet type skopar. Disse har nemlig ikke særlig god demping når du er ute og løper. Selv ha jeg slike og de egner seg best til hverdag og styrketrening :-)

Elisabeth

Jeg går på friidrett. Og jeg liker veldig godt adidas skoene fra sommerkolleksjonen. De er VELDIG lette, og utrolig gode å løpe i. Anbefaler dem!

Ingvil Bergem

Jeg har Nike freerun, før brukte jeg vandelige joggesko ( med god støtte,demping osv ) Men det har deverre ikke Nike, etter 5 joggeturer med skoene, fikk jeg en slags betennelse forran på leggen :( så nå kan jeg ikke løpe, i allefall ikke med Nikene.

Er ikke sikkert alle reagerer slik, men jeg anbefaler deg å bruke noen med god demping og støtte for å ikke ødelegge bena, bruk heller nike til hverdags ( de er jo utrolig kule )

Veronica O.

Nike Free er gode å gå i - og ja de ser freshe ut, men er dårlig demping i sammenlignet med andre løpesko som egner seg på asfalt. Gå for Mizuno eller Hoka, absolutt å anbefale=)

Sofie berget

Hvis du først skal kjøpe deg joggesko gå til innkjøp av Nike! Kjøpte nettopp egendesigna nikesko (freerun 3, ithink )fra Nike.com ID et eller annet (nikes offisielle side) og de er AMAZINNNNGGGG

Maja

Jeg har nike free run +3 selv, og jeg bruker de mest som fritidssko eller når jeg trener styrke. De er ikke gode å løpe med i det hele tatt, og ikke godt for foten over lengre tid siden det er dårlig demping. Til løpe sko vil jeg anbefala asics gel kayano 18 (DE GRÅ OG ROSA). De er litt stiv i prisen, men det er verdt det! Jeg har disse skoene selv, og kunne ikke vært mer fornøyd. Det er veldig god demping siden det er "gelé" og skoene er av veldig god kvalitet, noe som gjør at de holder seg leeenge. Nå sverger jeg kun til asics løpesko, alt annet er piss sammenlignet med det etter min mening. Jeg har heller ikke fått noen skader etter å ha brukt de forskjellige asics skoene, så jeg anbefal det på det sterkeste! Håper du tar et klokt valg når det kommer til løpesko, for det har mye å si på hvordan knærne og ryggen din blir ;)

Sanne

Har helt like de nederste,bare i blå! For det første er de jo sykt fine! & så er de helt sykt gode å springe med! aNBEFALER DEM VIRKELIG! Å under sålen i den ene skoen er det en sånn liten brikke, hvis du har iphone kan du laste ned et program som heter noe sånn nike greier, så sunrkoniserer(?) du den, så fungerer den som skrittteller å masse annet!

Ingrid

Skoene er utrolig lette å jogge med synes jeg men de er vel kanskje ikke så veldig stabile men synes det var verdt pengene jeg da, var ikke så fæl å jogge i, også er de sykt behagelig på gåturer og shoppingrunder feks funker til alt! Spør du meg så ville jeg kjøpt dem men kanskje så bra i myr osv!

Kristin Solberg

jeg har disse, og er fornøyde med de! men hvis jeg skal løpe på asfalt tar jeg det andre paret fra asics jeg har :)

Emilie

spiller du håndball er det veldig bra med lettvekts sko, i butikken anbefaler de det ikke til idrett. Men det funker på meg:D

Maren

Har et tips til deg! Du er jo så sykt flink å ta bilder! Hadde jeg vært deg, hadde jeg meldt meg på konkurransen her: http://www.nfoto.no/konkurranse/photo/category/niqarzqaijgrvwjmer/

da kan du vinne en mac, er nesten ingen som deltar, og du kan bare spør om bloggleserne dine kan stemme ! Da vinner du lett, siden du tar jo syyykt fine bilder og! Bare et tips ;)

Madde K.K

Jeg har Nike free run 3.0, og trener veldig mye. Jeg er super fornøyd, og kunne aldri gått for noe annet etter at jeg kjøpte de. Du må huske det finnes flere varianter av Nike free run, noen er for løping inne, andre ute og noen er for studio-trening. Jeg ville dratt innom en sportsbutikk og hørt på hva de sier om Nike Free Run, deretter ville jeg bestilt fra Nike Store, de har de nyeste modellene og det beste utvalget og det er hovedsiden for Nike

Lena

Med mindre du trenger pronasjonssko, så er disse bra! Pronasjon trenger du om føttene detter litt innover eller utover når du går/løper :) Det beste er å gå til en sportsbutikk hvor de ofte tester hvordan du løper, hvertfall om du går på Anton Sport eller løpelabben. Da får du sko tilpasset dine føtter og måten du løper på :)

Annie

De er super lette, og veldig behagelige å løpe i. De er kanskje dyre, men de er verdt det!!

Kristine<3

er utrolig lette,behaglige og sykt kule. de litt dyre men vert det.

har nike free run 5.0(rosa med knasje grønne lisser)som er utrolig bra.

anbefaler!!!!!!!!!!!!=)

Ine

Jeg har et par Nike Free run 3.0 til hverdagsbruk. Har omtrent ikke brukt andre sko siden jeg fikk dem. De er helt fantastiske <3 Syntes dog de er litt for lite dempa til å løpe med (spesielt på hardt underlag). Så når jeg trener løper jeg alltid med Asics Gel Nimbus.

Anbefaler deg å prøve joggesko før du kjøper dem! Og mange av de billigsidene på internett selger dessverre fake Nike Free's - som ofte har dårligere kvalitet på sålen og dårligere demping.

Ida Helene Pedersen

Ah , har så utrolig lyst på slike!

Godsgirls97

de grå så ut som noen jeg ville kjøpt, tenk på dem du x)

Godsgirls97

de grå så ut som noen jeg ville kjøpt, tenk på dem du x)

Tuva

Jeg har selv noen nike free run, og er utrolig fornøyd, de er de beste skoene jeg har hatt. Jeg ønsker meg også nye. Skoene Er veldig lette, noe som jeg ble enda gladere for, fordi det er så deilig følelse å ha de på seg og nesten ikke kjenne dem. Jeg har aldri hørt noe dumt om dem. Skoene er løpesko, men jeg har hørt at det ikke er ordentlig demping i dem, noe jeg ikke er sikker på om er sant.

Noen av nike free skoene (inkludert mine) har også et lite rom under skosålen. Hvis man løfter opp skosålen, finner man en lite skumgummi brikke som man kan ta ut, der kan man da sette en annen liten brikke som f.eks. kan telle skritt og sånt.

Første gang man prøver dem kan de være litt trange men i riktig lengde, men jeg vil bare si at de former seg perfekt etter dine egne fot-former.

Disse skoene er veldig populære, skoene er utrolig gode, og veldig freshe. Jeg anbefaler dem virkelig! ;)

silje Næss Enge

Veldig fine, men en ting jeg lurer på. Har du veldig tykt hår, eller ser det bare sånn ut? elsker håret ditt!!! :D

sunniva og anniken

nike free run er ikke så veldig bra å løpe i, de er mer fritidssko :-)

Anna

Hvis du skal løpe mye, kanskje på litt hardt underlag må du ha noen med mere demping under foten. De er ekstremt behagelig å gå i, men hvis du løper for mye kan du få betennelser i leggen. Ikke deilig.. Men de er fine når du skal gå en tur eller noe:)

Kristine

ja, jeg har også hørt at nike free run er bedre å gå i enn å jogge i.. jeg vet om folk som bruker dem på jobb, f.eks. jeg anbefaler nike lunarglide! har dem selv, er helt supre. litt tyngre enn nike free run da, men mye bedre demping også :)

dina

Nike free run er bedre gå sko, da er fantastiske å gå på! Men som løpe sko er de ikke så bra, siden du får ikke den støtten på foten når du løper, du får ikke så godt feste!

Pernille <3

Nike har kanskje de kuleste skoa, men Asics er faktisk det beste merket. Jeg har nike lunarglide 3 og de er gode til både jogging og i gymtumene på skolen, inne og ute. + jeg synes den nederste skoen i innlegget ditt var den kuleste. Hvitt og rosa blir for kjedelig! :)

tuva

Jeg er friidretts trener og har en del peiling på sko. Jeg annbefaler ikke å kjøpe Nike free run hvis du skal løpe med dem fordi det er virkelig ikke bra for bena ettersom de er så lette. Men de er utrolig fine og deilige å gå med til vanlig, som på skole og jobben osv. Men de funker ikke til løping, det kan ødelegge bena dine helt og du kan få overbelasting.

Amalie

Eg har sånne sko sjøl, og er virkelig til å anbefale! dei er kjempelette på foten, og dei er ganske luftige! i tillegg anbefalar eg sånn nike sensor som du kan ha nedi skoen!:))

Skal du gå langt / lenge med disse er det ikke noe å anbefale. Har disse selv og du kjenner nesten ikke at du har på sko, men du blir utrulig sliten når du har spunget / gått langt med dem. Så som løpesko anbefaler jeg dem ikke.

stine

jeg har nike lunarglide og det er også supergode løpesko! Har hørt fra flere att de er bedre viss du skal løpe mye en nike free run :) disse finnes også i mange freshe farger.

noo! var den fake! jeg bestilte derifra i går rett etter du la ut innlegget!

syns det er utrolig dårlig av deg å legge ut noe som er fake før du sjekker. tenk så mange som har bestilt derifra pga deg...

uff.. nå ble jeg utrolig skuffa..

Kristine Ullebø

Anonym: jeg kunne jo ikke vite om det var fake eller ikke? synd at du bestilte, men jeg er ikke ansvarlig for hva du kjøper..

nei det er sant! men i og med at du ligger så høyt oppe på topplista vil det jo være ganske sannsynlig at du ikke legger ut sider som lurer folk for penger. nå er jo 400-500 kroner bortkasta!

Kristine Ullebø

Anonym: jeg beklager!!

Ingeborg

Har selv to par Nike Free Run, og er veldig fornøyd med dem når det gjelder styrketrening. Til løping vil jeg ikke anbefale dem (verken på bane, mølle, asfalt eller grus) siden det ikke er særlig demping på dem, i tillegg så er sidene "myke" (altså det som regel er bare tøy der), så det er lett å tråkke over, noe som er virkelig vondt! Gå heller i en sportsbutikk å spør om hjelp, det er verdt hjelpen! Da kan du få hjelp til å finne en sko som passer foten din. Lykke til med skojakt :-)

kristinehi

har sykt lyst på nike sko :D

Lisbeth

Asics sine løpesko er så behagelig, har god støtte til både hæl/fot, fine, også er de jo egnet til jogging/løping ect. Har 1 par selv og skal kjøpe nye nå!

Kinebakken

Nike free run er helt utrolig gode!! Men en ting som er litt negativt er at steiner og slikt setter seg veldig lett i " sprekkene" ;)

stine

De er utrolig fine, men det er ikke viktig! det viktigste er at du har noen som passer til dine bein og til dine behov! Jeg har mizuno wave, dyre men utrolig bra!

Live

Har hatt et par med Nike Free Run +2 siden vinteren. Det jeg har erfart er at de er utrolig irriterende/slitsomme på asfalt hvor det kan være grus eller på vanlig grus. For sålen under er delt opp i mange ulike "dempere(?)". Hvor det setter seg fult med steiner. Ellers er skoen lett og god å ha på. Liker best å bruke de til innendørstrening.

Amalie

nike fre run +2 er veldig gode sko men den første gangen er de nesten umuli å få dem på. Men jei har de nederste på bildet,

på nettsiden var de rosa og gul men de er faktisk rød og gul

men de kommer kansje an på vilken nettside du bestiller dem på!

Digger bloggen din! <3

Lisa

Jeg hadde disse skoene og brukte dem til både løping, styrketrening og aerobic. Etter ca 5 mnd fikk jeg "runners knee" og kunne ikke trene noe som helst. Jeg gikk til behandling hos fysioterapeut og han sa at de skoene ikke er ment for løping. Anbefaler de derfor ikke til løping men til styrketrening ettersom de ikke har bra demping. Til løping anbefaler jeg derimot et par fra Adidas som er kjempebra. Huske ikke hva de heter, og finnes desverre ikke i freshe farger tror jeg, men de er kåret til verdens beste løpesko. Ville bare fortelle dette ettersom jeg har veldig dårlig erfaring med disse skoene. Det kan selvfølgelig være at du får bedre erfaring hvis du kjøper dem :-)

Jan Erik Olsen

Jeg vurderer å kjøpe slike (herremodell vel å merke). Disse skoene baserer seg på en annen løpefilosofi enn enn vanlige, fulldempede sko. Ideen er at dempingen skal gjøres av foten selv, slik som når du løper barfot. Dette krever imidlertid at man legger om teknikken en del. F.eks må man løpe med korte skritt og ikke lande på hælen. Mye tyder på at dette er den beste måten å løpe på. Les / les om boka "født til å løpe" så vil du sannsynligvis holde deg unna fulldempede sko for ettertiden. :)

Haha hvor dum går det an å bli?

Er jo helt innlysende at slike sider selger falske drittvarer!

Har de nederste, ekte selvfølgelig.

De er gode, hvis folk mener at det er livsnødvendig med kraftig demping bør de lære litt om anatomi, sener og muskler.

Selv ble jeg kvitt kne- og ankelproblemer + bedret overpronasjonen ved å trene meg opp til å løpe "barfot" på framfoten.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no