hits

tips til treningsmotivasjon

♥ Kjøp nye treningsklær
Jeg vet ikke med dere, men for meg så gir nye freshe treningsklær alltid mye mer motivasjon. Det er så mye gøyere når man faktisk føler seg litt fin!

♥ Tenk på følelsen du får etter å ha trent
Det frister som oftest utrolig lite å ta på seg skoene og komme seg ut, men prøv heller å husk den utrolig deilige følelsen man får etterpå. Det er verdt det, syns jeg hvertfall!

♥ Last ned ny musikk
Motivasjon #1. Det gjør så stor forskjell med musikk på ørene, er dere ikke enig? Her finner dere spillelista mi på spotify med favorittene mine -> älskar dessa  

♥ Trening gjør deg lykkelig!
Når man trener så utløses hormonene endorfiner, også kalt "lykkehormoner", det vil si at man faktisk blir fysisk glad av å trene! Det hadde dere vel aldri trodd? Gratis lykke folkens, løp og "kjøp" :D♥ You`ll never regret workout, but you`ll always regret skipping one
Hver gang jeg tenker "ååh, jeg gidder ikke å trene i dag", så tenker jeg på dette ordtaket, og det hjelper faktisk HVER eneste gang. Selvfølgelig er det dager hvor jeg kjenner at det er best å la være, men som oftest er det bare å hoppe i det.

♥ Finn en treningspartner
Spør venninna di om dere skal begynne å trene sammen, så kan dere pushe hverandre. Bare pass på å ikke bli avhengige av hverandre, sånn at du dropper treninga fordi hun ikke kan akkurat den dagen. Bevis at du klarer det selv :D

♥ Du kommer i bedre form
Trening er ikke synonymt med slanking. Husker før da jeg alltid tenkte slik: "jeg er jo tynn, hvorfor skal jeg trene da?". Ler litt av det nå når jeg tenker på det, for det handler jo faktisk om å holde seg i form. Og vet dere? Man får så mye igjen for det! Du blir mer opplagt, får mer energi, bedre konsentrasjonsevne og ikke minst bedre humør. Jeg merker at hvis jeg f.eks sitter inne en hel dag med lekser og jeg blir veldig sliten og tung i hodet, så er en liten treningsøkt den beste måten å bli kvikkere på, kontra det å legge seg ned og sove.

 
♥ "Just do it" - Nike
Ikke sitt og diskuter med deg selv om du gidder eller ikke, bare gjør det. Motivasjonen er der sjelden hver dag, så istedenfor å vente på den - hopp i det og bevis at du klarer det uansett hva!

♥ Ikke sett deg for høye mål
Om du er ny på treningsfronten, vel, da holder det å begynne å trene 1 eller kanskje 2 ganger i uka. Mange har vel gått i den fella hvor man sier at man skal trene så og så mye, og innser man at man ikke klarer det og så gir man opp. Så ja, å sette seg realistiske mål er veldig viktig!

♥ Søvn
Legg deg tidligere, da får du mer overskudd til trening dagen etter!

♥ Finn din treningsmetode
Dette er kanskje det viktigste av alle disse punktene over. Gjør det DU liker! Jeg liker å trene motbakke (kjapp gange i bratt oppoverbakke) og det passer meg perfekt, men det er ikke sikkert at det er det som passer deg best. Jogging, zumba, spinning, fjelltur osv - det er mye å velge i!Jeg er ingen treningsekspert overhode og vil heller ikke fremstå som det, ville bare dele litt tips med dere, ettersom jeg har slitt med lite treningsmotivasjon selv. Lykke til alle sammen! Dere klarer det hvis dere vil :D

44 kommentarer

amalifoto

takk for tips! :))

Katarina

Gode tips :) Tenker ofte sånn at jeg ikke vil trene for mye selv, nettopp fordi jeg er redd for å slanke meg.. men for en liten stund siden innså jeg at jeg faktisk trenger det. Jeg har rett og slett mistet all kondisen jeg hadde for bare litt over et år siden!

En dobbel kamp

Så gode tips :) ja, er enig med at skikkelig og godt treningsutstyr er viktig, god og riktig musikk og den gode følelsen man får etterpå. Bare å tenke på det hjelper.

Silje - photo & hverdag ♥

Kjempe gode tips<3

carolinellund

kjempebra innlegg :D

Helene og ingrid

mange gode tips! :-D

lovephooto

Gode tips!

Hanna

Det var kjempe mange gode tips! Tusen takk! Nå kommer jeg til å trene mye mer!:) <3

Ulrikke

Synes bare, dette er motiverende! :-)

Renate

Det var mange gode tips det! :)

Sabina

Hey, could you please write the list of songs somewhere else? The spotify does not work in every country. :/ Thank you for your answer. Kisses from Czech republic

elisabethbs

Flotte svar <3

kjempe god inspirasjon og tips :D

Heidi Haga

åå dette trengte jeg nå, tror faktisk jeg skal ta meg en jogggetur. Var veldig flink før ferien, men nå er det hardt å begynne igjen. Elsker slike motivasjoner og inspirasjoner, fortsett med det :DD:

Isabel S. Raad

boooost

stineppf

Takk for tips! :)

Thea

enig med det du sier! nytt treningstøy merker jeg at jeg synes hjelper, da får man mye mer motivasjon

Mari

Gode tips! Jeg føler meg allerede klar for å trene:-D

Men jeg bare lurer på noe: Kan du skrive ett innlegg om sunn mat som du pleier å spise?:-)Takk på forhånd!

Mathilde

hvor har du kjøpt nike skone? døds fine!<3

Kine: D

Gode tips ; D

Ina Christine

Nå trodde jeg du skulle spørre etter tips til treningsmotivasjon, men så har du jo skrevet alt jeg skulle til å tipse deg med;)

Trening er braa! ;)

annikenbang

Kan du vær så snill å svare på dette? Jeg tror du har det objektivet skjønner du, for jeg har tenkt til å kjøpe Canon 50mm f/1.8 objektivet imorgen, og jeg lurer på om det er bra? Blir det sånn dus bakgrunn osv? Eller er det ikke så mye forskjell fra det til standarobjektivet (18 -55mm) ?

Elsker bloggen din! :-)

marenviks

Du er bare fantastisk du!<3

Kristinehi

Digger innlegget!!!

sol3milie - Kommenter tilbake

Utrolig gode tips! :-)

Bethaliceeimhjellen

kjempemasse bra tips, Kristine!! :D :D

elisabethbs

Flotte tips, de hjelper meg også. Veldig bra innlegg.

Sorry for lite kommentarer denne uka, men jeg har vært på leirskole uten internett. Følger deg fortsatt altså <3333

Anna - vinn personlig almanakk

gode tips:D

Kristine Ullebø

annikenbang: jeg har 50mm f/1.4, men har f/1.8 også. ville absolutt anbefalt deg å kjøpe 1.8, det er mye bedre en standardobjektivet! bakgrunnen til blurrete, ja:)

Martha

Herlig innlegg!! Skal lagre dette, sånn at jeg kan ta det frem når jeg trenger litt motivasjon (som er sånn ca hver dag, haha)!

amanda

er utrolig lei av dette designet ditt, du har hatt det utrolig lenge!! når skal du bytte?

<3 SadafsWords

Elsker bloggen din!

Linn

NÅ ble jeg motivert! :D

Marie Erlend Bratland Herø

Kjempe pen jente, er forelsket :) !

Samantha

How do you like your Free's? I've been debating buying some for a while.

celina

hvor har du kjøpt de rosa nike joggeskoene hen? :)

Kristine Ullebø

celina: de er ikke mine, fant bilde på weheartit:)

Wow, kjempebra innlegg! :D

anna

skal spare på denne!

Toyni (:

veldig bra tips : )

alexd

Could you write a post where you share with us what sports do you practice and what kind of exercises you do to be in shape?

Ragnhild Kristine

Kjempe bra tips!

Anna <3

Jeg er en ny leser på bloggen din og har fått ett godt inntrykk. Jeg elsker å trene men i blandt er motivasjonen min på null ... Men dette hjalp veldig !! Veldig gode tips ! <3

Maiken målsnes

så brae tips! :-)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no