hits

ukens spørsmål #26

Hva vil du jobbe med når du blir eldre?
Jeg har ikke peiling.. Sykt irriterende, i grunn. Men har litt lyst å studere økonomi, broren min studerer jo det nå så da kan jo han rettleie meg litt, eller HVAAA HÅKON? :D

Hvor lenge har du blogget og hvor lenge har du tenkt å fortsette?
Jeg har faktisk holdt på i hele 3 år i oktober! DET er lenge, haha. Men begynte vel egentlig ikke å blogge sånn "seriøst" før i starten av 2012, da jeg begynte å få litt flere lesere. Hvor lenge jeg skal holde på vet jeg ikke, men så lenge jeg trives med det, og det gjør jeg hvertfall nå! Haha, jeg kan virkelig ikke se for meg å slutte, det hadde blitt utrolig rart. 

Hvor mye kostet dongrivesten?
Aner ikke, kjøpte den på barneavdelingen på h&m for mange år siden. Utrolig nok passer den fortsatt, haha! Har klippet av armene selv da, så det var en jakke først.Hva heter moren din?
Hun heter Cathrine

Hvilken størrelse bruker du i buksene fra Bik Bok? Og hvordan får du de stramme nede?
Bruker 25/26 i de vanlige og xs i de andre, tror jeg. Varierer litt, kommer an på hvilken type det er. Bruker alltid strikk nederst på buksa (uansett hvor fjortis det er), fordi jeg haaaater å ha sleng.

Når skal du legge ut gratisdesignet ditt igjen?
Okei, siden jeg får så masse spørsmål om det: ja, jeg klarte å slette innlegget med et uhell, og ja, jeg vet at jeg sa til noen at jeg skulle legge det ut igjen. Greia er at da får jeg så syyyyykt masse spørsmål hele tiden om hvordan man skifter header, hvordan man skifter profilbilde, tekst og alt mulig annet, og det har jeg desverre ikke tid til å hjelpe alle sammen med :-( Det er ikke for å være kjip eller noe, men jeg har rett og slett ikke tid. I tillegg blir det litt kjedelig for meg hvis alle har samme design som meg, det skjønner dere vel sikkert... Beklager! Kanskje jeg kan lage et annet design og legge ut en gang.

Hva trener du?
Jeg går en sti som heter bystien (den er dødsbratt, så om går den fort så tilsvarer det en lang joggetur. anbefaler alle å trene motbakke!!), men nå som det blir kaldere ute så må jeg snart finne på noe annet. Driver og tester ut litt forskjellige ting, forteller sikkert mer senere!

Hvor mange hull har du i ørene?
Akkurat nå har jeg bare 3, men har lyst å ta mange flere. Har skikkelig på et inni øret (om dere skjønner?), syns det er så sykt fint! Noen som har det og syns det gjorde vondt? How to you like your Free's? I`ve been debating buying some for a while.
The Nike Free's on the picture was from wehearit.com, so I don't have them myself :-) Well, I would recommend them for casual use, not training.

Skal du ha flere videoblogger?
Ja, det mååå jeg få til siden dere likte det så godt! Vil ikke love noe bestemt tidspunkt, men skal ha flere videoer hvertfall. Problemet er at jeg ikke aner hva de skal handle om, så om dere har noen tips - rop ut!! Setter stor pris på det ♥

Hvor mange objektiv har du?
Standardobjektivet 18-55mm, 50mm f/1.8 og 50mm f/1.4. F/1.4 bruker jeg til til outfitbilder, f/1.8 bruker jeg når jeg skal ta nærbilder (ettersom f/1.4 er litt ødelagt og ikke klarer det) og 18-55mm bruker jeg nesten aldri, utenom hvis jeg f.eks skal ta bilde av meg selv og holde kameraet samtidig. Haha, kompliseeeert. To av dem er halvveis ødelagte så må liksom bytte litt på det

Hvordan er foreldrene dine i forhold til bloggingen din?
De syns det er en fin hobby de, så lenge jeg ikke lar det gå negativt utover andre ting, som foreksempel skole. Får jo i tillegg erfaring, både når det gjelder blogging generelt og det å tjene penger. (Som forresten ikke er grunnen til at jeg blogger. Drev jo på i over 2 år før jeg tjente noe som helst, det at jeg nå tjener penger er jo kun et pluss)

Hva gleder du deg mest til akkurat nå?
Storbyweekend i høst!! Vet ikke hvor enda, men Spania, London, Praha eller noe. Drar med mamma, en venninne og moren hennes, gleder meg utrolig myeeee. En hel helg med bare shopping, iihh!

40 kommentarer

romvideo! Bra svart -)

johanneandersson

finesvar!

Ellen♥

Bra svaart!

hef10shit

kult! men angående video synes jeg du burde ha romvideo eller spørsmålsrunde ! :)

Silje Therese

gode svar :-)

Silje - photo & hverdag ♥

fine svar <3

Susi

hvor høy er du? :)

Leilighet #413

Godt svart :)

<3

Kor høg e du?

Vibeke A Gran

Veldig bra svart!

En dobbel kamp

Så bra svart :)

Du kan lage videoblogger med sminkevideo og hvordan du ordner håret, innkjøpene fra dit du skal i høst(?) , eller filme litt hver måned og sette det samme til en film når måneden er slutt :-)) Bra svart forresten<3

madeleine

jeg har hull '' inni '' øret :) gjorde ikke vondt i hele tatt og er veldig fornøyd med det.

Johanna

Veldig gode svar! Du har en utrolig bra blogg♥

kristinehi

om du er ferdig med rommet ditt må du ha romvideo, husker du pussa det opp : D

erica

du har sykt pent og langt hår, noen tips om hvordan du holder det bra? ahah, (hvordan du behandler det med shampo, balsam, kur og hvilket merke du bruker osv.. hahaha)

cavepadde

Hei! Fin blogg håper du fortsetter!

Stå på

-Kommenter gjerne tilbake

anitra

Veldig gode svar :D

Mette

jeg har hull inni øret (trangus) syns ikke det gjorde noe vondt. :) <3

Marte

Jeg hadde hull "inni" øret, men om vi tenker på det samme ville jeg ikke gjort det, da kan du bare bruke ørepropper i det ene øret..

Gjorde ikke spessielt vondt, selvom jeg gjorde det selv :)

Julia

Åguud, håret ditt!!!! <3<3<3<3

Frida

Til neste ukens spørsmål:

Hvem er denne venninnen, hva heter hun? Ingvill? :) hun er sykt pen!!!!

Hva tjener du på bloggen? Penger? Hvor mye?

vsilje

åå liker håret ditt!

Therese Endresen

jeg har hull i tragus, altså inni øret. gjorde ikke vondt i det hele tatt, så er bare å kjøre på! :) kjempefint er det og !

Anna :-)

så gøy med shopping weekend da :D

Mariell

Angående trenings spørsmålet: jeg er 17 år og går nå 2. året mitt på idrett på vgs, og etter det jeg vet så bør du som er så ung (og oss andre) ikke trene så mye i motbakke, slik som bystien i Førde. Som sykkelist har jeg lært at kunn 30% av treningen skal vere intervall (kort og fort), mens de 70% bør vere langkjøring (langt og rolig). Det er noe med at kroppens muskler ikke er ferdig utviklet til det, du kan sikkert søke det opp om du vil vite mer. Ville bare si det, så får du ha lykke til videre.

Juliane Malthe

Bra svart! Når du skal lage videoblogg kan du jo ha sånn månedens favoritter? Sånn hva du har brukt mest av sminke, klær, tilbehør og det meste? :-)

karoline

Gleder meg maaaaaasse til storbyhelgen i høst!!♥♥♥ btw så har du noen fans i narvik!!

sunniii

hull inne i øre er ikke vondt i det hele tatt ! det er faktisk den mest ufølsome plassen på hele øret, ser du har tatt lengere oppe, å der er det mye vondere ! - pga mye brusk. å brusken er ikke like følsom som der det er mye nerver ! anbefaler deg det ! - men ikke om du liker å høre på mye musikk med ørepropper, får liksom ikke proppen inni øre, litt små irriterende til tider jaaahhm! men er jo mye posetivt med det og da ! - hehe håper det var god svart :) digger deg og bloggen din ! klem :)

Marthe - Kommenterer tilbake c:

Heei c: Det spørsmålet "Hvor mange hull har du i ørene?" og du sa at du ville ha sånn inni øret på en måte. Jeg har det og det gjør ikke ondere enn de som er tatt lengere ned, synes jeg :3

har både rook, daith og tragus. tragus gjer ikkje ilt i det heile (va som å ta eit vanleg hol i øyreflippen berre) mens dei andre to svir litt. verst i ettertid, sånn om du snur deg i søvne og belasta dei:-)

Tonje

du kan lage video der du svarer på ukens spørsmål!:)

hvor høy er du? :))

Heddafm

Bra svart! :) angående video, du kan ha spørsmålstunde, sminkevideo eller romvideo eller noe slikt!! Elsket den forrige videoen din, du måå ha fler!! :D

Thea

Hvem er dine beste venner? :) Btw så elsker jeg bloggen din!! :)

hedda

Hvor høy er du?

Hvor ofte trener du?

Hvor er den buksa fra bildet i dette innlegget fra? :-)

marine

hvis du tenker på conch piercing, som er plassert i senter av øremuslingen, så gjør det ganske vondt ja..

har det selv, men var verdt det! :-)

Maja Magnussen

til ukens spørsmål #27

bruker du høye heler på skolen?

1. Liker du Justin bieber? Skal du på konserten hans? Hvilke sanger liker du best av han? Og liker du det nye albumet belive? Er du en beliber? Eller er det noen andre artister du liker bedre?

2. Retter du håret hver dag? Hvilke produkter bruker du i håret?

3. Favoritt parfyme?

4. Har du en bra film og anbefale?

5. Jeg vil så gjerne bli sunn. Men usunn mat er så godt i forhold til sunn mat. Har du noen oppskrifter på sunn mat som er godt? Tenker du over hva du spiser, og spiser du sunt?

6. Hvem er din beste venn? Og hva liker du best å gjøre sammen med vennene dine?

Ellen

Tenker du på conch eller tragus? Har begge deler:) Tragus var ikke sååå ille, bare litt ekkelt at jeg kjente at nåla gikk gjennom! Mens conchen var helt forferdelig, kunne ikke sove på øret nesten et år i etterkant.. Men det var absolutt verdt det:)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no