hits

akkurat nå


...spiser jeg dette.


...har jeg vært på friidrett. GØY!


...skriver jeg novelle. Seeee så langt jeg er kommet.


...eh, ja.


...hører jeg på dette.

Tommel opp for gøy innlegg! Kom nettopp hjem nå og må bare hive meg rundt på leksene... Hvorfor kunne vi ikke heller hatt lengre skoledag og mer effektive timer? Altså, jeg er for lekser (for ja, det er viktig!), men heller PÅ skolen. Ja ja, orker ikke å bruke energi på å irritere meg over det, bruker heller energien på leksene. SNART HELG!!!!! Forresten, hva syns dere? Lekser hjemme/lekser på skolen?

29 kommentarer

Andrea Dalsbø

fina <3

Linda Marielle

Lekser hjemme. Hadde aldri så mye lekser at det ikke lot seg gjøre på et lite øyeblikk! Det er bare å unngå og la det samle seg opp til siste liten. Derfor synes jeg at det er totalt meningsløst og ha en time eller fler lengere på skolen når det ikke tar så lenge å gjøre leksene engang...

Elisabeth

Søtaaa <3

Kine; D

Fina; D Jeg vil heller ha litt lengere skoledag enn lekser; D Da får man den beste hjelpe, og best resutat;D

Rebekka

Hvilke løpesko anbefaler du til å løpe/jogge på asfalt? Jeg har vurdert nike free run men mange sier at de er bedre til hverdagsbruk. Jeg er sååå usikker!

På en måte begge steder. Det er viktig å gjøre lekser hjemme, da blir man mere selvstendig og det er viktig å klare seg selv. Men samtidig kan jeg bli kanskje så forstyret når jeg skal gjøre lekser hjemme, gjør alt annet og drøyer det alt for lenge. Så vet ikke helt jeg assa. Men må innrømme at jeg heller kunne hatt lengere skoledager hvis jeg slapp hjemmelekser, hehe!

Meg

Lekser på skolen:) Tror jeg...

Mathilde

lekser på skolen.

Nora Benedicte

Heller på skolen ja! vil ha fri når jeg først er hjemme :-)

May-Teresa

lekser suger:((

Silje - photo & hverdag ♥

heller skole lenger <3 du er så fin ! <3

kristineklove

Jeg synes at det går fint med litt lekser hjemme. Det meste av arbeidet i de forskjellige fagene er jeg effektiv med og får gjort på skolen, så da slipper jeg en haug med lekser når jeg kommer hjem!

Elsker bloggen din! <3

Maiken målsnes

du er nydelig!!

Ylva

Du er såå sinnsykt pen!<3 Hvordan lager du sånne hjerter av agurken?? :o

Martine - Mitt liv

Har heldigvis ikke lekser :D

Miriam

Jeg gjør alltid leksene mine på skolen så ofte jeg kan! Liker ikke å bruke fritiden min på lekser...

Johanna

Jeg synes innlegget var bra! :)

Jeg likte innlegget jeg ;)

Hvordan holder du på brun fargen ?

Petrine Angell Vikstad

Hater at vi har leksene hjemme og ikke han ha alt på skolen.... huff :)

Lisa

Jeg synes det er helt greit å ha det etter skolen,ettersom at visst vi skulle ha lengere skoledag ville jeg sikkert måtte vært lenger på skolen enn det jeg trengte. For jeg bruker ikke såå mye tid på leksene liksom:))

Sykt fin blogg. ELSKER DESIGNET DITT <3

Kristinehi

lekser på skolen! lengre timer så vi får gjort det der : D

Susanne

Lekser på skola, gjør leksene mye lettere å gjennomføre! Er såå sjelden jeg orker å sette i gang med lekser en ettermiddag når jeg allerede har hatt 7 timer skole tidligere:-( Null hjemmelekse;-) Mer fritid;-) 8-)

Eline

Lekser på skolen gjør leksene lettere å gjøre! Veldig sjeldent at jeg faktisk orker å jøre leksene på ettermiddagen, da er jeg trøtt etter 5-7 timer på skolen! Kanskje heller ha en egen fri time på å gjøre lekser i skole tiden der man kan få litt hjelp. Det er ikke alltid mamma eller pappa kommer hjem tidlig sånn at jeg kan få dem til å gjøre lekser i tillegg så kan jeg ikke få noe hjelp fra søsken fordi jeg har bare en som er yngre. Hvis lekser ikke hadde vært alt styret hjemme hos meg så hadde jeg fått mer tid til vennene og mer tid til å drive med noe sport. :) Syntes lekser på skolen hadde vært bedre!

susann

på skolen, helt klart. lærerne sier det bare tar en time å gjøre lekser, så hvorfor ikke ha leksehjelp en time hver dag? :)

taisael

så fine bilder!

solveig langvatn

eg såg deg på friidretten xDxDxD

Kristina Wylie Strømmen

hehheheh, eg og såg deg :P føler meg litt kjendis ass xDxD

hanne

fine Bilder!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no