hits

3 blogger

Hadde jo linkerunde for et par uker siden, så nåååå kommer endelig det etterlengtede innlegget. Var UTROLIG mange fine blogger! Wow. Var litt vanskelig å bestemme seg, men jeg endte opp med disse tre bloggene som favoritt, + noen par andre som jeg kanskje poster i et innlegg senere. Vel, er er hvertfall tre fine blogger jeg valgte ut:
amandaones.blogg.no - Denne bloggen falt jeg for med en gang! Utrolig søt jente med ryddig og fint design med fine bilder. Akkurat det jeg liker! Gjennomført og fint innhold, anbefaler alle å ta en titt innom.
sbergeet.blogg.no - Denne bloggen har jeg fulgt med på i en stund faktisk. Sara er en kjempesøt jente som er utrolig flink bak kameraet! Bloggen hennes er utrolig bra og inspirerende og fortjener mye mer lesere.
vilat.blogg.no - Wow, for en utrolig nydelig og gjennomført blogg! Jenta som skriver er kun 14 år, og det skulle man virkelig ikke tro med tanke på hvor fine bilder hun tar. Kjempefin blogg med lyse og søte bilder!

15 kommentarer

Caroline Tomlinson Payne ~

Elsker de bloggene, spesielt den nederste.

Lene Nilsen

Liker de bloggene ! :D

Helene Hammer

Skal sjekke de ut :D

ezel - helene og michelle

liker alle bloggene! men amanda er nok favoritten :)

taisael

åh, elsker alle sammen !

fine blogger, leser alle sammen fast :)

Silje - photo & hverdag ♥

Leser alle, de fortjener å bli linket<3

En dobbel kamp

leser noen av de :)

Louise

finee!

Amanda Ones

ææ tusentakk!!! begynnte nesten å grinee

Sara Berget

Tuuusen takk kristine!! wæææ

hun amandaones er fakee!

Skulle bli så otroligt glad om du tog dig en titt på min blogg! Visserligen skriver jag på svenska men det är ju likt norska så varför inte? Är 13 år och ääälskar att fotografera hihi. Må bare si at bloggen din er fantastisk også, du er en stor inspirasjon! Mange klemmer!

Vilde

Tuusen takk! Så koselig :))

kristinehi

må ta en titt innom de, har også lest blogg nr. 2 før : )

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no