hits

gla` mandagHei hei dere! Jeg tror jeg har begynt å LIKE mandager. Er det sosialt akseptert, eller....? He-heeee. Hvertfall, skoledagen i dag gikk fint! De to neste ukene blir ganske gøye ettersom vi skal jobbe med OD resten av uka (pluss at jeg drar på fredag, mihi), og neste uke skal vi på utplassering. Skal på studiespesialiserende realfag, om noen skulle lure. Det blir spennende! Er jo ikke mange månedene før jeg skal søke vgs selv, det er WÆÆÆKDKJGFKDFK å tenke på. Heldigvis vet jeg hva jeg skal velge, men syns fortsatt det er litt skummelt.. er jo tross alt starten på utdanningen min.

Vel, fra det ene til det andre; mange av dere ville at jeg skulle begynne å blogge mer om sminke o.l, right? Har nettopp inngått et nytt samarbeid innen sminke! Tror det blir ganske bra, blir gøy med litt mer variasjon i bloggingen også :D
bukse og genser fra bik bok

I dag er det forresten et oppslag av meg i avisa. (Til dere i Førde/Sunnfjord) Bare et vanlig intervju, da. SJELDAN SUR OM MORGONEN FOLKENS, der har dere meg (hahahahahah......)

Nå suser jeg av gårde på trening, ha en fin mandag alle sammen!

25 kommentarer

Cha Lie

fine deg ! du er utrolig pen. Kos deg på trening :D

Karina Larsen

Nydelige bilder :D

- andrea dalsbø

Søta, elsker buksa!

feliciaastroza

Nydelige Bilder :)

Amalie

Utrolig fin blogg, synes du har så utrolig fint hår :D

Setter stor pris på en kommentar tilbake :)

miinemor

Fine bilder og kos deg videre i dag !! :-D ^^

Julie

Hej der -

Du er virkelig fin og dit hår så smukt! Er det dit eget hår? Altså ingen extensions?

Knus Julie

Helene - kommenterer tilbake

ha det gøy på trening! :-)

Marte

Så fin genser!!:)

Camilla Øisang Aulie

Herlig bilder :)

Kristinehi

ha en fin mandag videre søteste!

Tuva

Såg intervjuet av deg, haha! :)

En dobbel kamp

Gøy å komme i avisen, da :)

Godsgirls97

Fint antrekk!!! SÅ gøy :D

rhaugsdal

Kjempe fine bilder!!

Silje - photo & hverdag ♥

haha, så kult <3

Du er så pen, kan du lage en sminkevideo snart? :D

Cecilia Catharina

Liker mandager jeg også :) Utrolig fine bilder! Ha en helt super kveld videre :D

Anna Jacobsen

At folk sier du må blogge mere om sminke synes jeg er litt rart, du er en fantastisk jente med en fin blogg, da bør du bestemme selv hva du vil blogge om. Men hvis du VIL blogge om sminke så er jo selvfølgelig det bra og da :) blogg om det DU føler for.....

PS: stor fan av deg :)

Kristine Ullebø

Anna Jacobsen: Nei nei, det var mer som et forslag mente jeg :) Hadde selvfølgelig aldri blogget om det hvis jeg ikke ville!

Fine bilder :)

Karina

hva skal du velge til neste år da? :-) ble nyskjerrig jeg nå :P

Mette

Heisann :-) Vil gjerne gi deg et tips om det med utdanning! Søk på det du vil, og for all del søk på noe du liker ellers kan det fort bli tre forferdelige år. Jeg har gått tre år på Medier og kommunikasjon, og har virkelig stortrives med det. Der har vi lært om journalistikk, foto, film, redigering i photoshop og andre programmer, webdesign og mye annet spennende. Går man to år på yrkesfaglig, kan man ta allmenn påbygg og få samme studiekompetanse som de som går på allmenn har. (Bortsett fra R og S matte og språkfag)

Jeg gikk tredje året på media, som er det samme som påbygg og nå går jeg på sykepleie. Vet at mange tenker at man MÅ gå allmenn for å få god utdannelse, men håper du velger med hjertet og ikke bare hjernen :-) Lykke til med valget, klem fra meg!

Essi

Nydelige bilder igjen :-)

Audrey

I love the pant!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no