hits

give us a breakHeiiiia! I dag er det tirsdag, den kjedeligste dagen i uka. Heldigvis gikk dagen fort da! Nå kommer Ingvill snart bort og vi skal øve til samfunnsfag prøve som jeg trodde vi hadde på fredag, men som vi har på torsdag. Så ja, jeg kan vel kalle meg selv lettere stresset nå, 7 kapitler!! Vi får jo aldri fred jo, det er prøve HVER uke. Jeg blir gaaaal!! GIVE US A BREAK PLEASE. Vet at folk tenker at "hallo, det er jo bare tiende klasse, du kommer inn på vgs uansett", men jeg klarer det bare ikke. Mååå gjøre det bra liksom, irriterer meg at jeg alltid må være sånn.

Men ja, dere er sikkert lei av å høre på skolemaset mitt, så jeg tror jeg stopper her. Etterpå skal jeg forresten på postkontoret og hente en pakke, skal vise den til dere senere i dag! Heldigvis noe positivt med denne dagen. Og at vi hadde pannekaker til middag, OG AT JEG HAR JULEBRUS!!! Gjør dagen så mye bedre :)Er vi de eneste som har mange prøver, eller har dere også?

43 kommentarer

oculto

digger bloggen din <3

CHA LIE

vi har utrolig mange prøver, du aner ikke. Vi hadde naturfagsprøve i dag og spansk fremføring.... åhh livet er ikke lett, men fine bilder :D

Line Marthinsen

Vi har nesten ikke hadd noen prøver vi og det er jeg kjempe glad for. Jeg går jo på på vgs så synes det er litt rart, men digg :)

helga

Ååååh ja har mange prøva, sliter meg ut og det værste er at lærerne gir beskjed EN dag før når vi skal ha prøve, som i dag...

Matilde Bang

har 3 tentamen denne uka og 4 prøver :(

Therese

Jeg hakke så veldig mye prøver for å si det sånn, har uketest på fredager + gloser og uregelretteverb høres kanskje lite ut for en som går i niende klasse men vi har liksom 30 gloser på en uke. ÆÆÆÆÆSJ!!! Men neste tirsdag har vi norskprøve og neste torsdag har vi matteprøve, en virkelig stoooooor matteprøve og det er en av de vanskligste kapitlene EVER! WISH ME GOOD LUCK<3

Emilie

Jeg skal ha samfunnsfag-prøve på onsdag og blir sånn sirca 5 prøver til før jul:(

Ada

Uff ! du skulle bare vist , øver til rle prøve på fredag , mangen prøver bare i 9ende :(((

Bare Innom for å ønske deg en fin Tirsdag, og håper du får en fin dag videre ^^

johanne

vi også har sykt mange prøver og fremføringer for tiden og jeg går bare i 9. har 2 prøver og en fremføring denne uken i tillegg til to innleveringer. Jaja, snart jul <3

Nina - kommenterer alltid tilbake

Lykke til!

Føler med deg! Går i 9ende og øver helt sykt til hver prøve! Er ikke fornøyd hvis jeg ikke får 5er...

Eve

that pancake looks delicious ! <3

Malin Baade Løken

Vi hadde entrepenørskap prøve idag, drittfag uten like!! Håper du får en fin dag og lykketil på prøven på torsdag!

Guro

Jeg skal ha samfunnsfag-prøve imorgen, noe jeg tydeligvis ikke har fått med meg. Jeg er så redd for å ikke komme inn på 1.valget mitt på videregående neste år, at jeg går omtrent i "dvale" for å kunne alt på rams. Helt jævlig kjipt, men det sies at man må "yte før man kan nyte!"

Lykke til! :-)

lisa

haah gled deg til vgs!! jeg trodde vgs skulle bli så mye bedre organisert og prøver litt spredd. men nejda, tok kraftig feil!

Tina Ulven

Du skulle bare visst. For tiden tar skole livet av meg.

Hege Landsvik

Lykke til på prøven!

Juliane

Så fine negler du har! Neei, dere er ikke de eneste.. Sitter å øver til imorgen, hvor vi har to prøver og en framføring. Men du får ha lykke tiil :-)

Helene Spanthus

Så helt sinnsykt digg ut med pannekaker akkurat nå. Mye bedre enn laks iallefall.

Andrea

Dere er heldige da! Vi får ofte flere prøver på en dag, og imorgen har vi tverrfaglig prøve der vi har en prøve med 4 fag : (

marenk

har mange prøver ja.. lykke til med øvingen! :-)

Katrine Alværen

jaaaa, og e døøødsleiii! har innlevering i norsk til torsdag, skal framføre et engelsk-foredrag om en dødsvansklig film på torsdag, samfunnsfag prøve(heldigvis ikkje sju kapittel!!!), ogidag fikk eg vite av b-klassen at vi skal ha rle-prøve på torsdag(en "hemmelig" prøve, som læraren ikkje har informert om og som b-klassen ikkje skulle fortelle til oss) takk gud eg fikk vite det... døds leiii!! :( men lykke til finekristine:)

kan du ha sminkevideo?? :-)

Kristina B.

TIhi, eksamen på mandag og ny eksamen onsdag 6 desember, så har nok å gjøre :)

Kristineeee

Vi har helt SYYYKT MYE fortiden, så du er ikke den eneste :-)

Marie

Fine bilder og fristende pannekaker!:))

Har prøver og tentamenet hver dag i dn uke fremover nå (utenom helga da) + noen flere litt nærmere jul,

Har jo aldri tid til å gjøre noe annnet enn å øve! Det blir jo selvfølgelig litt mye frem mot jul nå da menmen..

Lykke til Kristine!!<3;))

Marthe

Jeg går i 10.klasse og vi har nesten ingen prøver og fremføringer! :) nå har vi 2 tentamener denne og neste uke + kanskje 4 prøver før jul :D Neste uke har vi også to gruppepresantasjoner, men de teller ikke så mye!

Synes virkelig synd på dere som har så mange! ;)

Kan du vise i et innlegg hvordan du lagde den buksen? <3

10.klasse it is!

er så lei !

hadde skole i går fra 08:40 til 17:15, matte tentamen i dagog 2 timers andrespråk prøvi i morra + engelsk tentamen på fredag.... er og veeeldig lei !

Marie

Du er virkelig ikke alene der! Vi har minst 2 prøver hver uke, + fremføringer og innleveringer. :// går på vgs og det er utrolig mye mer stress enn det var før, vertfall sånn jeg har merket det. :P Du må virkelig nyte den siste tiden på ungdomsskolen, klassen spesielt ! Jeg savner klassen utrolig mye selv om jeg digger den nye også. :)

Må forresten bare si at du er utrolig flink til å blogge! Titter innnom flere ganger daglig, og det gjør alt litt bedre. :D

Rikke

Elsker bloggen din! <3

har linkerunde på bloggen min: http://rikkeeaa.blogg.no/1353346390_linkerunde.html

Plaifa

Elsker bloggen din, og stilen! fastfølger

Lina

Haha, bare vent til du går 3.året på vgs! Nå har vi ca 2-3 prøver hver uke, og du er dødsheldig dersom du har en uke uten en eneste prøve, men det skjer ikke ofte!:)

Veronika

Vi har også masse prøver nå.. dessverre!

Linnea

På universitet har vi 3 eksamener på under 2 uker og alle har ca 5 bøker hver. Gled deg til det du! :D

Charlotte

godt å høre at det er fler! jeg har ekstremt mye prøver og lekser jeg også. og jeg går bare i 9. klasse! ha en fin kveld, elsker bloggen din! <3 <3 <3 <3

kristinehi

prøver og innleveringer hele tiden.....

uff, vi har 3 prøver, 2 fremføringer + tentamen denne uken....

synne

hvilken neglelakk har du på deg? kjempefin!

Nora

På videregående: nesten prøver hver dag, kommer ann på hvilke linje da men, på ssp der jeg går er det prøve HVERTFALL annen hver dag.. lover deg.. nyt ungdomskolen så mye du kan nå.

Sikki

Jeg klager nesten hele tiden over skolearbeid på bloggen.. Haha. <3 Og jeg går liksom i 8.klasse... :)

Men neste uke har vi musikkprøve (teori), engelskfremføring, samfunnsfagsprøve (50 sider) og fransk tentamen. Litt mye skole, sier du!? Ja! -.-

Sara

haha, hvem faen sier man kommer inn på vgs uansett? NEI, man gjør jo selvfølgelig ikke det? jobber man ikke bra, kommer man f.eks ikke inn på medier og kommunikasjon, eller idrettsfag som begge har over 5 i snitt.

Kristine Ullebø

Sara: Jeg har over 5 i snitt, så nei det blir ikke noe problem i det hele tatt ;)

Sylvi Huynh

Nei, dere er ikke de eneste... Hahha, er også sånn som mååå gjøre det bra.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no