hits

finito

Hei hei dere! Kom hjem litt tidligere i dag ettersom vi hadde tentamen, og det var så SYKT digg. Herregud, savner barneskolen når vi sluttet halvt ett. Uansett, tentamen gikk fint! Var shitnervøs fordi jeg kun hadde forbredt meg på èt av temaene, men vi fikk heldigvis veldig greie oppgaver. Det var forresten mange av dere som lurte på om jeg skriver nynorsk på skolen som hovudmål. Ja, det gjør jeg! Men grunnen til at jeg syns det er enklere å skrive bokmål er fordi det er mer likt slik jeg prater i forhold til hvordan man skriver nynorsk, om dere skjønner...? Jeg sier liksom ikke "Eg tykkjer du er morosam", jeg sier "Eg syns du e morsom". Så sånn sett er bokmål mer likt. Ja okei, hvorfor skriver jeg dette...

Ble hvertfall fornøyd med teksten min. Skrev om innvandringspolitikk! Håper læreren liker det jeg skrev da med tanke på meningene mine, han er jo politiker... heheh. Nei da. Ja okei, jeg har nettopp skrevet et helt innlegg om skole. APPLAUSE TO MEEE. Nå skal jeg ut og løpe intervaller, jippi. Er blid på bildene i håp om å lure meg selv til at jeg vil trene:

Har dere nynorsk på skolen? Isåfall, liker dere det eller ikke? (Hahah)

52 kommentarer

Abigail Buntu

jeg har nynorsk fordi jeg skriver nynorsk og snakker nynorsk:) hehe:)

Trine

Jeg har nynorsk! :-) Men jeg synest det er myye lettere å skrive bokmål. Nynorsk er så tungt å skrive..

Suzanne

Har nynorsk på skolen, og syns ikke det er verdens undergang liksom. Helt greit! Snakker stavangersk og har en del like ord som på hva jeg snakker og nynorsk, så det er vanskelig å skille dem.

Kan du lage ett innlegg om hvordan man kan få tynnere lår? Hadde satt stor pris på det. Vil liksom ikke ha så sykt mye sånn at lårene kommer sammen når jeg står vanlig. Og mage-innlegg hadde også vært fint! Du har syykt fine lår og fin mage, og rumpe da!. Vet at jeg aldri kommer til å få like fine lår som deg, men målet mitt er å gjøre at jeg kan ha på shorts uten at man ser lårene min komme sammen så mye som de gjør nå. Tar 100 situps til dagen som du gjord dagene før sommerferien! Hadde satt utrooilg pris på det! Elsker mattipset ditt også. Spiser det ca. hver gang jeg kommer hjem fra skolen!

hanna

jeg har nynorsk, og Haaaaaaater det.. men hvor har du kjøpt superundertøyet ditt? eller treningstøyet du har på bildet? <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

camilla <3!

Jeg har bokmål til hovudmål! kommer jo fra Bergen så eg suger egentligt i Nynorsk, hahah!(Doesn't make sense, I know) Jaja! Nåkk om meg, fine bilder! Elsker bloggen din. Gjerne ta en titt innom min:-) Har ikke noe inspirasjon lenger så har sluttet og blogge, ville betydd utroligt mye om du lagde ett innlegg med litt "inspiration" heheh! Det ville kansje fått meg til og få lysst til og blogge igjen ;-)

--> snaa

Du er så nydelig!! <3

Malene

Har det ikke, og det er jeg glad for!!! Men blir du kalt krissy til vanlig ? :)

Frida Elise Gøtestam

fine bilder som alltiid<33

Karoline

Jeg har det ikke:) men hvor er bana i Førde? haha

Isabel S. Raad

flinka :-)

Fotografietmitt

Har nynorsk, ja. Det er helt greit, likt som bokmål, syns jeg...

Håper du får god karakter!

Kor kjøpte du jogge boksa?????! :D såg super deilig ut

Gunvor

Jeg skriver på en måte nynorsk uten å tenke over det, så syns egentlig det er ganske enkelt, men i blant så er det enklere med bokmål også :)

har nynorsk jaa.. er jo heelt greit det da, er jo ikke så avansert om man har hatt det siden første klasse og har såpass mange likheter i ordene. Bokmål er jo noe man får inn gjennom flertallet av bloggene, tv, bøker ovs, så det forenklest myye!

Oker, wtf? oppdaga først no at eg skreiv heile kommentaren på bokmål, hahhah! Jooda, får ta resten på dialekt da! elska bloggen din, stilen din og aaalt!

Tonje

Har nynorsk ja :P er faktisk ganske god i det, har vel 5 i nynorsk tror jeg..

Linda

Jeg har nynorsk som hovedmål, men snakker mer likt bokmål enn nynorsk. Foretrekker egentlig bokmål, synes det er lettere ;-)

Anna

du skrev jo i et tidligere innlegg at du syntes bokmål var lettere enn nynorsk?

Frida Hustig

Har nynorsk som hovudmål, men er helt elendig i det. Mye flinkere i bokmål, haha. Og så snakker jeg jo mer bokmål, enn nynorsk :)

Vida

Where have you bought your sweatpants? :)

Sara

Hei :- ) jeg går på en skole med bokmål som hovedmål, men vi har nynorsk i tillegg, sånn som de fleste andre skoler. Lærerne mine sier at den beste måten og bli flink i nynorsk på er å lese mange nynorske bøker. Jeg har prøvd det, men på det skolebiblioteket vi har var det ikke så bra nynorske bøker. Derfor lurer jeg på om du har en bok som er skrevet på nynorsk som du kan annbefale. Jeg fikk også en annen ide, men jeg forstår det hvis du ikke har lyst til å gjennomføre ideen min. Jeg lurte i alle fall på om du kunne skrevet noen nynorske blogginnlegg en gang innimellom? Kanskje du har en innlevering (fortelling, intervju, kåseri osv) som du er fornøyd med og kunne tenke deg å dele med bloggen? Det hadde sikkert vært nyttig for mange. Du har kjempefin blogg, med inspirerende og fine bilder! :- )

Åshild

Hei:) Jeg bor ikke å alt for langt ifra der du bor, så jeg også skriver nynorsk. Syns det er mye lettere å skrive bokmål på data, men det går helt greit å skrive nynorsk. Tross alt er nynorsk litt tøft også da!

Siw Karine - Kommenterer tilbake

Hater nynorsk! <3<3

Katrine

Haaaater nynorsk ! -.-

Guro

I LIIIIKE IT! Nynorsk gir så sykt mye inspirasjon når du skal skrive tekster, luccccky you som har det som "hovudmål" ;-P

susanne

SUSFREE.BLOGG.NO

kan du skjekke den ut? :):):):)

Amalie

Jeg det har jeg! Det er skikkelig kjedelig, men jeg syntes det bare er en fordel å ha det som hovedmål. Da lærer vi det jo oftere + at det blir på en måte en belønning å få skrive på sidemål/bokmål avogtil, siden det er så mye enklere! :-)

Du var heldig hvis du sluttet halv et på barneskolen, jeg slutter tre..haha :D

Malene

Har nynorsk, ikke spesielt glad i det! Men vi får ikke karakter som et egent fag før til neste år! Så utrolig pen du er :) Liker bloggen din veldig godt :)

Hilde :-)

har nynorsk!:)

maria sanni

haha .. haaaater nynorsk!

Hanna Skagemo

vi har nynorsk, og selv synes jeg det er nokså unødvendig... er trønder, skriver bokmål - kommer aaaldri i verden til å få bruk for det! Aldrii. Såå... Gir vel egentlig ganske f i hvordan det går, men prøver jo å få greie karakterer, da ;p :-D Stå på Kristine, du er min favorittblogger!!

Julie Sævik

har nynorsk som hovudmål!

Rebecca

JAG ÄLSKAR DIN BLOGG! DU ÄR SÅ IN I TUSANS VACKER! En trogen svensk läsare har du här!

Please take a look at my and my best friend blog! :D

Rikke Pedersen

Ja, vi har nynorsk. Jeg haaater det..

silje

SEE!! :-)))

http://stina.blogg.no/1354218740_fanvideo_til_krisssy.html

Henriette

Kan vel helt ærlig si at jeg haaater nynorsk.

Astrid

Fint innlegg! Har nynorsk, hater det! Haha!:) Endelig noen andre med nynorsk....-_-

f0ryou

Jeg har nynorsk, og trivest egentlig veldig bra med det, men klarer å skrive bokmål også liksom. Så det er ikke noe problem sånn sett. :)

Johanne

Har det som sidemål, hater det.

synne

Har nynorsk som hovedmål og hater det, haha!

Christine Dattebayo c:

Bur ikkje langt unna Førde, so går i nynorsk her og :D Men lika best å skrive bokmål... hhehehehe

Kamilla -

Vi har heldigvis Bokmål som hovedmål, men har begynt med nynorsk og jeg hater det.. -.-

har bokmål heldigvis

Hege Landsvik

Begynte med nynorsk i 8., men er ikke særlig glad i det nei...

Wow, kan ikke tro du er FOR innvandring i Norge...

Kristine Ullebø

Anonym: Hm.. Begrunn deg gjerne? :) Det er forresten ikke hele teksten, det står myyye mer ;)

kristinehi

vi hadde nynorsk tentamen igår også har vi noen få nynorsk timer i norsken.. liker egentlig ikke nynorsk, men går helt greit : )

stine

Kunne du publisert teksten du har skrevet om innvandring på bloggen? Det hadde vært nyttig for meg å lese en nynorsk tekst som er skrevet av en jevnaldrende :-)

Kristin

Hvor er joggebuksa fra? :D <3

Anonym

Hehe, bor litt utenfor Førde :)

Eg skriv nynorsk fø eg snakka nynorsk, og eg elska nynorsk :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no