hits

ukens spørsmål #39

Hvorfor bruker du strikk nederst på buksene dine?
Fordi alle buksene mine er så vide nede, haha. Sykt irriterende, haaater sleng nede på buksa. Så ja, uansett hvor "teit" det er med strikk, så er det absolutt nødvendig!!

Hva synes du om jenter som er 1.80 høye?
Jeg syns det er rålekkert! Får inntrykk av at det er mange av dere høye som sliter med dårlig selvtillit, og da har jeg bare èn ting å si: dere burde være stolte av det! :-) Jeg mener selvfølgelig ikke at det å være lav ikke er fint, for det er jo absolutt ikke sant. Ingen kan bestemme høyden sin, og om man er lav eller høy spiller ingen rolle - det viktigste er å akseptere seg selv. Jeg bare syns det er så synd at man skal bruke så mye energi på å være misfornøyd med sin egen høyde. Altså, jeg er 173 cm selv og til tross for at jeg hatet det før så elsker jeg det nå! Det gjelder bare å finne det positive i det, så om jeg f.eks hadde vært 155 cm så hadde jeg sikkert funnet en måte å være fornøyd med det også på. Dere er fine, jenter! Lover ♥

Hvor er vesken fra og når kjøpte du den?
Vesken er fra Gina Tricot, og den kjøpte jeg i slutten av oktober om jeg husker riktig. Skikkelig fin til å være kjøpt på en billigbutikk, elsker den virkelig.
 


Hvem tar bildene dine?? Veldig flink fotograf!
Min trofaste fotograf er Ingvill! Hun er blitt veldig flink (hihi), og hun stiller alltid opp om jeg trenger noen til å ta outfitbilder. STOR takk til henne! Hun tar ofte outfitbildene mine, men om ikke så tar jeg bildene selv med kamerastativ og fjernkontroll.

Er siden du kjøpte kjolen trygg?
Jaja! Den er trygg :)

Hvor ofte trener du?
Hehe, oh jez. Det vil dere ikke vite, stol på meg

Tycker du om ("liker du") att vara lång? Fördelar/nackdelar?
Hehe, føler det ble mye snakk om høyden min nå. Jaja! Jeg liker veldig godt høyden min, og hadde ikke hatt noe imot å være enda høyere faktisk. Eneste bakdelen jeg vet om er at det er vanskelig å finne bukser som passer, haha.

Kan du lage ett innlegg der du lærer oss å ta så fine bilder, og hvordan du tenker?
Kanskje jeg skal prøve å få det til ja, hvis det er av interesse. Vi får se!

Er det ikke snø hos dere?
Det VAR, men så blåste det helt sinnsykt i helga så all snøen forsvant. Rett før jul, så sykt typisk... Hvor ironisk er det ikke at det er snø i typ 4 måneder i strekk, men på JULAFTEN, nei daaaa. Seff ikke liksom, lol :P

Har du laget designet ditt selv?
Ja, det har jeg. Tror jeg skal skaffe meg et helt nytt design en eller annen gang om ikke så altfor lenge, det jeg har nå er jo kanskje litt kjedelig i lengden. Men jeg liker det enkelt, har aldri vært fan av slike avanserte og uoversiktlige design.Fryser du ikke når du tar outfitbilder ute?
Haha, JO! Gjett om. Altså, noen ganger går det helt fint, men de dagene det er mange minusgrader så er det sånn: "okei, nå teller vi til 10 og så springer vi ut, KJAPT!" og så etterpå bare: "shit ass, vi stikker inn og tar pause i 2 min. må få følelsen igjen i fingrene mine". Så sykt epic lol, hadde vært fett å hatt en behind the scenes-video når jeg skal ta antrekksbilder. (SERR, det hadde vært kult!! Kanskje jeg skal gjøre det en gang???) 
Vel, det er en av grunnene til at det er enklere å være blogger om sommeren... Men bildene blir så utrolig mye finere ute, så det er verdt det da!

Har du sluttet å vokse?
Vet ikke helt. Håper IKKE det, jeg vil gjerne være litt høyere! Er 173 nå, målet mitt er 175 hvertfall!!

Er det noen negative sider med å ha blogg?
Det er veldig få synes jeg, men det er jo noen. For eksempel at folk forhåndsdømmer deg - tror at du er slik og slik og at bloggen fremstiller deg som person. Det er viktig å skille mellom en blogg og en person, og leserne må ikke glemme at bloggen kun fremstiller en liten brøkdel. Selvom jeg kanskje ikke sier det, så kan jeg ha hatt en ræva dag og jeg er drittlei eller sur. Og da handler det ikke om at man lyver for leserne sine, men at det ikke alltid egner seg å dele personlige problemer med flere tusen fremmede. Ellers; kun positivt!! Haha.

Hvor er det rosa kruset du har sminkebørster oppi fra?
Det er fra IKEA

Hvor mange kameraobjektiv har du?
3 forskjellige. Har standardobjektiv 18-55mm (men autofokusen er ødelagt), 50mm f/1.8 og det jeg bruker nå; 50mm f/1.4. Kan egentlig bare selge 1.8, ettersom jeg ikke har bruk for det...

Hvor gamle er søskene dine?
Håkon er 19 år og Ingeborg er 8 år!

Hvem er forbildet ditt innenfor mote?
Kenza! (Kenzas.se) Uten tvil, she's SO DAMN PRETTYYYYYYYYYYY. Herregud, se på henne.Hva gjør du med klærne du ikke skal ha lengre? Har du vurdert å starte salgsblogg?
Jeg har tenkt litt på det med salgsblogg, men er ikke sikker enda. Det er jo en del arbeid, og om jeg eventuelt skal lage det så vil jeg jo gjøre det skikkelig. Kanskje :-)

Hvor er den buksen din fra? Link til den? Har så lyst på den :)
Den er fra Bik Bok! Ser jo ut som en pysjbukse, men jeg digger den jeg. Har lyst på en slik i svart eller helt grå, men finner det ingen steder... Den er forresten på tilbud nå, tror jeg.

Er du flink til å synge?
HHAHAHAHAHAHAH. Nei.

Hvordan får du til å ta så bra bilder?
Jeg har bare tatt masse bilder opp gjennom tidene, rett og slett. Fikk kameraet mitt jula 2009 (WOOOOOW, det føles lenge siden....), og da var jeg relativt amatør for å si det slik. Tok bare bilder med auto og blits, haha. Det var egentlig ikke før jeg fikk nytt objektiv (1.8) høsten 2011 at jeg begynte å "utvikle" meg, da.

Har dere noen spørsmål til neste uke? 

62 kommentarer

Emilia

ææææææææææææææææ megan har reblogga et bilde av deg!!!!

http://meganmckinleymace.tumblr.com/post/38257467276

Bra svart!

Mathilde

Du er helt fantasktisk! elsker deg til tuusen!!!!! <3 <3 <3 :)))

Ingrid

Bra svart! Eelsker bloggen din Kristine, en av de beste jeg har lest. Du er et stort forbilde for mange! Håper du har tenkt å fortsette lenge :-)

Ingvild♠♣

Bra svar!:)

Lene foss

Kan du ha oftere videoer// kanskje sminkevideo eller må gjøre video

Tyri

Hei! Jeg er ei jente på 13 år og jeg er 175cm lang. Siden jeg var liten har jeg alltid hatt dårlig selvtillit pågrunn av høyden min. Vet jo at du også er ganske lang for alderen og jeg lurte bare på om du hadde noen tips til å få bedre selvtillit?

Bra svart foresten!

Klara Sofie

Er det ikke rart å ver så høy, dersom du har lave/mindre venner? Er 176 og er 14 år - hater deeet!! Veninnene mine er 150-160 - føler meg som ett fjell! Høye hæler? Forget it!

Bruker du å feste? Har du begynt å drikke, eller føler du at du er for ung til det? :) og hva er dine tanker om ungdom og alkohol?

Ronja

Vet du hva! Jeg er 1.75 og har alltid vært usikker på høyden min og syntes at det har vært ukomfertabelt å være høyere enn de fleste vennene mine og de fleste guttene, det var ikke før jeg startet å lese bloggen din jeg begynte å bli stolt over høyden min! Tusen takk!

andrea

Hei, jeg er ei jente på 11 år og jeg er 162, jeg blir 12 år i slutten av januar 29.

Jeg er littøyere enn alle vennene mine i 6.trinn her, ei annen vennine er 159 og hu er litt høy også, og jeg blir veldig surr når folk kaller meg høy, for jeg vil være sånn 155 ellernoe, hvor høy var du ca i 6?

Men etter jeg begynnte å lese bloggen din har jeg fåt mer selvtilit, og jeg føler meg litt bdre nå men er fortsatt litt lei meg, jeg hater når folk sier : så tynn du er, Åjjj, du er HØY, jeg hater nårr folk sier det :-(

Men hvor høy var du når du gikk i 6.trinn ca??

Vær så snill med en kommentar tilbake:-)

ANE

Jeg har canon kamera, har du et bra objektiv som man bare burde ha? :D

birte

jeg har også ganske tynne, lange ben. før brukte jeg også strikk neders på foten for å få buksa til å vere inntlil sittende. Men så kjøpte jeg dr.denim bukser, OG JEG ELSKER DET!!!! assa, di er trange hele veien! ulempen er at di kan utvide seg etter vask da... men ja, ett tips til deg ;) haha, digger bloggen din btw ;)

tuva viveka

jeg bruker også strikker helt neders på buksene, sykt irriterende at buksene er så store nederst, elsker bloggen din!! <3

Cecilia Catharina

Så bra svart på alle spørsmålene :D

Julie:)

Kan du muligens lage et innlegg om hvilke innstillinger du bruker på speilreflekskameraet ditt? Har nettopp kjøpt meg speilrefleks, og vil nemlig lære meg å bruke noe annet enn autofokus hele tiden:)

når skal du legge ut det "største flause" innlegget? :)

Abigail Buntu

bra svart:D

Ellen

Jaa! Lag en sånn video!

Emilie

Om du lager nytt design, kan du legge ut kodene til det designet du har nå?

Synne

Kan du lage en video om hva du får/fikk til jul? elsker bloggen din! <3

Viktoria

bra svart!

Hanne

du er såå sykt pen!

Bruker du extensions? Du har utrolig fint hår! :)<3

misforstaaelsen.blogg.no

Bra svart! :)

Ingvild

Mente du at du trener så sjelden eller at du trener hver dag, siden vi ikke ville vite det? Hehe:)

anonym

er du directioner?

Guro

Hvilken mobil har du? Har spurt mange ganger, men får ikke svar!? :-(

Ingeborg

Et bilde av deg kom på PopPage på instagram. :) gratulerer!

Kristine Ullebø

ANE: Canon 50mm f/1.8 eller f/1.4 :) Helt fantastiske!

sofie

Hvilken mobil har du?

Kan du lage video om alle julegavene du får?

Kristine Ullebø

Ronja: Ååh, herlig :D Kjempeflott at du er stolt, det har du all grunn til!

Marte

Har du veranda utan for romme dit? :)

Emma

går du på samme skole som xingarx.blogg.no?

victoria

hva jobber foreldrene dine med?

emmalindland

Har du jobb?

Hvor land tid bruker du på og stelle deg?

Emma

Haha, lag behind the scene video!! Haha. Venter i spenning på det foto innlegget, er vell jeg som er mest ivrig til å få like fine bilder som deg :P

Anonym

Jeg er 11år og er 1.59cm høy...... Jeg syntes jeg er så høy, jeg har dårlig selvtillit.... Har du noen tips til og få bedre selvillit med og være høy?

Sunniva

Jeg er 155 høy og er ferdig med å vokse for lengst.... Haaater høyden min :(

Anna

Jeg har lagt merke til at du er veldig, veldig tynn. Har du spiseforstyrrelser?

Therese

Har du tips for å bli tynnere?

Hva syns du om jenter som er liksom 1.70 cm høy å går i 8.klasse?

Kan du ha et innlegg der du har dine sommer inspirasjoner når det gjelder mote/fashion?

Er du den høyeste i klassen din av jentene?

Trener du hver dag?

Når skal du ha ''største flause'' video?

Du er en inspirasjon Kristine, jeg er utroliiiiiig høy å går i 8.klasse og i starten da likte jeg ikke å være høy å jeg tenkte at når folk kalte meg høy så tenkte jeg negativt på det, og når jeg tenker tilbake på det så skjønner jeg virkelig ikke hvorfor jeg i det huleste ble lei meg pågrunn av det, men så begynte jeg å lese bloggen din i Januar 2012 og da fikk jeg mer selvtillit♥

Skjedde det samme med snøen her også, superkjipt! Og Kenza er såååå nydelig!! :-)

har samme problem med buksene, men lurer på hvordan du setter på strikken? syns den liksom?

cherise

Elsker hvordan du svarte på spørsmålet om høyden. Det er så sant, jeg hater å være 178 først, men når jeg først fant det positive i det og godtok det ble jo alt mye bedre!!

cherise

og PS JAAAAA lag behing the scenes, hadde vært RÅTT!

Lina!

Hva heter teksten på sminke og oslo videoene dine? :-)

kristinehi

bra svart <3 har lest bloggen din kjempelenge nå og blir seriøst aldri lei, du er dritflink <3

Mariel K. Fredriksen!!

1.84 og 15 år, fuck that shit.. Hadde alle andre også vært så høg som meg, så hadde det ikkje vært nokka problem, men det e jo dverga heile gjengen...

Deuxvies

Hvordan er du så tynn? Trener du i det hele tatt? :) trenger tips haha

andrea

Du Anonym: Jeg er 11 år og jeg er 1.62

Du er litt høy ja, men jeg er lit høyere enn deg..:P

Jeg er skikkerlig misfornøyd, men jeg skal prøve å være stolt, det burde du også

Ida Emilie Lauvsnes

kordan e det egentli å vær så tynn?

hvorfor kan du ikke fortelle om hvor ofte du trener??

Sara

Har du dårlig selvtilliten i og med at du er tynn, eller syns du at det er fint? Jeg syns du er kjempe fin som du er, men det er mange som sliter med det fordi de er tynne. Hadde vært bra om du kunne skrevet litt om det i og med at mange leser bloggen din og kanskje du kan hjelpe dem litt!

Hadde vært gøy med videoblogg når du tar outfit bilder :D

synne nygård

er 186 og veger 62.. hadde vert så jævla deilig å være 170-180cm der en plass, når alle vennene mine er fra 160-175. Jaja, er ikke noe jeg kan gjøre noe med akkurat, siden jeg har en "sykdom" som gjør meg høyere/tynnere enn andre. Ingen tips kan gå meg til å føle meg bedre siden jeg har mareritt høgden, men får vel lære meg å takle det, selvom det er hardt. Fint innlegg, du får meg allikavel til å føle meg bedre.:)<3

datahjarte - kommenterer tilbake!

Hei fine deg (igjen..mye å ta igjen!) Jeg har egentlig bare et enkelt spørsmål, og håper du vil være en engel å svare..Jeg har selv 1/8, men lurer fælt på om jeg skal skaffe meg 1/4, i og med at bildene dine er....smashing!! Så derfor lurte jeg på om du merket stor forskjell på overgangen, og om det til syvende og sist er verdt det.

Hilsen jente som ikke har allverden med økonomi og sponsorer, som da eventuelt må spare opp til dette over lengre tid.....(</3) Haha, neida...Men lurer bare derfor på om det er "verdt" pengene! :D

Guro Olsen

Hva synes du om bloggen min? hehe

Sofie

Hvor er det lange speilet ditt fra ? :)

Det du har i headeren din, med lys rundt?

Takk om du svarer

Er 1.85 hater det hahaa. Fine svar!

Eg lurar

Liker du Kenza bare fordi hun er pen? Litt rart å ha noen som forbilde bare fordi de er pene..

tonjeee

Hvor er lommeboken din fra? :))

Johanna

Spørsmål:

Hvor har du tenkt å gå på videregående? (skole og linje)

Hva vil du bli/ jobbe som?

Rebecca

hvorfor svarer du så frekt på spørsmål?....

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no