hits

ukens spørsmål #40

Hvor er det lange speilet ditt fra?
Det er fra IKEA

Hvordan får du håret ditt så langt uten at det er slitt?
Det er litt vanskelig å svare på, for når jeg tenker meg om så gjør jeg ca. ingenting for å ta vare på håret mitt. Dusjer jo hver dag, retter håret mitt hver dag og bruker aldri hårkur. Men om du får slitt hår ville jeg kanskje sluttet å rette det (om du gjør det), og gå til innkjøp av en god balsam! Jeg bruker alltid masse balsam i tuppene.Jeg har selv 1.8, men lurer fælt på om jeg skal skaffe meg 1.4, i og med at bildene dine er... smashing!! Så derfor lurte jeg på om du merket stor forskjell på overgangen, og om det til syvende og sist er verdt det.
Forskjellen på 1.8 og 1.4 er ikke særlig stor. Prisforskjellen er jo ganske stor (1000 kr for førstenevnte og 3000 kr for sistenevnte), men jeg er veldig glad i å ta bilder og har ikke noe imot å bruke litt ekstra penger på bra fotoutstyr. Så ja, det kommer jo helt an på hvor mye penger du vil investere i det. Om du ikke har så altfor masse penger å rutte med så ville jeg holdt meg til 1.8 for å være ærlig, for hvis du skal spare penger lenge så er jeg redd du vil bli skuffet over forskjellen. Men jo da, objektivet er kjempebra, men heller litt mer "det lille ekstra". Man må være ganske flink til å ta bilder for å få frem forskjellen! Det er liksom myyye større forskjell fra standardobjektiv 18-55mm til 50mm f/1.8, enn det er fra 1.8 til 1.4. LIIIIITT forvirrende kanskje, hehe! Håper dere skjønner, though.

Er du den høyeste i klassen din av jentene?
Neiiii. Vi er en veldig høy klasse faktisk!

Hvor lang tid bruker du på å stelle deg?
Bruker 5-10 min på å sminke meg, når det gjelder håret så varierer det ettersom jeg ikke alltid gidder å rette det like mye

Kan du legge ut bilde av deg selv uten noe som helst sminke?
Har gjort det før, da :-) Men her, f.eks:Har du jobb?
Blogg er jo en jobb i seg selv, men jeg jobber ikke noe utenom det hvis det var det du lurte på. Oh jez, det ville jeg aldri ha fått tid til.. Blir stressa bare av å tenke på det, haha!

Er du directioner?
Nope. Altså, de er jo kjekke og alt det der, men musikken er kjedelig etter min mening. . . Favorittartistene mine er KE$HA OG NICKI MINAAAAAAAJ

Liker du Kenza bare fordi hun er pen?
Nei, fordi hun har dødsbra stil :-)

Er det lenge siden du kjøpte jakka?
Nei, jeg kjøpte den nå nettopp!Hvorfor kan du ikke fortelle om hvor ofte du trener?
Fordi jeg vil ikke påvirke dere..... til å bli så lat som meg. Hhahaha, dere aner ikke hvor mye treningen min har forfalt i vinter. Altså, det ER jo ikke gøy å trene når det er snø og ti minusgrader ute, jeg kan umulig være den eneste som synes det?
Men ja, NÅR jeg trener da, så bruker jeg å løpe intervaller. Er mange av dere som spør hvordan jeg gjør det, så jeg kan jo fortelle litt! Først og fremst finner jeg en bakke. Det kan være en hvilken som helst bakke i grunn, men jeg liker at den er ganske bratt slik at treningen blir så effektiv som mulig. Vel ja, så jogger jeg opp bakken og går ned igjen, jogger opp og går ned igjen - og dette gjør jeg helt til jeg ikke orker mer. Veeeeldig god og effektiv trening, så slipper man å bruke hele ettermiddagen på å trene. Hvor mange ganger du skal gjør det kommer helt an på hvor bratt og lang bakken er, så du må rett og slett bare kjenne på kroppen hvor mye du orker :-)

Hvorfor er kjolen så kort? Altså, jeg bryr meg ikke, men det er jo vinter, ikke sommer :P
Oisann, glemte å ta på meg termodressen på julaften :P

Are you a model or something?
Nope

Har du veranda utan for romme ditt?
Ooohh I wish. Når jeg skal bygge mitt eget hus, DAAAA. Har allerede begynt å se for meg hvordan mitt fremtidige hus skal se ut... Er det ille? Da tenker jeg noe a la dette, hehe:Bruker du blits når du tar bilder?
Bruker blits når jeg tar bilde av meg selv foran en hvit vegg f.eks (som jeg ofte pleier å gjøre), for da synes jeg fargene og kontastene blir mye finere. Ellers bruker jeg ca. aldri blits!

Hvilket kamera har du?
Canon EOS 500D + Canon 50mm f/1.4

Jeg har kjempelyst på en dongerijakke og har tenkt lenge på å kjøpe en, og nå har jeg funnet den perfekte. Men nå kom jeg på at jeg ikke vet hva jeg kan bruke den til. Har du noen tips? Kan man bruke det sammen med dongeribukser og shortser, eller passer det bedre med svarte bukser? Er det egentlig moderne nå?
Hm. . . Du kan jo bruke en hettegenser under m/svart bukse, eller så kan du, som du sier; kombinere den med en denimbukse i en mørkere eller lysere farge enn jakka. Bare prøv deg frem, med denimjakke har du tusenvis av ulike valg :-)

Hvor er joggebuksa di fra, og hvor mye kostet den?
Den er fra Bik Bok og kostet 299. Verdens beste! Haha, må være mitt mest brukte plagg.

Er det lurt å takke ja til alle sponsortilbud?
Neiii!! Husker i starten av bloggperioden min da jeg fikk diverse tilbud fra amatørnettsider og takket ja til det med ÈN gang. Selvfølgelig, jeg var jo nybegynner og uviten, men det er noe dere burde styre unna. Vær selektiv og takk kun ja til ting som virkelig interesserer deg, ellers... ja, det er litt vanskelig å forklare, men bloggen mister på en måte litt kvalitet, i tillegg til at bloggeren selv mister troverdigheten. Det er mange nettsider der ute som kun er ute etter å utnytte deg, og for all del; vær obs! Husk at du skal ha like mye ut av samarbeidet som sponsoren din. Liksom, nei du vil ikke skrive et innlegg om en pokernettside for 500 kr. Slike tilbud er fyfy! Og så må du til syvende og sist ikke glemme hvorfor du blogger. Altså, jeg ville hvertfall ikke likt å lest min egen blogg om den var proppet full av irrelevant reklame annenhvert innlegg.Spørsmål til neste gang? Spør i kommentarfeltet her, så blir det enklere for meg å svare i neste uke!

100 kommentarer

bra svart! :-)

HELGA STRANDÅ KRISTIANSEN

Du er så utrolig flink til å svare for deg, dødspen uten sminke er du å!

anonym

Hvor mange komentarer har du på hele bloggen`? :)))

lovisemartinebieber

Bra svart :)

Emma

Likte svarene på spørsmålene!<3

oculto

Hvordan greier du å holde fjeset ditt så rent? Ingen kviser eller urenheter jo! :oo

oculto

Har du noen gang skrevet innlegg på nynorsk? eller dialekt? Digger bloggen din :-D <3

VL▲RSSEN - kommenterer tilbake!

bra svart!

er linsa god, jeg mener er det noe å anbefale? passer den til alle canon kamera?

Hva mener du er viktig for å ha en bra blogg?

Skulle du noen gang ønske du ikke hadde blitt så populær som du har blitt?

Stå på, vakre :-)

emilie

hvor mye fikk du og andre bloggere for å blogge om den barberhøvlen? hehe

Maja

kan du legge ut spillelistene dine? eller hva slags musikk du hører på :-)

Cathrin

Funker ekstern hardisk på samme måte som en minnepenn? Altså at man bare flytter over det man vil ha på hardisken til den "hardisk mappen"... vet ikke om dette var forståelig.

Norassen

Er bloggen din ofte et samtaleenme på familieselskaper osv?

Norassen

Blir du flau når folk du ikke kjenner så godt snakker om bloggen din?

Marte

Kan du vise kordan du redigerer bildene dine ein gong?

Linda

Hvem er dine bestevenner?

Hva liker du å gjøre på fritiden utenom å blogge?:)

har spurt om dette mange ganger med får aldri svar..!:(

?[?i

Fin blogg du har =)

Kommentar til bake? (marinam.blogg.no)

Hanne

Så fine svar :)

Julia Agnes - Kommenterer tilbake

Kjempe fine svar! Elsket den "Oisann, glemte å ta på meg termodressen på julaften :P"-kommentaren, haha. Du er genial

juliaalaumann

Du har så sykt fiint hår!

Tine

Har du 55mm F 1.4 linsen på konstant, er det den du bruker mest? Er den vanskelig å bruke?

Helene og ingrid

kjempebra svart! :)

bruker du UV filter på kameraet ditt?(ultraviolet)

Sarah

bra svart :)

Julie M Larsen

Er det mye forskjell på kameraet du har i forhold til de nyere modellene? (600d,650d). Anbefaler du Canon?

Elsker bloggen din!:)

Hvor høy er du egentlig?

har du alltid vært så tynn og veltrent? fineste håret og kroppen eveer!

<3

Har du som mål å komme på 1.plass på blogglista? :)

Elska bloggen din ! :D

Mina

Har sett utrolig mange bilder av deg på fitspo tumblr's/instagramer der alle dør etter å få så fine bein som deg! Hvordan er det for deg at så mange jenter ser på deg som ''forbildet'' sitt innen helse og kropp? :-)

kan du svare i videoblogg? :)

Ina

Kjempefin blogg!! Jeg er ny leser ;) <33

Bra svart! Elsker bloggen din :-)

Karine - Kommenterer tilbake

Bra svart! <3

B

Hvor mye veier du??

Kan du legge ut sminkevideo og/eller flere oppskrifter??

Hei Kristine :) Jeg lurte på en ting: siden du brukte windows movie maker før du fikk mac, tok det veeeeeldig langt tid å laste opp videoen din til youtube, det tar liksom to timer hos meg? xD <3

går det an å ha word, powepoint, exel osv på mac? lurer på å skaffe meg en, men det er jo ingen vits i viss det ikkje går å ha office-pakken..

Synnøve Løver

hvor høy er du?:P:PPP

Du e bare verdens finaste jenta,fytti elsker bloggen din!

-Kan du lage ein sminkevideo?

-hvordan har du fått så langt hår?

-kan du lage en video der du viser rommet ditt?

ANNA

Håret ditt er jo såå fint naturlig! Skjønner ikke hvorfor du retter bort de fine krøllene..

Ingvild

Håret ditt er superfint! Jeg og mister totalt motivasjonen til trening på vinteren. Trener inne noen ganger, men liker det best ute... om våren/sommeren!

Ooog, jeg også elsker å tenke ut hvordan jeg vil ha mitt framtidlige hus, så du er ikke alene, haha!:)

Sandra

Can you please do a makeuproutine? It doesn't have to be a really long quality video with backroundmusic or something, just a quick one it would really honestly made my day if you did! please please please, i know that so so so many girls will get inspired by your routine...and by the way...you are so god damn beautiful! keep on doing what you are doing, dont change anything! except from doing a makeuproutine haha <3

Hugs

Hvilke størrelse har du i runwaydreamz shortsene dine? Stemmer størrelse guiden på siden demmes? og isåfall, hvor er da "waist"? :)

Solveig

Har du naturlig høy forbrenning?

Hva blir vårens hotteste plagg/smykker?

Blir du fort brun om sommeren/ellers?

Hva er ditt favorittsminkemerke?

En mascara du kan anbefale?

Hva synes du om "sexy mama" fra the balm? "Funker" det så bra som det lover?

Ditt favorittsminke - produkt?

Gjør du noe spesielt for å få så fin hud som du har?

Kan du anbefale en sunn, god og enkel rett man kan lage til lørdagskvelden? Ender alltid opp med pizza eller taco...

Noen sunne snacksalternativer hvis man er småsulten/som lørdagsgodt?

Hvor mange sminkeprodukter bruker du, og hvilke er det?

Har du tenkt til å se "Historien om Pi" på kino?

Du burde lese boka! Den er utrolig bra, veldig velskrevet, spennende og veldig "fangende". Jeg klarte absolutt ikke legge den fra meg, den var helt utrolig bra. Liten anbefaling fra meg!

<3

hvordan ser du for deg at fremtiden din blir? kommer bloggen til å være en del av livet ditt lenge? er du singel? :-D

For det første elsker jeg bloggen din!!

Ønsker du deg noen dyr? Hvis du gjør, hvilke? :)

tonjeee

hvor er lommeboken din fra?

Ida

Hvordan klarer du å legge de bildene som du har i innleggene dine inn på instagram?

Kristinehi

Bra svart <3

Emtonie

Hei, elsker bloggen din! Har lenge ønsket meg runwaydreamz shorts, og da du fikk din Jett fra SoNextYear, begynte jeg å ønske meg den til jul. Mamma bestilte den og betalte, men shortsen kom aldri, og mamma sendte Mail om tilbaketaling av pengene. De svarte at det skulle de gjøre, men hun har ikke fått dem. Jeg stoler på deg, men hvorfor skrive innlegg om en useriøs nettside? Det var på grunn av deg at jeg valgte å stole på nettsiden :)

miriam grotle

hvilken skole og linje skal du begynne på til høsten ?

elisabeth

Får å få photoshop på Mac gratis: last ned og installer prøveversjonen, deretter søk på "photoshop cs6 amtlib file", last den ned. Du trenger bare erstatte denne filen med den amtlib-filen du har fra før(på photoshop cs6-installasjonsmappen), da har du fullversjonen! Funket for meg, vet det funker på Mac og.

Kan sende link om du vil?

Elisabeth A.

Jeg fikk Canon 50mm f/1.8 linse til jul. Elsker den allerede og ble nesten litt sjokka når jeg tok bilde med begge linsene (den andre var den vanlige som følger med.) når jeg var inne på kvelden. Det er jo helt forskjell på lyset! Det var mye pga din blogg at jeg bestemte meg for å ønske meg det, siden jeg klarte aldri å bestemme meg. Men det jeg lurer på er om du bruker 50mm hele tiden? Eller veksler du mellom ditt vanlige? Jeg lurer liksom på om det er vits å ta med 50mm feks i bursdager osv, siden man må jo være på en viss avstand når man bruker det. Håper du forsto hva jeg mener.

Jeg har blitt veldig interessert i foto det siste året, og syns det er veldig gøy å se alle de fine bildene dine! Lurer også på om du bruker mye tid på redigering og lignende, eller redigerer du mest lys og kontraster? Evt er det noe du kunne tenkt deg å lage noen videoer om? Sånn der du viser hvordan du redigerer på forskjellige måter (sånn som bl.a. Caroline Maria har gjort)? Det er jo mange som gjør det når de har mac. :)

oi.. Dette ble en veldig lang kommentar.. Haha, beklager det, men håper du forstod hva jeg mente.

Ha en kjempefin romjul videre! :)

Maria

Har du noen søsken? Hvis du har, hvor gamle er de og hva heter de?

Kristine Ullebø

Elisabeth A.: Jeg bruker alltid 50mm, fordi standardobjektivet mitt 18-55mm er ødelagt. Men om du skal i bursdager så kan det jo være greit å ha med standardobjektivet ettersom det er litt enklere, det kommer jo an på hva du foretrekker. Jeg har blitt vant til å bruke 50mm så det går helt fint for meg :)

Hei! Elsker bloggen din!<3

Til neste ukens spørsmål: Har du iphone 4 eller 4S? Hvor mange GB har du?:)

Klem;*

-Aurora Johnsen-

- Hvorfor er du så pen?

- Hvem er du i venne gjengen?

- Favoritt sang?

- Hvor lenge har du spart til langt hår?

- Kan du ha sminkevideo?

- Kan du ha flere videoer?

- Det beste du gjør på en fiin lørdags kveld?

Kan du ha spørsmålsrunde oftere?

Sarah marie

hvor kjøpte du louis vuitton lommeboken og hvor mye kostet den? (:

Stine <3

Synest du at du og Annais.blogg.no ligner???

mathea

har d kjærste?

hva er din f.mat?

stineppf

hvor mye kostet din macbook?

soli

Kan du legge ut et bilde av når du ikke har rettet håret?

Anett

Når du ser på din egen blogg/ kikker innom den, er du fornøyd med hva du har oppnådd med den? Fornøyd med designet? :)

Når det kommer til deg, er du deg selv og 100% tiø bloggen? Er du fornøyd med deg selv? :)

Hanne<3

Hvor høy er du ? <3

Sara

Sånn sminkebord som var på det bildet har jeg :) Kjøpt på IKEA ;)

LKA

jeg er 1.71 høy og lurte på om du synes jeg kan bruke 12 cm heler?? Eller blir jeg for høy da? jeg føler jeg blir så høy.. noe jeg ikke liker :)

Hvem var han gutten i innlegget "fornøyd pike"?

Kajsa Ullebø

Hei, fine deg :) håper du svarer på dette <3 du er forbilde våres

Kjenner du Emilie Ullebø ? Hun er firmenningen din.

Liker du bloggen hennes ? www.emilieu.bloggg.no?

Hei, håper du svarer, bloggen din er den beste!!

Hvilken balsam bruker du?

Gjør du noe på fritiden( fotball, håndball osv.)?

Hanna

Er det sånn at alle kjenner alle i Førde?

Når kjøpe du den etterligningen av Céline veska? Tror du de fortsatt har den?

Rita

hvor lenge har du spart til langt hår,og hvor langt er håret ditt?

Hvor lang var du i 8'ende? :)

Jeg er 1.70 så jeg vil vite om det er normalt siden nesten alle i klassen min er kortere enn meg..

Plis, kan du svare på detteee :D

datahjarte - kommenterer tilbake!

Åå, kjære Kristine ♥ Tusen takk for flotte svar, og svaret angående objektivene!!! Får vel spare pengene til noe annet fint!

Kristine Ullebø

datahjarte: Bare hyggelig, skjønne deg!

Ida

Har du noen favoritter av det du fikk til jul, og det du ga bort? (:

www.amnasana.blogg.no

Hei! utrolig fin blogg, og fine bilder! Lurte på en ting, jeg har canon 550D med standard linse, vil kjøpe en bedre linse, der jeg får klare og fine bilder, i tillegg til at bakgrunnen blir litt sånn "uklar". Hvilken linse hadde du anbefalt da?

Jeg har kjempe lyst til å starte en aktiv blogg og har hatt det før. Problemet mitt er bare at jeg synes det er så flaut når venner og bekjente drar opp bloggen min som et tema og derfor har jeg slettet de andre bloggene mine... Hva skal jeg gjøre?

Kristine Ullebø

www.amnasana.blogg.no: Canon 50mm f/1.8, uten tvil! Du kommer ikke til å angre hvis du kjøper den :D

Sanna

Jeg har mange svarte bukser, men alle blir helt grå og utslitt i vask... kan du anbefale noen som ikke blir det, hvis du vet om noen?

Kan du legge ut ett bilde av deg og broren din?

Kan du vise oss konfirmasjonsbildet ditt?

mathilde

Er du født i Bergen siden du har den dialekten? Er ikke førde i nærheten av Sveio?

Hvor høy er du?

Hvor mye veier du?

DU ER PERFEKT!!!

Eirillk

Kvar er det du har fått tak i designet ditt? :)

Audmarie

Braa svart! :D

Har du noen tips til sanger som gir deg bra treningsinspirasjon? Kan du linke til spotify treningslisten din?

hvilke sponsoerer er det lurt og takke ja til?

og hvilke ikke?

skjønner om du ikke vill si hvilke vi ikke burde takke ja til! :)

ps: elsker deg og bloggen din!

Suzanne

NICKI MINAJ! Elsker hun<3

Spiser du alltid noe sunt før eller etter trening?

Mathilde!

Er du fornøyd med bloggnavnet ditt?

Er du og vennene din opptatt av kroppen deres? med det å være tynne, og spise sunt ogsånt`?

kan du si en stor ting du har blitt flau over?

Elly

hey! did you bought the macbookpro with this new high quality screen, or the older one? and which one, the 13-inch or the 15-inch? do u recommend buying it? sorry for all those questions...:-) i'd be veeery happy if you answered me.

hugs

Sanela

Er håret ditt naturlig slik som på det første bilde i dette innlegget ? :)

Bemnet

Jeg har det sminkebordet! :D

Har du tenkt på å skaffe deg kjæreste, eller er du en"singel"-person?

Elsker bloggen din, gleder meg til å følge deg videre! <3

Simran

hvordan har du orden på bildene dine på macen? :))

Veronica

Henger pelsen på jakken, isåfall går den an å ta av?

Marie

Kan du være så snill å vise hvordan du tegner bryna? Og kanskje napper?

http://krisssy.blogg.no/1345646652_bilder_fra_fotografen.html

Synes dette var utrolig pene bilder! Tegner du bryna på samme måte nå også?

Hvorfor er du ikke en Victoria Secret modell? Du er jo så og si perfekt til det!<3

S A R A

Hvor lenge har du blogget og når kom du på topp 100-listen? Du er en fliink blogger, fortjener egentli litt mere oppmerksomhet ! <3

Johanna

Hvilken skole skal du gå på i Videregående???

hvilke snitt har du? (karakterer)

Hvordan fikk du så slanke bein?

Hvor ofte trener du?

Sara

Spiser du sunt?

Marie

Hvor ofte trener du?

do you read any english / american blogs? if so can you recommend some?:)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no