hits

fornøyd pike

Yes, fikk til å laste ned Photoshop!! Livet mitt kan nå offisielt fortsette. Takk for alle innspill i forrige innlegg! Haha, JA jeg er totalt avhengig av det, klarer bare ikke å redigere bildene mine bra i andre program. Fikk hjelp av verdens snilleste bloggleser http://amasan.blogg.no, tusen hjertelig takk for at du tok deg tid til å hjelpe meg! Lastet ned prøveversjon på 30 dager og så gjorde jeg noen greier som visstnok skal utvide den, krysser alle fingre for at det funker! Hvis det viser seg at det gjør det så kan jeg sikkert lage en video eller innlegg om hvordan man laster ned Photoshop, hviiiiis jeg klarer å forklare det da.

Uansett, har sittet nesten hele dagen med dataen og forstår en del mer nå! Ahh, I already love it. Èn ting jeg lurer på: Når man laster over bilder fra kameraet, går det ikke an å lagre bildene i mapper slik at jeg får en mappe for hver dag? Slik som på Windows, når man laster inn bilder så kommer det automatisk inn i en mappe for den dagen, f.eks 29-12-12. Wææ, håper noen skjønner hva jeg mener?

Okei, ja.. Skal ikke mase FOR mye, er bare litt nybegynner i starten. Haha, noen Photo Booth-bilder, so funnyyyy68 kommentarer

ung4ever

haha . . fine bilder :)

Maria

jeg tror ikke det :S jeg lager meg mapper selv jeg, også overfører jeg bildene dit :)

Helene

Hahah, sykt søtt

Marie

søte bilder!

Helene - kommenterer tilbake

skjønte ikke helt hva du mente... Men om du høyreklikker når du er inne på iphoto og trykker på opprett ny mappe, om det var det du mente? haha :-)

Siri Elton:))

når du har lagt inn bildene, så velger du de bildene du vil ha inn i mappa (eventuelt marker alle) og trykk inn cmd -> pil oppover (husker ikke hva den heter, men den du bruker til å få stor bokstav) -> E samtidig.

så hvis du vil ha navn på mappa, endrer du fra "bruk filnavn" til "fortløpende" i den rullegardina.. da kan du skrive i lomma under :) og da er det bare å trykke eksporter etterpå! håper du skjønte, er ikke så flink til å forklare <3

stor klem fra Siri <3 <3

Mariell vikøren

heldiggris!!

-Aurora Johnsen-

- HVORFOR ER DU SÅ PEN?

Vanja

Søtt :)

anna

legg alle bildene inn på iphoto, da kommer de automatisk i "dager"! dette funker vertfall for meg! :D

Veronica

I innlegget "ryddig før jul" var det noen bilder av sminkekostene dine.. jeg bare lurte på hvor du har kjøpt den ene kosten som er til foundation? den svarte kosten som er beige på tuppene hvis du skjønner haha :) har lett lenge etter en sånn!

Silje O.N - kommenterer tilbake!

Så bra! Ja, fint om du legger ut video av hvordan du ordnet det photoshop greiene :D

christina

gå inn på iphoto så kommer minnekort-eneheten opp. så laster du inn alle bildene der. Da kan du klikke ny-mappe også kan du dra alle bildene inn ;P

Kristine Ullebø

Veronica: Den er fra eyeslipsface.com :) Billig og bra!

saraeveryday

det sleit jeg også med i begynnelsen, veldig irriterende! Men fikk bildene i mapper for hver dag når jeg lastet ned programmet for kameraet mitt (en av cdene som fulgte med kameaet), så du kan jo prøve det ;)

Du kan lage slike mapper i iPhoto, det funker kjempebra når du blir vant til det! :)

Karine - Kommenterer tilbake

Søte bilder! <3

silje

kan ikke du legge ut flere bilder av broren din?

Ingrid Linn

På mac kalles mapper i iphoto for "hendelser" :)

Hvem var han gutten?

hannaaaa :)

Når jeg først fikk mac brukte jeg å laste inn i forskjellige mapper. Men det er mye smartere å bare bruke Iphoto. Der sorteres det etter dato. Fra Iphoto kan du dra bildene hvor du vil. Til Photoshop også..

kristin franck

Om du laster ned picasa 3 og overfører bildene derfra så trykker du "importer", deretter velger du de bildene du vil ha og trykker "importer til" nederst i venstre hjørne, så velger du dagens dato :) Håper du forsto!

kristinehi

hahah, søte <3

Pernille

Du setter inn minnebrikka, så åpner du iPhoto og overfører bildene! Når du har overført bildene, og går på "hendelser", så er bildene oftest sortet etter dato. Men du kan også lage nye hendelser og endre navna, man må jo ikke dele hendelsene opp i datoer. På iphoto kan du sortere bildene i hendelser og albumer og redigere de. (hendelser er det samme som albumer, men de kommer ikke opp på venstre side i iphoto)

ragnhildth

når du har lagt inn bildene på macen, så trykker du bare på "hendelser," og da kommer det opp:-)

Pernille

Men man må ikke sortere bildene i iPhoto! Man kan gjøre det i finder også! Det er der man lagrer dokumenter og bilder osv.. Trykk på det ikonet med to fjes, så velger du hvor du vil lagre bildene, så er det bare å opprette mapper og dra bildene inn i de ;-)

Linn Therese - Nytt kapittel

Artige bilder :)

misslax

kommer alt dette opp på din pc også når du har lastet ned den prøveversjonen av photoshop, kristine? IKKE VIRUS, LOVER! bare bilder :)

file:///Users/LaxshanahSribabu/Desktop/Skjermbilde%202012-12-30%20kl.%201.44.27%20AM.png

file:///Users/LaxshanahSribabu/Desktop/Skjermbilde%202012-12-30%20kl.%201.43.33%20AM.png

chikalu

skjønte ikke så masse av dette, men morsomme bilder av deg og han gutten da :D

Sandra

du må dra mappen over i en ny mappe (slå de sammen), du kan også endre navn på mappen :)

Victoria Elisabeth

du burde laste ned picasa:) og importere det i mapper derifra. Da lagrer det seg mapper i finder, noe som er mye lettere enn Iphoto!! Iphoto er bare stress! hos meg fordoblet alle bildene seg og det ble bare rot.

grattis med mac =D

aubrey

if you import photos directly to iPhoto, it will put them in to little separate folders for each day(:

Alicia

heeeello why did u get that top?? :) your so pretty!

gunnnis

Du kan lage egne mapper inne på finder, men når du foreks stikker minnekorte til kamera inni mac´en så kommer det iphoto og du importerer bildene dine, men du må da senere føre de over i finder, er iallefall slik jeg gjør det. Vis du trenger mer hjelp bare spør :) er litt innviklet å forklare via kommentar :)

Kristin

Her lignet du på mamma til michel (bloggeren) :)

Kristine

Jeg sliter med det samme selv, fikk macbook pro til jul jeg også. Ville vært eeevig takknemelig om du laget video på det, hahah.

tine gundersen

Det du gjør er:

når du har Iphoto oppe så ser du at helt oppe i venstre hjørne på skjermen ( der med macbook merke) står det iphoto.

så trykker du på ARKIV, der etter ny mappe. så velger du navn på mappen og aktivere den ( dette kommer opp automatisk)

så trykker du på hendelser igjen og drar de bildene du vill ha inn i den mappen. det eneste negative er at bildene ikke forsvinner fra hendelser. men då kan du dra sammen album slik at du får mer system. Håper du skjønte noe :)

Vilde!

Kan du pliiis lage ett innlegg med julegavene dine??

Deli

nice pics ! :) kiss from Poland ! :)

Theandersen

Kan du legge ut ett innlegg med julegavene dine? <3 please!

miinemor

Har du iPhoto? I så fall. Når du laster inn bildene kommer det opp ei side(om du forstår hva eg mener?) der ale bildene er. Om du bare skal ha noen av dem trykker du cmd for å velge de. Oppe i hjørnet foran der du trykker last inn bilder er det ei linje du kan skrive hendele navn! ♥ Håper det var til noe hjelp :-D

Pernille<3

Bildene dine blir lastet inn i iPhoto. Hvis du skal få dem inn i Finder, må du først gå inn på iPhoto, marker og kopier bildene du vil ha i Finder, så limer du dem inn i Finder > Bilder

Kristine Ullebø

Victoria Elisabeth: Ja, jeg har alltid brukt Picasa jeg også - har lastet det ned på Macen og. Liker det masse bedre når jeg kan bla nedover Picasa for hver dag, men skjønner ikke hvordan jeg lager mappene :( På gamledataen min så gjorde den det automatisk... Må jeg gjøre det manuelt?

Hannah Taylor

hei, skjønner hva du mener og er ny på mac jeg også. kjøpte den bare endag før du gjorde det. håper noen kan hjelpe meg også...

Mina-kommenterer tilbake

haha,fine bilder

Camilla

har fått med meg at du ikke svarer leserene dine. hvorfor gjør du ikke det? hehe, skjønner ikke hvorfor jeg spør siden du ikke svarer.. men om du vil være like flink som de beste som blant annet caroline berg eriksen og kristina andersen, anbefaler jeg deg å svare. leserne setter STOR pris på det :-)

Selma

Hei Kristine!

Jeg vil ikke anbefale deg å bruke iPhoto hvis du ønsker et oversiktlig system! Jeg slet med det i starten og syns det var veldig rotete der og jeg hadde ikke kontroll på bildene mine, iforhold til sånn det det er på Windows der du kan lage dine egne mapper og ha en oversikt over bildene dine. Det jeg har funnet ut er at på macen ligger det et annet program som heter Image Capture! Det funker slik at du kobler til kameraet du har bilder på/eventuelt minnebrikke, og bildene vil åpne seg i Image Capture. Du kan deretter velge hvilke bilder du vil laste over, om du vil slette de fra kameraet eller beholde de. Det som er genialt er at du har en egen boks der du kan velge hvor du vil legge bildene, da kan du lage en ny mappe eller bruke en som allerede finnes fra før! Det er veldig, veldig oversiktlig, og jeg vil anbefale deg det på det høyeste! Funker så og si like bra som systemet på Windows.

Håper det var til hjelp, og fortell meg gjerne om det var det eller ikke! Du har en fantastisk blogg! Selma

hvem er han gutten? xD <3

julie

bare et lite tips til deg som tar mange bilder! du burde absolutt ikke bruke iphoto - et veldig uorganisert bildeprogram egentlig som styrer alt for deg, og du har ikke noe kontroll. det er litt vanskelig å forklare hvorfor det ikke er bra, men jeg går på vg2 media, og det første vi fikk beskjed om både i 1. og 2. klasse var at vi ikke måtte finne på å organisere bildene våre i iphoto. de lager aliaser osv osv og tar opp mye mer plass enn du trenger. så enten burde du lage dine egne mapper i Finder, eller bruke Bridge som er et supert program med muligheter for etiketter, stjernemerkninger og mye bra. anbefales! gratulerer med mac forresten! :)

Julie & Kjersti

fine bilder!

datahjarte - kommenterer tilbake!

Haha, TRO meg - Photo Booth er gøy LENGE!

Nora

På min data blir de øverført manuelt, og jeg har macbook. Hvis du skal for eksempel velge de bildene du skal overføre så blir de automatisk inn i en mappe, så kan du bestemme navn på mappene osv. Og hvis du ikke lager et navn på mappen, så kommer datoen opp. Håper jeg hjelpte :-) gratulerer med macbook!

marie

haha, fikk meg også macbook for 2 dager siden, trenger også hjelp med å laste ned photoshop, så håper du forklarer det på video! Elsker macen min jeg også, ihh <3

Jaa lag video om hvordan du laster det ned!! Haddenvært til stor hjelp<3

Kristine Ullebø

Camilla: Jeg pleier å svare leserne mine, jo? :-) Ikke samtlige riktig nok, men jeg prøver å svare på en del hvertfall. Har jo også ukens spørsmål 1 gang i uka :)

Elly

Could you also post a video or just pictures, how you edit your photos? i mean step by step. hope you understand what i wanna say haha. photo booth is beeestie

tiril

væær så snill å skriv om hvordan du gjorde det har ikke fått lastet ned det på macen min! :(

anna

haha, kan du ikke legge ut flere bilder av broren diin ? :)

Kristine

Hvem er han gutten som er på bilde? :) Det er ikke for og mase ellernoe bare er nyskjerrig:)

Kristine Ullebø

Kristine: Det er broren min :D

Anniee

Bruk iPhoto!!

Synne

Du kan lage mapper til bildene dine, bare gå inn på finder-bilder-høyreklikk-ny mappe, tror det skal gå vis jeg ikke husker feil, er på mobilen nå så kan ikke sjekke, håper det virker ;p

Oda-Kristin

Hvordan får du photoshop gratis på macbook pro?? jeg har mac selv, og har såååå lyst på photoshop!!! Du aaaner ikke :)) Håper du kan hjelpe meg, og skrive eller lage en video på hvordan du fikk det til! det hadde vært topp!

myphotograph

Du må lage en egen mappe! Gå på arkiv så står det nytt album og da kan du dra inn de forskjellige bildene du vil ha!

Jeg vil gjerne ha en video om hvordan man får photoshop gratis - ønsker meg det masssee!❤❤

Hvis du laster de inn med Picasa skjer det automatisk ;)

kiara lea

Hvis du vil ha bildene i mapper, må du kopiere dem fra kamera over i en mappe i "bilder". Du krysser ut iphoto, trykker på finder, lager en ny mappe i bilder og cmd+c --> ferdig :-)

s

kan du ver så snill å lage et innlegg om hvordan man laster ned photoshop på mac?

Helene

bare et lite tips, om du IKKE har betalt for det (altså det er en pirat kopi) burde du være litt forsikitg med å skrive det så åpent på bloggen, det er faktisk en straffbar handling! just sayin!:)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no