hits

"hjemmelaget" yoghurt på 10 sekunder

Hei alle sammen :-) I dag tenkte jeg å komme med et kjempesunt og enkelt mattips! Jeg fant idèen fra Kristina Andersen sin instagram, så all credit til henne. Jeg har fått SÅ dilla på dette i det siste, smaker så sinnsykt godt!! Vanlige yoghurter som du får kjøpt på butikken er jo ofte proppet fullt i masse sukker, så om du vil være sunn så er dette et supert alternativ.Det eneste du trenger er:
♥ 1 boks mager kesam
♥ 3 ss fun saft (her kan du smake til selv)
♥ evt. sukker, cirka 1-2 ts. Du trenger egentlig ikke sukker i, men jeg synes det smaker mye bedre med. Du kan bruke vanlig sukker eller så kan du gå for en sunnere variant, f.eks Sukrin som jeg bruker (fås kjøpt på helsekost) eller Splenda som du får kjøpt på vanlige matvarebutikker.

Bland alt sammen og nyt! NAAAAM! Synes det smaker mye bedre enn vanlig yoghurt, i tillegg til at denne kan spises mye av med kjempegod samvittighet. Har en følelse på at jeg kommer til å spise masse av dette fremover, haha . . . Det passer best som et mellommåltid da, så om du f.eks skal spise det til frokost eller kveldsmat så kan du blande inn havregryn/nøtter og frukt, f.eks banan som smaker kjempegodt til yoghurt :-)

Skal dere prøve? :)

46 kommentarer

Åse

Bra tips! skal prøve.

Susann

Nam, ser godt ut! Skal nok prøve det en gang! :D

karianneovreas

Ja, en super i det. Så kjempe godt ut.

Benedicte Veland

Dette må jeg prøve :-)

karianneovreas

Ja, en super i det. Så kjempe godt ut.

Benedicte Veland

Dette må jeg prøve!

Vanja - Min lille verden

nice :) det må jeg teste ut ;)

det så godt ut! det må jeg prøve :D

Marie Fredly

så kjempegodt ut! skal prøve ja! :)

Anja Karoline

Det så jo både smart og godt ut - mye mer variasjon! - tror nok jeg må prøve det :)

Namnam! Anbefaler å ha frukt/bær/frokostblanding/ nøtter i også/istedenfor saft :-)

ankn

Bra tips! Skal prøve det ja :)

Ninni

Ikke får å klage eller noe sånt men fun lagith er full av tillsetinginsstofferc som er dårlig får deg ....

Hege - foto og hverdagen med ME

Så fint tips :-D

Navn

gå inn her å støtt denne siden folkens , viktig http://www.facebook.com/RosaHjertesapeTilStotteOgForskningAvUnderlivskreft

datahjarte - kommenterer tilbake!

Gjett om jeg skal!! Jeg _elsker_ yoghurt, så det er fint med et litt sunt alternativ av og til! :-D

Ingvild

Det så veldig godt ut!

Men fun er jo ikke sunt fordet om det bare er 1 kcal / dl (eller noe sånt). Det er fult av dårlig søtningsstoffer, som "setter seg" i kroppen. F eks er pepsi max mye værre enn vanlig pepsi på grunn av alle de syntetiske stoffene. (Vet dette fordi moren min er ernæringsfysiolog.)

Mener ikke å komme her og slenge dritt, tenkte bare jeg skulle si ifra! :)

ktu

Skal helt klart prøve det! :)

Biebses.blogg.no

Skal prøve det ut!

Du har glemt og oppdatere på profilen din om at du er 16 år, bare sånn btw!

Pia

Ja, må prøve!

Kristine Ullebø

Ingvild: At e-stoffer og andre tilsetningsstoff er farlig for kroppen er faktisk ikke påvist, det er kun en teori :) Og så langt som jeg vet så er det er flere som har dødd av diabetes og overvekt enn hva det er folk som har dødd av tilsetningsstoffer, så.

Nei nei! Setter pris på at du deler meningen din :)

Silje

Du tror denne yoghurten med funsaft og sukrin er sunnere enn den i butikken?.. oh well

Rebekka

Mmmm, skal prøve, ser godt ut :)

Sofia

Jeg skal prøve <3

may

Du burde heller mose ett par ferske jordbær å ha oppi, enn å ha FUN saft oppi. Fun saft er full av tilsetningsstoffer, som ikke er bra for kroppen. Kanskje det ikke er påvist, men det er ikke bra for kroppen i forhold til trening og den slags. Det anbefales å heller drikke vanlig brus/saft etc. med sukker i, enn brus som er laget uten sukker og heller brukt kunstige søtningsmidler. Jeg vil da tro det er en grunn til dette.

Karine - Kommenterer tilbake

Det skal jeg prøve ut! <3

Det er jo sukker i fun saft da...så det blir jo ikke så sunt,men det så jo veldig godt ut da!! :D

Yasmin

nei :D

ha en fin dag.

Anonym

Går du på lavkarbo?

Nathalie

mnjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :)

Merethe

Det så veldig godt ut også :-) Yoghurt er herlig! Må definitivt testes!

raincoat

ser godt ut! Dette skal jeg prøve! :)

Janne

Kristine, det er vell ikke så ofte folk dør av diabetes da? :p da er det som regel av overvekten de dør, ikke pga sykdommen.. just sayin'

maia

Ser veldig godt ut! Og bra at det er sunt :) skal virkelig prøve!

Kristine Ullebø

Janne: Nei, men er det i hvert fall oftere enn folk som dør av e-stoffer :p Har for øvrig ikke hørt om noen som har dødd av å ha fått i seg tilsetningsstoffer.

Lilly

jamen herlighet da, du som er så spinkel har jo bare godt av litt sukker og vanlig yoghurt Kristine. Syns også du bør være obs på hva du legger ut, det er nok stress om mat og alle disse merkverdige ærstatningene som liksom skal være så mye bedre i media allerede

Marte

Hvorfor bry dere om hva Kristine liker eller ikke? Nei, hun er ikke akkurat tykk, men det betyr ikke akkurat at hun prøver å slanke seg bare fordi hun legger ut et sunnere alternativ enn yoghurt. Noen yoghurter som skyr er sunne, men hvis den som hun har anbefalt til oss lesere er god, så må man jo få lov å spise det. Og det er uansett ikke oss lesere sitt problem hva hun spiser. Vil hun spise sunnere alternativer for ting, la hun gjøre det. Hun spiser jo sikkert sjokolade i blant og andre ting også, men hun må jo ikke ta bilde av det og legge det ut på bloggen, bare for å vise det..

Selv elsker jeg "mat-tipsene" dine, Kristine. Skal prøve å lage det i morgen kveld. Det blir sikkert godt! Stå på videre, og ignorer taperne som gidder å kommentere dritt. :-)

Kristine Ullebø

Marte: Tusen takk, Marte <3 Jeg setter stor pris på det! Så flott at du liker mattipsene mine :D

Ingrid

Det er også kjempe godt å blande fun saft med cottage chees. Du burde prøve det ut! :)

Ida Marie

Man får kjøpt sukrin på meny og store dagligvare butikker :) Må ikke dra på helsekost butikk.. :))

Maria

Ærs, sjerp deg? Herregud, bare kjøp vanlig yoghurt isteden for å være sånn pro-ana fanatisker....

Skinny gurls like u need it anyways....

Veronica O.

Fun Light inneholder aspartam (kunstig søtning) som ikke er bra;) Hvis du ikke har valgt den med Stevia da?=)

kristinehi

hørtes veldig godt ut, må vel prøve en dag <3

Sigrid

Å, så godt! Elsker når du har mattips på bloggen :D

Lene

Jeg er så lei av treningsbloggere som tror de er så flinke og sunne ved å velge vekk sukkerholdige varer fremfor "lett"-alternativer som er stappet med kunstige søtningsstoffer. Aspartam er på mange måter verre enn sukker, og å si at aspartam er ufarlig er ekstremt naivt. Vi vet lite om langtidsvirkningene av aspartam. Sukker er i det minste naturlig, men aspartam er et kjemikalie som menneskelige kropper overhodet ikke er ment til å innta. Det er mange grunner til hvorfor aspartam ikke er bra, men en av de viktigste er innholdet av metanol. Aspartam består av 10 % metanol, altså giftig tresprit. The Environmental Protection Agency i USA har satt en grense på at 7,8 mg inntak av metanol skal være trygt. Én liter med lettbrus eller annen aspartamsøtet drikke inneholder 56 mg metanol. Man får vel velge selv hvem man skal tro på i denne debatten, men det er alt for naivt å tenke at kunstig søtning er et godt alternativ. Ethvert menneske som klarer å tenke selvstendig og logisk burde skjønne at noe som er så langt fra naturen ikke er sunt.

Marita

Det så så godt ut, så jeg lagde meg det nå nettopp, utrooolig godt! Det smaker enda bedre enn vanlig yoghurt, og om det er sunnere så er det jo helt perfekt! :-)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no