hits

føler det er vårÅåh, jeg føler det er VÅR!! Hadde tidenes vårfølelse når jeg kom hjem fra skolen og sola skinte, iiih. Jeg vet at vi bare er i slutten av januar, men dere aaaaner ikke hvor mye jeg gleder meg til til sola kommer for fullt og jeg kan begynne å kle meg i lettere klær. Elsker at det er begynt å bli mye lysere ute også nå, jeg merker jeg blir i myyye bedre humør. LYKKE!

Sitter i senga på rommet nå med brus og Mamma Mia-musikk (tidenes glad-musikk) på høyttalerne, fin torsdag! Ble ferdig med matteprøven i dag, så i dag kan jeg slappe av og bare gjøre det jeg vil. Heeerlig. Benytter anledningen til å få unna litt bloggarbeid! Skal prøve å komme i mål med mailen, og så må jeg sende av gårde noen pakker.Bukse fra BIK BOK, genser (kjole) fra Cubus, sko fra footway.no, veske fra Gina Tricot

Haha, har på meg julekjolen i dag faktisk! Bare brettet den opp til en genser, voilà. Et bra tips til dere om dere har en inntilsittende kjole eller noe :-)

55 kommentarer

Flotte bilder av deg :)

Susann

Så fint! :D

Uff, her snør det veldig mye!

Christina♥

fint!

Jea

fine bilder, og kult antrekk. har den kjolen selv og har vurdert å gjøre det samme mange ganger men visste ikke hvordan det kom til å bli :) men nå skal jeg prøve <3

Tikii

Klarer ikke å vente til sommeren.

Yasmin

her er de faen me snøøø-_- dør.

May-Teresa

jaaattefine du!

Darawadi

jeg hadde også VÅR følelse! :)

outfitinspirasjon

fin outfit!:)

Kristin

du er ikke den eneste som har hatt vår følelse i dag! godt og varmt i dag :-)

Maren

heeei, du er bare het nydelig! :)

Mange av mine venner forteller meg at du sliter med spise forstyrrelser. Jeg vet at du er utrolig tynn, men har aldri tenkt nøye over det før nå. Det er jo veldig mange som er så tynn som deg, helt naturlig. Men jeg klarer likevell ikke bite fra meg den tanken om at du kanskje har spise forstyrrelser. Så jeg vil så gjerne at du lager et innlegg om vekten din..osv. For jeg vet at det er mange der ute som lurer på akkurat det samme som meg. Men uansett. Stå på videre. Elsker bloggen, mote tipsene dine, outfitene dine...osv!

Loveuu <3

Mange klemmer fra meg

Irmelin H.M.

Hadde samme vårfølelsen i dag selv. Solen skinte og eg kunne høre fuglekvitter. Men så er det megamye snø her enda... Så den våren lar seg nok vente litt enda.

Datahjarte - Ingvild Fredvang

Ååå, så herlig!!! Haha, som alltid elsker jeg positiviteten din :-D Og ah, jeg gleder meg så SYKT til sola kommer jeg også, og det blir "ordentlig" vår!!!! :-D Og så nydelig outfit, og kjempe lurt med kjolen, hihi!! Så får du nyyyte "fridagen" din i dag, snuppa!!

? marita sandhei

så fint! Gleder meg kjempe mye til vår!

Cecilia Catharina

Så utrolig nydelige bilder! :)

Silje Andersen

Nydelige deg.

Isabella

Maren: Herreguud, hvorfor skal du bry deg om rykter du får høre fra vennene dine? Enten det er sant eller ikke så er det jo ingen av bloggleserne sin sak, vekt er en privat sak. Enkelt og greit.

Kristine: Bloggen din er helt fantastisk bra! Har fulgt deg i noen måneder nå (er dårlig på å kommentere, sorry). Men fortsetter du med like gode innlegg med kvalitetsbilder ligger du garantert på toppen snart! Bare pass på å ikke reklamer for mye. Ulrikke Lund har sluttet helt med det som hun skrev ganske nylig på bloggen sin fordi let's face it: INGEN liker reklameinnlegg!! Men alt i alt er bloggen din sinnsykt bra nå! Inspirerende bilder og inspirerende ord. Keep up the good work!

fiiiint!

Ingrid

Hva slags merker bruker du på buksene dine? :) Jeg sliter sånn med å finne bukser som både er smale nok OG lange nok... må liksom velge enten eller med de fleste merkene!

Kristine

Åh. her på sandane SNØR det!

Eline Øvreås

Utrolig fint! Kreativt med kjolen :-)

jira

fint!! <3

Paulina

Hej!

Fin blogg och fin tjej! Jag ville bara höra när du köpt väskan från Gina, tyckte den var underbar!! Vet du om den finns att köpa i Sverige med?

Kram

marjan

Sjekk skulderbladene dine! Du må Begynne å spise mer og Trene og bygge muskler. Men har jeg egentlig Noe med dette å Gjøre? Nei, nemlig. Jeg Burde Holde meningene mine For meg selv. Akkurat som Alle andre burde.

du er Fin akkurat Som du er. Du er en Flink blogger og du Har mange Som Ser opp Til Deg, keep up the good work!!

Sandra

Kjempefint antrekk :-)

førdianar

Kristine, Kristine, Kristine, det snør jo faen meg ute!

virkelig vakre klær!

Elle

Det så jo kjempestilig ut med den kjolebrettinga! :-)

Elle

karoline

Kjempestilig antrekk du hadde i dag! :-D

Weehehe

Oi, se på skjelettet som stikker fram på ryggen :O

Romana

dear i just want ask you something, i dont think bad really just want know Do you have some eating problems or eating disorders or some other disease? My friend in school has this problem and she dont know how take grain...

Såå vakker du er!! :) OG DØDSFINE BEN!!

bare lurer, har du alltid vært så tynn? :)

Lill

Hvor finner du bukser som passer og sitter så stramt? Jeg er selv veldig tynn men finner ingen bukser som sitter SÅ stramt, og det er kjipt :/ Hvilken størrelse bruker du liksom?

Ane Magnussen

Du er utrolig fin!

cathrine

Så fint :)

kristinehi

liker!!

hanna

du har sykt fin rumpe! :) digger bloggen

Merethe

Jeg misunner dere det fine været! Her er det det masse snø og kaldt enda :/

Den kjolen var utrolig fin som genser :-)

Hege - foto og hverdagen med ME

Så fiint! Hadde skikkelig vårfølelse i går, men så dro jeg til iskalde Trondheim med snø...

Tina

Sykelig tynn, anorexic....

Stine Rygg

stilen din - ELSK.

anna

hva faen skjer med kroppen din da? det er jo bare ekkelt og se på..

anna

forresten,du har ikke fin rumpe hvis det er du tror :-D det er jo bare ekkelt å se på!

skal du poste et innlegg nå kanskje? Så støtter vi deg? uffa

Susanne

Elsker stilen din Kristine!

Syns du er så vakker, og du gjør en utrolig god innsats på bloggen din.

Stå på! :)

Begynn å tren..

Elena<3

Hei! Elsker bloggen din og leser den hver eneste dag! Du e ei utrolig flåtte jenta og så flinke te å blogga!:D Jeg tror ikke noe på at du har anoreksia, du virker bare helt naturlig tynn!;) Ikke bry deg om de stygge og negative komentarane, se heller oppover mot de fine og positive kommentarane! <3 Ønske deg alt det besta, stå på!

Kristine Ullebø

anna: hahaha, and I don't give a shit!!!!! :'DDDD

Emilie

okei, men kommentarene over her provoserer meg litt... Kan ikke folk forstå at det er folk som er naturlig tynne, og at selv om man kan se ryggraden så betyr det (faen) ikke at personen har anoreksia(!!!!!!!!) En venninne av meg trener veldig ofte, spiser mye og sunt(som oftest sunt, da). Allikevel kan man se ryggraden hennes. Det kalles ikke anoreksia, for å si det sånn... Folk burde virkelig tenke over hva de skriver, og ikke bare leke tøff bak tastaturet. Det å bli kalt feit er akkurat det samme som å bli kalt tynn, tenk over det! Ellers så er det bare folk som er sjalu på hvor nydelig Kristine faktisk er. Sjalusien skinner gjennom kommentarene deres :)

Ann-Harriet

Når kjøpte du vesken? :) Så fiiin! Trenger en ny veske til skolen, den så jo helt perfekt ut!

Josefine

Ja bare drit i de kommentarene.. Du er bare nyyydelig.. Og rompa di i den bik bok buksa er bare mmmm.. Flere bilder av den ;)

Maddepaddee

KRISTINE DU ER STUNNING, ELSKER KROPPEN DIN!

Kristine Ullebø

maddepaddee: ÆÆÆH, tusen takk Madeleine!! Blir like starstrucked hver gang du kommenterer!!

Maddepaddee

Hahahaha ååh, da er vi to. Jeg elsker bloggen din, og ser virkelig opp til deg. Du skiller deg ut på en så fantastisk måte som blogger at man ser tvers gjennom at du er en godhjertet jente.

Kristine Ullebø

maddepaddee: Tusen, tusen hjertelig takk skjønne deg - det betyr mye! Bloggen din er fantastisk og det samme er du! :) :)

Audrey

I like to dress as a tee-shirt!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no