hits

cravings this summer

Hei og god kveld! Meg i nuet. Sitter og slapper av og bare nyter at det snart er helg! Har søkt litt rundt på forskjellige sydenreiser og så har jeg vært innom Victoria's Secret. Har såå lyst å bestille bikini derfra til sommeren! Synes ikke bikiniutvalget i de vanlige butikkene er noe spesielt å skryte av, i tillegg er det gøy å ha noe ikke alle andre også har. Har skikkelig lyst på en slik bikini med "miniskjørt" på underdelen, hvis dere skjønner? (Bildene under) Haha. Utrolig søtt! Liker spesielt den blå nederst.victoriassecret.com

Har noen av dere erfaring med bestilling av bikini fra Victoria's Secret? Er størrelsene normale, og er frakten dyr? :-)

58 kommentarer

inefl

du har sykt fint blogg, elsker stilen din!

Jenny Abra<3

herlig!!<3

Ida

Frakten er på rundt 200 kr :)

Veldig dyrt, men kjempegod kvalitet og angrer ikke et sekund!

Elsker bloggen din ;)

amalie mathisen

Jeg bestilte en bikini derfra for 1 og et halvt år siden og da var frakten ganske dyr, men størrelsene er normale da, syntes nå jeg :)

Ingrid Saga Andersen

størrelsene er litt små, jeg er 13 år, er 1.80 og veier 54 kilo, og jeg har medium i underdelen (passer perfekt) og small i overdelen, men overdelen er litt liten, så ambefaler å ta en størrelse større, med mindre du vil at den skal være veldig liten, om du skjønner ;) Elsker bikiniene fra Victoria Secret! åå, de er så fiine <3

Johanne

Frakten vet jeg ikke noe om siden jeg kjøpte mine VS bikinier da jeg var i USA, men størrelsene er ganske vanlig! Trusene er kanskje litt småe i str. og i overdelene kommer str. egentlig ann på hvor store pupper du har! de eneste jeg er litt usikker på er de "bh" overdelene siden str. ikke er de samme som i Norge :)

Elisabethbs

Elsker den rosa nederst til høyre <3

Utrolig fine bilder, du er akkurat som meg. Sitter med shorts inne om vinteren (og sommern forsåvidt);D <3 <3

Digger deg!

Sanna

Du är så otroligt fin Kristine! Och den svarta bikinin vart ju sååå snygg, kanske ska beställa en sådan! Kram xo

Amalie Ness

åååh, i want!!

lovisemartinebieber

Har ingen anelse om hvordan størrelsen er der, har tenkt til å kjøpe meg en ny bikini til sommeren snart jegå.. hehe ! :) Kos deg vidre i kveld ! :)

Diman Dilir

så fina!:)

Helene Spanthus

ønsker meg en slik bikini også!

vildesofie.blogg.no

så fine bilder <3

sofia

Kjøpte en bikini fra vs når jeg var i usa, de har ganske normale størrelser ja :) Jeg bruker ihvertfall samme størrelse der, som her i Norge :)

Silje

VS har SÅ mye fint!

julie

lurer på om du kan legge ut spillelisten(e) din(e)? :)

sigridAgnete

Frakt får du vite når du bestiller og er ofte på mellom 20-50 dollar, men du må huske at det er en ganske dyr toll i tillegg (ca 250 kr) :O Har bestilt to ganger derifra og var like fornøyd begge gangene ;)

Malene

Eg har nettopp hamstra min 3 victoria secret bh, som kostet rundt 215 kr, og alt i alt kom det på ca. 300 kr å få den til Norge fra USA. Så eg vil ikkje seie det er alt for dyrt, uansett, det er verdt luksusen! Størrelse finner du på ein sånn tabell over str i USA i forhold til Norske og Engelske størrelser. Eg har ca 70C og eg kjøpte ein bh i 32C i London, og eg må sei eg aldri har hatt ein bh som passa bedre! Håper du får deg minst 1 bikini eller anna klesplagg frå Victorias secret, beste ei jente kan eige!

Darawadi

pleier ikke å kjøpe "vs" (som de kaller) på nett, siden jeg er usikker :) Skal til florida om sommeren, så da skal jeg stikke innom VS. :)

treacherous ♔

Victoria's Secret bikiniene er sykt fine! Jeg skulle gjerne hatt en til sommeren, jeg også :)

myownfashion

jeg har kjøpt 10 bikinier derfra men det var i Miami,og de er helt normale i størrelsen.Men hvet ikke om det bare er meg men trusene blir større etter bruk...

Cecilia Catharina

Så fine bilder av deg, og helt nydelige bikinier :D ha en kjempefin kveld videre!

Linnea

Frakten er på rundt 200, og størrelsen er ganske normal. Eller, noen av bikiniene er LITT små, men ikke alle :))

Lill

Størrelsene er normale, eller de varierer litt fra bikini til bikini tror jeg. Men de er kanskje litt store for deg... jeg er litt større en deg liksom (ikke mye) og bestilte i XS og trusa bare falt rett av meg :/ Skuffende. Etterhvert ble også materialet veldig dårlig og utvasket, så den bikinien kan jeg ikke bruke lenger for å si det sånn. Vil også legge til at de balconette fasongene gnager helt forferdelig... Ikke for å virke negativ altså, abre ærlige meninger, vet jo om mange som har hatt gode erfaringer med dem og så kanskje jeg bare hadde uflaks!

birgitteaarland

Syns størrelsene i trusene er veldig normale, men overdelene kan være litt små :-)

Kira Nadine

Ja jeg har en bikini derfra, frakten+toll når jeg bestilte ble noe rundt 300 kroner tror jeg. Men overdelen er litt liten, så det er best å bestille en størrelse større i den, noe jeg ikke visste.. Men utenom det er jeg superfornøyd :)

du er så stor og legger mange innlegg per dag!

Miriam

Jeg har den nederst til høyre! :D Jeg kjøpte min på VS da jeg var i USA i sommer, så vet desverre ingenting om frakt og pris ogsånt. Men når det kommer til størrelse så er det ganske så like som de vi har i Norge. Jeg har min i lik størrelse som undertøy og bikini fra Norge iallefall :-)

kira

åååååguuud! elsker den øverst i høyre hjørne!!!!!! GIVE ME

ingrid

jeg har bestilt derfa! de er normale i størrelsen, men størrelsene heter ikke det samme som de gjør i norge. det er bare å søke på nettet for å finn en "converter" eller noe sånt! frakten og tollen ble desverre litt dyr ja! tror det va rundt 300, er litt usikker! men bikiniene er jo så fine og av så bra kvalitet at det er verdt det!!

Ane Magnussen

Jeg bestilte fra Victoria's Secret i fjor, men bikinien var alt for stor! Den var i XS.

katrine

Jeg kjøpte bikini hos victorias secret et år siden. Jeg synes størrelsene er som i vanlig butikk, men kvaliteten er 100 ganger bedre! Frakten og tollen er ganske dyr, jeg tror jeg betalte frakt og toll på rundt 500 kroner når jeg betalte 1000 kroner for varene mine. Men jeg angrer ikke et sekund, og jeg har tenkt å handle der i år også! :-)

a

Frakter var mellom 2-300 kroner. Må bare nevne at jeg bestilte 3 bikinier en søndag kveld, og fikk bikiniene levert på døra tirsdag samme uka!

Natalie

Overdelene er litt forskjellig ifra de størrelsene vi er vant med, men underdelen er nokså normal. Jeg har S i underdel og den passet så og si perfekt. Det med frakten vet jeg ikke, i og med at jeg kjøpte det i butikk og ikke på nett... Men virker som du har fått mange gode tips allerede ;)

kristinehi

så sykt fine de var!!

Maria Thorsrud

Den blå var utrolig fin!

Karoliiine

Jeg har akkuratt fått mine bikinier, det tok rundt 2 uker:-) Etter min mening var størrelsene litt små. Den ene bikinien passet ikke, så jeg ambefaler deg ig kjøpe en størrelse større!

Amalie

Det er dyrt, da kvaliteten ikke er noe særlig å hoppe i taket for. Min ble slitt og dvask med en gang... I tillegg er størrelsene veldig små, så bestill større enn vanligvis!! :-)

Merethe

Likte veldig godt den i midten øverst :-) Jeg har aldri bestilt fra VS, men har topp fra H&M og truse fra Cubus i år :-)

anna

Betalte vel 1000 til sammen for 2 bikinier med frakt og toll.. Synes str er helt vanlige egentlig, men kanskje heller liiitt små. Så viss du ligger mellom to str så ta den største! Uansett, fargene er utrolig knæsje på en bra måte, kjempegod kvalitet :D

størrelsene er ganske normale. jeg har over 20 bikinier derfra

Carro

Frakten är dyr men det beror hur mycket man beställer. Jag och min syrra beställde fyra st bikinis och tjocktröja och en strand väska på köpet blev runt 1500 svenska kronor.

Amalie Strand

Bestilte 2 bikinier her om dagen, frakta kom på 210kr :) vet ikke noe om str enda... men står ganske godt beskrevet :)

KaroLine

Jeg har selv bikinien på bilde nederst til høyre! 70 her hjemme tilsvarer 32 der nede, kanskje litt stram første gang du tar den på, men bikiniene utvider seg etter slitasje! har også samme cup i den bikinien som det jeg bruker i bher her hjemme. Jeg bestilte denne i to farger, tollen kom på 220 kroner. Jeg var klar for en mye dyrere toll, så ble positivt overrasket over at det ikke ble mer! Absolutt verdt når bikinien har en helt annen kvalitet enn hm sine ;)

Sara

Hej! Hur har du fått så fint och så LÅNGT hår? Några knep? Din stil är verkligen helt perfekt.

Kram

♥ Martine - Mitt liv ♥

de har så mange fine bikinier! :D

Rakel❤

Størrelsen på toppene er litt større en di i norge, og frakten ligger vell ca. på 200 kr. Men trusene er normal størrelse!:-)

Elsker ale bikiniene fra VS!❤

benitavic

:)

kristinelhogirjahb

Utrolig mange fine bikinier derfra :D

Helene

Jeg bestilte en bikini for ca en måned siden, bikinien og frakten kostet 400, så kom toll på halvparten så det blir jo ganske dyrt. Men det er absolutt verdt det for en så fin bikini! Størrelsene er også ganske normale :)

Sofie

Bestiller derifra ofte. Elsker VS, det er dyrere ja, men så absolutt verdt det!! Merker så sykt forskjell på VS undertøy og undertøy fra HM, Lindex osv.. De har en oversikt på nettsiden deres over hva frakten kommer på, det avhenger av hvor mye du bestiller for. Ellers er det ingen tilleggspris, annet enn hvis du må betale toll, og da betaler du 25% av det du handler for :-) Størrelsene er normale.

Størrelsene er normale, se på størrelsesguiden hvis du er usikker! :-)

Jeg bestilte fra VS i fjor og er kjempefornøyd! Tok ca. 2 uker før de kom. Husker ikke hva frakten ble på, men tollen blir på omtrent 50 %... Jeg bestilte 3 overdeler og 2 underdeler som ble 700 og noe, og med frakt og toll tror jeg det ble på rundt 1100-1200 :)

Marielle Larsen

Likte den sorte, øverst i midten kjempegodt!

Viktoria Reitan

Størrelsene er normale og frakten er vel rundt 200 <3 elsker bloggen din

nina

vs sizing seems to run large. i typically wear a U.S. 2 and have had to exchange smalls for extra-smalls at vs on occassion. i'd say you're probably an extra-small :-)

Yasmin

bruker du å bare sitte i shortsen hjemme på golvet mitt i vinteren ? :D

Datahjarte - Ingvild Fredvang

Ah, de er så flotte!!! :-D Skal nok få hamstret noe fra VS når jeg er i USA, hihi. Men jeg har ikke noe derfra hittil, men en venninne av meg bestilte en del bikinier, og hun trengte de innen 1 måned pga. hun skulle på ferie, også fikk hun kun en truse før sydenturen, siden frakten hadde gått feil eller noe......Men tipper at det ikke skjer med alle da, haha, herregud...:(

Mariann - l0vems

Kan du ha romvideo? :-)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no