hits

summerinspo


Snekret sammen en liten (stor) kollasj med inspirasjonsbilder fra sommeren. Guuud, jeg er vel ikke den eneste som kjenner savnet når jeg ser slike bilder? Jeg gleder meg helt utrolig mye til sommeren nå, bare alt. Ferie, reising, sol, brunfarge, shorts (dere kjenner jo meg, hihi) og ikke minst; fotografering! Det er så utrolig stor forskjell på bilder nå og bilder om sommeren, de blir jo ti tusen ganger finere når sola skinner og gresset er grønt :-) Heldigvis er det ikke lenge igjen da, dere!

Nå har jeg nettopp spist middag og vært ute en tur for å ta noen bilder. Sitter i nuet med en Cola Zero ved min side og RLE-boka ved min andre side. Min unnskyldning for at vi skal kjøpe brus i hverdagene: "Mamma, jeg skal øve til PRØVE!!!". Haha, funker fett. Gleder meg til helga nå! Heldigvis er broren min hjemme denne uka, siden han har vinterferie. Lucky bitch!

♥ Likte dere bildene? 

50 kommentarer

Marielle Larsen

savner sommeren :(

mariacb

Å du er utrolig pen!!!! Kjempe fine bilder :-)

Savner sommeren kjempe mye!

Cecilia Catharina

Så utrolig fine bilder, du er så pen :) Kjempe herlig sommer inspirasjon :D

Elisabethbs

Nydelige bilder av deg!! Lykke til på RLE prøven da:) Sommeren kommer heldigvis om ikke så altfor lenge, elsker sommer!

Lotte kommenterer tilbake

Savner sommeren sykt! Utrolig nydelige bilder! Du er så pen<3

louise

sikkelig fine bilder, kam jeg legge ut noen på weheartit??

Lill Falch

Jeg savner sommeren sykt! Jeg passer ikke til norge, hater vinter, kulde, snø og alt det der!

Ingvild - Foto og hverdag med ME

heerlige bilder! Gleder meg sykt til sommeren :D

CrispyRed

Så fine inspo :)

æsj det nederst til høyre... sykt ekkelt at du er så tynn

Elise

Til ukens spørsmål:

Hvilken mobil har du? :)

Kan du lage flere videoblogger? :)

Skal du, eller kjenner du noen som skal på One direction konsert? :)

Håper du svarer på noen av spørsmålene mine! :)

Tone

Så herlig! Kan ikke vente til sommer<3

Datahjarte - Ingvild Fredvang

ELSKET bildene!!! Ah, du er så fantastisk vakker - og ja, jeg gleder meg SYKT mye til sommeren jeg også!!! Ææææææææææ <3 Btw, skal du på Hove i år?

Kroppspress

Jeg må bare få sagt noe, angående kroppspresset bloggen din skaper. Det kan jo selvfølgelig hende at du er så tynn naturlig, men for meg ser du enkelt og greit unaturlig tynn ut. Det er på ingen måte meningen å hakke ned på deg, eller kritisere kroppen din, vet veldig godt at alle er forskjellige, men det å legge ut bilder av kroppen din hele tiden, når du er så tynn, det skaper press, spesielt press når det gjelder kropp og hvordan folk ønsker å se ut. Du kan motivere andre, som ikke har en så naturlig slank kropp som deg selv, til å utvikle et ønske om å se ut som deg. Dette ønsket kan føre til spiseforstyrrelser. Jeg skjønner at du ikke er den eneste av de norske bloggerne som bidrar til kroppspress, i og med at både tuvaw, tcmn og sophieelise har tatt silikon, restylane, og daglig blogger om feilene med kroppen sin, osv. Samt at de også viser frem kroppen sin på daglig basis. Men tenker som så at hvis en av dere endrer dette, slutter med det, kan det påvirke de andre til å gjøre det samme. Jeg har full forståelse for at dette presset i stor grad påvirker dere og, ikke misforstå meg - dere ser kjendiser, treningsinspoer, ja, man kan si at presset - det er overalt. Men, jeg mener, burde ikke det at dere forstår presset, være nok til å stanse dere fra å skape mer?

Hege - foto og hverdagen med ME

Savner sommer, åå!

Kristinlife

ÅÅ, sommer, savner sommeren noe sykt. Har hatt flere innlegg om sommeren allerede!

Silje

INSPIRASJONSBILDER TIL SOMMEREN??? AV RÆVA DI? ''NAVELEN DIN'' ''KROPPEN DIN''

Du virker jo som en smart jente. Men ærlig talt Kristine dette må du lenger ut på landet med...

Kan du fortelle meg hvordan disse bildene KUN refererer til fenomenet ''Sommer'', og ikke steriotypiske bilder som kommer opp hver gang en søker på thinspo..?

Kaja H.B

Jeg blir så utrolig provosert av folk som rakker ned på kroppen til Kristine! Hun virker som en sunn, frisk jente som er et utrolig godt forbilde for andre jenter. Hun er naturlig tynn, og man kan tydelig se at hun har muskler, noe som viser at hun ikke sulter seg. Hvorfor skal ikke hun få lov til å legge ut bilder av seg selv i shorts, bare fordi hun er tynnere enn gjennomsnittet? Jeg synes du er kjempevakker, Kristine :) Elsker bloggen din.

Maren

ååå,du er så nydelig! ♥

Til dere som ikke har noe fint å si ikke si noe!!!!

June Sundet

Det er så fristende med sommer nå! Vil så gjerne dra til varmere strøk med det samme :D Nydelige bilder!

Susann Solheim

Har du sett at du er på weheartit? :D

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/532521_449327591766649_494814468_n.jpg

Gleder meg så syyykt til sommeren nå!!!!!!!!!!!

Jeg lurte på om du kunne lage eit slagt før/nå bilde.. Enten stilen før å stilen nå, bilde kvaliteten før og nå, deg før deg nå, deg oppgjøna åra, elns.. Kansje ein slags bilde stigning av hvor flink du har blitt, begynner med det dårligeste osv.. eller noe sånt, eller forskjellen på kameralinsene dine ( ta bilde av de samme)! hadde vore morsomt å sitt!

Julia Agnes

Kunne virkelig dødd for shortssamlingen din! Og du er så nydelig, og herlige bilder.

Iwona

Cool photos! I greet:)

diicte

Åh, fine bilder!

Gleder meg til sommeren:)

Eva

du er fin akkurat som du er, drit i dumme kommentarer de er bare sjalu på deg! Herlige bilder, gleder meg masse til sommeren :)

Mina

Super fine bilder

Aurora Og Ingvild

Serriøst dere, det er ikke sikkert Kristine kan noe for kroppen sin. Selv om hun er syklig tynn trenger ikke dere å rakke ned på henne. Hun er antagligvis stolt over kroppen sin, og det burde hun være også. For Kristine har en fin kropp. Skjønner ikke hvorfor dere skriver dette, når hun har en sånn kropp så har hun faktisk rett til å vise den frem og å være stolt over kroppen sin. Dere sier jo nettopp at folk med kropper som Kristine, ikke har lov til å være stolt over kroppen sin, å vise den frem. For hun har en nydelig kropp og burde få lov til å vise den frem.

Hannafaalun

Du er eit stort forbilde for meg og insperasjon <3 stå på <3 elsker bloggen din <3 du har ein heilt vanlig kropp <3 akkuratt passelig/nydelig <3<3

Ozygirlza

du er så vakker! fineste kroppen.. hah ser bilder av deg på instagram og weheartit etc sååå ofte!

thea

du er seriøst den vakreste personen jeg har sett!!

kroppspress

Jeg er veldig!! enig med deg "kroppspress". Det er ikke det at noen mener og rakke ned på kroppen til Kristine, som tidligere sagt er alle forskjellig bygd og noen mindre enn andre! men så skal det sies at jeg selv sliter med spiseforstyrrelser og det er visse "tegn" utseendemessig som er karakterisstiske for spf. Jeg må si at jeg ser nesten alt hos deg. Men det er egentlig ikke min sak, bare håper at om det er tilfelle(enten du vet det selv elr ikke) at du får hjelp.

Men det jeg egentlig skulle si, er at selvom du er en normal frisk jente, så har du en veldig mager og tynn kropp, og du er en offentlig person som faktisk MÅ ta hensyn(ihvertfall i disse kroppsfikserte dager) og tenke litt over hvordan du viser deg frem. Det er vel ca annehvert bilde der du stiller opp i minimalt med klær, der man tydlig ser din kropp. Jeg sier ikke at jeg ikke er misunnerlig, bare sier at det kan inspirere til at noe går galt med andre som ikke er så liten av natur som du sier at du er. Men jeg nekter å tro at du har en BMI som er over 19.00 som er "standar for jenter" (mellom 19.00-25.00)

Merethe

Så herlige bilder :-) Savner virkelig sommeren!

kristinehi

ELSKER bildene, du er så utrolig vakker!!

Madelene Lisella

elsker alle bildene dine, men de du tar på sommeren er til å døø av, helt fantastiske :))

Vilde

kan vi få lov til å se et bilde av broren din en gang? du skriver så mye om han skjønner du:)

Andrea

Så utrolig fine bilder ! :) Savner sommeren så utrolig mye! Gleder meg til sol og varme :D

Henriette Emilie

Herlige bilder, fikk skikkelig sommerfølelse! :)

Marte

GI MEG KROPPEN DIN!!!!!

emilie

slutt å si sånne ting!!!!! hun er et godt fordilde for både barn og unge hun er ikke for tynn men perfekt<33

Lena

Unnskyld meg, men å lese disse kommentarene om at hun er "for tynn" og skaper "kroppspress" blir for dumt for meg. Hadde det vært en tykk jente som hadde lagt ut bilder av seg selv i bikini hadde hun fått masse skryt. Hvorfor skal det ikke være lov for jenter med fin kropp å legge ut bilder av seg selv i bikini? Synes uansett ikke at dette er en unaturlig tynn kropp. Kroppen er fin og jeg hadde gjort alt for å ha en slik kropp. Kroppspress kommer frem overalt, og uansett - hvis disse bildene ikke hadde blitt lagt ut så er det flere tusen andre sider som er mye værre enn dette. La jenta være, kroppen hennes er fin som den er og de fleste skjønner vel at for å få en fin og veltrent kropp så må man trene og spise sunt. Og det å trene og spise sunt ser jeg ingenting galt i.

Hege

Må bare le av dere som kommenterer negative kommentare som.Fks kroppen til kristine, dere gjør det sikkert fordi nettopp dere er sjalue. Kristine er en vanlig jente, nydelig jente. Så dere som ikke liker å se hun, så hvorfor går dere innom bloggen? Gjør dere det bare fordi dere vil hakke ned på hun? Har ikke dere noe bedre å finne på? Ærligtalt, hvor gamle er dere? 5? Tror ikke dere hadde likt det selv, visst noen hadde hakket ned på akkurat hvordan du ser ut. Vi lever i 2013 og det betyr at vi skal respektere hverandre og hvordan man ser ut! Og uansett, så tipper jeg kristine sitter bak macbooken og flirer av dere som er så udugelige at dere må kommentere stygge ting. Kristine, du er en fantastisk jente! Og gratulerer som ny motespalte på fylkesmagasinet, det var interresant å lese! Ser fram til flere innlegg på FM! Stå på!

Aleksandra Pestka

herlige bilder!

hildeptr.blogg.no

Herreguud! Du har sykt god stil. Det er helt sykt. Blir ekstremt inspirert av bloggen din Kristine! Gleder meg til hvert eneste innlegg fordi jeg et at det kommer til å bli en fornøyelse å lese det. Elsker bloggen din. Etter min mening burde du vel være på førsteplass på topplisten.. Men jaja. Ikke bare jeg som bestemmer ;)<3

metallicatrollet

Jeg fikk kjempelyst på sommer! Og på ny garderobe. :) Og til å slutte å være bleik, haha, føler meg som marsipan... Jeg synes forøvrig du ser helt nydelig ut. Godt å se du ikke tar deg nær av kommentarer. Merkelig hvor "slemme" folk føler de kan være mot folk som er tynne. Er det liksom greit å si "æsj" hvis en person er slank? Hvorfor er det mer greit enn å si "æsj" hvis en person er feit? Så lenge man føler seg vel med seg selv, og ikke er sjuk, så er vel det det viktigste? :) Og ja, som du skriver, hvis folk først vil ha thinspo og fitspo, så flommer jo alt nettet over av det...

Kine Borkmo

Så nydelig du er! Flott jente og flott kropp! :)

Du er så ufattelig nydelig at jeg bare blir helt målløs! Du er ei sånn perfekt jente som kunne blitt modell- lett som bare det :) Og disse bildene... nei, ahh, du er bare helt sykt pen og utstrålingen din er bare helt... ja!

Jeg bare lurer på en ting, og det er ikke frekt ment eller noe sånt, og du må så absolutt ikke svare hvis du ikke føler for det. Har du "store" pupper syntes du, eller bruker du push-up? :) For jeg har syykt små i forhold til alle på min alder, og de pushup-bhene jeg bruker løfter puppa mine opp, men de ser så små ut i singletter liksom.

Uff, jeg virker panisk her, men men..

Du er fantastisk, keep going!

ksnuppa

Hei eg og er fra Førde kan du kjekke bloggen min og kanskje kommentere du har nydeleg. Blogg og du er nydeleg men kan du lage eit innleg om kva og kor mykje du trener og spiser i uka for du er jo so slank og fin :)

Nikita

Hei Kristine :-)

Syntes den buksa til høyre på øverste rekke var så fin, husker du hvor du kjøpte den og ca. pris?

Det hadde vært kjempefint med svar ;-)

Hade :)

Kristine Ullebø

Nikita: Hei! Bik Bok 100 kr, men de selger den ikke lengre tror jeg :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no