hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

ukens spørsmål #49

Det virker ut som om at du er veldig flink til å priotere. Du får både bra karakterer og har en bra blogg du rekker å trene osv. Hvordan klarer du å rekke alt?
Tja, noen ganger lurer jeg på det samme selv! Har dager hvor jeg har det ekstremt hektisk, men ja - det er jo bare prioritering som gjelder. På travle dager drar jeg hjem og får unnagjort bloggingen først. Har ofte bilder som jeg har tatt tidligere uten å poste de, og da bruker jeg de :-) Og sååå starter jeg bare med det jeg må gjøre, og da er det ofte skole det gjelder. Bruker ofte søndager på å gjøre skolearbeid, slik at jeg får unna en del til uka som kommer. Når det gjelder trening så er jeg veldig dårlig til å prioritere det, pleier som regel bare å droppe det de dagene hvor jeg har dårlig tid - med mindre jeg tar det om morgenen før skolen.

Hvor kan jeg finne hårvideoen du laget?WHAT, SNAKKER DU NYNORSK? Så fint!! Hadde aldri trodd det, fikk helt sjokk.
Haha! Nynorsk i mitt hjarte. Skriver bokmål mer grammatisk rett enn mitt eget morsmål faktisk, men det er fordi korrekt nynorsk er så langt ifra talemåten. Så nei, det er ikke noe problem for meg å skrive bokmål. Foretrekker det heller.

Er du opptatt av å få bra karakterer?
Ja! Jeg synes det er kjempeviktig. Det spiller ingen rolle om "tiende ikke teller" fordi man kommer inn på videregående uansett - kunnskap og gode arbeidsvaner er gull verdt når man skal videre. Dessuten hjelper det veldig lite å komme på videregående og ikke kunne noe som helst, da får man jo kjempemye å ta igjen. Så ja, jeg synes skolen er veldig viktig og jeg tar det seriøst.

Er det en grunn til at du velger mager kesam i stedet for vanlig kesam? For det første vil jeg da tro at de smaker ganske likt og for det andre har kroppen din bedre av vanlig kesam. Du trenger kaloriene, kjære deg?
Ja, tok mager fordi det var det som stod i kjøleskapet. Hehe.

Har du laget skrivebordsbakgrunnen til dataen selv?
Nope! Det er Aurora som har laget den, dere finner den her :)

Hvor er Chanel-genseren fra?
Den er fra sheinside.com. Og nei, det er ikke ekte Chanel, hehe. Så vidt jeg vet så tror jeg neppe Chanel hadde laget en slik . . Det hadde vel tatt seg ut! Angående frakt og toll så er jeg usikker ettersom jeg fikk min sponset. Regner med at du må betale toll, da nettsiden er utenlandsk.Har du dager hvor du ikke aner hva du skal ha på deg?
Ja, dere skulle bare visst! Det er faktisk så sykt ofte at jeg endevender hele skapet mitt før jeg skal på skolen fordi jeg ikke klarer å finne noe å ha på meg. Gleder meg til våren kommer for fullt slik at det blir litt mer å variere med!

Hvor lenge kommer du til å blogge?
Til den dagen jeg ikke trives med å blogge lengre, og slik det ser ut nå så tror jeg det blir en god stund til! Blogging er sååå gøy og lærerikt, og jeg kan ikke se for meg et liv uten.

Har du spilt håndball? Isåfall, hvilken posisjon spilte du?
Ja, i 2 år. Jeg spilte back :-)

Hva håper du å komme opp i/ikke opp i i både muntlig og skriftlig?
I muntlig så håper jeg at jeg kommer opp i samfunnsfag, RLE eller kanskje naturfag, og jeg vil absolutt IKKE komme opp i spansk. Ser det så sinnsykt for meg at jeg skal stå der i en halv time å prate et språk jeg ikke kan . . I mean HELLO det hjelper ikke at jeg har bra standpunktkarakter når jeg ikke kan et kvekk spansk. Når det gjelder skriftlig så håper jeg at jeg kommer opp i norsk, og helst ikke matte.

Er du redd for å søke jobb i fremtiden med tanke på at du har skrevet blogg i flere år og har mange bilder av deg selv?
Nei, ikke i det hele tatt. Om det i værste fall skulle skje at jeg får avslag på en jobb med tanke på bilder av meg på nett, så tror jeg ikke det kommer til å bli noe problem - da bloggen min vil gi meg utallige flere muligheter enn hva den vil hindre meg å få. Husk at facebook, instagram osv. også er akkurat det samme - så det at jeg legger ut et bikinibilde av meg på bloggen min kontra det at å legge det ut på facebook spiller ingen rolle. Forskjellen er vel kanskje at jeg når ut til flere folk da, but still :-)

Selger de fortsatt blomster-genseren på BIK BOK?
Er usikker, den jeg har på meg (som er Ingvill sin) ble i hvert fall kjøpt for en stund siden. Ikke sant den er nydelig?Hvilken klasse gikk du i da du begynte å blogge?
Gikk i 6. klasse når jeg opprettet min aller første blogg. Heldigvis er den slettet nå, hehe.

Kristine, personlig synes jeg du skal satse på noe annet enn å bli modell. Du er pen, men har ikke det typiske moteindustrien ser etter.
#Nohate, men din mening er irrelevant.

Hvilket kamera har du?
Canon EOS 500D + et objektiv Canon 50mm f/1.4. Anbefaler det virkelig, men det finnes nye versjoner av Canon EOS-kameraene nå. Har faktisk hatt kameraet mitt i tre og et halvt år nå, når jeg tenker meg om. Føles ikke som det!! 

Hva heter skriften i headeren din?
Edwardian Script MTC!

Skal du ikke klippe deg snart?
Kommer bare til å angre, så nei, jeg skal ikke klippe meg med det første. Tør ikkeeee

Hvor redigerer du bildene dine?
Jeg redigerer alle bildene mine i Photoshop CS5. Det eneste jeg gjør er egentlig å endre litt på levels, contrast og så gjør jeg bildene skarpere! 

Er det ikke veldig pinlig å ta bilder ute, og noen når kommer forbi og glor på deg? Bruker du å ta outfit-bilder selv noen ganger?
Ikke når jeg får noen til å ta bildene av meg, men om jeg står med kamerastativ så føler jeg meg liiiiiitt (veldig, ekstremt, sinnsykt) ubekvem når naboene går forbi ja. Får som oftest noen til å ta bildene for meg, med mindre tar jeg dem selv med fjernkontroll og stativ. Da blir ikke bildene blir like bra though, spesielt ikke når det er sol fordi det er så vanskelig å stille kameraet i forhold til sola. Under her har jeg tatt bildene selv, f.eks :-)Har dere spørsmål til neste gang?

66 kommentarer

Savingu - kommenterer tilbake

20.03.2013 KL. 16:12

Første kommentar:)

Julie Sævik

20.03.2013 KL. 16:22

bra svar!

marie

20.03.2013 KL. 16:23

How much do you weigh? :)

universo

20.03.2013 KL. 16:29

Du har så fin stil!

sahra

20.03.2013 KL. 16:37

har du noen brakup sanger?

B E N E D I C T E

20.03.2013 KL. 16:41

Brae svar!

Kristin H

20.03.2013 KL. 16:41

Du har sinnsykt fint hår! Når var det du klipte det sist? Du må forresten aldri finne på å klippe det! :)

Maria

20.03.2013 KL. 16:43

WHAT, SNAKKER DU NYNORSK? Så fint!! Hadde aldri trodd det, fikk helt sjokk. ***

Man snakkar ikkje nynorsk, men skriver nynorsk... Bokmål og nynorsk er skriftspråk!! haha dævva kvar gong folk seier: Jeg snakker bokmål... lol lol lol lol lol .. . :D

Emilie

20.03.2013 KL. 16:49

Haha, går jo ikke ant å snakke nynorsk. Nynorsk e jo et samlingsspråk over hele Norge bortsett fra Nord-Norge.

Malene Hovden

20.03.2013 KL. 17:04

På videregående går de ut i fra at du er en komplett idiot som aldri fulgte med på ungdomsskolen, hvertfall der jeg går (y)

Marie

20.03.2013 KL. 17:07

Skal du eller kjenner du noen som skal på One Direction konsert i Norge? :-)

Laura

20.03.2013 KL. 17:10

Can you make a fitness video of yourself?

Kamilla ♥

20.03.2013 KL. 17:34

Går det an å zoome med 50mm linsen? :)

Fanavkrissy

20.03.2013 KL. 17:45

Liker du best bokmål eller nynorsk ?

Hva synst du om at jenter har deg som forbilde ?

Svarer du på abolutt alle spørsmålene som blir stilt ?

Har du bestemt deg hvor du skal i sommer ?

Hva heter skolen du går på ?

Er det rart å si at man er "fan" av deg ?

Maikeeen<3

20.03.2013 KL. 17:50

Hallo folkens!! Det går ikke an å snakke NY-norsk! Det er jo ikke nytt, og det er bare en gammel dialekt som nesten er utdødd..daaah! Idioter!:) Man snakket det før i tiden da norge lå under sverige, da var man faktisk redde for å bli drept og måtte finne en annen måte å snakke på...svenskene trodde jo at NY-norsk var islansk, så da holdt de seg unna!! 99% av norge snakker østlansk ;) Så der lærte dere noe nytt. hilsen Maiken<3

Merethe

20.03.2013 KL. 17:55

Chanel-genseren koster under 200kr, så man slipper toll :-) De har også fri frakt!

Har du noen planer for sommeren? :-)

<3

20.03.2013 KL. 17:57

Vet ikke om noen bra sanger for tiden, kan du si alle favoritt sangene dine fra a-å? <3

Hvor mange kjærester har du hatt? om du har hatt noen <3 :)

Kan du legge ut et bilde av Ingvild? Og hvor lenge har dere vært venner (bestevenner)? <3

Hvor mange km jogger du? Og hvor ofte jogger du? <3

20.03.2013 KL. 17:59

Ikke kritikk, men du er ganske tynn!:o Har du en tynnsykdom eller noe? (Virkelig ikke frekt ment så ikke ta det ille opp)!

synne

20.03.2013 KL. 18:01

Nynorsk er et skritspråk, så det går ikke an å "snakke nynorsk" :-) Finnes selvfølgelig dialekter som ligner veldig på nynorsk eller har antydninger til det, men det går likevel ikke an å snakke det. Akkurat sånn som at det ikke går an å snakke bokmål. Ja, det finnes så klart dialekter og sosiolekter rundt om kring i Oslo som ligner, men bokmål er likevel ikke en dialekt.

Karine

20.03.2013 KL. 18:14

Bra svar! Makan til frekke kommentarer du får... Er helt overrasket når jeg går gjennom kommentarfeltene dine. Haha, herregud, hva skjer med folk.

20.03.2013 KL. 18:21

har du hørt om serien "Tre i Snitt"? http://www.facebook.com/treisnitt?fref=ts

hvertfall, hva syns du om den/de? :)

Helene Charlotte

20.03.2013 KL. 18:50

kan du har room tour? :-)

20.03.2013 KL. 19:46

Du er perfekt!!!!

Hvor mye veier du, og hvor høy er du??

Pliiiis svar <3 <3

Maren Rygh

20.03.2013 KL. 19:54

Hva gjør du når prøveversjonen av photoshop har gått ut? :) sliter med det selv.. heheh

Camilla Basso

20.03.2013 KL. 20:04

Hei! har linkerunde på bloggen min nå, det hadde vært super kjekt om du ville bli med. Ta turen innom nå<3 Det hadde vært kjekt om du la igjen en kommentar i det siste innlegget mitt, kjempe fin blogg<3

sara

20.03.2013 KL. 20:04

kan du lage innlegg eller skrive om hvordan du trener magen din? :-)

Rebekka<3

20.03.2013 KL. 20:16

Oooooo<3 du e so fiiin <3 Når du snakke så høerst du litt ut som Tone Damli Aaberge :D Noen andre som syns det*?

Kristine

20.03.2013 KL. 20:32

Kunne du legge ut sånn at man kunne få gratis photoshop? :)

vildebergstrom

20.03.2013 KL. 20:44

Kjempe bra svart! stå på videre :)

amaliemf

20.03.2013 KL. 21:22

Elsker bloggen din <3

Må du passe på håret når du er på do slik at du ikke tisser på det?

ILUUUUUUUUUUUUUUUUU

Louisiane

20.03.2013 KL. 21:26

Do you think that you're going to traduce your blog for your international followers?

Dina

20.03.2013 KL. 22:13

Fineste deg! Hvor mange ganger i uken bruker du hårkur?

20.03.2013 KL. 22:22

Kan duvvise hvordan du prioriterer trening, skole, venner og blogg, jeg skjønner det ikke. Du har så bra karaktere og fortsatt har du tid til det "morsome". Har du skrevet opp hva du skal gjøre til en vær tid til faste klokkeslett, eller hva gjør du? Jeg har så problemer med å prioritering, det blir så masse styr.. Jeg blir gal!hjelp!

synnee

20.03.2013 KL. 22:46

Jeg husker du skrev at du barberer lårene dine, og jeg har veldig lyst til å gjøre det før jeg drar til syden, så jeg lurte på om du fikk mer hårvekst eller noe etter du begynte? Er så sykt usikker på om det kommer til å vokse svarte hår etterpå.. men jeg syns det ser litt rart ut med barberte legger og hår på lårene.. trenger virkelig svar!

20.03.2013 KL. 22:51

Hva fikk du i snitt i fjor?:-)

Linn

21.03.2013 KL. 11:01

Jeg vil bare si at jeg har bestilt den FUCK genseren selv ( i sort) og det er ikke toll fordi den koster under 200 kr ^^ og ingen frakt :D

M

21.03.2013 KL. 11:58

Jeg liker bloggen din veldig godt, men nynorsk er ikke en dialekt det er et skriftspråk slik som bokmål er. Morsmålet ditt er norsk ikke nynorsk, men norsk. Du snakker dialekt ikke nynorsk!

Emma

21.03.2013 KL. 12:55

Vad ska du gå för linje på gymnasiet?

21.03.2013 KL. 14:54

kan du legge ut bildene du sendte inn til modellbyrået?

:)

Inger Line

21.03.2013 KL. 16:39

Hvordan steller du håret ditt? Pleier du bare rette det og ikke mere, eller har du noen tips til hårfrisyrer for langt hår?? :)

Cecilie

21.03.2013 KL. 16:44

hvor lang tid tok det å spare til langt hår? noen tips?

Martine

21.03.2013 KL. 17:09

hvem har laget designet ditt??

21.03.2013 KL. 17:13

Har du vært på hotelle pascha bay i Tyrika? Hvordan var det der, hadde du reist tilbake?? Synes jeg har lest på bloggen din før at du hadde vært der, men fant ingen innlegg! :)

Erihm

21.03.2013 KL. 20:46

Hva tenker foreldrene dine om bloggingen ?

kan du linke noen bloggere fra Bergen som du synes har en " søt " blogg ? :)

21.03.2013 KL. 21:16

Er du naturlig brun, eller må du ta solarium?

..

21.03.2013 KL. 21:26

Hvor er shortsen fra bildet i innleget over?? Sinsykt kul !!!<3<3<3

Sonja ! <3

21.03.2013 KL. 21:40

Blir du lei deg når folk kaller deg for aneroksi o.s.v ?

Har du noen ganger, da du har sykt dåligdag?

Er du lissom populær blandt guttene på skolen?

Bh-størelsen din???

sry litt kleine spørsmål da men..

DU ER DRIT PEEEEEN <3

Maria

21.03.2013 KL. 21:54

kan du linke til det innlegget om hvordan du ordnet buksen din? Det ed farging osv

21.03.2013 KL. 22:19

tygg deg til badbreath

22.03.2013 KL. 16:25

Hva synes du om det intervjuet med NRK der de gjorde litt narr av deg? Du sa noe om ytringsfrihet, også sa de videre "Ja, og nå benytter vi oss av ytringsfriheten til å vise været." Eller noe slikt, reagerte på det. Synes det var litt uproffesjonelt og du ble fremstilt som dum noe jeg er sikker på at du ikke er.

Liveyourlife

22.03.2013 KL. 19:38

Er utrolig misunnelig på deg! Du er sykt pen med perfekt fjes og kropp! Kan du anbefale noen treningsøkter man kan gjøre på egenhånd? (Assa ikke noe utstyr eller no).

emmelin

22.03.2013 KL. 20:40

Hvor kjøpte du den svart toppen som går over magen. Den er så fin. Du har så kul stil♥♥

Tone Stenersen

22.03.2013 KL. 23:22

Hei du! det er en ting jeg har lurt på en stund nå... du virker liksom så sosial ogsånn, men etter det du viser på bloggen framstår du som en person som er veldig lite ute med venner o.l?.. ikke noe hat ellernoe, men er du sjeldent med venner på fritiden?.. eller er det bare en ting du ikke prioriterer å skrive om her på bloggen? hadde satt stor pris på om du svarte i neste spørsmålsrunde! dette er også noe jeg har hatt problemer med selv i en periode, så skjønner deg godt om det er tilfellet!:)

Ida Kristine - a dancers life <3

23.03.2013 KL. 08:40

Ble litt sjokka da jeg så kommentaren om at du ikke burde satse på å bli modell for det bør du! :D Du er jo perfekt til det. Ikke hør på hva andre sier, men følg drømmen din! :) Følte bare jeg måtte si det.

Btw. utrolig kule bilder og elska den hvite genseren fra Bikbok, skulle gjerne hatt den selv, hihi :P

Kristinehi

23.03.2013 KL. 09:47

Så fine svar <3

Thea

23.03.2013 KL. 19:25

Hvilken krølltang bruker du? Kan du lagge hårvideo, der du viser hvordan du lager slike krøller? De var helt nydelige!! :)

Kamilla Tveit

23.03.2013 KL. 20:53

Kva heite barneskulen du gikk på? ^^

Kunne du lage en videoblogg om ansiktet ditt? Ja du veit kas krem, sminke du bruka og sont, viss du ikkje har laga da? ^^

Maria

23.03.2013 KL. 21:27

Hva trener du på treningsstudioet? Trenger inspirasjon og tips, har du noen?

Mina

23.03.2013 KL. 22:06

Hvilken skostørrelse bruker du? :)

Kikki

24.03.2013 KL. 21:32

Nest nederst bilde,HVOR I *** KJØPTE DU DEN BUKSA!!??? Den var knall!! :D

Kristine Ullebø

25.03.2013 KL. 08:49

Mariella: Bik Bok :D

Karoline H

25.03.2013 KL. 10:16

Første gang jeg er inne på bloggen din, veldig fin blogg du har :)

Hørte jeg riktig når du sa at du tok i balsam, for så å ta kur i lengdene?

Da vil jeg såfall bare fortelle deg det at man må alltid vaske håret med shampo først, så sette i kuren og avslutte med balsam, hvis ikke vil ikke kuren gi noe effekt inn til håret ditt, den vil bare bli liggende på utsiden til neste gang du dusjer :)

Bare et tips hvis du ikke vil sløse bort all kuren din, hehe :)

Hilsen Karoline som er frisør.

Mari

26.03.2013 KL. 19:37

når kommer svarene på treningsspørsmålene? gleder meg <3

Helene

31.03.2013 KL. 13:16

hva er instagrammen din?

07.04.2013 KL. 16:48

Har du MacBook pro med eller uten retina skjerm? Hvis du har uten, synes du den er litt tung/tykk?

Isabel

16.05.2013 KL. 12:13

Hei Kristine. Ta kontakt med Donna Ioanna Ioannou på facebook, hun er modellagent. Hun ansatte just ei jeg jobbet sammen med, Elin Kongevold fra Kristiansand, og bare uker etter er hun nå i Milano og lever livet. Donna selv er i LA/NYC og landet just i Milano igårkveld. Jeg synes du skal ta kontakt med henne, hun er superdyktig, og flere av hennes modeller er dem du ser på plakater å oppheng i NYC.

Hilsen,

Isabel.

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: