hits

herlig start på morgenen

Sko fra junkyard.no, sportsbh med lomme fra getsporty.no, genser fra individu.no

Heisann dere, og god søndag! I dag bestemte jeg og Håkon (broren min) oss for å stå opp tidlig og trene, så klokka 10 stod vi klare i treningstøy og dro ut i garasjen og trente styrke med Ke$ha på høyttalerne. Kjørte mest styrke på magen, og har endelig begynt å se litt resultater. Gøy! Etter det bestemte vi oss for å ta intervaller, og jeg er helt døøøøøød nå. Digger å trene med noen som er bedre trent enn meg, for da har jeg noen som kan pushe meg. Vi løp intervaller opp noen sinnsykt bratte bakker, og jeg slet meg så mye ut at jeg nesten ikke klarte å puste. Haha, men det var totally worth it - jeg føler meg såååå bra nå :-) Når vi kom inn så lagde vi oss en stor og deilig frokost, namiiii.

På bildet over ser dere forresten hvilket treningstøy jeg bruker når jeg trener. Sportsbh´en med lomme til mobilen er verdens mest geniale oppfinnelse ever! Prøvde å ha mobilen i jakkelomma en gang, og jeg har to ord: aldri igjen. Nike Free Run bruker jeg forresten ikke til å løpe med, men til å trene styrke.

Nå er jeg kvikk og klar for en fin dag! Treningspørrerunden skal jeg forresten få svart på i løpet av uka. Håper dere får en super søndag 

63 kommentarer

inga<3

digg blogg<3 fast leser :D

matal

Så herlig ut! :-)

R o n j a H e r m a n s e n ☺

Bra!

Tjej från Finland

Hej!

Jag undrar om dessa skor är bekväma http://krisssy.blogg.no/1361290240_ripped_pants.html#comment

Är dom lätta att gå i och vilken nummer har du i dom pumpsen?

Vilken storlek har du i converse?

Grym blogg! läser den varje dag! / En läsare från finland :D

NUGATTI MAX? prøver du og slanke deg eller? du kan spise normal nugatti......omg

ANNELI

Så herlig! :)

Kristine Ullebø

Tjej från Finland: Jeg har de blå pumpsene i størrelse 39 :) Bruker vanligvis 38, men du burde gå opp en størrelse da de er litt små. De er litt vanskelige å gå med, men ikke noe vanskeligere enn vanligere pumps.

Jeg har størrelse 37.5/38 i converse :)

B E N E D I C T E

Sunn start hvertfall! C;

julialovee

Herlige bilder!

Anna Lillejordet Rønningen

Hei Kristine! Du har skrevet før at du ikke bruker Iphoto. Flytter du bildene derfra til "vanlig" bildeamappe (isåfall hvordan?) eller blir de lagret der fra før? Ha en kjempefin dag :-)

Mali Skar

Du det er en ting jeg har lurt på lenge og det er om hvordan toppbloggerne får leserne sine og hvordan ja osv, og hvordan du finner de når du nettopp har startet bloggen osv.. Hadde vært gøy om du har laget ett innlegg om det!

Også har jeg nettopp begynt bloggen her så jeg lurte på om du kunne linke meg om du gidder? :) hehe

men uansett så hadde det vært morro om du laget ett innlegg om din "blogghistorie" om lesere!

Lotte kommenterer tilbake

Fine bilder!!;)

Shallow -

Så flink du der! :)

Maja

Høres herlig ut!

Du er så tynn at det ser vondt ut :o

Miaa

Ække rart i du får "resultater" med en gang når du er så tynn vettu

Elisabethbs

Ha en flott dag Kristine <3 Kroppen din er eeelsk!

Andrine

spiste dere ikke før trening ?

oda

oii,magen din ser ikke serlig bra ut,ribbbeina stikker ut!

Anna

Regner med pepsimaxen og salatbladene var til deg? :) Flink pike du er som inspirerer til et slikt sunt og frisk forhold til mat, trening og egen kropp. tok du ikke med lillesøstra di på trening? så julebildene av dere to i lag, og i forhold til deg ser hun ærlig talt litt chubby ut :)

Marie Salte Husberg

så fin kropp du har , kristine! du har virkelig noe å være stolt over :-) trening er en god start på dagen, det så utrolig godt ut !!

Kristine Ullebø

ANNA: Nei, går inn på Finder -> Enheter og kopierer bildene manuelt :)

julie

Hei, hvordan får man bort fett på magen? Er det noen spesielle øvelser jeg burde ta eller t

Anonym

Er jogging bra for forbrenning av fett?

Camilla

Ribbeina dine stikker ut :( :o

Anna Lillejordet Rønningen

Okei, tusen takk <3

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg jogger ikke for å forbrenne fett - gjør det for å holde kondisjonen ved like :)

Tjej från Finland

Tusen tack för svaret Kristine! :D

Maria :)

så sporty du er! jeg trente også i dag! :)

Sigrid

Hei! Hvilken størrelse har du i treningshortsen fra umbro? Syns selv at de "normale" størrelsene er så store..

nina.f

Hvor er den rosa koppen fra?

Henriette

Flink du er! :)

Det ser ut som om du spiser veldig ofte magre produkter? kanskje du ikke gjør det, men det virker som det ut fra oppskriftene du har lagt ut. Det samme gjelder sukker...hvorfor bruker du feks. splenda istedenfor sukker? Håper jeg ikke hørtes frekk ut nå, er bare nysgjerrig, tehe (:

Så pen du er ! Misunner deg, og kroppen din til 1000 ;D

Kakemonsteret

Du tenker alt for mye på å være fit og sånt. Gidder du å bare roe det litt ned på bloggen? Blir lei meg, ikke alle ser ut som deg.

kristinehi

hørtes veldig digg ut!

Andrea

Det er så herlig å trene ! :D

vilde

KRISTINEEE!! Visste du at du er uuutrolig pen? Du er en kjempeinspirasjon for mange jenter der ute, innkludert meg, og du har en fantastisk humor.. Haha! Du virker som en veldig snill og omsorgsfull jente og du har DET smilet. Håper du er klar over det, for du er veldig veldig veldig pen!

Og visste du forresten at et kjent ansikt skrev at du var pen + wow på formspring? Han fikk ett anonymt spørsmål sån ''krisssy.blogg.no er dama for deg! hun er 97'er og fyller krava dine'' og han svare ''hun var pen! wow''. Her er linken til gutten som skrev det: http://www.formspring.me/jacktholin

Han har ca. 1,5k følgere :)

Kan du laga video om hvordan du trener styrke får magen, hjemme. Ver så snill!!! Jeg er desperat etter å få samme mage som deg!! Jeg har trent hver kveld (planken, push ups, sit ups) i ca 2mnd nå. Men jeg føler jeg ikke får resultat.. Så ver så snill å si meg hvordan du trener styrke får magen, hjemme!!

PS: Jeg elsker deg, bloggen din og håret ditt!!!!

Jana

Hey guys, I?m currently writing my bachelor thesis on blogs. You would help me a lot by participating in the following survey: https://www.soscisurvey.de/BA_Jana_Haus/

Thank you so much!

Tonje

Liker bloggen din veldig godt, og du sprer mye motivasjon og positivitet! Vil bare gi deg en liten konstruktiv kritikk på bildene du legger ut, slik som dette hvor ribbeina dine stikker endel ut, det kan være litt skummelt med tanke på alle dine yngre lesere som lett blir påvirket! Men ellers så elsker jeg innleggene dine! :)

Ingrid

Er du lykkelig, Kristine?

Merethe

Så flink du er som trener :-) Og den maten så herlig ut! Hvilke mageøvelser pleier du å ta? Synes du har så utrolig fin og markert mage!

Guri

Skjønner ikke hvorfor folk gidder å kommentere at hun spiser magre produkter eller at ribbena stikker ut. Alle er forskjellige og det må vi bare godta! Kommentarer som at hun har dårlig innvirkning på andre eller at søstra hennes ser chubby skjønner jeg virkelig ikke vitsen med!! Hvis du er redd du kan utvikle anoreksi eller noe ved å lese bloggen hennes så la være å gå inn på den da, det er valg du selv gjør. Kristine har et sunt forhold til mat og trening og er ikke redd for å vise det og det burde hun være stolt av! Bare fordi man er tynn betyr ikke det at man må spise vanlig nugatti eller drikke cola i stede for pepsi max. Det er forskjell på smak på produktene og vi spiser det vi synes smaker best alle sammen.

Stå på Kristine, du virker som en herlig jente og du gir meg virkelig motivasjon til å trene og spise sunt:)

matilde

klarer du ikke drikke juice? er de 40 kaloriene pr dl for mye for deg? ;)

sol

Veldig merkelig at foreldrene dine "lar" deg ha en blogg med SÅPASS mye kroppsfokusering og bilder av nakne mager og lår. Du er veldig tynn, og absolutt ikke noe "ideal" for jenter på din alder. jeg sier ikke at du er sykelig, men du har jo selv sagt at du har/har hatt spiseforstyrrelser. Hvor gammel er du, 14-15?? Og du trener for å få resultater?? Når jeg var på din alder trente vi for å ha det gøy, for å bli flinke, for å være en del av noe. Håndball, dansing, turn...nå er det visst ikke gleden med idrett som står i fokus lenger...men å ha de riktige skoa, og det riktige treningstøyet. Samt å legge ut de overnevnte magebildene så fort man har anledning. Det er rett og slett KLEINT og PINLIG.

Du har helt sikkert lest Linnea Myhre sin historie om hvor mye blogger trigget spiseforstyrrelsen hennes og gjorde henne syk. DU bidrar til dette her!! Er du klar over det? Din kropp er overhode ikke representativ for en normal 14årskropp som er i utvikling. Fint å være bevisst på det å ha sunne vaner, men jeg tror du vet...du VET hvor mye misunnelse slike bilder vekker hos leserne dine. Og du elsker det. Hvis ikke hadde du ikke lagt de ut. Jeg blir rett og slett kvalm

Kristine Ullebø

Anonym: Ser ikke problemet i å velge splenda/sukrin fremfor vanlig sukker når kroppen faktisk ikke har bruk for ét eneste gram sukker :)

Karoline

Mye bedre at hun velger de sunne alternativene en det som er mer usunt. Viser bare at hun vil ta vare på seg selv :- )

Sunniva

Kan du vise oss hvordan du trener magen din? :)

matilde

dør av deg. i dine øyne har sikkert ikke kroppen behov for mat heller

randi

Har dere treningsrom eller noe sånt i garasjen? Siden du sa du var i garasjen for å trene :-)

Fin blogg, forresten! :-D

Michelle Christin

Kan du linke til Nike joggeskoa dine i ett innlegg ? :)

Julie:)

Lurer på om du har noen tips til joggesko jeg kan kjøpe? Trener mest sprint og styrke, så er det noen spesielle merker eller modeller du anbefaler?? Håper på svar<3

kine

Kor fikk du shortsen ifra? Pliz svar(:

Amalie

Hei! Jeg bare lurte på om du kunne lage et innlegg om forskjellige måter å trene på? Liksom styrke, mage øvelser osv. Du er mitt forbilde når det gjelder å leve sunt, og ved trening. Takket være deg har jeg endelig begynt å trene ordentlig får å få den kroppen jeg alltid har hatt lyst på! Men jeg trenger litt hjelp til å skjønne hva som er best, og det virker som at du vet det:)

Takk, hilsen meg

Camilla

Du "sol" oppider.. Gi faen i å kjeft på Kristine.. Det er ikke hennes feil at folk har spiseforstyrrelser, det er dem som har spiseforstyrrelser som lar seg "provosere" eller hva det nå heter.... Å hun trener for og få resultat ja, ikke for og bli tynnere!!! Har du hørt om å være sunn og frisk???? Fordi selv om man er tynn så skal man ikke stoppe og terene og bare spise junk food fordeom vettu... Gå bort dritt skjerring ....

Kvalmende tynn, ribbeina stikker ut .. jævlig ekkelt. Blir du ikke flau?

Sunniva

Du har sykt fin og flat mage,det kaller jeg vaskebrett,hihi! Kan du lage en video om hva slags mageøvelser du gjør?

Jeg lurer på et kansje litt rar spørsmål men hvor har du kjøpet den rosa og hvite koppen din?

Fine deg ♥

Kristine Ullebø

Anonym: IKEA :)

Anna

Nei NÅ må du gi det, Kirstine! Ikke faen at du kan komme her å si at kroppen ikke trenger et eneste gram sukker! Fy flate at du tør! Kroppen behøver glukose. Glukose i moderate mengder. Nettopp fordi at som du tydligvis ikke er informert om, så TRENGER leveren glukose for å kunne LAGRE glukose. Får du ikke i deg noe som helst glukose over lengre tid, vil leveren bruke av reservelageret til det er tomt. Når det er tomt, kjære deg. Kjære feilinformerte og stakkars lille deg! Da går kroppen din inn i anfall, også kalt hypoglykemi. Som er en reaksjon på ekstremt lavt blodsukker og alt for lite elektrolytter i blodet. Du kaster ukontrollert opp din egen magesyre, går inn og ut av sykoper (besvimelser) og trenger akutt væske og glukosetilførsel intravenøst for at kroppen din ikke skal stenges av. I disse hektiske sekundene vil pulsen din være alarmerende høy og blodet vil strømme alt for fort til hjerte (derav sykopen), og uten akutt legehjelp vil du omsider dø. Der har du faktaen på bordet. Fra nå av håper jeg virkelig du får fakta og teori ordentlig utgreid og under kontroll før du i korte og spontane trekk velger å slenge ut med slike GRUSOMME og LIVSFARLIGE utsagn bare for å føle deg overlegen de som stusser over matvarene dine. For guds skyld, hev deg heller over det enn å svare slike kommentarer om du ikke har tid til å lese deg opp på kliniske og faktiske fakta før du bestemmer deg for å slenge ut en kommentar som kan sette livsfarlige griller i hode på små barn! Skam deg!

Pernille

Blir direkte kvalm av mange av kommentarene ovenfor. Skal hun ikke få lov til å vise frem kroppen sin fordi dere mener den ikke er fin? Alle mennesker kommer i alle størrelser og fasonger, bare fordi hun er tynnere enn dere betyr ikke at hun ikke skal få lov til å vise den frem og være stolt av den. Hvordan hun velger å spise er vel heller ikke noen andre som har noe med, og det er ingen som tvinger dere til å lese bloggen hennes. Det er dere som burde skamme dere.

Kristine Ullebø

Pernille: Tusen takk fine deg <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no