hits

new obsessionHeiiia dere! D e i l i g med ferie, ahh. Stod opp i dag tidlig og lagde meg god frokost som vanlig, og om ikke lenge drar jeg en tur ut i finværet! Skal en tur til byen senere i dag tenker jeg, og sååå skal jeg trene litt. Jeg og broren min planla å trene hver dag i ferien, og så langt har det faktisk gått bra! Uvanlig til å være meg, jeg er jo kjempelat når det gjelder trening i hverdagene, haha . .

Har forresten fått skikkelig dilla på earcuffs i det siste! Det har dere vel kanskje merket, he-he? Synes det er dritkult, og det kan sprite opp et helt enkelt og kjedelig antrekk. F.eks det jeg har på meg i dag! Har 3-4 stykker, men den på bildet under er favoritten min. (Vet ikke om akkurat den på bildet under er en earcuff da, men dere skjønner) Kjøpte den på H&M for under femtilappen, faktisk. Skal definitivt få tak i flere slike - I love it!Hva synes dere om slike øredobber?

27 kommentarer

eikenida

Fine bilder :-)

sofieeek

dritkule! elsker bloggen din<3

Laura

Du er nydelig! Har ikke hull øverst i øret så kan desverre ikke ha det, men du passer det kjempe bra!

Mathias Folke Nordby

Ha en fin dag Kristine :D <3

Camilla

Må man ha hull i øret øverst for å ha på sånn?

Mia

Så pen du er <3<3 men treningseksperter sier at hvis du trener hver dag så vil du ikke få muskler, da kommer du til å få litt muskler og miste mye mer enn du får!

Eva

du er så pen!

June Sundet

Love it! Regner med du må ha hull både oppe på øret og nede for å bruke denne? Jeg har kjøpt noen via eBay og da kan de festes bak øret (høres rart ut, men synes ikke). Hullet mitt i brusken grodde for noen år siden og jeg har egentlig ikke vurdert å ta igjen, men på en måte er det jo greit å ha det, for det kan som du sier gjøre hele antrekket :) GOD PÅSKE, SØTA!!

Nicole

Kjempestilig med earcuffs! Synes spesiellt at Bjørg har kule :)

Lene Nilsen

Synes sånne er kjempe stilige! Ha en fortsatt fin dag!:)

Abigail

kjempetøft:)

Susann

Syns de er så kule! :D Men går ikke så mye med de selv! :)

hvor er singletten ifra?

Maria :)

kult ;)

Shila

Kult

Marie Salte Husberg

ja!, jeg har vel kanskje 4-5 stykker selv :-)

Hege - foto og hverdagen med ME

Synes noen av dem er veldig stilige :-)

Hvor er den singletten fra? Digger den selv om det er superenkel :)

Sofie :)

må man ha to hull i ørene hvis man skal ha earcuff ? :)

kara

it always looks like ur having a cameltoe

syntes det er kjempefint! hvertfall om du har det i hestehale eller noe, det blir liksom så pyntet og ikke så "tomt" om du skjønner:-)

Anonym

Dødskult ;) hvilken str. Har du dr. Demin (eller hvordan du skriver det) i? Jeg har ca like lange bein om deg og har den i XS men den blir for kort... Digger bloggen din! Og dejj <3 <3 <3

kristinehi

elsker det!!

andreahaakenstad

Elsker slike øredobber. Har en slik øredobb, men det er kun en som man fester på toppen av øret. Siden jeg ikke har hull helt øverst! Kunne ønske jeg hadde det, siden det er jo så stilig :')

Merethe

Jeg synes det er stilig :-) Har en selv!

Hana

Jeg lurte påsken ting litt rart spørsmål hahah, men jeg har fått med meg at du bruker en body (på bildet) fra h&m. Men hvilken bh bruker du under? Det ser ut som en tubetopp med stropper? Har sett at Cubus har en sånn en men hvor det er en sånn bh hvor er den fra og hvor mye kostet den?❤ Håper jeg får svar på dette! God påske Kristine❤

Hana

På en *

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no