hits

new in from runwaydreamzJeg falt helt pladask for disse to nydelige plaggene jeg fikk tilsendt i posten her om dagen, fra kouture.no! Kouture er en butikk som du finner i Oslo i Karl Johansgate 5-7 (inne på Arkaden) , og nettbutikken finner dere HER. De selger dødsfine klær fra merker som blant annet Runwaydreamz, SVEA, Dr. Denim, Jofama (Kenza sitt merke!!), American Vintage og så videre. Jeg vet jo at det er veldig mange som er frelst av f.eks runwaydreamz-produktene, og det må jo passe perfekt for dere som bor i Oslo!! Dere kan jo teste shortsene på, slik at de passer perfekt. Jeg vet i hvert fall hvor jeg skal neste gang jeg er i Oslo, hihi. Når man bestiller fra nettbutikken slipper man forresten toll, ettersom nettsiden er norsk. Eieren av butikken er også kjempehyggelig, og vi vet jo alle hvor koselig det er med bra kundeservice! Tommel opp :-)

 

♥ Runwaydreamz Stud Top (link): Denne toppen har jeg ønsket meg såå lenge, og jeg ble kjempeglad når jeg mottok den. Perfeksjon i mine øyne, ååh! Har allerede planlagt flere titals antrekk å bruke denne toppen til i sommer - gira med andre ord!! Den er ikke så veldig lang, så den passer best med en highwaisted shorts eller bukse. Jeg har verken stor midje eller store pupper, så størrelse 34A passer perfekt til meg :)

♥ Runwaydreamz Dangers (link): Mitt favorittplagg er shorts uten tvil, i hvert fall de fra runwaydreamz! Har 3 stykk i samlingen min til nå, og kjenner jeg meg selv rett så blir det nok flere i tiden mot sommeren, he-he. Denne modellen er såååå fin! Har størrelse XS, og den er litt mindre enn de to andre modellene jeg har (Jett og Camo Frayed Studded) - synes likevel den satt veldig bra. De to andre jeg har er jo ganske løssittende, så nå har jeg en litt mer tettsittende også.

Ikke sant klærne var fine?

Sponset produkter  

54 kommentarer

AnnPa

Love:It! Elsker toppen og shortsen! Vil ha <3

iselinilsen

HELDIG!

Abigail Buntu

så fint:)

Jasmin Bye Rostami

Kjempe fint! ønsker meg sånn selv :)

Miriam Hadgu

nydelige

Van L

de var stilige :)

Karoline

Så fine!!!!

Kjersti Nicole Larsen

Flotte antrekk :) Og du er like flott som alltid. Håper du har hatt en fin påske sålangt.

Anja Marie

"Passer perfekt til meg" ? Haha den toppen ser jo ut som den skal falle av hvert øyeblikk og du har jo INGENTING å fylle den ut med. Herregud, ta på deg en t-skjorte

Hanne Stokkan

herlige!

hva faen er det du har lagt under toppen, det ser ut som en sammenbretta tøy bult der puppene dine skulle vært. ser ut som om du har lagt inn noe i et forsøk på å i det hele tatt fylle den ut. antrekket var fint, men det så helt forferdelig ut på din så altfor, altfor tynne kropp kristine!

Sara

Runwaysdreamz is sooo cool, still want to order there sometimes!

kira

ååå, fint!

Sara

Love the shorts so much! :) xx

Anne Stranden

Døds fint, det satt som et skudd på deg! Må man ha en bh under "toppen"?:)

Kristinehi

ELSK!!!!

Ida - Kommenterer alltid tilbake!

AHHH! WANT!!!!

Susann

Så fint! :D

hvorfor viser du rumpeballene dine i alle shortser du har på ?? det begynner og irritere meg nå, hvorfor ikke kjøpe/bestille shortser som er lange nok for en gangs skyld? ...argh..

Selma

Altså jeg synes anrekket var kjempefint, men det passet ikke til din kropp... du har jo virkelig ingen pupper, synes synd på deg

Oda Amalie

Kjempefine, Kristine! <3 jeg mååå bestille en shorts derfra!! :)))

Mina Sofie -kommenterer tilbake

så fin!

Kristine Ullebø

Anne Stranden: Jeg bruker stroppløs bh, men det fungerer uten også! :)

Lill Falch <3

LOVE! Har hat lyst på den toppen i hvit lenge! Bestilte den fra never naked, men fikk plutselig epost om at det var utsolgt...

Emma

Ah, så fint! nå vet jeg hvor jeg skal når jeg skal til oslo <3

Tone

Så utrolig kult, elsket den shortsen!

Til noen over:

Shortsene skal jo være sånn, og hun viser ikke rumpa så mye heller. Slapp nå av. Liker dere ikke at hun viser litt av rumpa i disse shortsene, ikke se på det.

Om Kristine har store pupper eller ikke er det ingen som burde bry seg om. Det er forskjell på folk.

Stå på, Kristine. Jeg digger deg!

Merethe

Den toppen var virkelig rå! Det samme gjelder shortsen :-)

Terri

You shave your legs!!!!! :-)

Kathrine

Kjempefin shorts og topp! Elskr dem!

Jeg lurte på om det er levis merke på alle runwaydreamz shortsene. Ser at de ikke er på denne, men det er jo på jett shortsen og Camo shortsen! Hvilke av shortsene er det det merke på ?

crazystyle

Nei nei nei. Den toppen var absolutt ikke fin til deg, sorry. Gjør ikke no å være flat, men kle deg deretter. Og jeg er så lei av å se deg halvnaken i de shortsene at jeg spyr snart.

satt ikke så fint på deg dessverre, du har jo verken former eller pupper...

Kristine Ullebø

crazystyle: Haha, tror du virkelig at jeg lar være å kle meg i shorts og topp fordi du synes jeg er for tynn til det? Neppe :) Har et tips hvis du er lei av å se bilder av meg: ikke les bloggen min! :-) Det er helt frivillig, vet du.

Kristine Ullebø

Anonym: Ååh, tusen takk for fine ord :D

Thale

Når kommer innlegget med "ting man liker ved seg selv" eller noe?:) utrolig fine klær, og duu er nydelig altså:)

MarleneHL

Navnet mitt forsvant :o men hvertfall, så sier jeg det igjen: liker dere ikke hva Kristine gjør, hvordan hun ser ut eller hvordan hun kler seg, bare la være å lese.

Og selv om dere syntes hun er for tynn, så er ikke det noe dere skal bry dere om.

Maren

Wow, noen her burde virkelig lære seg normal høflighet. Noen er tynne, noen er tykke, men er det noe dere ville sagt til noen dere traff på gata? At Kristine er en toppblogger endrer ikke det faktum at hun er et menneske, akkurat som de. Du er utrolig pen, Kristine!

Bruna

I envy everything: your tan, the bralet, the shorts, your hair, your body....

Kristine Ullebø

Maren: Tusen hjertelig takk, Maren! Setter stor pris på det :)

wow du har en fantastisk kropp! Skjønner virkelig ikke at det er så sjaue mennesker som må slenge så mye dritt til deg fordi du er perfekt!

thea

sykt fine klær! kostet det mye til sammen?

digger deg og bloggen din forresten, utrolig tøft å drite i hva de andre mener. you go girl, heier på deg!

sigrid

Hvem er det som tar kort, eller er det deg?

Ingvild - kommenterer tilbake!

er det mulig å være så perfekt?!:O

katrine

jofama er ikke kenzas merke, hun har bare hatt et samarbeid med de :)

Cornelia

Har du sett at runwaydreams har lagt ut bilder av deg på instagram?

Vilde

Du har jo sagt at du shaver lårene, men her har du jo ikke gjort det? Hvor ofte gjør du det?

Linn s

åherre.. blir så fordømt irritert når jeg leser de dritt kommentarene deres.. eier dere ikke hjerte eller? hun er et menneske, og hun er ikke alt for tynn? hun er akkuratt passe okei? så plis slutt med de kommentarene, om dere mener hun er for tynn så greit nok men hold det inni dere plis. og det med toppen, at dere sier hun er flat? hva søren? jeg vedder på at om hun hadde pressa puppene opp i kamera hadde dere hvertfall klikka, herregud blir dere aldri fornøyd eller? la jenta velge selv hva hun vil ha på uten at hun skal få masse dritt hate fra dere, hun var utrolig fin i den toppen og den kledde henne så godt!

og jeg bare sier det igjen! HUN ER ET MENNESKE FOLKENS! ikke bare en dukke uten hjerte og sjel, hun har følelser hun og, så pass litt på hva dere kommenterer okei?

SÅ FIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeg vil ha kroppen din så innmarri mye! du har perfet kropp og du er IKKE tynn, du er akuratt passe!

Vilde

åå så fine klær! du kler dem kjempe godt!

Christine

34A skal visst tilsvare en 75B. Om jeg kan spør, er det den bh størrelsen du bruker til vanlig? :-) Sitter å skal bestille meg en selv nå, men er så usikker på størrelsen!

Du er NYDELIG forresten!!!!

det ser såå kult ut du må ha et spennende liv😃

Arbeidsgiver

Herlige korte shorts og nydelig topp, på perfekt jente som kan bruke alle slags klær. Blir nok direkte trafikkfarlig til sommeren. Men hva synes typen din (?) om alt metallet på gudinnerumpa di, når du setter deg inn i BMW-en hans med skinnseter?

Hvorfor er ikke Levi´s merket på??

Anonym: Fordi at det er ikke Levis -.- Det er RunwayDreamz shorts, Kristine du er så nydelig! <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no