hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

svar fra broren min - del 1

Herregud, hun er jo dritttyn, hun MÅ jo ha spiseforstyrrelser?
OKEI, hadde på forhånd bestemt meg for å ikke svare på spørsmål om dette, men fuck it. 
Hvor begynner jeg? Eh, hun har ingen spiseforstyrrelse, og har aldri hatt. Om det er noen som oppriktig bekymrer seg (eller bare er JÆVLA HOES) la meg si dette. Det har aldri vært et tema her i huset. Familien Ullebø er glad i mat. Veldig glad i mat. Lager vi 1 pizza til middag spiser vi 1. Lager vi 2, spiser vi 2. «Å spare mat» er et ukjent fenomen, og om mamma baker 60 boller, så er det tomt dagen etterpå. Jeg skjønner også at jeg er litt inhabil til å uttale meg, siden jeg står henne så nær, men verken jeg eller hun har noe å skjule. Hun spiser mer enn nok, er sunn og har en meget god helse. Jeg er så forbanna lei kommentarer som «hvorfor spiser du mager kesam, du kunne trengt de ekstra kaloriene ;)» eller «du måtte ha nugatti max ja, kunne vel ikke risikere de ekstra kaloriene». Til dere som kommentere slikt, det er ikke Kristine som handler inn maten i huset, det er mamma. Og hun er opptatt av at familien skal spise sunt og variert, og da har hun byttet ut noen produkter til lettere varianter. Når ble det ulovlig å velge letter produkter? Hvem bestemmer hva som er et «normalt» kosthold? HVA er et normalt kosthold, om hun faen ikke får spise mager kesam uten å bli lynsja for det? 
Jeg bare lurer (MENS VI FØRST ER I GANG), hva får dere til å skrive sånt? Dere kan åpenbart ikke ha det godt med dere selv, for jeg kan ikke fatte hva som får dere til å sette dere ned, klikke dere innpå bloggen hennes, lese det som står der, gjøre dere opp noen negative tanker for å så skrive det i kommentarfeltet og poste det. Hvor er foreldrene deres? Har dere blitt mobbet i oppveksten? Sliter dere med selvoppfatningen deres? Så mange spørsmål jeg aldri får svar på.Har hun forandret seg etter hun ble toppblogger?

Selvfølgelig har hun det! Hun har blogget i minst 3 år, og det har vært en del av hverdagen hver bidige dag. Jeg tror det har vært en fordel for henne også, siden hun er blitt veldig oppmerksom på hvordan hun fremstår, prioritere tiden og planlegge, og den erfaringen hun har fått (alt fra radiointervju, til samarbeid, til for eksempel skatt osv) 

Har dere alltid vært gode venner?
Vi har alltid vært gode venner, men har blitt mer de siste årene. Vi har blitt mer like og har heeeelt samme humor!

Bruker Kristine mye tid på bloggen? 

Hverdagen hennes sirkler rundt bloggen. Ikke før hun poster et innlegg tenker du på det neste! Og hvor mange ganger når vi skal på butikken elns (og kjøpe brus/snop) og jeg er klar og roper på henne, så får jeg tilbake «skal bare poste innlegget, det går fort!!!». Det går ikke fort. Tro meg. For å ikke snakke om det å ta bilder. Er det fint vær, får hun aldri nok bilder. ALDRI. «bare ett til pliiiiiiis, jeg bare må ha ett til!». Hvilken forskjell spiller det blant de 600 bildene vi allerede har tatt??
 Men hun syns det er gøy da, det er jo det viktigeste. Jeg tror dere ville merke fort om hun mistet inspirasjonen!

Krangler dere mye?

Haha. Vi krangler ikke så mye, men det pleier å bli ganske høylytt og intensivt når vi krangler. Som for eksempel her om dagen når jeg tok resten av en flaske brus opp på rommet mitt og Kristine klikka og kom flygende opp trappa som et uvær type det her:

...og vi stod å hylte til hverandre så vi begge var hås i halsen og alle dyrene i skogen våknet fra dvale og enhver realityseriekrangel ville sett harmløs ut. Vi hadde forresten en 4 pk til med brus i garasjen
 

Leser hun alle kommentarene? 

Det gjør hun. Jeg tror det er det viktigeste for henne (jada jada typisk bullshit) er kommentarene, kanskje. Det er noe med det at det blir tilbakemeldingen hennes. Lesertall blir liksom «bare et tall», men kommentarer kan hun lese, forstå, få henne til å tenke, bli glad osv. Blir litt det samme som å få en god karakter på for eksempel eksamen eller en fremføring; om du får 5 eller 6 er det kjempegøy, men INGENTING slår å høre tilbakemeldingen (om den er positiv vel å merke). Det er den du husker!


Hva syns du om at Kristine og mange andre rekker finger til kamera?

Hun gjør det ikke ofte nok! #yolo #swag #girl #fuck #chanel
Vil du si at Kristine alltid prøver å være perfekt? Presser seg selv osv

På dette er vi ganske like. Det er enten eller. Skal du gjøre noe, er det 100%. Hva er poenget med å holde på 
med noe om du ikke gir alt? Og så er hun sinnsykt streber på skolen. Serr. "Det går bra om eg får minst 5 sant Håkon, sant Håkon? Sant det går fint????" 

Hva syns du om at Kristine tjener masse penger på bloggen sin, og får masse penger som hun kan bruke på seg selv i ettertid, og du får ikke noe...? 

Herregud såååååååååå sinnsykt urettferdig. Nei lol, er jo hennes blogg? :-) Om du sikter til at jeg hjelper til, så føler jeg ikke at det å ta litt bilder i ny og ne, og hjelpe henne med å svare på litt e-poster osv burde gi meg betalt. 

Hva synest du om at hun blogger?

Jeg syns det er kjempekult! Og flott hun har funnet noe hun liker å holde på med.

Hva er Kristines verste uvane? 

At hun aldri trekker ut etter seg når hun har vært på dass. 
Eller at hun har et helvetes temperament. Skulle tro hun er et jævla lemmen av og til. Av og til kan hun klikke for absolutt ingenting! 

Hva gjør dere når dere er sammen, sånn som nå i påsken?

1. Spiser

2. Prater om ting/folk vi hater

3. Digger til musikk
4. Går på hvert vårt rom og sitter på data en stund

5. Gå tilbake til punkt


RINSE AND REPEAT.

Er Kristine like kul på ekte som hun er på bloggen?

Hun er mye kulere! Håper ikke dere tror hun er akkurat som på bloggen? Det er ikke alene en blogg om hverdagen hennes eller livet hennes. Altså, hun har ganske lik humor som meg, og jeg har ganske bra humor, såååå da må hun også ha det hehehe. Dere må ikke finne på å avgjøre om en person er sånn eller sånn basert på så lite info som fra en blogg folkens! :-)Kan du fortelle henne alt?

Føler i grunn det.


Tar hun til seg driten folk kommenterer om for eksempel hva hun har på seg, hva hun spiser og det at hun er tynn?

Ja og nei. Det er fysisk umulig å ikke bli påvirket av all dritten, men det er to utfall av det. Du kan enten høre det, og tenke på det til neste gang, eller du kan leve etter det og la det styre livet ditt. Jeg tror hun bare tenker på det, for hun fortsette å gjøre som hun vil, og bryr seg sånn sett ikke om dritten hun får.

Leser du bloggen til Kristine daglig?

Veldig artig spørsmål. I perioder, ja. Når jeg bodde hjemme leste jeg den nesten aldri. Jeg følte det ville blitt veldig rart, siden jeg bodde i samme hus som henne. Alt som kom utpå bloggen visste jeg jo om, så hadde liten verdi å kikke gjennom outfitbildene hun nettopp postet når JEG tok bildene, ya feel? Etter jeg har flyttet har jeg lest den nesten hver dag, men jeg ringer heller å prater med henne, siden bloggen ikke gir et rettferdig bilde av hverdagen hennes. 

Har du tenk og legge på deg litt ihvertfall. Det ser ut som du har et eller annet sykdom som gjør deg så tynn?
Raper/promper hun mye? 

Ekte bloggere raper eller promper aldri.

Har dere tenkt å dra på ferie sammen?

Har store planer om det! Ingenting er bestilt, men er KEEN på en sydentur for å si det sånn ja!

Hjelper du til med bloggen?
Ikke såååå mye. Eller, tar jo en del bilder. Skriver type alle e-postene til samarbeidspartnerene ("pliiiiiis dåååå Håkon, eg aner ikkje kva eg skal svare dei!!") osv. Haha, når jeg kom hjem fra Bergen måtte jeg skrive hele hjelpe henne med å svare på et intervju til avisa. Det handlet om henne.  Artig å lese avisa dagen etterpå, med ordrette formuleringer som jeg hadde skrevet. 

Noen svar som overrasker dere, hehe? Kommer en del 2 senere, så lurer dere på noe til da? :-)

Xoxo, Håkon

122 kommentarer

AnnPa

31.03.2013 KL. 13:52

Haha, bra svart :)

thea

31.03.2013 KL. 13:53

Haha, digger svarene!

Om de spørsmålene og kommentarene om spiseforstyrrelse osv...det er så latterlig! Bra du fikk satt dem på plass, Håkon.

piyathidak

31.03.2013 KL. 13:59

Kjempe bra svar ! :)

Kristina

31.03.2013 KL. 13:59

Haha, fantastisk bra! Herlig!

Rebecca Akslen

31.03.2013 KL. 14:00

BRA SVART :-)

Violeta

31.03.2013 KL. 14:01

bra svart!

31.03.2013 KL. 14:02

bra du setter desse tynn-kommentar folka på plass, yee.

haha, dere er så sinnsykt like atte xD virker som to søte søstre <3

kommer det bilde av deg? :D

Mariann

31.03.2013 KL. 14:03

Haha, artig vri! :) Moro når noen skriver på den måten. Viser at det er mer ved deg enn bare bloggen viser! Det er bra!! :)

Miriam Hadgu

31.03.2013 KL. 14:03

hahahaha, kos

Hedda

31.03.2013 KL. 14:06

Bra svart! Ihvertfall det første! :)

Synne

31.03.2013 KL. 14:09

Dere skriver på HELT lik måte! Haha var litt morsomt å lese svarene! Bra svart forresten :D

Åsne

31.03.2013 KL. 14:10

Har dere et nært forhold, eller er dere som "normale" søsken som kjefter, skriker og hater hverandre?

Hva liker du best ved søstra di?

Mina

31.03.2013 KL. 14:11

Bra svart.. Men hvor gammel er du Håkon? Går du på høyere utdanning?

Å bruke banneord som et middel i argumentasjonen, gjør deg ikke særlig troverdig. Jeg refererer nå til det første avsnittet.

Sigrid

31.03.2013 KL. 14:13

Ser du på Kristine som en SINNSYKT pen person? ...for det er hun

Ingrid

31.03.2013 KL. 14:13

Godt å se at du forsvarer Kristinet! Blir helt oppgitt av alle de stygge kommentarene, skjønner virkelig ikke hvordan folk får seg til å skrive sånt :/ Lurer veldig på hvordan de har blitt oppdratt - hadde virkelig skammet meg om jeg hadde hatt en unge som gjorde sånt mot andre, maken til feige og patetiske mennesker..

31.03.2013 KL. 14:15

Hvilken utdanning går du på?

Utrolig bra svart, dere skriver heeelt likt! Bra at du setter de spiseforstyrelse folka på plass:)

Meg

31.03.2013 KL. 14:15

haha, du er like tjukk i hue som kristine jo

Gangstaah

31.03.2013 KL. 14:16

Kan du legge ut bilde av deg selv'?

Noe skikkelig badass som Kristine har gjort?

31.03.2013 KL. 14:18

Hahahahahah hva faen "meg"? Tror nok ikke de er tjukke i huet noen av dem, om det er noen her som er tjukke i huet er det nogk deg.

Kjempebra svart håkon:)

hanna

31.03.2013 KL. 14:20

Hahah! kristine, du er søren meg heldig med broren din! #Lættis

31.03.2013 KL. 14:29

ååh, vil ha en sånn bror som deg Kristine!! min er mitt værste mareritt.

31.03.2013 KL. 14:32

Hva er greia med å være så sykt "kul" når du svarer på det første spørsmålet?

Mari

31.03.2013 KL. 14:35

-Bruker Kristine å synge hjemme?:-)

-Bruker hun å lage middag hjemme?:-)

-Hva er det beste dere har opplevd sammen?:-)

Kjempebra svart! Bra du fikk orden på de "du er så tynn" kommentarene o.l. Dere virker så hyggelige og morsomme:D

Jorunn

31.03.2013 KL. 14:44

Me har ikkje hørt om ein kulare bror enn deg, Håkon!

Ka e det værste hu har jort mot deg?

Kor mye tjener hu vær månde?

Ka e Kristines størsta drøm?

Sykt kul gjeng dåkker e, stå på!! ;))

Elisabeth Berg Ødegaard

31.03.2013 KL. 14:49

Herregud Kristine! Broren din er super AWESOME!!! Meeeeeeer svar! Btw: Kan vi få bilde av han? <3<3<3

:)

31.03.2013 KL. 14:58

Kan du legge ut et bilde av dere to sammen?? (Håkon og Kristine)

Amalie

31.03.2013 KL. 15:01

OMG I loooove the answer to the first question. I'm very skinny, and have always been. I run a health/lifestyle blog. I exercise a lot, I eat healthy but that does NOT mean I have an eating disorder. It's funny how skinny people can't live a healthy life, without being called sick. It must be enviness. :)

Line

31.03.2013 KL. 15:01

Bilde av dere to sammen?

Mari

31.03.2013 KL. 15:04

-Hva er det værste Kristine har gjort mot deg?:-)

-Hva er det værste du har gjort mot Kristine?:-)

-Har hun lyst på kjæreste?:-)

-Hvem er favorittkjendisen hennes?:-)

-Kan du beskrive Kristine med 3 ord?:-)

-Har hun noen gang spilt noe instrument?:-)

-Om hun ikke skal ha blogg som sin jobb senere, hva vil hun bli da eller gjøre?:-)

-Hvor vil hun flytte når hun blir eldre?:-)

Dere virker som et skikkelig morsomt søskenparr:D

Pauline

31.03.2013 KL. 15:05

Hva synest du om klestilen til Kristine?

Hva synest du om penge forbruken hennes?

Står dere hverandre nære ?

hehe :-)

31.03.2013 KL. 15:05

Kan du spørre Kristine om hvilken farge på sukrin hun bruker? :)

31.03.2013 KL. 15:10

"pliiiiiis dåååå Håkon, eg aner ikkje kva eg skal svare dei!!" HAHAHAHAHAHAHAHA XD latterkrampe nå jeg XD aner ikke hvorfor, sikkert fordi du skrev det på nynorsk, og da fikk jeg en sånn rar stemme i hodet og alt ble 1000x morsommere å herreguud xD ler meg i hjel!! hahahaha (no hate, jeg skriver nynorsk selv altså ;D)

Elisabeth

31.03.2013 KL. 15:12

Hva syntes du om at hun viser magen, ryggen (BH), rompeballer osv... På bilder ?

31.03.2013 KL. 15:20

Kan du legge ut bilde av deg selv Håkon?

Paulina fra cucakesmote <3

31.03.2013 KL. 15:26

Har du hatt en blogg før?

Kamilla

31.03.2013 KL. 15:28

Bra innlegg, og vi fekk vite noe nytt som jeg ikke viste!

PS: Noen som har ett behov for en ny header så er det bare å komme innom bloggen min å se bestillingsinformasjon.

Andrijana

31.03.2013 KL. 15:28

haha, broren din virker så rå!!

31.03.2013 KL. 15:29

Kan du poste et bilde av deg selv?

31.03.2013 KL. 15:29

Hva studerer du i Bergen? Hvis du stuerer da...

Stine Svensen

31.03.2013 KL. 15:33

Kan du lage blogg? Jeg hadde seriøst lest den - du virker sykt kuuuuul

lotti

31.03.2013 KL. 15:35

Kan du legge ut bilde av dere to sammen? :)

Er.dere like kroppsmessig? Dvs. like høye, tynne?

<3

31.03.2013 KL. 15:35

Er kristine høyere enn deg?

meeej

31.03.2013 KL. 15:36

Hva synes du om at kristine har lyst til å bli modell?

Andrine

31.03.2013 KL. 15:43

haha du er morsom !

Silje Viktoria

31.03.2013 KL. 15:54

Du virker jævlig kul, Håkon.

Sikki

31.03.2013 KL. 15:58

Hahah.. geniale svar. :D

Lina

31.03.2013 KL. 16:01

Kan du legge ut blide av deg sjøl ? :D

Olianna

31.03.2013 KL. 16:04

Kan vi se et bilde av deg og kristine sammen? :D alltid lurt på om dere er veldig like utseende messig:)

Camilla

31.03.2013 KL. 16:04

Hahahah, holder på å le meg ihjel!:-) Skulle ønske jeg hadde en sånn bror som deg Kristine!:-)

Trine

31.03.2013 KL. 16:13

Kan du legge ut et bilde av deg? Synst du at du og Kristine likner på kvarandre?? :P

Marte

31.03.2013 KL. 16:19

Godt skrevet. Hvor gammel er du?

Malin

31.03.2013 KL. 16:48

Haha, jeg liker deg Håkon

Victoria S. Rønne

31.03.2013 KL. 16:57

Hahah, så utrolig moro å lese!

Håkon you're tha man :D

Maria

31.03.2013 KL. 17:07

Wow, visste ikke at det fantes slike brødre jeg.. Du er utrolig heldig Kristine! Min bror og jeg snakker ALDRI sammen og han sitter bare nede i kjelleren og spiller bokstaveligtalt døgnet rundt.

Amanda Markovic

31.03.2013 KL. 17:08

Hvor gammel er du Håkon? Kan vi få se et bilde av deg? :)

Kristine; du er kjempe pen! Ikke bry deg om alle hat-kommentarene om hvor tynn du er. Jeg syns at du er kjempeflott slik du er :)

Julie

31.03.2013 KL. 17:09

Kan vi få se bilde?!?!??!? :D

Margrete

31.03.2013 KL. 17:29

Snakker dere nynorsk hjemme / skolen ??

Sååå kult at du Håkon stilte opp!!

31.03.2013 KL. 17:35

Kor gammal e du?

Ka gjør du på fritida?

Har du og Kristine et ganske godt forhold?

Er dere mer venner en de fleste andre søsken?

Synest du Førde er en fin plass?

Heidi

31.03.2013 KL. 17:55

Kan vi få et bilde av deg ?

Eva

31.03.2013 KL. 18:05

Kan du legge ut bilde av deg og broren din? :)

Amanda

31.03.2013 KL. 18:16

Bra du leser alle kommentarene, les denne: Du er rå. Digger bloggen din og synes helt ærlig at du har en smashing kropp! Å kalle noen tynn er akkurat som å kalle noen tykk, helt på trynet- og du er dritpen akkurat sånn som du er!

I tillegg er du den FLINKESTE bloggeren til å oppdatere og å være online. Digger deg. Punktum.

<3

Kristin

31.03.2013 KL. 18:19

Hvordan er forholdet deres til lillesøsteren deres? På bloggen skrives det ikke så mye om henne (det er jo forståelig), men hvordan er forholdet deres til henne? :-)

sigrid

31.03.2013 KL. 18:20

virker som dere har et kjempebra forhold :) Men kan du poste bilde av broren din?

31.03.2013 KL. 18:22

Hei! Har sett at du har lagt ut oppskrifter på f.eks havrepannekaker og litt sånt forskjellig. Så lurte på om du kunne legge ut noen oppskrifter for sunne mellomåltider, sunn frokost, kvelds, middag os slik? Det hadde vært veldig kjekt og fått litt inspirasjon! Alt trenger jo ikke og være sunt heller da, men liksom vist du legger ut oppskrifter på hva du syntes er godt?? :)

Hadde blitt veldig glad vist du hadde gjort det en gang inni mellom!

hanne

31.03.2013 KL. 18:28

Hvorfor viser ikke Kristine bilder av vennene sine? Har hun ikke venner? Det eneste hun gjør er å ta bilde ute eller inne av hva hun har på seg og hva hun spiser, vi får aldri høre at hun har vært ute med venner.

martinesofie

31.03.2013 KL. 18:41

Røyker hun?

mia

31.03.2013 KL. 19:09

kan du legge ut bilde av deg og henne sammen?

marigonabb

31.03.2013 KL. 19:15

kjempe bra svar!

elsker bloggen din kristine!

millea

31.03.2013 KL. 19:15

Kom hun tidelig i pubærteten?

hvor høy er hun?

tror du hun føler seg pen?

salgsbloooggen

31.03.2013 KL. 19:42

Ta en titt innom salgsbloggen min da! Har lagt ut masse nye billige kjoler, og mere blir det!:) Har nå senket prisene ennda mere, følg med jenter!:-)

metallicatrollet

31.03.2013 KL. 19:45

Herlige svar! :) Virker som dere har et kjempegodt forhold, bra å lese. Og likte at du satt folk litt på plass. Én ting er om en bekymrer seg eller undrer, men maken til formuleringer folk trøkker ut av seg her i kommentarfeltet på denne bloggen tidvis. Sosialt studium!

31.03.2013 KL. 19:55

du er så heldig som har en så herlig bror! Fantastiske svar, så gøy å lese :):) du er best, håkon!! :D

Julie BG

31.03.2013 KL. 20:01

Hahaha, så sinnsykt bra svar. Digger dere begge!

Dorte

31.03.2013 KL. 20:13

Har dokke eit like bra søskenforhold til dokka yngre søster som mellom de to? :)

Sandra

31.03.2013 KL. 20:13

Kan du legge ut bilde av broren din? :)

Orinta Rui

31.03.2013 KL. 20:37

Herregud, for en kul bror! Skulle ønske broren min også var så utrolig kul! haha, stå på Kristine, jeg synes du er definisjonen på perfekt :)

bloggfan

31.03.2013 KL. 21:03

Kristine er en sterk person! Til tross for all bullshitten av kritikk hun har fått av de som er "tøffe på nett". Just sayin, hun er like pen som en jente med mer former. OG OMVENDT!!!

31.03.2013 KL. 21:35

Åh! Bra du finn satt disse 'tynn kommentarene' på plass, ass. Jeg må ærlig innrømme at du er tynn, men jeg ville faen meg gjort jævli mye får å få kroppen din ass!! Lovu!<3 stå på kristine!! Å får all del ikke la disse folka som er sjalue på deg gjøre noe med den du er! De er mest sannsynli feite å sjalue på din PERFEKTE kropp!

31.03.2013 KL. 21:46

åå så herlige svar, kjenner e drar på smilebåndet:-)

stå på Kristine, du e virkelig rå!!!

Lise

31.03.2013 KL. 22:23

Hva synes du om at Kristine legger ut så mange bilder av henne med lite klær på?

Maja

31.03.2013 KL. 22:46

Haha kjempe bra svar!:) Hahaha lo meg i hjel når jeg leste det om krangelen deres :´D Kjenner meg litt igjen der ja, jeg og søsteren min krangler også sykt over sånne små ting.

Kakemonsteret

31.03.2013 KL. 23:01

Kan du legge ut bilde av dere sammen?

Hva er hennes favoritt tv-show?

Hvor gammel er du?

Liker hun å lese?

Bruker hun mye penger på klær, sminke og hår? Får hun alt hun trenger av disse tingene av blogg-pengene?

Cathrine

31.03.2013 KL. 23:13

Hvor mange kjærester har Kristine hatt?

Merethe

31.03.2013 KL. 23:23

Hehehe. Jeg likte den bitch-animasjonen! :-)

Henriette

31.03.2013 KL. 23:47

bra svart! =D

-Hvordan bruker dere og være mot hverandre?

-Syntes du hun er bertete? (altså innen sminke, klær, frisyrer osv.)

-Bruker hun mye tid på shopping? :p

-Hvordan er hun og være med`?

01.04.2013 KL. 00:18

Jeg er like tynn som Kristine .. Føler vi er ganske like ut i fra det jeg leser på bloggen. Begge liker å trene og å ha er forhåndsvis sunt kosthold:) syntes du jeg er for tynn ? Eller liker du den type størrelse ? Burde jeg legge på meg ?

Suzanne

01.04.2013 KL. 00:48

Syykt bra svart! Veldig flink å skrive også! Må si jeg lo mye på de fleste av svarene, haahah

Lisa

01.04.2013 KL. 01:17

Kan vi få se et bilde av dere to sammen?:)

Malin

01.04.2013 KL. 01:36

Haha Håkon, no lo eg godt:-D

Sara

01.04.2013 KL. 01:44

hvordan kom hun på topplisten ?

Linnea

01.04.2013 KL. 10:29

Kan du si til henne at jeg eeeeeeelsker henne!!!!<3

Kristine^^

01.04.2013 KL. 12:13

HAHA, herlig, Håkon! Bra svar :-) Likner dere hverandre i utseende?

Susanne Dybdal

01.04.2013 KL. 12:35

kan du vise et bilde av deg?:-)

May Helene

01.04.2013 KL. 12:58

Hvor høy er hun? :)

01.04.2013 KL. 13:21

Herregud. Så kommentarene på det siste bildet på instagram, og folk er så dumme!! Noen er tynne, noen er tykke, noen er tynne med en kraftig benbygning og noen er som deg, med ganske små armer og benbygning. Du har IKKE spiseforstyrelser! du er nydelig kristine, ikke la det gå innpå deg<3

Naomi Oseki / Noomse

01.04.2013 KL. 14:15

Hahaha, du er drit kul, Håkon! Braa svar :)

Rebecca

01.04.2013 KL. 14:16

Vilket kamera har kristine?

Følgte knappen med kamera?

Eller måtte hun kjøpe den uten om?

Martine

01.04.2013 KL. 16:17

Helt FANTASTISKE svar, lo så høyt at jeg holdt på å dette av stolen jeg sitter på. Håkon høres ut som om den kuleste broren i hele verden, for dette her var iallefall hysterisk artig å lese. Og er helt enig i alt du skriver og gifene? Jækli bra, haha, så morsomt.

Gjerne flere sånne spørsmålsrunder ! :)

Maija

01.04.2013 KL. 16:19

hei jeg leser bloggen til Kristine veldig ofte og følger henne på instagram osv. jeg syns hun er dritkul, har en sinnsykt bra stil, og er skikkelig vakker . men det jeg egentlig skulle si er at du skriver veldig bra! kanskje du burde vurdere å blogge litt du også..?? anyway takk for at dere 2 holder på med denne blogegen :D

Anja Karoline

01.04.2013 KL. 17:15

Åhh, dette var genialt, rett og slett! - var morsomt å lese, men synes også du fikk fram utrolig gode poeng spesielt når det gjaldt det med mat osv :-)

Hanne

01.04.2013 KL. 17:38

Kristine verkar som ei superherlig jente :) Ho fortjener virkelig ikkje all den dritten ho har fått!

Håper fleire lesarar snart tar seg sammen og sluttar med all negativiteten. Jenter skal støtte kvarandre, ikkje bryte kvarandre sammen :)

Datahjarte - Ingvild Fredvang

01.04.2013 KL. 20:57

Åååå, jeg tror jeg er forelsket i broren din, Kristine!!! Seriøst, så fin han er - og det merkes at han er utrolig stolt over deg!!! Ååååå - nå ble jeg skikkelig glad. Hahaha, jeg er så vilt stalker, og egentlig ganske taper:(:( siden jeg alltid blir så glad av å lese om livet ditt, når jeg ikke kjenner deg i det hele tatt, og du egentlig ikke aner hvem jeg er (men du har jo svart meg på mail. FLERE ganger!!!, kommentert bildet mitt på instagram, OG kommentert bloggen min, og ikke minst svart meg på din egen opptil flere ganger, så EGENTLIG så kjenner vi hverandre bittebittebittebitteliiiittt da....hehe, ikke sant???? Det er ikke teit at jeg blir så glad på dine vegne hele tiden??? :):):):):):):) Hehe)

Neida, men ahhh, ble oppriktig blid av å lese dette innlegget!!

susanne

01.04.2013 KL. 21:06

Håkon... liker du alle klærne kristine går med?? stilen hennes?? eller er det noen ganger du absolutt prottesterer mot det hu har på??

Haha, du har virklelig mange bra svar her assa... Digger deg!!

Kristine Ullebø

01.04.2013 KL. 21:09

Datahjarte: Smiler fra øre til høre, herreguuuud :D Du er så god!! Føler nesten jeg kjenner deg, jeg! Hihi, fine, fine deg <3 <3

Datahjarte - Ingvild Fredvang

01.04.2013 KL. 21:22

!"#$/#(")!)"#($!=§!"(! ÆÆÆÆ <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 Åååå!!!!!!! You just made my day, snuppa!!!

Karoline

01.04.2013 KL. 23:52

Håkon er virkelig jæklig kul! Sitter å ler for meg selv her :) men et spørsmål jeg har er om du snart skal poste de "vær stolt av dere selv" kommentarene? Digger virkelig bloggen din Kristine, lese den er en av dagens høydepunkter (haha) men seriøst, får så mye inspirasjon, takk for at du er den du er <3

Mia

02.04.2013 KL. 01:06

Hei. brae svar. men til det første spørmålet og svaret så tror jeg ikke folk prøver å være ekle hvis de kommenterer størrelse. de har vel egentlig ikke noe med andres størrelse osv ,men det er jo lett å se at Kristine er veldig tynn. Folk er forskjellige osv ,men noe handler om folks helse. jeg har ei vennine som spiste normalt, men var likevel så tynn at det var helsefarlig. det er ikke noe man ofte tenker over. man tenker mest over at man vil se slik og slik ut. Det at hun var så tynn gikk utover hjerterytme, leverfunksjon osv, hun merket ikke noe til dette selv, for hun mente jo hun spiste nok osv. men det handler om at kroppen trenger så så mye vekt i forhold til kroppen for å holde kroppen levende. det går for en stund, men til slutt går det ikke lenger

jomalu

02.04.2013 KL. 11:23

Haha, konge svar! :D Kan vi få se bilde av han sånn at vi får vite hvem som gjemmer seg bak? Føler vi trenger et ansikt til svara. Du har sikkert lagt ut bilde av han før, meeeen :)

Jenny

02.04.2013 KL. 18:56

kan du legge ut et bilde av deg selv?:)

Synne Lyssand

02.04.2013 KL. 19:54

Haha, så bra svar!!! døde av latter på noen av de, haha. Håper du får lov til å skrive fler innlegg! And, we need a picture of you! (altså håkon)

Nikoline

02.04.2013 KL. 21:38

Fyfaen, du er morsom ! xD

isabelle

03.04.2013 KL. 01:04

hahaha! Håkon, Hands down, hvis du hadde lagd deg blogg, hadde jeg lest den..

PS: STALKERALERT!! søkte deg opp på face, like handsome som kristine er perdy!

Susanne

03.04.2013 KL. 11:03

bilde av Håkon? :-)

Siri

03.04.2013 KL. 18:11

Hei :) Kristine er veldig pen, men bryr hun seg fryktelig mye om utseende? Kunne hun hatt venner som er mindre pene? Jeg er ikke særlig pen, og jeg har heller nesten ingen venner...

03.04.2013 KL. 19:30

Kan du legge ut et bilde av deg selv ? :D

charlotte jensen

03.04.2013 KL. 20:02

Hva heter teksten i innleggene?

Lille meg

03.04.2013 KL. 20:47

Du som kaller deg ``meg``... Hva søren? Hvis du synes disse folka er så tjukke i huet, hvorfor gidder du da å lese denne bloggen? Og ta deg tid til å gå inn på kommentarfeltet og kommentere? Jeg mener, det virker ikke som du egentlig synes det, mer som du vil tøffe deg eller noe. Dessuten virker du bare rar som går inn på en blogg og skriver noe sånt. Og utifra den setningen din ser det egentlig ut som du har lest bloggen til Kristine lenge. Hvordan er du blir oppdratt? Uansett hva det er, eller om du bare er en bitch, er det INGEN grunn til å la det gå utover en fremmed som aldri har gjort deg noe!

Gwen

05.04.2013 KL. 14:47

Jeg fortår det slik at du bare vil ha positive kommentarer som:"å,du er så pen","Å du er så flink",og i den sjangeren der.Men,når du stikker deg så til de grader fram som du gjør,så bør du virkelig tåle at det ikke bare er positive kommentarer som kommer fram.Respekt til de som faktisk sier sin ærlige mening om de utrolig overfladiske greiene du skriver om,enten det er positivt eller ikke.Men,hvis du skal hisse deg opp hver gang noen skriver noe du ikke liker å høre,så foreslår jeg at du legger ut en melding på bloggen:"Kun positive kommentarer aksepteres!".

Kristine Ullebø

05.04.2013 KL. 16:34

Gwen: Det han snakker om her er trakassering og nettmobbing. Selv om man skriver en blogg og er offentlig så gir det ikke folk en rett til å MOBBE andre. Les kommentarene mine før du uttaler deg om noe som er helt feil.

Gwen

05.04.2013 KL. 18:32

Jeg har fulgt med bloggen,og kan med min beste vilje ikke se at det har vært særlig med mobbing og trakkasering!.En kommentar en sjelden gang der en eller annen idiot har gått langt over streken har det vært,og det skal en offentlig person selvfølgelig ikke finne seg i!.Jeg tror at jeg er minst like mye i mot mobbbing og trakkasering som det du er.Sånt skal selvfølgelig ikke aksepteres.

Det har vært en del kommentarer om at du er for tynn,men det er jo ikke mobbing.Det å være tynn er jo et ideal for unge jenter i vårt samfunn,ergo så må det jo utelukkende være positivt å høre?.

Det jeg mener er at du må akseptere og forholde deg til kommentarer som du ikke nødvendigvis opplever som positive:at det du skriver om er overfladisk,at du er for tynn,at du med ditt ensidige fokus på utseende bidrar til at skjønnhetshysteriet i vårt samfunn lever i beste velgående osv.

Kristine Ullebø

05.04.2013 KL. 19:02

Gwen: Jeg snakker ikke om kommentarene "du er for tynn". Jeg snakker om de A4-lange kommentarene jeg har fått hvor vedkommende bretter ut om at jeg er sykelig tynn, burde gå til anskaffelse av psykolog og at jeg burde brenne i helvette for å ha skapt et dårlig kroppspress. Er dette noe en 16 år gammel jente burde akseptere? Tviler sterkt på at du har oppdatert deg på hver eneste kommentar jeg har fått.

"...ergo så må det jo utelukkende være positivt å høre?" - Positivt å høre at jeg ser ut som et skjellet? Positivt å høre at jeg ikke burde ha blogg fordi jeg er stygt tynn? Positivt å høre at jeg burde brenne i helvette? Positivt - HVOR?

marthe

12.04.2013 KL. 15:05

hvordan ser håkon ut da :D

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: