hits

SmileLab


Et smil er noe alle burde ha med seg til enhver tid! Jeg er ganske opptatt av å et hvitt smil og god munnhygiene, så jeg tenkte å fortelle om en nyhet som SmileLab har kommet med - nemlig SmileLab Sensitive Complete Treatment:Pakken inneholder 15 pakker med strips, hvor det er 2 strips i hver av dem - altså 1 for hver tannrad. De skal være på i 30 minutter, men stripsene er tynne og tilpasser seg lett etter tennene så det føles ikke ubehagelig å ha det på. Man kan liksom snakke i mens, hehe :-) Behandlingen kan fordelest utover for eksempel 15 dager, hvor man bruker én pakke daglig, eller at man bruker 2 pakker daglig. Jeg føler ikke at jeg trenger det, da jeg får veldig gode resultater etter bare 2-3 behandlinger. Det passer også veldig fint å bruke én pakke strips rett før man skal noe spesielt, som for eksempel bursdag eller et event.

Jeg har testet både originalen og Sensitiv, og personlig så fungerer begge like bra for meg. Begge produktene er like, bare at denne er mer skånsom. Har ikke prøvd noen annen form for tannblekning tidligere, men denne scorer likevel høyt hos meg! Kjempeenkelt og effektivt. Jeg er den typen som hater å lese bruksanvisninger, men denne er virkelig enkel, haha :)

Noen av fordelene med SmileLab:
 Ferdig dosert - klar til bruk
♥ Fjerner skadelige bakterier og plakk
♥ 
Klinisk dokumentert trygt & effektivt for hjemmebruk

Ooog! Jeg har en rabattkode til dere, wohoo! Koden "u2fb5" (skrev feil tidligere, nå er koden riktig) (varer til 6. april) gir 20% rabatt på SmileLab Sensitive Complete Treatment, som dere finner HER. Den gir også samme rabatt på Sensitive Bursh, som dere finner her :) EDIT: Skriv inn koden manuelt i stedet for å kopiere og lime inn. Om det fortsatt ikke fungerer, kontakt på info@coverbrands.no for å få rabatten manuelt!

Reklame

58 kommentarer

^^

Oki ;)

Elisabeth

ugyldig kode sto det da jeg skrev den inn..

Rebecca Akslen

DU ER SÅ HERLIIIG

Veronika BS

Skal prøve den!

Annette

Rabattkoden fungerer ikke.

Fin blogg. Du er nydelig, Kristine.

Rabattkoden virker ikke.

Maja

svarene fra broren din var så gode! Bra at han kan ha en litt mer fuck-off-holdning til de frekke/dumme/uvitende leserne dine siden han ikke er blogger selv og må passe seg for hva han sier liksom. Gøy! :D

Nora

Har hørt at det kan begynne å ise i tennene etter å ha brukt det, har du merket noe til det? :)

Kristine Ullebø

Nora: Nei, kjenner ikke noe som helst ising :)

Kristine Ullebø

Annette: Åå? Skal høre med coverbrands og se hva som er problemet :)

Milla

Elsker bloggen din Kristine! Du er super :)

Kjersti Nicole Larsen

Oooh! Takk for tips :) Skal bleke tennene mine snart ^^,

anonym

Har du noen gang brukt push up bh på bloggen, sånn at vi skal tro at du har store pupper, fordi du sa jo at du verken hadde store pupper eller midje...

åh, vil prøve. åssen er det vi liksom tar det på? xD

B

hvor lenge holder den??

k

Hei! ville først si at du har en utrolig bra blogg! når folk sier at du må ha en sykdom fordi du er så tynn,blir jeg utrolig oppgitt. At folk har så lite liv at de bare skal rakke ned på noe som ligner på en så utrolig flott jente som jeg tror du er! Drit i hva folk sier,du er utrolig vakker. jeg er selv tynn, men kun fordi jeg er født sånn, akkurat som deg! Drit i hva folk sier de er ikke verdt det! You go girl!

Camillath

Utrolig nydelig du er:)

Åh herregud for et nydelig smil du har! :D du mååå begynne å ta flere litt mere nærme/closeup bilder hvor vi ser tennene dine! For en utstrålig du har! Har selv veldig lyst til å prøve tannbleking, men synes det er sååå dyrt. Hva synes du om prisen? Synes ikke du også det er liitt i overkant dyrt? Og forresten hvilken tannkrem bruker du, etter som du alltid har så hvite tenner? Bruker du elektrisk tannbørste(og hvilken?) har du noen gang hatt regulering? Uff dette ble mange spørsmål, men du skal vite at du er helt nydelig Kristine! <3

Vilde

Forrige anomyme kommentar var forresten fra meg, vilde

Kristine Ullebø

Anonym: Tusen takk, skjønne deg! Jeg synes prisen for SmileLab er veldig rimelig faktisk, med tanke på hvor dyrt tannblekning egentlig er. Får jo det selv sponset så jeg er jo kanskje ikke den rette til å si det, men prisen er i mine øyne veldig grei :-)
Jeg bruker ikke noen spesiell tannkrem, tar bare det som står på badet. Bruker vanlig tannbørste (ikke elektrisk), og har aldri hatt regulering :)

Kristine Ullebø

B: Det kommer an på hvor mange behandlinger man tar, i tillegg varierer det fra person til person :)

Kristine Ullebø

Anonym: Du bare setter stripsene på tennene, så henger de av seg selv :)

Vilde

Okey, tusen takk for svar! Men jeg vil likevel gjerne vite hvilken tannkrem? :) du er sååå heldig med tennene dine!

Martha

Alle bloggarar seier at du ikkje kjenne noke til at du har det på, men eg har det sjølv og det er heilt forferdelig!! Kjenne ikkje du den ekle smaken, og så er det klissette og ekkelt når du tar det av.. Men kansje det berre eg eg som er rar, haha

ella

koden fungerer ikke hos meg :(

Merethe

Har hørt mye bra om SmileLab! Må testes :-)

leennea

har så lyst til å prøve det! <3

Rebecca

Koden funka ikkje!

Ida <3

Hei. Vil gjerne prøve den, men jeg har reggis nede (på sidene, ikke foran), og lurte på om du kanskje visste om det kan være "farlig" eller ødleggende på reguleringen? :)

Elsker bloggen din btw! :D

Kristine Ullebø

Ida: Hei! Jeg tror ikke det fungerer om du bruker SmileLab over reguleringen, hvis det var det du mente? Men om reguleringen bare er på sidene så ser jeg ikke at det skal være noe problem! :-)
Tusen takk, du!

Hedda

Gir det noen form for flekker eller misfarging, eller blir fargen jevn og fin? Og hvis man tar foreksempel en behandling, er forskjellen stor da? :-)

Kan du ha linkerunde?

Kristine Ullebø

Hedda: Har lest at den kan gi små flekker første gangen (dette jevner seg ut etter den 2. eller 3. behandlingen), men jeg har aldri opplevd det. Fargen på meg blir veldig jevn :) Forskjellen blir ikke ekstremt stor etter èn behandling, men tennene blir hvitere ja. Jeg merker mest forskjell etter 2-3 runder :)

Anonym

Ugyldig rabattkode! :(

Marie

hva heter håkon sin tumblr? :)

du er så fin!

kristine

rabattkoden funker ikke :/

Svar til hun som spurte om det gikk over reggis

Det er jo ikke lurt å ta smilelab når du har regulering! Da får du merker dær du ikke se tatt det (altså dær du har regulering) å det er ikke særlig pent :)

Stine

Jeg går selv tannhelselinje på videregående, og du bør kutte ut den blekningsmåten med en gang om ikke du vil ha dårlige tenner når du blir eldre.

Det er akkurat som å smøre syre på emaljen din, og det er det ikke mange som vet. Har du hull mellom tennene foran kan det hullet bli digert!

Så du bør passe på hva du smører tennene dine inn med.

misforstaaelsen

Høres bra ut! :)

Stine

Den rabattkoden gir ikke noen som helst avslag i pris. Det står akkurat samme pris etter å ha validert koden som det gjorde før jeg skrev den inn. Rabatten er visst nok på kr 0. Utrolig dårlig gjort av både Coverbrands og deg.

Kristine Ullebø

Stine: Les hva jeg har skrevet i innlegget :)

Stine

Rabattkoden funker, men det er ikke rabatt. Når du har validert koden din og det funker, kommer det opp at rabatten som er trukket fra er på kr 0. Altså, rabattkoden funker MEN det er akkurat samme pris. Prøv å gjør det du, så ser du ;)

Stine

Hvis du ser på bildet her så skjønner du hva jeg mener: http://i.imgur.com/L1JfbpQ.png

Karoline

Det er jo 20 % på SmileLab fra før? Skal det da bli 20% avslag etter det, eller er det meningen at prisen skal bli 399 kroner? Må bare smette inn at jeg elsker bloggen din da!

Kristine Ullebø

Karoline: Tror det blir 20% avslag etter det, ja :) Om tvil, send mail til info@coverbrands.no!

omg du ser jo ut som en barbie dukke, skaff deg fett på kroppen og krymp noen 10-20 cm

Tine

Bestilte akkurat! Men du har linket til den originale, og ikke den sensitive :)

Er det ikkje nokk til å bruke en pakke med en strips oppe og nede??? Får man ikkje et resultat med det???

Louise

Super! Synes du er en rigtig god blogger, og selvom jeg er dansk elsker jeg at læse den!

- til selve indlægget. Når jeg har lagt den i kurven og skal til kassen, skriver den bare at der er fejl? Ved du hvorfor den gør det? Kunne rigtig tænke mig at prøve dem!

Louise!

Kristine Ullebø

Anonym: Du får gode resultater ved å ta én runde ja, men du får enda bedre dersom du tar flere ganger :)

kristinehi

åå, har så lyst å prøve det!!

jeg vet at du gir faen i "haters", men ville bare påpeke at jeg ikke er en hater og at det ser helt jævlig ut når du går med solbrillene nede på nesa. rart at du ikke ser det selv, i og med at du er et oppegående menneske. ikke misfortså meg, du er pen og jeg liker bloggen din, heh

Oda :)

vist du har et liiite hull framme på tennene ? hvordan blir resultatet da ?

Sunniva

Hei:) kult, men jeg lurte på om du ikke bør ta det når man er 14 år? Er det for tidlig? Og er det farlig? Kommer man til å få flekker? :/

Sara Kristine

Hei :) jeg leste det om 17mai, men så lurer jeg på om det funker på tenna hvis man har fikset på di? altså jeg har hatt et hull på fortanna og lurer på om det funker der også liksom. Slik at det ikke blir en flekk der... kjempefin blogg!!

Kristine Ullebø

Sara Kristine: Ja ja, det regner jeg med :)

Kristine Ullebø

Sunniva: Nei, det er ikke for tidlig! :-) Det er ikke farlig nei, SmileLab er helt trygt :)

Hei! Jeg har regulering nede , men ikke oppe..

Så tror du det blir fint vist jeg bare bruker det oppe?

Det er vel ikke aldersgrense , hahah ? Koster det 500kr med frakt, hva koster det tilsammen ?

Elsker bloggen din, du er perfekt.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no