hits

one year ago

Haha, dere! Jeg fant disse gamle bildene som ble tatt for nesten akkurat et år siden - påskeferien 2012. Er det ikke rart å se tilbake på hvor fort tiden har gått? Disse bildene ble tatt når jeg gikk i 9. klasse liksom . . . Det føles ut som ages ago egentlig, men samtidig ikke?! Nå er jeg snart ferdig på ungdomsskolen, liksom. Husker jeg ble så fornøyd med disse, selv om jeg ser nå i etterkant at de kanskje ikke var såå spesielle likevel . . haha. Husker også at dette var starten av "bloggperioden" min, hvor jeg begynte å få 2-3 tusen lesere daglig. Morsomt å se tilbake på, haha :-)

Hvor lenge har dere lest bloggen min, forresten? Gøy å vite :) 

48 kommentarer

linenissen

du er så nydelig!

line cecilie larsen

Siden disse bildene faktisk, hihi! :)

Hanne T.

Begynte å lese den i januar 2012! :)

Vivian Engh

Begynte å lese den for kanskje en måned siden eller noe? Du er fantastisk og utrolig pen, Kristine <3

Cecilia Catharina

Nydelige deg! :) Tror jeg begynte å lese bloggen din fast i september i fjor :)

LifebyCamilla

Oi, tiden har gått fort! Husker de bildene veldig godt :-) med andre ord har jeg lest bloggen din mer enn et år! Haha :-) Det hadde jeg ikke trodd!

Førde95xoxo

Begynte å lese den i slutten av tiende trur eg! Då du gjekk i niande var ikkje bloggen din spesiell stor huska deg, så det var ikkje nokke biggie at vi gjekk på samme skule og at eg såg deg kver dag, men no blir eg faktisk litt småelig starstruck når eg går forbi deg på Førdehuset eller nokke, hahaha

mer enn ett år :)

Mina

her hadde du ikke såå langt hår. Å du var lita og søt. Likte bildene eg, men kanskje litt mye lys!

stinetveito-

HAR KONKURANSE PÅ BLOGGEN, GØY OM DU HADDE BLITT MED!

Vanja

Har lest bloggen din lenge, ei god stund før du vart kjent. Må jo lese so gode bloggar frå heimbyen min :)

silje ♥

DU ER HELT NYDELIG!!

Fotografietmitt

Husker disse! Du hadde "kort" hår der, hihi :)

Ååå, dette var det første inlegget på bloggen din første gang jeg klikket meg inn på krisssy.blogg.no! Jeg husker det dødsgodt, husker hvor pen jeg synes du var go hvor flink jeg synes du var til å ta bilder. jeg husker jeg tenkte at denne bloggen skal jeg faen meg lese fast! Nå omtrent et år etterpå sitter jeg her enda, trofast leser, og jeg skal ikke slutte. Jeg blir glad av å se at du har lagt ut nye inlegg, du er best og i mine øyne er du den beste norske bloggeren!

Stå på

<3 <3 <3

Ååå, dette var det første inlegget på bloggen din første gang jeg klikket meg inn på krisssy.blogg.no! Jeg husker det dødsgodt, husker hvor pen jeg synes du var go hvor flink jeg synes du var til å ta bilder. jeg husker jeg tenkte at denne bloggen skal jeg faen meg lese fast! Nå omtrent et år etterpå sitter jeg her enda, trofast leser, og jeg skal ikke slutte. Jeg blir glad av å se at du har lagt ut nye inlegg, du er best og i mine øyne er du den beste norske bloggeren!

Stå på

Mathilde

Disse bildene husker jeg så utrolig godt! Husker jeg syns de var så sykt fine, og det syns jeg forsåvidt fortsatt!:) Har lest bloggen din i kanskje 1,5 år!:)

Marita Solheim

Veldig fine bilder <3

Diman Dilir

så fina bilder!

Hege - foto og hverdagen med ME

Begynte å lese den i begynnelsen av 2012 :-)

Thea

har lest bloggen din i mellom ett og to år!

Thea <33

Synes bildene var dødsfine jeg! :)

Andrine

siden spetember tror jeg:)

omg, så sykt!! jeg og familien skal på akkurat samme hotell som dere, bare vi skal i juni!!!

Alisia

Så fin du var der! Virker som om du har blitt tynnere nå? Men det er kanskje bare måten bildene er tatt på. Fine var de uansett!

Fint antrekk! Kommer snart den trenings greia for rumpe snart? :)

Syntes disse bildene var kjempefine, trooor jeg husker de! Har vell lest bloggen din litt i perioder, fra februar i fjor til sommerferien også sluttet jeg til høsten, uten at jeg helt vet hvorfor. Også har jeg vell lest den fast siden november og du er alltid den første bloggen jeg skjekker<3 du er kjempeflink:)

Inga Bjerkan

Jeg har kanskje lest bloggen din i litt ober ett halvt år ;) jeg synes disse bildene var kjempefine jeg,spesielt det første!

bare vent, det året som kommer nå - vg1, DET vil fly avgårde . Det første halvåret føltes som bare en måned på vg1. ikke før du er blitt kjent med folkene i klassen din skal du starte på ny i ny klasse igjen, om du ikke skal gå studiespess da.

Det er uvandt etter 10 år med mange av de samme folkene.

Oda Svendsen

Jeg har lest bloggen din i over 1 år ihvertfall :-)

Anja Karoline

SÅ FINE BILDER AV DEG!

usikker på hvor lenge jeg har fulgt bloggen din, men i allefall leeeengeeeee :)

Begynte å lese den for en mnd tid siden ca :)

http://kristineullebo.blogg.no/

du vil sikkert slette den bloggen..... ?

Første gang jeg gikk inn på bloggen din var for ca. et år siden. Det var det innlegget hvor du postet disse bildene som var det første jeg leste :-)

det er kjempegøy å se bilder som ble tatt for en god stund siden! Nydelige bilder var det å :O

Jeg har lest bloggen din i et helt år! :-) Hver eneste dag, og hvert innlegg er fantastisk.

Susann

Siden Aurora Mohn anbefalte deg på boggen sin! Haha, egentlig bare tilfeldig at jeg fant bloggen din, for jeg leser aldri hennes blogg til vanlig!

Maria

do you do somekind of diet

Oda

Kanskje 1år:-) Du har så fin blogg! Og du er så peeen !!!

Malin

Hejsan! Jag undrar vilka produkter du använder till ditt hår. Ser inte nå slitet ut alls! Kramar från Mig i Sverige! :)

Merethe

Synes de bildene er fantastisk fine jeg! Husker ærlig talt ikke når jeg begynte å lese bloggen din, men jeg husker disse bildene, så det var i hvert fall før den tid :-)

Helene

Har vell lest den i et halvt år ca..? Elsker den :-D

Christina

Har lest bloggen din i et år kansje ;))! Digge deg så sykt mye!! :D

saradrh

Har lest bloggen din siden Januar 2012 så litt over ett år, digger deg ♥

Louise

Tror jeg har lest bloggen din siden desember 2011 eller januar 2012, tror det var rett etter du la ut redigeringsfilmen din (når en den ble lagt ut :P ) :) Alltid like bra og alltid like gøyt å lese innleggene dine! ♥♥♥

Kristinehi

Har vell lest bloggen din i rundt ett år eller noe :))

Jeg har lest bloggen din i et år ca:) på bildene i innlegget over hadde du litt kortere hår en nå, og jeg synes du kledde det sykt! Husk at jeg bare sier dette for å være snill. Håret ditt nå er jo selvfølgelig fint, men JEG synes det begynner å bli for langt! Det blir liksom sånn at du nesten ikke kan ha på så mye pynt fordi du har så langt hår, som kan dekke det. Og siden du vil bli modell er det jo fint å øve på å gjøre ting som å klippe håret, det er mange modeller som må det. Et lite tips fra en fan og leser!

Birte

Det første bildet er et skikkelig blinkskudd :D Har bare lest bloggen din litt over en måned, TENK alt jeg har gått glipp av O.O

Ingrid

Misunner deg SÅ mye!

kroppen din, klesstilen og alt! du er sykt fin ♥♥

Ingrid Ødegård

Du er helt sykt pen, og for noen utrolig nydelige bilder! Du er en av de peneste personene jeg vet om! Så modell er ingen sak for deg :-)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no