hits

min første spalte

Her er min aller første spalte i Fylkesmagasinet! Skal skrive 8 ganger i løpet av 2013. Fikk bladet i posten i dag - så alle som bor i Sogn og Fjordane må sjekke postkassen sin i dag, tihi. Gøy å se resultatet på trykk! Til dere som bor utenfor fylket så har jeg kopiert det inn her i innlegget slik at dere også kan lese. Jeg regner med at det er god trening for nynorsken til mange av dere, hehe! Må ærlig si at jeg faktisk måtte anstrenge meg litt når jeg skulle skrive for å skrive korrekt nynorsk, jeg er jo blitt så vant til å skrive bokmål nå at jeg har gått i et slags "bokmåls-modus" . . . Men jeg håper og tror at det ble meste ble rett :-)


xoxo krisssy :P

40 kommentarer

Mari

:D

Vivian Engh

Fantastisk bra skrevet. :)

Linn - Hund, foto og hverdag

Så flink du er! Og jeg er veldig enig i det du skriver :) Først det siste året jeg har begynt å kle meg mer "spesielt" - slik JEG liker, og ikke slik de fleste andre går. Men, enda har jeg skrekken for å skille meg for mye ut!

Paulina

Jeg så det i dag, og jeg visste ikke at du var der sså jeg ble sikkelig oppspilt - haha.

iselinilsen

fine deg, håper du koser deg masse i dag

Mathilde

Det var faktisk veldig bra! Må si jeg anstrengte meg skikkelig nå ja etter to år helt uten nynorsk, haha :-)

Cecilia Catharina

Så utrolig bra skrevet! Du er kjempeflink :D

isabelsteinsvik

Var jo bra skrevet, skikkelig flink du! Håper du legger ut de andre spaltene du skal skrive♥

Marthe

Veldig bra!

En Oleander

Fin artikkel! Mange bra poeng. Normenn er jo så redde for å vise seg frem, "vi" vil helst ikke syns og holder oss gjerne for oss selv - det som er trygt. Jeg syns det er bra at motebildet i Norge begynner å forandre seg. Flere og flere tørr å vise seg frem og vise personlighet. For det er rett som du sier, klær og stil sier veldig mye om en person! Og alle er ikke like, så da kan vi ikke kle oss likt heller:)

kjempebra! du er flink å skrive

Emma Ward

du er så flink!

Ugneee.blogg.no

Bra skrevet :)

Mina Sofie -kommenterer tilbake

Så kult!

Elisabethbs

Heerlig <3

Vanja

Bra skreve :)

Pia

Du skriver godt! :)

Helt sykt flink du var til å skrive!

Del alle spaltene pliis?

Geir

Hmmmm....dei fleste av oss som bur i nynorskland synest naturleg nok at det er veldig enkelt å skrive nynorsk.Og det er jo ingen av oss som treng å skrive nynorsk 100% etter "boka",det funkar fint likevel!Kor tid sist høyrte du om ein som snakkar bokmål som uttalte at "Eg skriv nynorsk,for det er jo pokker so vanskeleg å skrive korrekt bokmål"?.Skriv på nynorsk i bloggen din,og vær stolt av det!.

Thea <33

Sprang nettopp opp å henta posten, bare for å lese innlegget ditt! Utrolig kjekt å lese, bygger virkelig opp selvtilliten! Det er så viktig å vere seg selv, uansett hva andre mener! :) skal til Førde i helgen på Ukm og det hadde vert så sykt kult å møtt deg, men du skal jo til Bergen :( jaja, kos deg der! Håper jeg får møte forbildet mitt en annen gang ;)

Sofie-DIY

Kjempe bra Kristine :) Kunne ønske flere prøvde ut nye ting her jeg bor...

Turid Henriksen

Jeg skjønner ikke helt greia? Altså, syns du selv at du kler deg så veldig spesielt? Jeg syns du ser helt vanlig ut i både klær, hår og sko. Syns på ingen måte du skiller deg ut fra andre på din alder. Virker som at du handler for det meste på bikbok og hm o.l, som veeeeeldig mange andre jenter i dette landet? Sært at du får skrive en egen spalte som omhandler å kle seg spesielt når du langt ifra gjør det... Helt ærlig syns jeg egentlig du er ekstremt kjedelig i klesveien? Går som regel i mørkblå bukse fra bikbok, de brune bootsa dine og en random genser eller kjole brukt som genser.. Jaja, keep it up anyways!

Veldig bra skrevet!<3

Bra! Men sjønte ikke helt overskriften? :-)

Emilie-Therese ¢¾

Håper du har hatt en strålende Torsdag! <3

Silje

Ganske så enig med Trude Henriksen på denne, du kler da deg ikke spesielt? Du handler de samme klærne som resten av jentene i Norge gjør - på Bikbok.

Maggie

Kjempe bra skrevet. Vis det til norsklæreren din, hun blir nok stolt :P

Så bra skrevet. Du er kjempeflink. Stå på og la de negative kommentarene prelle av, du vet jo at de bare er misunnelige.

Ida Lunde Naalsund

Eit kjempefint innlegg, som var veldig godt formulert! Må seie meg ueinig i kritikken ovanfor, for i mine auge har du absolutt ein stil som kan fange mange blikk! Men uansett om du skulle handle på BikBok eller H&M, har du fortsatt den flotte utstrålinga som kan gjere kven som helst fine i kva som helst antrekk. Fortset med å vere så jordnær og positiv som du er!

Maria

Veldig bra skrevet, kjenner meg igjen i teksten. Liker når du skriver på nynorsk, legg gjerne ut de andre spaltene du skriver også :)

Oda Amalie

Fantastisk bra skrevet, Kristine! Du er et forbilde <3 klem !

Skjønner ingenting av deg som står i artikkelen. Kan noen oversette det til norsk?

Merethe

Utrolig dyktig du er til å skrive! :-) Og gode poeng!

FliiiiinkDu er!<3 jeg har ikke noe problem med å les nynorsk, syntes det er fint med litt variasjon:)

Nora

Du er veldig flink å skrive! :) Stå på! :)

WOW! Det var sinnsykt bra skrevet!

*springe som ein gal rundt i huset for å finne det*

Marita Solheim

Likar at du skriv så godt nynorsk :-) Du burde skrive nynorsk på bloggen også.

Birte

Så bra skrevet, føler at det er en annen som skriver det enn deg da, er så uvant med nynorsk. Ikke vondt ment, det er bare jeg som er så dårlig til det, men nynorsk er veldig tungt å lese (FOR MEG). Så det er bra du skriver bokmål på bloggen, ikke slutt med det.

Kristinehi

bra skrevet!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no