hits

lørdag + enkelt mattips♥ I dag har vært en fiiiin og solskinnsrik lørdag! Tok noen bilder nå nettopp når sola gikk ned (I`ll post them later), deeerfor er det ikke sol på bildene, hehe. Fototips: ta bilde på kvelden rett før solen går ned, da er det perfekt fotovær!

Lol, jeg og Ingvill dro på butikken i dag KUN for å kjøpe sjokoladecrossaint, og så hadde de selvfølgelig ikke flere igjen :-( Så da gikk vi for et sunnere alternativ! Vaniljekesam med blåbær - et supert tips til dere som spør om sunn mat. Dette blir kanskje mer et mellommåltid da, ettersom man ikke blir sånn sykt mett. Men åååh så godt, skal definitivt spise dette oftere! Det er jo kjempelettvindt OG kjempegodt. Skal teste med nøtter i neste gang!Woopsi to much bronzer Krisssy, så ikke det før jeg kom hjem og så på bildene. Hater når det skjer, må vel begynne å sminke meg UTE snart hahaHar på meg genser fra sheinside.com, direktelink her. Elsker størrelsen, akkurat slik jeg liker den! Digger at det er begynt å bli så varmt ute nå at man slipper å gå med jakke. Fant forresten igjen disse gamle solbrillene i dag - det var faktisk det aller første jeg fikk sponset via bloggen! Haha, husker jeg sendte mail selv (kleint...) og var SÅ glad når de svarte ja. Hoppet rundt og var helt i ekstase, følte meg skikkelig kul som fikk sponset noe liksom. Good times!

24 kommentarer

Gro

Kjempefint antrekk! Jeg ELSKER trykket på genseren fra Sheinside.com

Jeg bare har et spørsmål, vet du noe om hvor lang cirka leveringstiden fra nettsiden er, og om det er toll(og i så fall hvor mye?)

Det er jo bare helt nydelige klær der,så jeg bare MÅ bare få de hjem i klesskapet,haha!

JB

du er så Pen!!!

Hege - foto og hverdagen med ME

Så stilig genser!

Sofie Ottesen

Du er så vakker! :)

Agnete Bystrøm

LOVE YOUR LEGS! <3 perfections

Mina Sofie- kommenterer tilbake

Nam

...

Den bustieren er såå nydelig til deg, den er vanvittig fin!

Kristine Ullebø

Gro: Ca. 1 mnd, siden de sender fra Kina :-) Ganske lang tid, men det er absolutt verdt det. Med toll vet jeg desverre ikke, tollgrensen er i hvert fall 200 kr :) Du kan maile dem og spør for sikkerhetens skyld!

Nela

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=513108145392347&set=a.326071750762655.66877.269526899750474&type=1&theater CHECK THIS! ITS YOU :))

La meg spørre hvorfor du alltid legger ut bilder av deg selv i shorts og topp uansett hvilke vær det er? Går du virkelig så lettkledd om vinteren?

Linn

haha ja litt mye bronzer, men sånt skjer ;)<3

Merethe

Spiste det her om dagen :-) Det er SÅ godt!

Utrolig kul genser forresten!

Ella Helen

Elsker bloggen din ! Første jeg gjør når jeg står opp og logger på pcen er å gå inn å sjekke bloggen din.Du er så perfekt i deg selv! Utseende ditt,som enhver jente vil ha,skrive måten din og så flink du er til å ta bilder! Du er utrolig flink! Du er nok mitt blogg-og-utseende idol akkurat nå :) Og det blir du nok værende ganske lenge.

Fint tips om den vanilje kesam og blåbær tingen,det skal jeg prøve ut!

Sunniva Bakke

Mye sunnere hvis du kjøper MAGER vaniljekesam. Det er utrolig mye fett i den som ikke er mager.

haha vet du i det hele tatt hva comme des fuckdown betyr? lurer bare siden alle går med luer og gensere med det på men ingen vet hva det egentlig betyr :)

Monica Laia

I have the shorts!! I love them

guatem

Fine bilder og bra blogg:-)

Er det toll på sheinside.com?

sunnivavo

Utrolig fine klær og bilder!

sheinside er svindelside!! de leverer varer til bloggere, men ikke til folk som bestiller uten å være sponset.. jeg er ikke helt sikker, men mange som jeg kjenner har det skjedd med og har hørt det fra andre også:(

Kristinehi

herlige bilder <3

rosmary

j'adore...

Korleis klare du å ete så sunt heile tida? (veit at du har sagt at du ikkje gjer det) Men korleis klare du å ete så sunne ting som havegraut, er ikkje det ekkelt med alt d har på og kesam? Og du er sjuuukt tynn, jelly!

Helene

Prøv ut vaniljekesam med musliblanding og putt bananbiter og melon i. Helt nydelig!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no