hits

coral lips

Heisann! I dag skal jeg vise dere en vårinspirert look med korallfargede lepper, hvor jeg tar for meg hud, bryn og lepper. Har ikke tatt med øyesminke her ettersom den skal være veldig enkel :-) Jeg har linket til produktene i fet skrift.Jeg begynner som vanlig med min faste foundation fra bareMinerals. Denne foundationen dekker ujevnheter, mørke ringer under øynene og røde områder i huden. Etter det påfører jeg Soft Bronzer fra Everyday Minerals som gir en gjennomsiktig glød - en slags "finish" på foundationen. Testet den nå for første gang, og den falt veldig godt i smak :-) Deretter avslutter jeg med mitt kjære solpudder fra Too Faced (i farge Chocolate), og det er virkelig veeerdens beste! Fargen er ikke kjempesterk noe jeg virkelig liker - og i tillegg lukter pudderet SJOKOLADE. Aah, herlig. Anbefaler denne virkelig, jeg hadde aldri klart meg uten! Solpudder definerer ansiktet, i tillegg får man en veldig fin glød og brunfarge.

♥ bareMinerals Original ♥ Soft Bronzer ♥ Chocolate Soleil Matte Bronzing PowderTil brynene bruker jeg selvsagt bryn-pudderet mitt fra Billion Dollar Brows. Dette testet jeg for første gang i høst, og jeg har brukt det absolutt hver eneste dag siden. Kommer aldri til å bytte det ut. Grunnen til at jeg bruker bryn-pudder kontra penn er fordi det gir et mye mer naturlig resultat, og her snakker jeg av erfaring! Brynene mine så ikke ut før når jeg brukte penn fra H&M, haha. Det ser kanskje litt vanskelig ut å påføre det, men børsten gjør at det blir utrooolig enkelt. Jeg har nappet brynene mine litt for langt inn og må derfor tegne på litt ekstra, og da fungerer denne dødsbra. Tipper jeg ikke er den eneste som gikk på nappe-fella på barneskolen, hehe . . .

♥ Brow Powder (i farge Taupe) og Angel Tip Spooly BrushTil slutt bruker jeg denne leppestiften i verdens herligste farge - korall! Jeg er veldig kresen på leppestifter fordi jeg føler de blir så "tørre", men jeg har to stykk fra Barry M og jeg liker de utrolig godt og er veldig behagelige å ha på leppene. Et tips når man bruker fargede leppestifter er å ha en relativt enkel øyesminke, slik at det ikke blir for voldsomt. Her har jeg bare brukt mascara og en eyeliner, slik som jeg gjør til hverdags.

♥ Ultra Moisturising Lip Paints (i farge Flamingo Peach)


 


Forresten, coverbrands har to forskjellige kampanjer pågående nå: sjekk ut "20 bestselgere" her og -20-50% på alt fra theBalm her 

Hva synes dere om looken?

Reklame 

20 kommentarer

emilie

du er så pen! <3 elsker bloggen din!

iselinilsen

ÅÅ DU ER SÅ FIN, KRISTINE:):):)

mheart95

Så fint! Fin farge på leppestiften :D

wonderlandphotos

Åå, utrolig fint! Du er fin, Kristine :)

Marianne

Nydelig og elsker bloggen din! Lurte på om du vet om det er noen forskjell å laste bilder opp på blogg.no fra MacBook Pro enn fra vanlig pc? Har nettopp kjøpt meg Mac og får det ikke til så hadde blitt glad om du visste?:)

guatem

Veldig stilig:-)

Så flott :)

mina sofie - kommenterer tilbake

Nice!

Kristine Ullebø

Marianne: Du må laste ned java :) Det fungerer helt likt.

Silje

Kanskje du burde kjøpe solpudder i en lysere farge?

anonym

hvis du nappet brynene dine feil på barneskolen gjør jo ikke det noe forskjell på hvordan de er nå(?) de vokser jo ut igjen....

FitFunFash

Du ligner på Marni fra serien Girls! :D

hei kristine!

du får jo veldig masse kommentarer og spørsmål angående kropp, trening og mat. men jeg lurer på en ting (eller et par, haha??); hvordan er egentlig ditt forhold til kroppen din? liker du din egen kropp, syns du det er pent å være såpass tynn/spinkel, eller skulle du ønske du hadde mer hofter, bryster, og ja, former? muskler? har du komplekser for eksempel? spiser du AKKURAT hva du vil, eller har du et strengere og sunnere kosthold? er det noe du absolutt ikke spiser? hadde satt pris på om du hadde tatt dette med på typ ukens spørsmål!

klem:-)

Kristinehi

like fin som alltid du!

Nina.

Du er enda flottere uten leppestift.

Slutt å terrorisere Kristine: "Syns du det er pent å være såpass tynn/spinkel....."

Hun er vel så nærme perfekt man kan bli. Smale xs-hofter, fotomodell-bryster og 175cm.

Fin hud, flotte hender, og hypervoksen til å være 16.

Kan selvsagt tåle å legge på seg 5 kg, men ikke nødvendig.

...

For en nydelig leppefarge til deg! passer så fint til sånn farge på håret og :) jeg har en lignende leppestiftfarge fra barry m, minte meg på at jeg må bruke den litt oftere!

Merethe

Den leppestiftfargen kledde du veldig godt! :-)

du er SJUKT nydelig. Men har du redigert huda di?

Du tar alltid bilde i profil! Hvorfor tar du ikke et bilde med ansiktet rett frem, du er jo så pen! :-D

jasse

vart har du köpt din BOY tjocktröja : )

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no