ukens spørsmål #52

  • 30.04.2013
  • KL. 19:30

Hva mener egentlig du er kroppspress? Og hva mener du skaper kroppspress?
Hm, jeg vet ikke helt jeg. Føler ordet kroppspress blir misbrukt og dratt ut av sammenheng. Kroppspress fra mitt ståsted er ikke å legge ut bilder av seg selv (uavhengig om man er feit eller tynn), 
jeg vil vel heller si at mobbing av kroppen til andre er mye mer kroppspress. Hva skaper mest press: at jeg legger ut bilde av kroppen min på bloggen min, eller at jeg legger ut et antrekksbilde på instagram og får 100 kommentarer hvor det står "eat a burger" osv? Haha, jeg synes det bare er sinnsykt vittig. Heldigvis tar jeg meg aldri nær av det, men det er jo mange som tar all kritikk innover seg, og de synes jeg synd i. Altså, jeg har aldri sagt at folk være tynn for å være fin, eller at de trene. Hvis man ikke vil trene så er det 100% greit, men da synes jeg at de som faktisk vil trene også må få lov til det :-) Men ja, det ironiske med folk som kommenterer at jeg og andre bloggere skaper dårlig press er jo det at det er de selv som skaper det. Veeel, hva skal man si. Orker ikke bry meg om slike kommentarer for å være ærlig - det er de fine kommentarene jeg bryr meg om. TUSEN takk til dere

Hvordan greier du å spise så sunt? Havregrøt, kesam osv, hvordan kan du like det så godt?
Jeg synes f.eks ikke havregrøt alene er noe godt i det heeeele tatt, men jeg tar jo sukker, kanel og melk i, i tillegg topper jeg det med bær eller frukt og syltetøy. Om jeg ikke likte sunn mat hadde jeg nok ikke spist det, hehe. Du må liksom gjøre det godt, hvis du skjønner!Planlegger du dagene dine?
Av og til, men ikke ofte. Planlegger å planlegge skole og noen ganger blogg, men ellers tar jeg det meste som det kommer. Eller, ja . . det varierer vel. Haha. Jeg er glad i å ha ting i orden, men samtidig hater jeg å ha alle dagene mine "bestemt".

Kan du lage ein link til der du skal i syden?
Vi drar hit HIT og reiser med Apollo. Drar fra Gardemoen!

Elsker håret ditt! Hvilken hårfarge er det?
Tusen takk! Jeg aner ikke, har aldri farget det eller noe som helst. Den varierer veldig mye, som en del av dere har lagt merke til. Her under er håret mitt ganske mørkt f.eks, men om sommeren blir det lyst.Når du jogger, hvor jogger du? Langs bilveien, i skogen etc?
Langs bilveien! Jeg føler det er tryggest, hehe. Ironisk nok. Pleier ofte å gå powerwalk også, og da går jeg kjapt i oppoverbakke. Pleier å gå oppover mot et fjell eller en sti, da.

Hvilken størrelse har du i jakka?

Jeg valgte M. Takler ikke små overdeler og jakker, synes det er så masse finere når dem er litt oversized :-)Hvor er den hvite blondeshortsen fra?
Haha, jeg tror kanskje det er en av de mest stilte spørsmålet på bloggen og på instagram. Den er fra H&M. Jeg kjøpte den i fjor, men de har fått inn igjen nå på nytt, wohoo. Har den i både svart og hvit nå, og jeg elsker den. Verdens finesteHva gjør du når du ikke har treningsmotivasjon?
Da . . . trener jeg ikke. Hahhahaha. Sorry ass, gidder ikke lyve med å si at jeg søker opp muskuløse jenter på weheartit og løper av gårde på treningssenteret. Jeg trener hovudsaklig for å holde meg i form, er ikke inspirert av noen spesielle kropper eller noe. Selv om jeg veldig gjerne vil ha definerte muskler, da! Trener jo ikke kun for å holde meg i form, selvfølgelig. Bra rumpe og mage kommer ikke av seg selv, desverre!!

Hvor lang tid bruker du på å sminke deg?
10 minutter cirka, og så bruker ca. 5 minutter på å rette håret mitt. Jeg har alltid så syyyykt latterlig dårlig tid om morgenen, så om jeg bruker 1 minutt ekstra på morgenstellet så rekker jeg ikke det jeg skal. Uff, klarer bare ikke å endre på det. 10 år med skole har satt sine spor!

Hva er favorittgodteriet ditt?
Sjokolade! Uten tvil. Er virkelig tidenes sjokolademoms, det er såååå sinnsykt godt. Ellers er jeg veldig glad i smågodt, men det er vel alle . . Spesielt de bitene på bildet under, aaaah. Satan, skulle aldri funnet frem disse bildene :-(

 
Hvor mange objektiv har du?
3 stykk. Standardobjektiv 18-55mm, 50mm f/1.8 og 50mm f/1.4. Hvis dere vil ha bilder med skarp fokus og "blurry" bakgrunn så må dere kjøpe objektiv med lav blender, slik som f/1.8 eller f/1.4. Bildene blir myyye finere da, og for meg et det absolutt et must. Standardobjektivet er enklere å reise med, da det kan zoome. 

Hvor kjøper du buksene dine slik at de passer?
Nok et hyppig stilt spørsmål, så jeg tar det like greit med. Jeg har en kjempemange bukser i skapet mitt, men kun en liten brøkdel av de passer meg skikkelig. Har alltid slitt med det siden jeg er langbeint - en negativ side med å være høy, haha. Men ja, de som passer meg har jeg kjøpt på Bik Bok, for der selger de en del forskjellige størrelser og modeller! Ellers har jeg hørt at Dr. Denim buksene er veldig gode, og i tillegg er de tighte nede med anklene. Skal teste de, tenkte jeg! Fester jo buksene med strikk nede nå, og det er jo ikke akkurat veldig flatterende. Bedre enn slengbukse, da :-)Denne buksa er èn av få som passer akkurat i lengden. Kjøpte den i 8. klasse, og den passer enda, haha!

Har dere spørsmål til neste uke? 

80 kommentarer

Skriv en ny kommentarhits