hits

sneakpeak

2 bilder fra dagens outfit! Tror jeg har skiftet antrekk sånn type 5 ganger i dag?! Haha. Nåå sitter jeg for øyeblikket og snakker med Håkon i telefon og blogger, og vi snakker om hvor syyyykt mye vi gleder oss til sommeren. I tillegg diskuterer vi alt vi skal finne på! Herreguuud, det blir så bra. Ååh. Men ja! Det har vært en dødsdeilig dag i sola, og jeg har fått tatt massevis av bilder samt fått unnagjort en del gjøremål. Elsker når sola er her, for da får jeg alltid sååå mye blogglyst, og bildene blir mye finere. Love it! Nå ringer Ingvill straks på døra, og vi skal lage taco og kose oss på verandaen med mat, tepper og stearinlys. Har ikke spist på mange timer nå, så jeg gleder meg til å spise MASSE. Magen min roper, uæææ. Ha en fin kveld da, dere! Vi blogges 

18 kommentarer

Renate

Pent antrekk :)

Caroline 'ingenbryrseg'

Du er så vakker, åh gud.

Julie

fint"

neda

så peen! og hvem er håkon :-)

Julie

fint! <3

Hedda

du er veldig fin.

alle maser jo så mye om at du er så tynn og sånn. du har aldri helt sagt om du faktisk synes det selv??

Jeg mener har du liksom aldri for eksempel vurdert å legge på deg?

Alle jeg kjenner inkludert meg selv, som har vært naturlig veldig tynn. Har prøvd og legge på seg liksom?

Therese

Fint antrekk, du har sykt fine klær!! <3

Seriøst, koffor MÅ alle komenter kor tynn du er? Kan de ikkje bare la deg være med det? Det er alltid noen som må klage over et eller annet.. Eg syns synd i deg og syns det er drittirriterende at de gjør sånn.. Du må ikkje legge på deg, som Hedda prøver å få fram! Du er perfekt akuratt som du er!

Ha en fin dag! :) :)

WOW, beina dine er jo milelange! Du er så flott altså!

♥ Lizbethosnes.com

Christina

HERREGUD KOR KORTE SHORTSA DU BRUKE!!!!!!

fint :)

Therese

Det er jo bare helt simple klær?????? En shorts, en hvit genser og heler. wtf????

Cassandra

Er overrasket over at du som virker som en veldig ''fornuftig'' jente velger å gå med slike antrekk. Nå vet jeg ikke helt hva normen er i Førde, og en bør hovedsaklig gå kledd slik som en vil. Men var ikke dette antrekket litt ''horete''?

ingvill

Jeg er stolt av å gå i samme spanskklasse som deg :)

Katrine Vallestad ♥

Cassandra? horete??? hvor kommer du ifra? sånn som jeg og folk flest her i verden er dette ganske så normalt! hvordan du får horete ut av dette aner ikke jeg da men.. fy søren, nå bare dummer du deg! la folk gå i det de vil! dessuten om dette her er horete (? det er jo sommer?) så lurer jeg på hvor du kommer ifra og hva dere pleier å gå med.. (stor grå joggebukse og en stor katte genser?) hahah! okei. det var ironi.. men håper du tar hintet.. det er IKKE horete Cassandra!

Tilbake.. Digger bloggen din Kristina! og elsker klesstilen din! hehhe, du er virkelig en inspirasjon for mange :)) btw.. her og er det sol og mange varmegrader!!! ikke så rart når jeg kun er noen par minutter unna da :P (altså.. er på hytta på vassenden, Bjørklia med familien♥)

CathRINE

Skifta fem ganger? Og hva kom du frem til? En hvit topp og en shorts? Woooow, kreativt Kristine

Rebecca

beautiful<3

solveig

folk bruker bilder av deg på thinspo blogger, hva synes du om det? beklager hvis du har svart på dette før.

kristinehi

du er så nydelig!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no