hits

outfit from saturday

OBS: Dersom du IKKE tåler å se mennesker i shorts i 30 plussgrader, så anbefaler jeg at du ikke scroller lengre ned :-) :-) <3333 Puss och kram
Shorts (klippet kortere selv) fra Bik Bok, basic genser fra Cubus, sko fra nelly.com, solbriller fra Ray-Ban

Slutt på sommervær og fri, tilbake til regn og skole. Haha, uff! Håper det fine været kommer tilbake så fort som mulig. Kom hjem for en stund siden, har  og nettopp hivd i meg litt mat - så nå skal jeg kjappe meg å gjøre litt skolearbeid før jeg stikker avgårde på Spenst med mamma og Ingvill. Har 3000m i neste uke og jeg gruer meg mer til den enn til eksamen, hahahhaah!!! Herregud, det er så ille. Håper det gikk bra med dere som hadde matteeksamen i dag, forresten! Mesunner dere for at dere er ferdige, jeg må nok gå og grue meg i mer enn en uke til. Hehe! Etter treningen blir det sen middag, og det er sååå godt. Elsker å spise middag sent på dagen, aner ikke hvorfor, haha :-) Men ja, dere får ha en superfin mand. . tirsdag!! Vi blogges senere i dag, mine fiiine. Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen!

Hva synes dere om antrekket?

73 kommentarer

lise

:)

mheart95

Så fint antrekk! :)

Marita

Du er nydelig!

Em

Sommerlig og fint! :)

Ingrid

vakreste jenta på jooord!

sunniva

elsker hvordan du får ting til å se så casual og lett ut, sommerlig og nydelig antrekk til deg! du er vakker ❤

byidap

Fint! :)

supermarie

Så fin du er! Savner sola allerede jeg også, jeg er vant til å ha sol og varme HVER DAG etter å ha reist jorden rundt i 7 mnd, og så kommer jeg hjem til den kaldeste og tristeste våren ever..... Hjertesmerte!

Anne Serina

Pent antrekk! Men hva type Ray-Ban solbriller er det, de var utrolig kule!

Lea

Hei eg lurte på ein ting

Kordan legger du videoer frå YouTube inn på bloggen?? <3 :-)

Nora Charlotte

Flotte bilder, du er fantastisk vakker!

Hvilket kamera bruker du til å ta alle bildene dine med? :)

Hanne T.

Jeg hadde matte eksamen i dag.... Den var helt sykt vanskelig. Du skal være glad du ikke kom opp i matte!

hvorfor presser du ut magen på bilder? haha, mener det ikke som at du er så feit at det ser slik ut akkuratt, men vi ser veldig lett at du presser magen fremover og rumpa utover.

Bruker du høye hæler hver dag, eller er det bare noe du tar på når du skal ta outfitbilder? Virker bare så ekstremt ubehagelig å bruke det på skolen, hahah

Innspekt

Sykt fint antrekk! Elsker stilen din<33

du er helt nydeli <3

Thea | Komenterer alltid tilbake ♥

Hahha, elsker måten du handterer klagene om at du viser frem kroppen din på! Hever deg over dem og gir dine ekte lesere en latter, hhaha. Du er best Kristine, elsker bildene dine og bloggen din;) Må nok også vente litt lenger på eksamen, hadde vert så sykt deilig å være ferdig, men vi kom også opp i engelsk :) Fornøyd for så vidt, ha en fin tirsdag da! Hahha, tenker også det er mandag ;)

Cecilia Catharina

Så utrolig herlig og sommerlig antrekk! :D

Grethe Lill

Hei,ville bare spørre om du kunne titte på bloggen min? Det hadde vært kjempegøy!

Og en ting til! Du er så syyykt pen og så tynn du er!!! Du er utrolig pen! du burde vært modell! Jeg mener det<3

Anna

selvfølgelig tåler vi å se deg i shorts... det er bare det at den er så utrlig kort og rumpa di faller ut

Victoria from Denmark :D

I've just wondering - Can a blogger/ do you ever wear the same outfit again? <3

Oh and i LOVE your blog by the Way :)

I began to read it last summer in June and i have been checking it every Day since!!! <3 <3

And i'm from Denmark ;)

Sofia

Jeg hadde matte eksamen idag og nå er jeg endelig ferdig <3 Nå kan jeg slappe av i ca 2 uker fordi da får vi vite hva vi kommer opp i til muntlig eksamen så er jeg ferdig også er det snart SOMMER :)

StineMilana

Kjempe fint :D

Navn

Er så kort at det ser ut som en truse. Ser ikke vitsen.

Karine Næss

Hvordan er de skoene på, er de behagelige? Veldig fine:)

Aliisa

I just love your blog! But it's so sad that it's only in Norge.. :( Would it be too much to beg that you write a little translate in English ? :)<3

Helene

Vet ikke hvorfor, eller omdiskutert har sett det men rumpa di henger utenfor på sånn ca ALLE bildene av deg i shorts. JA. We get it, du har jævlig god selvtillit. Men slapp av litt a..

Ida Margrethe

Åååhhh, så fin shortsen var!!!! Vil også ha sånn!!! :D

Ida

Takk, hahah :) tror det gikk bra, og det er utrolig deilig å være ferdig! Har egentlig ikke helt gått opp for meg ennå at jeg er FERDIG MED EKSAMEN!! Som jeg har gruet meg til siden åttende klasse :D masse lykke til på din eksamen, du klarer det!! ;)

Du vet sikkert dette fra før, men det skader vel ikke å høre det igjen.. Du er utrolig vakker!

KAJA

HVILKEN STØRRELSE BRUKER DU I JEANSEN FRA BIKBOK?:)

Sunniva

Jeg er så utrolig missunnelig på utsendet og kroppen din! Du er helt utrolig vakker, skulle ønske jeg så ut som deg!:)<3

Malah

utrolig fint :D

fyfaen du er så sinnsykt vakker!

Marie

Kjempe fin outfit som vanlig:)

du har en perfekt kropp.

Julie

Du har kjempe fine bein!!!! Elsker de, skulle ønske jeg hadde sånne! Synes du er en kjempe flink blogger, og elsker bloggen din.

Utrolig fint antrekk❤ lurte på om du kunne lage video der du viser hvordan du klipper bukse om til shorts?❤

Kristina

Probleme e ikke at du vise dæ sjøl i shorts, probleme e at du trekk den så langt opp at alt vises både framme og bak ;) tenk litt på det du

jenny

fiiiine kristne!

Åh, elsker outfitene dine! Du er en SÅ stor inspirasjon for meg i hverdagen. Hehe, du skal ikke grue deg til 3000 meteren, lover deg, vi hadde den i dag og jeg går i 7 klasse - med dårlig kondis, men gikk helt fint utrolig nok! X)

Renate

Så pent antrekk :)

Therese

Fint antrekk!! Skulle ønske eg var deg, du er så fiiiin!! o:

Elisabethbs

Heeerlig, så peen du er <3

Hahah åågud. Kjenner jeg blir SÅ irritert over dere som klager på henne i hveert eneste innlegg. Unnskyld meg, en shorts er en shorts og den SKAL være litt kort, det skal ikke se ut som en knebukse heller vet dere ;-) Elsker bloggen din Kristine! Blås i alle som kommer med drittkommentarer - men haha digger måten du takler det på!:-) du har det perfekte utseende.

Hanna

Ååå så vakker <3 digger deg Kristine :** sjukt fine bilder <3

Johanna

Så fint antrekk! Kjempe fin genser , skjorts , sko og solbriller :) kledde deg kjempe bra <3 PS.: du er kjempe brun mesunner deg til 1000<3<3 stå på Kristine :):):)

Viktoria

EEeeelsker skoene og shortsen !! og er såå misunnelig på kroppen din

Donna Donna

Ulleberg, Ulleberg, hei, hei!

Trener du no spes for lår og rumpe??

Hanna Montana

Fine stilletter. Bare pass på så du ikke snubler slik at du brekker av på midten. Lol

Jeg må bare si det rett ut! alle innleggene dine er helt like! outfitene er også helt like, med shorts, høyhelte sko og en hvit genser osv. det blir alt for ensidig og kjedelig Kristne! Du ka bedre, det vet jeg ;) instagramprofilen din er også den kjedeligste jeg noen gang har sett, det ser ut som om du legger ut de samme bildene 100 ganger, det er ikke tull engang!

Stine

Jeg skjønner ikke hvorfor folk gidder å skrive dritt til deg i det hele tatt, og hvorfor de gidder å bruke sin tid og energi på å kritisere antrekkene dine. Du skal ha respekt for at du tør å gå ut på bloggen din (som er så kjent) og drite i alle "haters". Du virker som en dritkul jente, med en dritkul stil! Aldri la noen fortelle deg noe annet :)

Emmalin

leste noen kommentarer på dette innelgget herrgud så negativ folk skole være. elsker antrekkene dine de er utrolig fin du er utrolig fin og en utrolig blogger og. så keep on with the good job og ikke bry deg om hva folk sier <3

Super søtt :)

Finfint shortsinitiativ, Kristine! Med tanke på notisen øverst i innlegget, altså. ;)

Kristine-Fan

Tåler å se lange ben i shorts i 30 grader. Kunst i hverdagen. Har skimtet den lille lekre rumpa di på noen bilder, men det virker som du ikke vil ta bilder av den. Det MÅÅÅ du! Den er kjempeskjønn. Rumper må ikke være Rihanna-digre. Med denne shortsen og bikini-underdel er den sikkert et megasyn. Ønsker deg all flaks på eksamen, selv om du ikke trenger så mye.

ingvill

Jeg er stolt av å gå i samme spanskklasse som deg :)

Emilie

Tåler kjempefint å se mennesker i shorts, men når de legger ut bilder av shortsen og den er så kort bak at man ser rumpeballene nederst og at de sitter og kler av seg foran kamera og åpner shortsen osv DA blir det noe annet. og det sier jeg IKKE fordi du er tynn, det burde du kanskje slutte å gjemme deg bak. og folk som kommenterer at shortser skal være korte, shortsene dine kristine, er kortere enn undertøyet mitt ;)

hei, kan du legge ut et nærbilde av ansiketet ditt sånn rett fram, får aldri se det pga solbriller osv, skjønner at du liker solbriller fint det hehe, men assaaa vil se ansiktet ditt? :)<3<3

Ida

Du går jo i shorts på vinteren også, fail!

<3 Kristinee.

Så fin du er og liker at du er så lang for da kommer antrekket mer frem på deg, sånn er det med meg også for jeg er 173.. :) så det er bare positivt, liker det selv :D

Kristine Ullebø

KAJA: Strl. 25 :)

Kristine Ullebø

Thea | Komenterer alltid tilba: Haha! Ja, hva skal man si.. :-) Åååh, du får ha lykke til å engelskeksamen da - we can do thiiiis!!

kristinehi

like fint som alltid!! æhh, jeg elsker kroppen din!

Anna

Men du kunne vel godt hatt jeansen fra BikBok i str 24? Det er kun fordi du har så lange ben sant? :P

Kristine Ullebø

Anna: Kanskje! Men 25 passer bra :)

Astrid - Fotoblogg

Heisann!

Bildene dine e så sinnsjukt fine, så eg lurte på om du kunne lage eit innlegg der du viser kordan du redigerer de? Enten i bilder, eller via en video? Helst video, viss du kan ;) Då vil man sjå og fortså det bedre :D

Hilsen fast leser!

Maria

Skjønner hvorfor du går i så korte shortser slik at "rumpa" di skal synes, fordi du ikke har noe rumpe, haha

Emma

Hvorfor i allverden bruker du så kort ''shorts''? Og ikke kom med det ''folk greier tydeligvis ikke å se mennesker i shorts'', for JO, det gjør alle og en hver. Det er bare det at dette likner mer på en truse. Du kan jo like godt bare gå med truse?

For all del, bruk det du vil, men kan du svare på spørsmålet mitt? Hvorfor bruker du så kort shorts? Det kan jo ikke en gang være behagelig.

Synne Lange

UKENSSPØRSMÅL: Kan du ta bilder av undertøyet ditt?

lonr

Må bare signere den ovenfor her som skrev at alle innleggene dine er helt like...for det er faen meg sant. Du må være den mest selvopptatte og selvdiggende bloggern EVER!! Værre enn både Kristina Andersen, Fotballfrue og halve topplista tilsammen!!! Ærre muuulig?? Det er rad på rad med bilder av deg lettkledd med solbriller og håret flagrende i forskjellige posisjoner. Og så kanskje en grimase eller en trutmunn for variasjonens skyld. Halooooo, vi HAR sett de lange flotte pinnestilkene av noen bein du har MAAAANGE ganger, jaaada, magen din er så veltrent og fin og flat, tror du ikke vi gjennomskuer deg? Jævla feedback junkie. Er dette alt du har å by på?? Den shortsen så helt grusom ut, ser ut som noe du har trua på deg og står å lider i mens bildene blir tatt. Og vi har sett det HUNDRE ganger før!! GET IT??? VI HAR SETT DEG I SHORTS 100VIS AV GANGER!!! Gi oss no nytt!! Blæh, er så lei av deg...

Kristine Ullebø

lonr: Lol, slutt å les bloggen min da smarta. Enklere enn det blir det ikke.

Viola

?? hvorfor i huleste retususjerer du bildene dine? På ditt venstre lår på det andre bildet der dreit du deg ut. Du sier at vi skal være fornøyde på utseeende våres, men det er tydeligvis ikke du.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no