hits

pyjamas-kveld neste

Hei dere! I dag har vært en herlig dag. Har ligget timesvis i sola, og slappet av med kald brus og gode bøker. RO I SJELA, kaller jeg det. Okei lol kødda, har masse å gjøre i neste uke så jeg slapper vel egentlig aldri noensinne av. Ja ja, snart sommer og skolefri såååå vi holder ut. Vel, har presert å bli solbrent da . . "Neiii da, trenger ikke solkrem. Blir bare brun, jeg!" Blir nemmelig veldig sjeldent solbrent fordi jeg har ganske bra pigmenter, men det ser tilsynelatende ut til at jeg overvurderte meg selv litt der, ja. Tenker hele tiden at sola i Norge ikke er sterk . . Har heldigvis fått en del farge også, så det går fint, tihi! Nå står pizzaen i ovnen og jeg er kjempeklar for middag. Pappa er bortreist i helga, så det er bare oss jentene hjemme - meg, mamma og lillesøster. Koselig det også en gang i blant! Til lunsj lagde vi kjeks med ost og druer, epler og masse mer, og så satt vi oss på terrassen og hadde piknik. SÅ koselig! Sola gjør underverker, virkelig. Og nååå skal jeg snart møte noen jenter, og vi skal ha pyjamas-kveld med masse godteri. Elsker slike kvelder. Kjempekoseliiiig, gleder meg masse!

Fikk forresten en kommentar for et par dager siden om at jeg var på Runwaydreamz sin nettside. Wææ, synes det er dødsrått at en SÅ stor nettside har skrevet om meg!! Elsker jo shortsene, de er de fineste noensinne. Herregud, wii. Dere kan lese bloggposten HER
19 kommentarer

emma nyvold

kos dæ:)

Annette

Så fin blogg du har !

God helg :)

Åhh, så gøy med jentekveld ❤ Oii, heldig du er ❤

Mia

Så gøy, gratulerer! :-)

Ett spørsmål, har du sluttet med ukens spørsmål? Elsker de innleggene!

Sofia

Kjøper du noen klær fra den butikken? Og er det i dollar?

Cindy ☮

elsker bloggen din :)

Kjersti

kult :)

byidap

så kult! :D

Madelene Lisella

Er virkelig ikke rart de valgte deg, shortsen sitter jo som støpt og bildene du tar er jo bare såå inspirerende !

heldig! Gratulerer<3

Veldig kult :)

Kristine-Fan

Har sagt det før. Victorias Secrets-modellene kan bare melde seg på NAV. (Heter sikkert noe annet der, men...). I tillegg er du flink til å trene, til å legge ut nye ting på bloggen, lage sunn mat og får kjempekarakterer. Noen får ikke tid til noe. Du får tid til alt. Har du ingen uvaner, eller noe?

Eller er du bare Miss Perfect?

StineMilana

Dte høres så utrolig deilig ;) venter på sommeren selv, men du må kose deg med venninnene dine i kveld :) så koselig at en side som det skriver om det :)

Kristine Ullebø

Mia: Nei, har bare glemt det litt av i det siste. Men kommer til uka! :)

ingvill

Jeg er stolt av å gå i samme spanskklasse som deg :)

Emi Lie

Du bør bruke solkrem selvom du sjeldent blir solbrent. Du blir fortsatt brun om du bruker solkrem.

Hege - foto og hverdagen med ME

Så kult!

Therese

Åå, kos deg! Oi, så kuult :DDD

kristinehi

herliig!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no