hits

pasteller
Hei dere! I ukens sminkeinnlegg skal jeg vise noen produkter i den ultimate vår/sommer-fargen - nemmelig pastell. Alle produktene er fra Coverbrands, og som vanlig er linkene markert med fet skrift. Skal få forandret det slik at det er farge på linkene i stedet  :-)Eyeshadow Palette: Suuuperbillig øyenskyggepalett til kun 69 kr! Paletten kommer med 10 forskjellige farger, og alle sammen er kjempegodt pigmenterte - i tillegg til at de sitter bra på. Jeg har i farge "Pastels". Passer perfekt nå til sommeren!Mega Shine Lipgloss (i farge "Sweet Heart"): Nydelig lipgloss med en nude og shiny farge. Elskeeeer denne!! Jeg liker best å ikke ha så altfor tiltrekkende farge på leppene, og som dere ser på bildene under så er den veldig naturlig:Shimmering Eye & Lip Crayon (i farge "Violet"): En blyant som kan brukes på både lepper og øyne - men jeg synes definitivt at denne passer best på øyne. Ganske creamy i konsistensen, noe som gjør det enkelt å påføre den som en øyenskygge. Passer perfekt å ha den med seg dersom man er i farta eller er ute og reiser, ettersom man slipper kost :-) I tillegg er jo fargen suuupersøt! Har brukt denne sammen med paletten.Caviar Manicure Set - Cotton Cand (Limited Edition): De fleste har vel hørt om disse før? Wææ, det er jo SÅ fint! Har prøvd å gjøre noe lignende slikt før med glitter, men det funket ikke særlig, haha . . Dette derimot! Utrolig enkelt, og utroooolig fint. Uten tvil min favorittneglelakk, wiih!!

Slik gjør du:
1. Påfør den vanlige neglelakken som normalt. Helst 2 ganger, da blir det finest.
2. Når dette har tørket, påfører du enda et lag med neglelakk, men denne gangen strør du Caviar-perlene over før det rekker å tørke. Når neglen er full av perler, trykker du de ned med fingrene slik at de sitter godt. Voilá! For å unngå søling og sløsing med perlene så følger det med en boks du holder over - og når du er ferdig og boksen er full så heller du de over med en slags sil som følger med.Reklame

36 kommentarer

du er så pen <3

loveey

super fint

Annette

Så fin blogg du har !

Ha en fin dag :)

MARIA<3

Wow, du er nydelig.

vilde

Kjempe fint!! Hvilken strl har du runwaydreamzshortsen din i, og hvor mange ting har du derfra? tihi

ingvill

Jeg er stolt av å gå i samme spanskklasse som deg :)

Syns det er litt komisk å se på at du gjør deg så mye til, for en blogg..? Ingen står slik med leppene, haha, ser nesten ut som du prøver å lage duckface men får det ikke til :-)) Var ikke noe sånn frekt ment, men var litt gøy å se! Ha en flott søndag, Kristine.

Sara

Love, love, love all the brands! Specially Barry M because you can get it here in London :)

Fine produkt og flott innlegg :)

CrispyRed

SÅ FINE PRODUKTER :D

Flott innlegg, blir inspirert )))

Aslaug

Du er så pen :))

Sara

I love your blog!!

Sophie

Nemmelig -> Nemlig.

Du får 6 i norsk, men dette har du tydeligvis fortrengt gjennom barneskolen? :)

Kjære Kristine, jeg håper du vil svare meg snart. Jeg er en italiensk jente som følger deg så mye og jeg beundrer deg veldig mye for alt du gjør, jeg elsker hvordan du kler deg, jeg elsker din karakter og elsker din fysiske utseende. Jeg anser meg selv veldig morsomt og ironisk. Jeg er 16, og jeg vil gjerne stille deg noen ting. Men hvordan kan du ha en fysisk måte? følge en bestemt diett? gjøre mye fysisk aktivitet? eller du på en slik grunnlov? Jeg ville få et svar, og jeg ønsker å være din venn, så hvis du noen gang ønsker å komme til Italia du er godt akseptert i huset mitt! :) En stor kyss vakker. :) Vennligst svar meg!

Elsa

Elsker de neglelakkene

byidap

Elsker neglelakkene!

Mia Kjellevold

Åh, du er vilt pen Kristine! Kos deg videre idag :)

Madelene Lisella

Elsker pastell farger nå mot sommeren! Nydelige bilder :)

StineMilana

Ikke verst ;) kjempe fint jo :D

Hanna SB

Hva slags innstilling har du på kameraet ditt når du tar bilder?

Em

Elsker øyenskygge paletten! :D

Anonym

Synes du virker som en fantastisk jente og du er utrolig vakker!!

Håper du hører på de positive kommentarene og driter i de negative, de er bare missunnlige!

linn

Kristine Ullebø... Det er i gjennomsnitt 13 grader ute i Førde, kver dag. Det er på tide å legge shortsen på hylla ett par uker til, og ta på seg en bukse så du slepper å fryse deg gjennom photoshootene. Har fleire ganga sett deg mens du tar bildene i og med at eg har familie i nabolaget, og da blir det litt dumt når du fryser deg gjennom det... Du er nydelig med bukse på og, og du må ikkje vise fram bar hud for å være nydelig, for du er nydelig som du er!!:-)

Enig med Linn!!

Jasmin

et spm til ukens spørsmål, hvem ligner du mest på, mor eller far? Legg gjerne ved et bilde :-D

Kristin Strøm

hahah det er mange rare kommentarer du får må jeg si!

du er virkelig en skjønnhet.

Victoria

Nå gleder jeg meg virkelig til det blir mer stabilt sommervær! Her er det bare grått og forferdelig i dag! Men på en dag som denne må det være perfekt å bestille litt pasteller! ;)

hvem poserer med ansiktet for å vise neglelakker?!?!?! usj

Therese

Ååå, det blei dødsfint!! <3

Tuva

Hvilket kamera har du?

Sunniva

så kul neglelakk

Hannah

Nydelig! :-)

Hannah

wow, de ble utroligt pent det der med neglelakken! Anbefaler du å kjøpe, og går det an å bruke på fritiden uten at det faller av? :-)

Hilde

Har du prøvd Sunspa selvbruner?:-)

:-)

Hilde

Hanne

Kan du pliiiiis legge ut video av når du tar på dipliner???

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no