hits

a great day

1. Bestemte oss for å være litt horer på skolen i dag. Det var varmt da, hehhh??? 2. I matfriminutet dro vi på butikken og kjøpte jordbær, naaaaam. 3. Velfortjent Pepsi Max etter 3000m + verdens beste kosebukse. 4. Karoline, Ingvill og meg 3000m: check, fremføring i norsk: check, spanskprøve: check! Ååh, for en superdag! Føler skuldrene mine er 10 tonn lettere, haha. Vi hadde 3000m i dag, og jeg grudde meg sånn seriøst mer til det enn til eksamen som vi har på torsdag. Jeg trener jo bare motbakke, så jeg gruet meg sååå mye til å jogge 3 km. Så i dag når jeg startet med oppvarmingen kjente jeg at jeg fikk sykt sting selv om jeg hadde tatt både Ibuz og Paracet, men på et eller annet mirakuløst vis så forsvant det nesten helt når jeg skulle løpe?! Hadde tendenser til sting hele tiden, men veldig lite. TUSEN TAKK KJÆRE GUD, som jeg for øvrig ikke tror på lol. Løp på 13.23, og er i grunn ganske fornøyd med det. (I fjor løp jeg forresten en runde for lite, haha) Det som var skikkelig rart var at jeg trodde jeg skulle dø på siste runde, men når jeg kom i mål så var jeg sliten i 5 sekunder, og så var jeg ikke nooooe sliten? Føler jeg kunne gitt mer, men samtidig ikke. Hmm.

Dagen har i hvert fall vært herlig! Det var strååålende sol, så etter vi hadde løpt dro vi på butikken i storefri og kjøpte jordbær. Mmm, tidenes sommerfølelse. Resten av skoledagen slappet vi bare av ute i sola, aaah. Herlige dager.

Har dere løpt 3000m på skolen? Isåfall, hvordan gikk det? :)

59 kommentarer

eikenida

Fine bilder! fikk en syyk sommerfølelse nå!

Andrea

Omg, så fin mage azzzZZz xDD

That's what you want everyone to say;)

Isabel Steinsvik

Digger deg krissssssssssssssssssssssssy♥♥♥♥

Annette

Så fin blogg!

Ha en fin dag ♥

Jeg har løpt 3000m og løp på 16.48, haha. Du var kjempeflink da og veldig fine bilder forresten! :D

enig med andrea.. du vil alle skal si det, men folk går lei av bare bilder av deg selv..

Eirin

Jeg løp 3000m på 10:03, hadde dere i terreng eller på bane? :D <3

Maria

ja det har jeg :) gikk helt ok. så ut som du hadde en koselig dag!

Amanda

Mysiga bilder :D

Astrid

Vi har noe som heter cooperen i steden for, den går ut på å springe så mange runder du klarer rundt gressbanen på 12 min. Jeg klarte syv runder, noe som resulterte i en 6'er

Eva

fine bilder :)

Therese

Skal løpe i morgen, gruer meg, har ikkje så god kondis, og ja... Bra det gikk bra med deg, då :D ha en fin dag videre! <3

Maria

Vi har 2,5 km. Har kjempe dårlig så tok den på 18 minutter. Klarte nesten ikke løpe etter ca. 800 meter., så byttet litt på å gå å jogge.

synes du fikk kjempe bra tid ! elsker bloggen din !<3 ser virkelig opp til deg :)

Mari Næss Bolme

fiine bilder! :-)

ine kristine

Du er så vakker Kristine! Nydelige bilder :-D Vi springer rundt 3km på skolen, og bruker klare det på 11 minutter!

Anonym

hei, liker bloggen din! Ville bli se glass om du kunne gjøre et innlegg om ditt treningsopplegg for en uke, og kanskje gi hint angoende trening og hvordan du kan få opp kondisjon og hvordan man skal oppnå resultater!

khphoto

Ååå, får skikkelig sommerfølelse av de bildene! Nei, vi har ikke løpt 3000m, men vi skal løpe opp på en seter og ned igjen (test) neste uke tror jeg. Det er syyyykt slitsomt, siden det er veldig langt og bratt opp dit. Brukte omtrent 46 minutter i høst, noe som var det nest raskeste en jente hadde løpt på den runden. Det sier litt om hvor langt det er. Gruer meg! Er også en av de som får sting etter ca. 2 minutt. Den kosebuksa ser utrolig behagelig ut!

:)

er du mykje med karoline erdal i klassen din? :) eg sprang coopern(12min test), og fekk 6`ar :)

Mia og Marcus

Heii! Vil først si at du har en kjempe kul blogg!! Høres ut som om du har hatt en kjempe fin dag i dag:-)

Kjempe fine bilder også!

Hvis du har litt tid til overs kan du kanskje sjekke: www.recettes.blogg.no

Håper du fortsetter å ha en fin dag videre!

Kristine Ullebø

Eirin: Wow! Vi hadde bane :D

helene js

Jeg har løpt 3000 m for et år siden på ungdomsskolen. Men vi løp i en berg og dal bane av en skog, seriøst oppoverbakker som du aldri har sett før, og det var også sånn 3600 meter, fordi lærerne regnet feil...... Jippi. Men jeg var den raskeste jenta i klassen da, og løp på 17 something.

Hannah

Sorry for at jeg ikke har kommentert i det siste! Men bestefaren låg på sykehuset og hadde lungekreft, og så døde han på søndag da.. Men kommer kanskje til å kommentere litt mere nå framover :-)

denderrebloggen

Skjønner deg.. Jeg har løpetest neste uke tror jeg, 3400 m. Jeg gruer meg mer til det enn å komme opp i eksamen.. :(

ME

Hei kristineeee

Kan du forklare/vise hvilke mageøvelser du gjør, og hvordan du får så tynn midje? :) Eller har du det naturlig? Vil haaaa det!!! Please please jeg trenger hjelp

Jeanet ♥

♥ Vi har løpt 3000m ♥

♥ Jeg løp på 11.03 ♥

byidap

Nei, det har jeg ikke :)

Anne

Kjempefine bilder! Vi hadde 3000meteren i dag også.. Kunne gått mye bedre for å si det sånn :/ jaja

Men jeg lurer på en liiten ting. Dette har ikke noe med innlegget å gjøre da, men hvilken av 2XU compression tightsene ville du anbefalt en jente på 16 år? Elite compression eller den vanlige compression tightsen? Hååper du svarer :-)

Helena

Noe jeg bare må si er at jeg synes du er spesielt flink til er å skrive! Synes du har et kjempegodt ordforråd og føler til og med at jeg blir en bedre skriver av å lese bloggen din <3 Det skal du ha!

Emma

fine bilder! skikkelig bra tid, mye bedre enn hva jeg fikk på u. skolen ^^

Tine

fine bilder! men er karoline like gammel som deg og ingvill? hun ser yngre ut x)

Violetta

nei, vi har ikke det!:)

Mia Kjellevold

åfysøren, både du og venninene dine er perfekte

Dere er vilt pene

Lily

Hvordan klarer du å få så SYK sickspack? Sånn som jeg skjønner det så trener du mest uutholdenhet, og man får da ikke magemuskler av det. Så tar du 100 sit-ups hver dag og planke en time i strekk, eller bare får du sicks-pack veldig lett? Åå, er så sykt misunnelig, du har verdens fineste kropp!

helene

lily ; siden hun er så sykt tynn vel ???... og trener selfølgelig , men når hun er så sykt spinkel vises de :)

og gøy og se et innlegg med vennene dine!

skulle gjerne hatt magen din! men med mere fett på armer og ben , rumpe og pupper ofc! men magen din kristine er DRØMMEMAGEN FYFAEN!! <3 den er perfekt ! du aner ikke hvor mesunnelig jeg er på den!

Andrea

Hvor er toppen din fra? <3 Plis svar! <3

:D

lily; fordi hun spiser veldig lite og karbo- /fett fritt og mosjonerer mye

Kristine Ullebø

Lily: Ååh, tusen takk! Jeg trener både styrke og kondisjon, men husk at jogging f.eks også hjelper for å få magemuskler! :)

Får "six-pack" veldig lett ja, og kan vel si at jeg er heldig og har fått den nesten gratis da jeg er tynn. Må jo selvfølgelig trene for å få muskler, men de kommer mye lettere til syne når man har lav fettprosent. Når jeg trener mage tar jeg 30 situps så mange ganger jeg greier, kanskje 3-5 ganger!

Kristine Ullebø

Tine: Ja, men jeg er jo ganske høy sååå de ser kanskje litt lavere ut i forhold til meg :)

Kristine Ullebø

Anne: Beklager, men jeg vet ikke forskjellen? :O Desverre!

Anette

Fine bilder!

Nikoline

Hva synst du om dans uten grenser i Førde?

Madelene Lisella

Nei har aldri hatt noe sånt på skolen før, var som deg før, hatet og jogge.. Men nå har jeg faktisk begynt å like det veldig godt, følelsen du får etterpå er så bra! En gang løp jeg en mil, men det skjer nok neppe igjen, jeg blir rastløs, 20 min er mer enn nok for meg.. haha. Syntes du har vært flink! Og bildene var skikkelig idylliske, du og DEN kroppen da, misunnelig :)

Mari

Vi løper nesten 1 mil, sånn noe med 9 km, det har vi gjort siden 8-ende ... men det gikk greit :-)!

Anonym

Okei, jeg blir så utrolig lei av å se bilder av deg med bar mage og sånt. Jeg vet du ikk bryr deg om det, og tar det som hate. Men dette er ikke ment som hate. Jeg blir drit irritert av at du legger ut bilde av deg i bare mage, og når noen reagerer så ´´ler´´du bare av det. Du er tynn, greit. Men det er sååå mange som føler seg så feite pga det, de får dårlig selvtillit og sånt. Altså jeg vil IKKE at du skal le av denne komentaren, jeg vil at du skal tenke deg om to ganger før du ler av en komentar eller legger ut sånne bilder.

Vi får iallefall dårlig selvtillit når du for eksempel viser oss en topp eller no, så sier du at den er i str medium og så legger du på at den er oversized. Det er unødvendig, syns nå jeg.

Så poenget med komentaren min er at du skal slutte å ta alle komentarene innen dette teamaet så utrolig useriøst, variere bildene du legger ut og sånt. Jeg er seriøs, jeg er ikke her for å skrive hate. Og ja, jeg leser bloggen din. Hvorfor? Pga at jeg liker deg, bare ikke det innen dette temaet.

Sååå, vi vet alle at du er tynn, du er syltynn, jeg klager ikke på at du er tynn, jeg klager på sånn du reagerer på komentarene du får av dine ``kjære``lesere som du kaller dem. nohate

Maddepaddee

Det er din blogg Krisssy, legg ut absolutt hva du vil. Folk leser den av en grunn, så fortsett med det!

Vilde

åå, får seriøst dårlig selvtillit av å se på disse bildene av deg..

Katie

Ingvil <3 <3 <3 sooooooooooooo prettty

Does she have a blogg?

Ida

Anonym! Hvis du får dårlig selvtillit av å se på denne bloggen kan du jo bare slutte å klikke deg inn her. Maken til hykleri skal man lete lenge etter! Har aldri forstått alle som klager hele tiden, hvis man blir syk av å spise tomat suppe ja da slutter man å spise det. Man ber ikke bonden om å endre oppskriften.

Marta

hvor er t-skjorta/toppen fra? :)

Sarah

Fyfaen, for en mage du har, misunnelig!

-qreme

Marie

"Anonym", utrolig egoistisk av deg å kreve at krissy regulerer bildene sine pga deg. Tenk på alle de hun inspirer, så kommer du å syter. Hvis du ikke liker det kan du unngå å lese bloggen.

Charlotte

Det så herlig ut, og så fin som du er Kristine! Jeg ser virkelig ikke noe galt i at du legger ut slike bilder, jeg finner det kun inspirerende og får lyst til å ta meg en joggetur med det samme :-) Blir så utrolig glad hvis du vil komme med noen tips til å få synlige magemuskler\sixpack, vet ikke helt hvordan jeg skal gå frem. Stå på, du virker som ei fantastisk og hyggelig jente :-D

Anonym

okeiiiii :P

Anonym

Men hvis dere absolutt har noe i mot meg, trenger ikke dere å syte på meg da, faen da til raseri

Maren

Anonym, hvis du har noe å klage på trenger du ikke å dra det inn hit.

Vici

herregud

Hanna Haugen

hanna.k.haugen@gmail.com

Hanna Haugen

hanna.k.haugen@gmail.com

Hanna Haugen

hanna.k.haugen@gmail.com

Hanna Haugen

hanna.k.haugen@gmail.com

Hanna Haugen

hanna.k.haugen@gmail.com

Hanna Haugen

hanna.k.haugen@gmail.com

ta meg!! har gjort alt

Nina Mathilde

hvor har du kjøpt buksen? :)

Susanne Håheim

Viss du sliter med å få sting, ta ein stein i kvar hand og knip på dei mens du joggar:) Det skal knipast så hardt at du kjenner det pulserar inni hendene dine. DÅ får du ikkje sting:)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no