hits

eksamensmodus

Okei dere, så i dag var vi på skolen fra 9 til 12 for å øve til engelsk eksamen . . Hehe. Kan vel heller si at det fristet mer å ligge ute i skolegården på graset og sole seg????Har som mange andre tiendeklassinger min aller første eksamen i morgen, i engelsk skriftlig. Har fått supermasse spørsmål fra dere som skal opp i engelsk om hvordan jeg skal øve, og for å være ærlig har jeg ikke peiling . . . Vi har jo fått forbredelses-heftet, og jeg vet ikke hva mer jeg skal gjøre enn å lese det. Har prøvd å skrive tankekart, men det er så vanskelig å forutse oppgavene såå jeg vet ikke helt jeg. Noen som har hatt engelsk-eksamen tidligere og vet hva jeg burde gjøre for å øve? Kan ikke tro at jeg har eksamen i MORGEN. Det virker bare så . . neiii, haha.

Slik ser bikinitoppen ut på, forresten! Sååå fin, elsker den. Gleder meg til den andre kommer, også! Det følger med stropper til dere som lurte på det, men jeg synes det var finest uten :-)Noen flere som har engelskeksamen i morgen?!!! Isåfall, fortell meg hva dere gjør for å øve!! Wæææ

68 kommentarer

Ingvill

Jeg er stolt av å gå i samme spanskklasse som deg :)

http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1514006&st=440

les her :)

Ingvill

Du bør øve på focus magasin

Ingvill

A1,A2 og A3 + B og C ;)

Miriam

Gå gjennom alle tekstene du har levert inn tidligere iår, øv på det du sliter med gramatisk og les alt av tilbakemeldinger. Gå gjennom de forskjellige type sjangrene du kan få og prøv å ikke tenk på det som en eksamen, men heller som en tentamen. Da virker det ikke så skummelt :)

Lisa Malene

Jeg har engelsk eksamen i morgen!

Jeg har valgt å ta A1, så leser ekstra godt de tekstene der, og på B så har jeg valgt "The Giver" elns, så bare leser jeg den teksten mange ganger. Noterer ned ordene jeg ikke forstår, så oversetter jeg de. Så skal jeg etterpå skrive hva den teksten handler om på norsk, så engelsk. For å få skikkelig forståelse for teksten. Lurer så sinnsykt på hva oppgavene blir på B, menmen..

Lykke lykke til! <3

Sophie

Ville bare si at du ikke er noe annet en fantastisk! Lykke til på eksamen, fine deg :-)

Rokaaia!

Jeg hadde engelsk eksamen i 10 klasse og jeg øvde mest på grammatikken fordi man skal jo skrive stil (? ihvertfall det vi gjorde, og svare på noen spørsmål) så jeg ville fokusert på det om jeg var deg. Hvordan oppgaver du får vet du jo ikke, så det er sånn sett ikke noe spesielt du kan øve på. Lykke til :)

Ingvill

Øv på "The Giver" på B!

Åse

Den nye bikinien din er så fin! Lykke til med eksamen da:)

Kristel

Love your outfits! What kind of black short are your wearing on the first outfit under the blue short?

X

Margrete

Eg har engelsk i måro.

Eg har valgt A1 får den sa læreren va lettest, så lytte eg til den på nette mens eg skrive små setninger med oppsumeringer av kva teksten handla om, sånn at i måro trenger eg ikkje å stri lesa tekstane om att og om att. i tileg ser eg på Engelsk Tentamen min og ser kva eg gjorde feil på den og øver på gramatikk,eks....

gjer da saamma medtekstane i part B

Lykke til i måro <3

Miaa

Wow, du fronter virkelig et bra forbilde med den kroppen din og Pepsi Max i hånda...

Neda<3

Takk for svar, jeg skjønner det er vanskelig! De mulige oppgavene vi får til i morgen er så åpne, så det er umulig å forutse de. Jeg håper jeg får en snill sensor og ikke sur og gammel grinebiter som retter hver minste småfeil. Jeg valgte også del 1, fordi den andre var proppet med tall og uforståelige setninger. Ønsker deg lykketil og alt det beste. Du er jo dritflink i norsk, må bare si det :D

maria andersen

-Les heftet mange ganger

-Jeg så filmen kongens tale for litt ekstra informasjon

-Skriv ned hvordan de forskjellige tekstene har med CHANGE å gjøre

-Se på hvordan tekstene er skrevet

-Øv på grammatikk-regler

-Skriv ned det du vanligvis blir rettet på og lett spesifikt etter de feilene før du leverer inn eksamen

byidap

Så fin!

Hedda Egerdahl

- lese heftet

- lese på sjangere i norskboka

- lese hele grammar boka (om dere har new flight)

forresten burde du kanskje prøve å holde deg til enten bokmål eller nynorsk i innleggene dine, haha :D

superfin bikini!

Mari Næss Bolme

Du er så pen!

Ronja Sagstuen Larsen

Jeg har også engelsk eksamen i morgen, og kan som deg ikke fatte at JEG skal ha EKSAMEN. Det er jo helt vilt hvor fort det går!!

Jeg skal lese gjennom heftet og ta litt notater, pluss lese litt på sjangere og finne ord jeg eventuelt sliter med. Man får jo ikke øvd noe særlig med tanke på at man skal skrive en stil, og ikke løse oppgaver.

Masse lykke til i morgen!

Hvilke øvelser gjør du for magen?

Og lykke til, har også engelsk i morgen... :-)

Nora Benedicte

lykke til!

Hanna

Älskar din blogg! Du är så vacker! Lite lik Kiera Knightley ju! :)

Vilka bloggar läser du? Hade varit roligt med tips på bloggar lika din egna!

LYCKA TILL PÅ PROVET! Det kommer säkert att gå galant!

Jeg har lest heftet et par ganger og gått gjennom tekstene og innholdet ganske godt.

Om du går inn på wattpad.com og søker på "change", kommer det opp mange historier som er skrevet av andre. Jeg har tenkt å finne noen jeg synes ser ineressante ut og lese dem for å kanskje få litt inspirasjon til hva jeg kan skrive om i morgen.

Jeg har også søkt opp litt mer rundt tekstene i heftet. Skal blandt annet skrive ut en side om Harriet Tubman. Har også funnet hele artikkelen som ble skrevet om at det leses mindre nå enn før, som jeg har tenkt å skrive ut. Fant den her: http://www.boston.com/news/nation/articles/2007/11/19/young_people_reading_a_lot_less/?page=full

Finn vesentlige kilder til temaene, da kommer du i forkjøpet:-)

Oda <3

Hvordan er du så brun?

Heii! Hva er det du har under shortsen, det sorte?:-)

Haha, all is see is nothing (Your boobs.. Oh wait.. You dont have any boobs)

anniken

Hei ;)

Jeg går ut i fra at du bruker selvbruning! Hvordan får du det så jevnt og fint? og hva slags merke bruker du?

Utrolig kropp du har :)

Maren

Jeg har også engelskeksamen i morgen! Måten jeg øver på er for det første å lytte+lese tekstene på nettet og lage et lite sammendrag av hver tekst. Deretter tar jeg heftet i papirform og markerer ord og uttrykk jeg kanskje kan få bruk for på eksamen med markeringstusjer. Ellers av det har jeg vell egentlig ikke noe annet å anbefale deg enn å lese igjennom gamle tentamener og se hva du pleier å gjøre feil, så du kan øve på det. MASSE LYKKE TIL I MORGEN :-)

Tyra

Hej Kristine, jag är en läsare från Sverige som älskar din blogg! Kan inte du visa hur din garderob ser ut? Skulle vara roligt att se! Kram :)

Henriette

Så fin bikini :) Lykke til!! :))

Camilla Osaland

Jeg gikk i 10. I fjor og hadde engelsk skriftlig eksamen. Jeg leste gjennom heftet og skrev ut litt fakta som var relatert til noen av temaene i heftet. Fikk ikke bruk for noe av faktaen jeg fant, så egentlig er det bare til å lese heftet tror jeg. Jeg fikk i alle fall 5er og var fornøyd med det :)

Elisabeth

hahahaha! Hvorfor står du og poser med en pepsiflaske i hånden? ser jo så dumt ut!

Wiktoria

You are perfect !

BohemiaChicks

wow! I love it! I want your body!

Kaja

Hadde eksamen i engelsk forrige uke, jeg går vg1 på danselinja :) det eneste jeg gjorde var å lese gjennom heftet nok ganger til at jeg forsto tekstene! Tror ikke noe mer enn det er veldig nødvendig, men om du vil kan du skrive ned litt fakta til temaet. Husk kilder!!

Lykke til, du som er så flink klarer det nok kjempebra :)

Martine

Så fin du er, elsker bikinien din:-)

Bare ett tips, de brille hengslene (vet ikke hva de heter) De skal vartfall være helt inn ved glasset og de skal henge på nakke og ikke foran. vil inne være frekk eller noe, men ser litt teit ut når de bare henger der!

myownfashion

Det er bare å lese gjennom,og forberede deg godt. Det kommer oftest spørsmål om hva du syntes om focus magazine osv

Hannah

Jeg har også eksamen i morgen! Er sååå nervøs haha..

Det jeg gjør er å gå igjennom alle tekstene, skrive sammendrag av dem og finne vanskelige ord (oversetter dem). Så finner jeg relevante sider fra nettet, og ser i gjennom gamle eksamensoppgaver, mange av de samme oppgavene pleier å komme:)

Masse lykke til i morgen!

meg

Eksamen er ikke så stort og farlig som det høres ut som. Bare ta det helt med ro idag, eksamen handler mer om å forberede seg litt (øve på forberedelsesark, skrive ned noen idioms som det er lurt å tilføye i teksten, lese litt engelsk sånn at ordforrådet forbredes, skrive ned noen quotes og sitater fra nettet som har sammenheng med temaet du har fått osv.) enn å øve seg ihjel på ting som ikke vil ha noe å si under selve eksamen. Selv har jeg aldri hatt noe annet enn engelsk eksamen, har hatt to skriftelige og en muntlig. Helt tilfeldig, men veldig greit syns jeg! Er ganske sikker på at de fleste sensorene ser mer på språket ditt enn innholdet (innholdet må jo selvfølgelig ha en mening det og, da) for etter min mening er oppgavene veldig lette og "typiske" engelsk oppgaver,noe som tilsier at språket har mest å si for karakteren du blir utgitt. Husk å skriv masse og med litt komplisert engelsk, og stress minst mulig1 det er da oppgaven du leverer blir best, om du tar det helt rolig. Masse lykke til! :-)

Filippa

Kan du

legge opp treningen tidsplan og et matschema? du virkelig har den perfekte kroppen, og jeg lurer bare på hvordan du har det!?

Celine

Ja har engelsk eksamen i morra:( Hadde tenkt å skrive ned de viktigste reglene, for å rette teksten etterpå. Selve oppgavene pleier alltid å være så åpne, så øver aldri på det. Det viktigste er jo skrivemåten:)

Mia Kjellevold

Bikinen var kjempefin på deg, Kristine:)

Lykke til på eksamen, håper det går fint

Ainah Silva Galvero

Hallo! Nå har jeg spørsmålrunde på bloggen min da, hvis du vil så bare spør meg. Hva som helst!

<3

Du e dritpen, leser vanligvis ikke så mange blogger, men klarer bare ikke slutte å lese din etter jeg starta å lese den !! <33

Cecilie

Hei, jeg vil bare si at jeg syns du er en bra blogger, og du har fått veldig mye unødvendig hets pga kroppspress, men å posere i bikini med pepsi max i hånda blir bare helt feil i mine øyne. Du har all grunn til å være fornøyd med kroppen din, og deg selv. Vanligvis så syns jeg innleggene du legger ut er godt tenkt igjennom, og du har ikke lagt ut noen bilder som øker kroppspresset før(ikke for meg), men å "reklamere" for lettbrus på denne måten? Akkurat det, syns jeg du bør revurdere, fordi det gjør noe med folk.

Man kan godt si at "da er du lett påvirkelig osv", men noen vet ikke at de blir påvirket en gang, før det går skikkelig ille, og noen forteller det til dem. For all del skal du få lov til å dele bilder som du vil, men det er kanskje noe du og andre bloggere(uansett hvem) burde tenke over før dere legger ut slike bilder.

Elisabeth

Sååå fiiin bikini. Skal bestille en av den samme men har noen spørsmål om den?

Hvilken størrelse har du den i?

Hvor lang tid tok det før du fikk den?

Hvor mye fikk du i toll og andre avgifter?

katarina

Hei, jeg lurte på hvor du har kjøpt den svarte undershortsen?

Ellers får du ha mye lykke til i morga! :-)

Solveig brekka

driiiitfin bikini topp, åhh victoria secret har så mange nydelige bikinier!!:D

Ingvill

Tar du selvbruing nå når det er så fint vær ute??

Therese

Hvorfor poser du med en pepsi i hånda?:P

går ikke du i tiende ? Du har tynnere føtter enn en 1 klassing , liten rompe og små e pupper lol , me du er fin da

Du er så utrolig vakker! Misunner hele deg.

Hvilken sko størrelse har du? :)

victoria

Reklame for pepsi eller? Ser sånn ut

Therese

Lykke til! du er sykt pen <3

Kristine Ullebø

victoria: Hahhaa ja, Pepsi Max betaler meg for dette her ass :P

Du burde ikke gå med bikini, hahahahahahah. Bare.... nei.

du har tidenes vakreste ansikt! guttene på skolen vår prater såå masse om deg, de syntes du er så nydelig :-)

Marie

Du er sykt pen! Perfekt kropp!!

Emma

Du er fin, Kristine! Du kledde den bikinen utrolig godt, satt kjempe bra! Du er så vakker <3

Nora

Så fin du er! stå på fine deg

Lisa

Mormor bur i samme fylkje som deg, derfor kan eg sjå deg på tv<3

Laura

Hvor er din bikini fra?

Tuva

Jeg syns at du er tynn men ikke at du skaper kroppspress, det er din kropp og de sier det bare fordi de har ikke noe bedre å gjøre eller så er de sjalu. YOU GO GIRL!!!!

Elsker bloggen din <3<3<3<3<3<3<3<3

Eileen

http://livetilakselv.blogg.no/1311244309_hvorfor_man_ikke_skal.html#.UblqDOdM-So

sender ikke denne linken for å være slem, jeg sender den fordi jeg vet du liker pepsi max, og fordi jeg er redd for deg. har ingen aning om dette er sant. (har ikke noe i mot pepsi max!!) :)

bare fint å ha i bakhodet, siden du allerede er så tynn

Henriette

Ville bare si at du har en ekstremt bra blogg! Elsker hvordan du driter i folk som legger negativitet over på deg, du er en skjønnhet! Tusen takk for at du gir faen i hva andre syntes om å være "for tynn", du er virkelig en rollemodell for jenter som oss! Tusen hjertelig takk for den støtten og tryggheten du legger ut her <3 stå på videre, og masse lykke til

Hjeeeeelp meg

Hei! Jeg har en veldig viktig engelsk-standpunktprøve i morgen, med eksamsoppgavene du fikk i fjord. Fint om du kunne skrivd de, om du husker! Det hadde hjulpet meg kjempe mye:)

En som trenger hjelp🙈🔫

Hei jeg skal ha engelsktentamen i morra og da får vi denna eksamen😑🔫 så jeg lurte på om hvordan oppgavene var😅

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no