hits

highlight and contourHeisann! I søndagens sminkeinnlegg skal jeg vise dere hvordan dere kan definere ansiktet deres på en enkel og grei måte, med to produkter som er 2 absolutt must-haves i min sminkemappe! :-)Bahama Mama: Det jeg begynner med er dette matte solpudderet fra theBalm. Elsker det! Fargen er perfekt, og er veldig enkel å fordele utover huden uten at det blir for mørkt. I tillegg er den som sagt matt, altså uten shimmer, noe som gjør at du kan ha bruke det i hele ansiktet uten å risikere å se ut som om du har rullet deg i glitter. Gir et veldig fint og naturlig "sunkissed" resultat, og passer perfekt nå til sommeren! Fås kjøpt HER

Og så til den gøye delen! Det som er så genialt med sminke, er at man kan fremheve og forminske ulike deler i ansiktet. Vanskelig er det absolutt ikke! Enkel regel: mørkt der du vil forminske/skjule, lyst der du vil fremheve. På bildet under ser dere hvor man kan legge solpudderet for å få et veldig fint resultat. Veldig enkelt og kjapt gjort, men utgjør likevel en utrolig stor forskjell!
♥ Under kinnbeinene: for et smalere ansikt.
♥ På siden av nesen: for smalere nese.
♥ Øverst og på sidene i pannen: for et smalere ansikt/mindre panne.

MARY-LOU MANIZER aka "the Liminizer": Deretter bruker jeg denne highlighteren fra theBalm. theBalm sine produkter er som jeg har påpekt tidligere, fantastiske, og jeg elsker de! Denne highlighteren er faktisk den beste jeg har prøvd hittil. Husker jeg prøvde den av en venninne for en stund tilbake, og jeg ble helt forelsket, haha :-) Den har da shimmer i seg og er utrooolig fin. Fås kjøpt HER

Jeg har lagt ved et bilde her også, for å vise hvor jeg bruker highlighteren. Highlighteren er da lys og brukes på de stedene du vil fremheve, f.eks på:
♥ Kinnbeinet: for å fremheve kinnbeinene
♥ Nesebeinet: for en mindre nese. Fokuset vil da være på nesebeinet, og ikke resten av nesen.
♥ Haketuppen
♥ Midten av pannenFor å få finest mulig resultat, bruker jeg disse to herlige kostene fra Everyday Minerals og gloMinerals. Har skrevet om disse før i luksus VS budsjett - og jeg er som sagt utrolig fornøyd med begge to. Jeg bruker Blush Brush fra Everyday Minerals (link) til solpudder, og Brush Blush fra gloMinerals (link) til highlighter. De skal jo egentlig brukest til blush, men størrelsen passer også perfekt til solpudder/highlighter!Slik blir resultatet! Som dere ser så blir ansiktet definert og ikke så "flatt" og kjedelig:Rabattkoden «uibuq» gir 20% rabatt alle produktene i dette innlegget! Både solpudderet, highlighteren og kostene. Koden varer bare ut 11. juni, så vær kjappe hvis dere vil ha produktene til tilbudspris! :-)

Reklame 

25 kommentarer

For å vise ordentlig resultat hadde det vært bedre å hatt nærbilde av ansiktet ditt, et uten sminke og et med sminke hvor du ser helt nøytral ut og ikke lager noen grimase - da hadde du fått vist det mye bedre.

Agnete Bystrøm

beste sminkeinlegget på lenge! :D

Frida Andersen

Kjempe bra innlegg!

Malin

ååh, elsk!

Therese TU

Åå, du er så peen!

hannemjas

Har highlighteren! :) Den er eit must!

Eirin

Hei Kristine, jeg håper virkelg du tar deg tiden til å lese over denne komentaren. Å alle dere andre! Jeg tror alldri jeg har vært borti en person som har fått så my refs gjennom sosiale medier som denne 16 år gammle jenta. Hver gang jeg er inneom twitter ser jeg en eller annen tweet om hvor mye Kristine er med på å øke kroppspresset. Helt erlig fatter jeg ikke dette, jeg skjønner det bare ikke. Hvis jeg har skjønt dette rett, så er alt dette presset om å oppnå en uopnåelig kromm ( du skal være tynn, men likevell markante muskler) og vi legger ut bilder på (spessilet intagram) sosiale medier der jenter viser hvor flinke de har vært på trening, hvor mange kalorier de brente på mølla og tips til sunne ersatninger for usunn mat. Kristine drikker pepsi og spiser bolle etter en trenings økt (om jeg ikke tar helt feil) lager oreokake og spiser hele selv, men neida vi gir denne stakkars jenta sylden alt kropsfokuset? Kristine er en jente som er tynn av natur og har høy forbrenning,kan dere ikke bare fatte det! Jeg sitter inne med så my frustrasjon og sinne akuratt nå, jeg vet ikke hvordan jeg skal så sagt alt. Men til alle der ute som mener denne jenta har skylden for at det er så mye kropps press, SKJERP DERE, jeg leser bloggen hennes hvær dag og hun har ikke en gang oppfordret eller sagt noe om kropp og utsende (på en negativ måte) ja hun legger ut bilde av seg selv i shorts og bikinitopp, det er for gud skyld 30+ ute, hva forventer der ullgenser og bobble bukse. Stå på Kristine, du er nydelig akkurtatt slik du er, jeg og mange andre er på ditt lag, vi vill ditt aller beste og gå ut og hvis deg fram du er herlig! <3 <3

Hannah

Åååå, digg! Vurderer å bestille, men det blir ikke nå da :-(( Har hørt mye rykter om at de skal være utrolig brae, såå. Og man ser jo at resultatet blir utroligt bra også :-)

itsmarte

Jeg er enig med den kommentaren over! Folk er jo forskjellig, liksom, vi må slutte med alt dette kroppspresset!

Jeg likte veldig godt at du tok med noen sminketips i et sponse-innlegg :-)

?

hvorfor er trøyen din dratt opp

Mari Næss Bolme

Veldig bra innlegg!

Directioner-Inspiration

Ahhh! :D

katrine

Bra innlegg! Du er så nydelig :-)

Domi Poland

Krisssy! :) Could you start writing in english? you have a lots of readers from another countries.

xx

Mina-kommenterer tilbake

Kult

helene

takk for at du viser de tynnes skjønnhet! Er selv tynn med lange bein, men etter å ha lest bloggen din blir jeg mer og mer fornøyd med meg selv! tusen takk :D

Supert sminkeinnlegg:)

LNguyen

Så fint :)

anonym

Hei, har du egentlig tenkt på hvor mye hud du har vist på denne bloggen? I omtrent hver eneste innlegg ser jeg et bilde av deg der du viser mest mulig av beina, magen og armene. Jeg skjønner godt at du er stolt over kroppen din, det hadde jeg også vært hvis jeg var deg - men er det virkelig nødvendig å vise så mye kropp (spesielt så ofte)? Med tanke på alderen din i tillegg, vil jeg si at dette er litt drøyt. Men samtidig er det ditt valg, men synes du bør være obs på hvor mye du kropp du viser! Du har tross alt yngre lesere.

Uansett, du er en kjempeflink blogger, men dette er noe jeg har tenkt på lenge! Måtte bare si det, men ikke ta deg nær av det. Stå på, Kristine :)

anonym

Hei!

Jeg vet er litt rart spørsmål, men kan du forklare hva slags stil du har eller lage en videoblogg med forskjelige typer av klærne dine?

Hvor lenge har du spart for å få så langt hår eller har du gjort noe med det?

anonym

Hei!

Kan du ha romvideo???

Marte

Når du tar solpudder på nesen, tar du på begge sider av nesebenet da?

Kristine Ullebø

Marte: Ja, begge sider :)

Ingrid

åherregud, er det mulig og henge seg opp i det med hvor mye hud hun viser. Det bestemmer da hun selv, er det mulig ?

anonym

Hur lång är du? :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no