hits

colorsplash makeup

ReklameParty Pin (LINK)  Blue Steel (LINK)  Til dere som synes dip dye er stilig: dette er perfekt for dere! Også meg. Jeg er veldig lite dristig når det kommer til forandring av hår, men dette går ut i vask - så det er null problem. Hair Chalk er en slags seig-pudder-ish greie, og det eneste du gjør er å "dra" håret over fargene. (Enkel video med fremgangsmåte HER) Synes det ble SÅ stilig, og jeg fikk supermasse komplimenter for håret! Seeee så fint. Det beste av alt er jo at det er superenkelt! Fikk tilsendt både blå og rosa, men har bare testet den rosa så langt.

CIATE Very Colourfoil Carnival Couture (LINK)  Har jo skrevet om Ciate tidligere, og jeg elsker merket. Dette er et sett hvor det følger med tre ulike ting: en neglelakk, en "lim" og tynne glanspapir i mange ulike farger. Det du gjør: du legger på neglelakken som vanlig, lar den tørke, og så dotter på på "lim" på neglene - og deretter legger du papiret over neglene. Det følger med bruksanvisning som er veldig enkel. Som dere ser på bildene under blir det døøødskult!! Jeg og Ingvill gjorde det sammen, og begge synes det var skikkelig gøy, haha. Perfekt jenteting!

Eyeshadow Quad (LINK)  Øyeskyggepalett med nude farger som passer bra til hverdags. Trio Eyeshadow (LINK)  Fargerik eyeshadow fra Barry M. Passer perfekt dersom du er glad i å eksprimentere med farger! Begge disse palettene er forresten godt pigmenterte. Instain Cheek Stain (LINK)  Verdens fiiiiineste blush fra mitt kjære merke theBalm. Herregud, så søt farge! Den er også kjempegodt pigmentert. Definitivt min nye favoritt-blush!Lip Paint - Touch of Magic (LINK)  Siden det er et fargerikt innlegg så må vi jo ha en grønn leppestift. Eller...? Nei da, denne leppestiften blir til en supersøt rosafarge når du påfører den. Magisk!

Neon Nail Paint og Deborah Lippmann Between Sheets (LINK)  To herlige neglelakker fra Barry M og Deborah Lippmann. Begge to er supergode - har allerede mange neglelakker fra begge merkene. Lov'em! Fargerike neglelakker er jo the it nå som sommeren er her, wohoo!Rabattkoden "COLOUR" gir 15% rabatt på alle produktene i innlegget fra coverbrands.no, utenom neglelakken fra Deborah Lippmann. Koden er gyldig ut 12. juli! 
:)

33 kommentarer

Julie

Virker som veldig fine produkter! Skal kanskje kjøpe bluchen! (Du mente vell JULI og ikke juni ;)

Julie

Og den grønne leppestiften og det første❤

Elina Reime

Du hadde passet rødt hår, men jeg synes selvfølgelig at håret ditt er kjempe fint naturlig, men du hadde passt rødt også.

Lenafoto

Kjempe fint bilde :D

Hilde

Pssst... på dobbeltbildet er det ene låret ditt brunt og det andre hvitt...

Kristine-Fan

Naturell Kristine er best. Garasjeport-farge på håret? Synes ikke det er noe særlig, selv om Kristine var fin med det også. Pornostjerne-neglelakk skal ikke jenter ha, som har 5,6 i snitt. Det skal du overlate til arbeidsledige, usunne, småfeite enslige mødre på Lørenskog Storsenter.

rebecca

Det ble veldig fint. Rosa passet deg <3

lene

tips: på bik bok selger de akkurat den toppen der, bare i magetopp. så slipper du å brette opp peplum-toppen :)

Kan du vær så snill lage en hårvideo om hvordan du krøller håret ditt? Du har så fint hår!!

Andrea

Så utrolig stilig! :D

hannemjas

Dip dye på deg var superfint :D Du kler alt du, fina!

Jannicke Elnæs

mange fine farger! :D

Elsker neglene, og det håret passet deg sinnsykt bra <3

rebeccaw

Hvordan får du så uskarp bakgruinn på bildene du tar? Hvilke instillinger bruker du, kan du lage et innlegg? :) elsker bloggen din, btw!

odbs

Du å ha Norges nydeligste hår, er så misunnelig!! Ellers, herlige farger! :-D

Ida

Så fimt :) men, sverter det du har i håret av på ting? For eksempel klær og møbler

Therese

ELSKER håret ditt Ox <3

Maria

jeg bare lurer på en ting, det brynpudderet du bruker, er det veldig mørkt? :)

Katarina

Funker det hår-farge produktet på svart hår?

Marie

12.juni? Eller juli? Haha, bare sjekker :P digget den "grønne" leppestiften!! Og deg da, du er liksom forbilde mitt <3

Sofia

You are gorgeoussss! I love your blog, so obssesed :) kisses from argentina

Isabel

jeg har og den rosa dipdyen, men kjøpte den for en stund siden!

Kristine Ullebø

Ida: Ja, det er det negative . . Ikke ha på deg hvit topp, haha! :p Min ble ganske så rosa.. Men det går lett bort i vask, så null problem :)

cathrinesu

Stilig :)

Sigrid

Hei Kristine! <3

Digger bloggen din lots!

Men jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg der du sier en helt vanlig daglig treningsøkt :)

Har en konkurranse med en venn om å ha finest mage til høsten og det du gjør ser til å virke, jeg mener du ser stunning ut :D <3

novusordoseclorum

Dette er ikke for å reklamere for meg selv, men for å gjøre Norge bevisst på hva som skjer, les med et åpent sinn, vær klar for å ta inn informasjon, jeg vet at noen velger å tro at det som er skrevet og bevist er usant, men hva om alt er sant og at vi alle lever under big brother?

Skal vi sitte å være uviten eller skal vi gjøre noe med det? Det er opp til oss!

Ceccan

Det er sprekt med litt knalle faeger nå som det er sommer :-)

Så herlig med skikkelig freshe farger! :) Det, er sommer det!

♥ Lizbethosnes.com

Kristiane

Håret ditt ble driiitkult! :) Fikk lyst å prøve selv!

Mina Nordby

wow! så kult !

Andrea Valsvik

Håret ditt er sykt fint! men hvor mye kostet det for de to boksene med tint hair chalk ? :)

Victoria

Hårkrittene koster 220,- kommer i 15 farger og du kan kjöpe de på www.coverbrands.no / www.jalvad.no eller i flere frisör salonger Andrea! V. :)

Batbird

Åååh så mye stilig! :D Syns du kledde dip dye veldig bra altså! :*

Madeleine

Kristine hvor mange ganger tror du at du kan farge håret sånt med samme boks ? (Tint) Tok det lang tid å få på og hvor lenge holdt det ?? :D

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no