hits

anbefaling av bukse









Hei! Noe av det som går mest opp igjen i kommentarfeltet mitt er spørsmål om bukser, så da tenkte jeg å komme med en aldri så liten anbefaling. Selv sliter jeg med å finne bukser som sitter bra på - og jeg tviler ikke et eneste sekund på at jeg er den eneste. Bukser er virkelig et EVIG problem, haha. Enten er de for korte, for lange, for svære, for små . . eller bare sykt ubehagelige for den del. Har bunkevis med bukser liggende i skapet hjemme, men tror jeg bare bruker 3-4 av dem fast fordi det er så få som passer.

Uansett, jeg fant en bukse fra Bik Bok som passer PERFEKT. Er ikke helt sikker på hva modellen heter fordi det står så mye forskjellig på merkelappen, men tror den heter "Low Waist Skinny Leg" og koster 500 kr. Kjøpte den lyse i Bergen for noen uker siden (bilde til venstre over her), men kjøpte akkurat samme her om dagen, bare i mørkeblå farge. De sitter SÅ bra, herreguuud, i tillegg er de superbehagelige. Digger også at de er low-waist, noe som er utrolig kult synes jeg. Sååå ja, et tips til dere dersom dere trenger ny bukse!







Shit, dette så veldig reklame-ish ut, haha . . Men jeg er ikke sponset av Bik Bok eller noe, så det er bare en anbefaling! Kjøpte buksene selv for egne penger.

Noen flere som sliter med å finne bukser som passer, eller?

37 kommentarer

Benedicte P

<3 digger deg

Sofie M Granberg

fine deg!

Mathilde

Håhå, det er som du sier - et evig problem! ;-(

Ramona

Utrolig fine biler, takk for tipset! du passet de buksene helt perfekt! :)

Patryca

beautiful legs:P and shoes:P

Oda

Jepp har samme problemet jeg! Men noen andre bukser som jeg har funnet er dr. denim buksene! De sitter superbra! Men det er viktig og ikke vaske de for mye, for de kan fort bli veldig utvasket! Man får kjøpt de på blant annet carlings :)

Hanne

Har akkurat lik i mørk, og den sitter dødsbra! Elsker den, og den er verdt alle pengene:D

Jela

your legs are awesome!

love jelaegbe.blogspot.de

Camilla

Har samme problem, i tillegg har jeg korte bein, som gjør at buksa blir "krøllete" nederst av overflødig stoff:(

Mariel

Kunne du og ha en anbefaling av hårprodukter til dem som sliter med røyting og slitt hår? :)

Cathrine Brendalsmo Thorsen

Fine!

Hvor er kleshengerne fra? :)

Mari Næss Bolme

Åhh ja, bukser er virkelig ett slit!

....

Ja! Men kjøper dr.denim fra carlings eller Cubus bukse elsker begge de!

Jannicke Elnæs

kjempe fin :)

Tror jammen meg at jeg må prøve ut de buksene altså! Har samme problemet, har ganske lange ben og sliter med å finne noen som sitter PERFEKT. Eneste jeg har som oppfyller alle krav er fra dr denim, men går jo litt lei i lengden så TUSEN TAKK FOR TIPSET!! Ha en fiin sommer videre fine deg:-)

Mello og Mizzo

Hei krissy elsekr bloghen din sjek min blogg da ♥♥♥♥

Johanne

Det er ingen bukse, det er pølsekinn, hehe

anonym

Hei Kristine, jeg bare lurer på om man trenger å bruke bh under den blå badedrakten?? leter etter en ny badedrakt, men vil ha en der hvor jeg ikke jeg trenger å bruke bh under..

ingrid

Ååå! Du har så sykt fin kropp!

novusordoseclorum

Beklager spam: krisssy

Men om jeg virkelig må spamme for å sprebudskap og for å få mennesker til å tenke litt, så kommer jeg ikke til å stoppe med det. Vi i verden tenker gjerne veldig enveis, vi tror på det vi ser og hører, men hva om vi faktisk blir lurt trill rundt, blir overvåket 24/7, tror at vi har ytringsfrihet og er frie mennesker, jeg håper dere kan ta tid til å lese bloggen min, dette er ikke for min skyld, men for deres.

-Innspekt/Åstaa♥

Jah! Virker som jeg slanker meg uten å vite det, siden når jeg kjøper de sitter de kjempe fint men etter ca. en uke så er de ALT får store. De er ikke fordi de utvider seg når jeg bruker de, fordi de blir kjempe mye for store.. :/

Andrea

Det skal prøves ut :) Har heldigvis ikke problemer med å finne bukser :D

Kristine Ullebø

anonym: Nei, du trenger ikke bh under :)

Sonja

Elsker bloggen din! <3 Ja,jeg sliter sykt med å finne den perfekte buksa.. Jeg er ganske lav, altså er 155 cm og skal begynne i 8 klasse. Så jeg må alltid brette opp buksene, fordi de er for lange... Kjedelig..

sena w

digger bloggen din, kan jeg bli venn med deg på bloggen!!

Hege - foto og hverdagen med ME

Kjøpte en slik bukse i går, og jeg ELSKER den! Min er high waist da, så de finnes i begge deler :) Det er uten tvil den beste buksen jeg har, og jeg skal definitivt kjøpe flere!

Nhu

Hva betyr ish?

Sigrid Kogellvold

Hvor er din skjorta/topp fra? Den e jätte fin! :)

Sigrid Kogellvold

Den vite :)

Hannah

Så fin den var! :)

og JA, har samme problemet.. Har bare 1 bukse som passer akkurat slik den skal! Den er fra Gina Tricot :)

Sunniva

Wow, nydelig! :)

tenderloove

de buksene har bra passform, fine er de og :) har slike selv!

Kristine Bech

Har også den mørkeblå, elsker den, men det eneste negative er at den glir ned når man setter seg pga. det er lowwaist..

Ingrid

Hvor er den vite topp fra ?

Ellen Slørdahø

Sliter noe jævlig jeg og egentlig, bare jeg er ganske kort(163cm) men har ganske lange ben og er tynn. Sliter mest med at de er perfekte fra hofta til knærne, så blir de vide som f*! Det er så ufattelig styggt!!Er nesten bare superflex som funker for meg også! :)

Jeg pleier å kjøpe bukser fra Cubus som jeg liker veldig godt. Cubus blir riktignok sett på som for billig og alt det teite vaset, men det får gå :)

Therese

De passer perfekt på deg! <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no