hits

tapas

I dag har jeg tilbragt hele dagen ute i finværet, og jeg tenkte å bare titte innom en tur før jeg drar ut igjen. Endelig finvær på Vestlandet også! Kick-startet dagen med en treningsøkt, og det slo som vanlig ikke feil. Full av energi hele dagen, superdeilig! Løp (eller jogging blir det vel) opp en skikkelig bratt bakke 10 ganger, og etterpå trente jeg litt styrke. Fant en supergenial mageøvelse på youtube som varer i kun 8 minutter!! Kan vise dere videoen, hvis dere vil?? Uansett, etter det lagde jeg og Håkon middag, siden vi er alene hjemme you know. Her i huset er det ikke grandiosa for å si det slik, vi lagde nemlig TAPAAAS. Herregud, så godt. Vi stod på kjøkkenet i 1,5 time faktisk, så det tok litt tid. Absolutt verdt det, da. Vi lagde da hjemmelagde greske kjøttboller, tzatziki, blomkål-salat, fylte paprikaer, ovnsbakte tomater og focaccia-brød. Tror ikke jeg har spist SÅ mye forskjellig godt på lenge, holy jesus. Så mamma og pappa, om dere leser dette: VI HAR DET HEEEELT OK

Nå tar jeg turen ut for å møte Ingvill! Og forresten, helt random, men jeg har så SYYYYKT lyst å begynne å stå på longboard. Holy shit, vet ikke hva som går av meg liksom, har bare fått en syk greie for det i det siste. Kanskje fordi det er sommer og da virker det dødsfett å cruise rundt på et longboard med converse, shorts og solbrun hud . . lol?? Jeg og Ingvill vurderer nesten å kjøpe, haha. Er det noen av dere som har stått på det før, og vet om det er vanskelig å lære seg? :)

54 kommentarer

Andrea

jeg klarer ikke å holde balansen på longboard, haha :P men er sikkert gøy når du kan det ;)

Elise

Jeg står på longboard, jeg lærte meg det med en gang! Er nok litt forskjellig fra person til person, men du lærer deg det etterhvert :)

Kristin

legg ut videoen!!:)

Vilde Larssen

Jeg har aldri prøvd, er litt sånn slik som hadde villet prøve longboard. Men er redd for at det aldri blir brukt.. :)

Hanna

Elsker bloggen din! Kan du legge ut noen matoppskrifter på det dere lager?

silje

Jeg kjøpte meg longboard på ''yankjard''? til 999.-:) Ikke så altfor dyrt.. :) Jeg syns brettet funka utrolig bra, fordi det på en måte var litt stivt til å begynne med..(det svingte ikke så lett) og etter hvert så fikk jeg en kompis til å ''slakke'' det :) Jeg lærte det kjempe fort siden det ikke var så slakt til å begynne med:) og da lærer du å holde balansen til å begynne med også blir den bare bedre og bedre... også kan du slakke brettet så mye du vil/ tilpasse det til deg selv da... :) så jeg tror det lureste er å kjøpe et brett som ikke er så løst, du bare slakker det senere når du er sikker på at du klarer det:) Jeg syns det er kjempe morsomt, så det er verdt å prøve:)

Mina Sofie -kommenterer tilbake

Blir alltid så misunnelig på deg! Du har så fine klær, du får meg til å få så sinnsykt lyst til å shoppe :D

Synne

Er ikke så veldig vanskelig å stå på. Man klarer det etter en liten stund med trening :D myyyye lettere enn vanlig skateboard og er sykt deilig å cruise rundt på!

Cathrine F

Hvis du har stått på skateboard før, så er det akkurat det samme. Men hvis ikke, er det et brett med hjul på som du står på og som du passer på at du ikke faller av. Neida, joda. Men, har du balansen og har motivasjon, så er det lett. Og som noen andre skriver, det blir lettere med litt øvelse :)

Andrea

Det så kjempe godt ut ! Så utrolig fine bilder :D

ingrid

tipper det er denne videoen : https://www.youtube.com/watch?v=xhPj88ZvkVQ&feature=player_embedded trener til denne selv og er super fornøyd med resultatet

Fint at dere koser dere. Klem mamma :-)

Christine Dattebayo c:

Longboard er ikke vanskelig :D Men å stå ned bratte bakker er dødsskummelt ehehe. Jeg sliter en del med det.. Men små, søte bakker og bortover går fint!

Karin

Hi Kristine. I watch your blog very long time. I like your articles but I don't understand Norway. Wouldn't like to write articles in English too? Thank you, Karin. :)

NIkolina

Tja..har stått på det en gang:) Synes det er heeelt supert! Søstera mi cruiser ganske ofte med venner og hun har lørt det veeldig fort:) PS: Longbord er mye lettere enn skateboard synes jeg da:) Hilsen meeg:)

elske bloggen diin!! :)<3

Jaa, gjerne vis videoen!

Kristin H

Det er utrolig lett. Fikk det til på første forsøk! :)

Pia

Jeg kjøpte meg det for noen uker siden og det går veeeeeldig greit å lære det! Tar meg en dag før jeg følte meg trygg på det (tok et par dager før jeg sto i nedoverbakkene da)

Therese

DU ER SÅ PEEEN!! <3

I

Kjøpte pennyboard nå rett før sommeren og jeg angrer ikke et sekund! De finnest i så mange freshe farger og veldig lett å lære å stå på! Pennyboardet mitt er min lille baby og jeg elsker det så sykt, haha :P

Lena

Jeg kjøpte brett like før sommeren. De fleste av vennene mine har det, så var vel i grunn derfor. Lei av å løpe/gå etter de når vi var ute. Sto en del på det i begynnelsen av sommeren, men nå vurderer jeg nesten å selge det. Ikke misforstå, jeg synes det er dritgøy å stå på, men jeg betalte 2300 kr totalt - jeg synes ikke det var verdt alle de pengene. Er vel bare fordi jeg hadde hatt bruk for pengene til annet nå da. Om du i såfall er intressert har jeg et brett jeg gjerne selger billigere :) lenafw@online.no

Ingvild

Er det den der "8 minutes abs" du mener? Haha, den funker tro meg, magemusklene mine ble sååå støle dagen etter! Anblefaler å ikke gjøre den hver dag som de sier, men annenhver dag e.l. fordi musklene trenger å utvikle seg.

Du får det på europris vis du vil bare prøve det ut( dumt og kaste bort mye penger om du ikke liker og stå) du kan jo kjøpe deg et bedre etterhvert;) Ooog kan du legge ut tapas oppskriftene? Så nydelig ut😍

maja

hvilket hotel skal dere bo på når dere er på rhodos?:) skal dit samtidig som deg:D

du burde IKKE bare gå å kjøpe et longboard, prøv heller noen ganger av en venn, best hvis du kan låne det. hvis du finner ut at det er noe du virkelig vill og tenker og ha det mest mulig fett med, kjøp et bra og litt dyrt ett, de er så MYE bedre å de overlever litt regn ;)

Madelen Hermansen

Jeg har longboard, jeg kjøpte det i fjord sommer og er suuper fornøyd! Det er kjempe gøy og du lærer deg det fort, nedoverbakker er vanskelig og litt skummelt, men ellers på flate veier er du super gøy å cruise rundt på! Elsker det!! Kjøpte meg også et lite cruiserboard på 22,5 tommer, det er mye vanskeligere å stå på, men utrolig enkelt å dra med seg rundt om kring!

Anbefaler på det sterkeste!

Anita Hundere

haha! her hjemme går det i fastfood om jeg er alene hjemme, men fysøren så godt det der såg ut!!

Kan du legge ut videoen av den mageøvelsen BTW?

Åse

Kjøpte penny nickle før sommaren og elsker det! Nickle er eit brett for "nybjøndara og er lettere å bruke enn penny orginale. Angrer ikke, kunne ingenting før jeg begynnte, men no er jeg blitt ganske god ;)

Desuten er det sinsykt god trening og kjekt!!! :)

Rovena Holm berg

Jeg har langbord, har hatt det en god stund nå! Det er helt sykt gøy å stå på syntes jeg. Vet at de har noen billige på leke butikke og slikt, å vist du syntese det er for dårlig. Så har de på urban for ca 1499:) Håper du kjøper det! :)

Rovena Holm berg

Longbord*

Sunniva

Jeg står på longboard! Jeg har alltid syntes at skateboard er helt forferdelig, men longboard er noe helt annet. Longboard er utrolig enkelt å lære seg, og kjempe morsomt å drive med. Men: du må være godt forberedt på å falle! Er ikke bare små skrubbsår man får, men svære brannsår hvis du faller ordentlig.

Sanna

JAAAA LEGG UT VIDEOEN!! Pliiiis

Forreseten så skrev du en gang på bloggen for lenge siden at du skulle legge ut en video elns somskulle vise en genial rompeøvelse.. Den er ikke lagt ut vel? Setter stor pris på om du legger den også ut!:)

christinafb

Du er utrolig pen. Utrolig at du kun er 1 år eldre enn meg! Synest forresten at bildene dine er veldig fine, du inspirerer virkelig :D

julia

begynner å bli rimelig lei av det grønne gresset og de hvite husene i gata di... går du aldri noen andre steder og tar bilder? åååh....

DIMAN DILIR

mm så mycket gott!

Sofie M Granberg

Jeg har longboard, angrer ikke på at jeg kjøpte det! Det er ikke vanskelig å lære seg. Men gjør litt research først, og finn ut hva slags brett du ønsker. Store cruisebrett er lettest å lære, men kan ikk tas med overalt. Tenk over sånne ting, men om du vil ha det, kjøp det! Det er så verdt det!

Sarah Nærø Pettersen

Hei! Hadde eg vore deg hadde eg kjøpt eit brett så fort som mulig! Eg og vennina mi kjøpte oss kvart sitt berre for å prøve, og no er vi heilt hekta! Husk å kjøp eit som ikkje er så altfor dyrt no i starten, i tilfelle det ikkje skulle falle i smak (noko som eg er 99.9% sikker på at det vil gjere). Søk litt på google og liknande og finn tips om kva for ein type hjul som passar ditt "miljø". Om det er noko du lurer på så er det berre å ta kontakt! :) Lykke til! <3

Cecilie Bruvik

Ååå du er så utrolig vakker og jeg elsker bloggen din. Hver gang jeg skal sjekke bloggene mine jeg leser taster jeg alltid først en "K" og da kommer bloggen din med en gang! Liker den så utrolig godt, og har vært en favoritt fra starten. Husker første gangen jeg fant bloggen din, las jeg alle innleggene som var på fremsiden din, hehe! :) og leser den forsatt hver dag!

Ser du har bilder som er tatt hjemme, men Lurer fortsatt på om du er i Bergen? Så lyst å ta bilde sammen med deg!

Jannicke Elnæs

Longboard er så utrolig gøy, prøv det! absoultt vært det :)

Middagen så nesten ut som masse kaker og jordbær på bildene, haha :p

Anne Solveig

Your legs are sooooo long! Pretty you, nice meal! x fra Holland!

Anna

Nei, har aldri stått på det før, men jeg ønsker meg det!

Camilla

Har aldri stått på det før, men jeg kjører snowboard så det er sikkert ikke så vanskelig for meg, men det er sikkert lett å lære seg uansett! :-)

Andrijana

Haha, er utrolig vanskelig i grunn! Låner kompisen min sin hele tiden, og fart er skikkelig skummelt! Men jeg greier å svinge + ta i fart selv, og stå på det da, selvfølgelig! Absolutt gøy å prøve! Helt til man tryner og får skrubbsår....da er det ikke så gøy..haha!

Lisa

åh vad gott det ser ut!

Digger bloggen din<3

Jaaaa, vis videoen!<3

Kan du ikke bare legge ut videoen, hver gang du sier "hvis dere vil?" så legger du jo den aldri ut

Meg

Min bror og jeg er også alene hjemme - men her er det grandiosa! Haha

Regine

Jeg har longboard og synest det er genialt å stå på. Men jeg synst det enda er veldig skummelt i bratte nedoverbakker og skarpe svinger haha.

Kos dere masse :)

På Biltema har de longboard til en rimelig pris, okei for deg som ille har prøvd det før og ikke bruke mange tusen på et brett kanskje? :)

Ada

Haha ja ! Eg og har faktisk lyst :D då er vi to ! Det var noen på tilbud på 200.- som eg håper de er enda men det er ikke loangboard det er sånn type pennyboard ta en titt på det :D

Kristin

Har pennyboard og bare elsker det! Har ikke hatt det så veldig lenge, men har brukt det kjempemasse. :D pennyboard er en slags "cruiser" og finns i flere størrelser og mange utrolig fine farger, du burde virkelig gå til innkjøp av et slikt brett, det er helt klart verdt det! :)

Vilje

Ahaha! Fikk akkurat samme følelse for ca et år siden, så jeg kjøpte longboard! Anbefaler å bestille på junkyard, de er billige, fine og leverer veldig raskt. Du burde absolutt kjøpe det, det er kjempe gøy!! :)

nora

Kan du legge ut oppskriften på kjøttbollene?

Emilie Hansen

Haha morsomt at du nevner at du har helt dilla på å ville stå på longboard for det har jeg og! Ønsker meg nå sinnsykt ett! Spessielt til jeg skal til syden i santorini<3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no