hits

USA

Shorts fra Runwaydreamz (runwaydreamz.com), tank top fra Bik Bok

En outfit fra noen par dager siden! Toppen er Ingvill sin forresten, fikk låne den :-) Vi kom nettopp hjem igjen fra en kjapp bytur, begge er nemlig på utkikk etter bikinitruser, og av en eller annen rar grunn er det klin umulig å finne?! Enten er de for stygge, eller så er de for store eller for små.. Evig problem!! Kan ikke ha èn bikinitruse i èn uke??? Kjøpte én som jeg trodde så grei ut, men når jeg kom hjem og prøvde den så så jeg at den var altfor liten. Ser jo ut som en stringtruse nesten, haha.

Her er forresten videoen jeg snakket om i går. SUPERGENIAL! Det er da 8 enkle øvelser, med 30 sekunder pause mellom hver 2. øvelse. Du gjør øvelsene sammen med videoen, og det er rett og slett bare skikkelig genialt! Veldig enkelt, selv om det er ganske slitsomt de første gangene da. 8 minutter og voilá - du er ferdig med treningen. Kan ikke bli bedre! Husk at muskler trenger minst 24 timer på å bygge seg opp, så man skal ikke trene samme muskelgruppe hver dag. Annenhver dag er mye bedre, da vil du få bedre resultat av treningen!

23 kommentarer

ILU <3

anjacherie

nydelige bilder av deeeg!

cathrinesu

Brukte den der før og fikk gode resultater av den :) Meeeen etter en stund måtte jeg endre øvelser osv, får jo ikke fremgang uten variasjon i lengden :/

Sofia

Hur tränar du dina lår? De är så smala och fina!! Jättefin blogg😘

Julia

Har tatt vidioen,sliten *svetter*😅 Elsker bloggen din,Favoritt,kjønner ikke hvorfor du ikke er på første plass,DIGGER DEG,hadde blitt kjempe glad hvis du hadde kommentert tilbake ,hilsen meg💕✌😎

Maria

så fint!

Siri

Kjempe fint antrekk like always:) digger deg kristine

Hanna

Elsker at du blogger flere ganger hver dag, fortsett sånn! :-)

hannemjas

Genialt :D Trener veldig lite mage, men denne må testast!

:)

Kult antrekk! :-D Forresten, kunne du lagt ut oppskrift på focaccia brødet som du og broren din lagde her om dagen? :-) Såg såå godt ut!! :-D

miinemor

Kjempefint! ♥

Therese

Utrolig pen! <3

Andrea

Den toppen var skikkelig stilig ! :)

Kimmely

Utrulig god video ! :)

"Amerikansk" outfit....I like it. ;-)

Navn

Den shortsen så sinnsykt stor ut på deg.. Ser ut som du har lånt shortsen til noen andre mye større en deg :-P

Heidi

Veldig bra video! Eneste er at jeg får syyykt vondt i nakken av å gjøre øvelsene.. Noen tips for hvordan jeg ikke skal få vondt i nakken? Ellers hadde du utrolig fint outfit!

taleogbenedicte

MÅ man varme opp for å ta slike øvelser? I såfall hvordan varmer man opp magemusklene ?hahaha Er det bare å jogge?

Benedicte

Hei jeg er en jente på 13 år, og jeg lurte på om du kunne komme med noen bra trenings tips, fordi jeg vil bli akkurat som min pappa, bare jeg vil ikke bli en så stor bodybuilder. Men plis kan du, hvis du kan så setter jeg stor pris på det :)

Lisa

Hei jeg heter Lisa og jeg er 15 år jeg lurte på siden du har så utrolig fin kropp, så lurte jeg på er det bare å jogge eller må man ta sit-ups for å få magemuskler :/)

Jeg prøvde den trenings greien og den var veldig bra,men jeg ble så klar i nakken av den! Kunne ikke den siste øvelsen for jeg fikk så vondt i nakken, vet du hvorfor det blir sånn?

Celina

åhh har akkuratt gjort det og skal fortsette. utrolig bra trening, holder på å dø :D

bett

Til alle dere som får vondt i nakken er det fordi dere gjør øvelsene feil, dere bruker nakken istedenfor å bruke magemusklene til å "heise" dere opp:) fikk også vondt i nakken før helt til jeg begynte å bruke magemusklene til å heise meg opp, får å bruke den må du på en måte stramme magemusklene, fikk det ikke til i begynnelsen da hehe

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no