hits

pink morningHei og god morgeeeen! FIN DAG I DAG, wohoo. Sola skinner og humøret blir deretter. Stod opp for en liten stund siden og har til nå bare spist frokost, sett på tv og slappet av. Om ikke så altfor lenge skal jeg møte noen venninner og vi skal dra og bade! Vi skal kjøpe inn god mat og så skal vi nyyyyte sola. Gleder meii. Senere på kvelden skal jeg møte Julie, og vi skal overnatte ♥ 

Hentet forresten posten i dag tidligere, og fant disse liggende i postkassen. Happyplugs! Jippi. Det var faktisk perfekt timing, fordi jeg trengte nye øreplugger til jeg drar (i slutten av neste uke). Øreplugger er SÅ viktig synes jeg, og de som følger med iPhone suger jo kjempemye :-( Disse er derimot kjempegode! Musikken blir sinnsykt mye bedre, og det blir rett og slett en helt annen opplevelse. I tillegg sliter jeg med at de fra Apple ikke henger skikkelig i øret mitt (har brukt sportstape når jeg er på trening, haha), men disse sitter perfekt. Jeg er 100% avhengig av musikk hver eneste dag, så tror dette er det mest nyttige jeg har fått tilsendt på lenge. Du finner dem her. Mine er sponset

Er jo heller ikke feil av de matcher mobilen min da, tihi! ROSAAAA

Har dere prøvd disse før? 

31 kommentarer

simonebf

de var såå søte!

hannemjas

Åh, så deilig :) Er ikkje noko sol her endå, mest tåke... men håper den titter fram i løpet av dagen!

Kor har du kjøpt iphonedekselet? Nydelig :)

I r l i n

liiker! :D digg da! :D

Silje

hvis du har iphone 5 er jo ørepluggene til dem de beste. Der har de jo bass i tillegg. Jeg fikk de over tilsendt for noen dager siden. Verste jeg har vært borti..

Malin

Hei:) kan ikke du dele Spotify listen dine med oss:) regner med at du har masse god treningsmusikk som jeg og andre kan få god inspirasjon av når vi trener??:)

Trude

Kan du skrive et innlegg om hvordan det var når du var på skiathos i Hellas? Hva du anbefaler å gjøre der og hva dere gjorde?

Lena

love the rosa ones.

checl out:

http://gregoryxgregory.blogspot.de/

Silje

Er "formen" på de rosae og røde bra? Altså sitter de godt i øre? Har opplevd at de faller ut med en gang.

with the exercises you are doing when you exercise you lose fat on your back then too?

Jannicke Elnæs

har ikke prøvd de men de var utrolig søte! :)

Charlotte

Ja, jeg har prøvd de ørepluggene og må si at de var helt håpløse! De faller ut med en gang og var ikke noe gode å bruke. Jeg liker de som følger med iPhone mye bedre. Men bortsett fra det så passet de perfekt til dekslet ditt da, helt nydelige bilder! :)

Bruker du spotify til å høre på musikk, eller har du musikk vanlig på telefonen, hvordan ordner du da evt. musikk inn på telefonen ( spørsmålstegn ) :)

beautybaby

elsker dekselet ditt!!!!

Maja

Hei.

Du kan ikke legge ut spotify link til dine treningslister, hadde vært digg med ny musikk på ørene!

Navn

kan du ikke ha konkuranse der du deler ut to av disse til en heldig vinner også er det bare jeg som får delta. hihhhahhahaoho, jeg ler til jeg skriker, det jeg skrev nå var bare så lættis, enig?

Selma

http://runwaydreamz.com/collections/vintage-shorts/products/477-vintage-half-front-pocket-studded-short

SE DE BRUKER BILDET DITT

Ingrid

Hvor er dekselet fra? Det var driiitkult!

Ida

kan du lage et innlegg der du viser rommet ditt ? :)

Hvor er dekselet fraaa ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anna

Ørepluggene som følger med iPhone 5 er jo BEST !! :)

Johanne

Post større bilder. Knøøtesmå!

Ida Stenersen

Du er så peen:)

Malin

Kjempe fint deksel ! :) men jeg lurer på noe kan du skrive eit innlegg om vordan du får tynnere lår ? ..

Emma

Heii! Bare lurer litt, er du naturlig tynn eller trener du masse for å holde deg slank? Ikke for å ga imot deg eller noe, du er kjempe vakker!:)

mark

those are cute!

neda <3

da kan du jo ha de to andre i en konkurranse. pliiis, det var så mye fint du sa om dem og ikke tale om at min more bruker penger på sånt hun ikke skjønner/hadde i gamle dager (hun lever i en annen generasjon, haha)

Hvor er dekselet fra?

Katinka

Åååh jeg trenger SÅ nye! Kanskje jeg skal bestille meg disse.. Men sitter de virkelig bra? har selv bare de som følgte med til iPhonen nå og blir GAL for de faller ut hele. tia. Spesielt den i vestre øret. Omg

Tone G

Hvor er dekselet ditt ifra? :)

Mina

Jeg prøvde å bestille, men når jeg skulle velge hvilket land de skulle sendes til, var ikke Norge der! Hjelp!!

Malin M. Lygre

Kan du dele *trennings* spillelisten din på bloggen. Trenger tips til ''trennings musikk'' . btw elsker bloggen din. forbildet mitt !

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no