hits

I love Rhodes

Hei og god morgen! I går var da vår første dag på Rhodos, og den var såå herlig. Vi startet dagen med frokost på hotellet, og det var som jeg forventet - supergodt. Vi pleier å veksle mellom å ha all inclusive og å bare kjøpe inn mat på supermarked selv, men jeg må ærlig si at det var godt å bare sette seg ned og spise, og slippe å måtte rydde noe som helst etter seg. Etter det dro vi på stranden og vi ble vel liggende der nesten hele dagen, og jeg har allerede fått en del farge, jippiii! Pleier alltid å stresse med at jeg må bli brun før jeg drar, men nå skal jeg jo en tur til når jeg kommer hjem igjen, sååå no worries her i gården. Uansett, deilig å ha fått farge da!

Ellers håper jeg at det står bra til med dere! Nå skal vi innta strandsengene og kose oss med lesing, bading og brusdrikking. Vi kjøpte en 6-pakning med brus her, haha, gjett om jeg er fornøyd daaa.

 
Utpå kvelden hadde de ABBA-show, og det var utrolig bra! Artistene var kjempeflinke til å synge, og jeg, mamma og lillesøss er jo kjempefan av Mamma Mia-sangene etter Skiathos-ferien i fjor. Pappa og da, men han viser det kanskje ikke like mye, hehe! Ingeborg sang til og med "I have a dream" oppå senga, hun var såå flink, hahah!!

Verdens beste mamiiii

Gårsdagens antrekk kommer om litt!

17 kommentarer

Nefeli

I know that your hotel is super nice but you should defenetly visit the Old Town, Lindos and Water Park! The island also has many nice beaches!

Fotografietmitt

Åh, herlig! Jeg har bare en uke ferie igjen før skole, så er liiit misunnelig nå, haha

Jela

wonderful pictures, love them

love jelaegbe.blogspot.de

Lisa

Så fina bilder!

cathrinesu

Så herlig!

Maja

Hva heter hotellet ?

Nora Paulsen

Høres herlig ut!

Alexandra

jeg var der i fjor, savner det skikkelig når jeg ser bildene:)

Elisabeth

Heeerlig! Nå vil jeg sikkelig til Rhodos! Dere får kose dere!

Emmalin

heldige deg :)

Jasper Amanuel

For en shorts!!!

Elise

Jeg er også på Rhodos nå og har vært på Mythos Beach Resort. Det er utrolig fint med alle bassengene og den rene sjøen nedenfor hotellet

Ada

Hvorfor er ikke faren din med på bilde da ? :(

Sophia

How did your hair get that long? :O I love it!

Vilde

haha, holder du et par solbriller samtidig som du har på deg ett? :D

Keisy Alba

No hate.. Men jeg er bare veldig nysgjerrig siden du er så tynn... Har du anorexia? Er du på noe spesell diett? Eller er du bare naturlig tynn? :)

AnnetteGH.blogg.no

Jeg var på samme hotell i fjor, eeeelsket det! Har sykt lyst til å dra dit igjen, en av de fineste hotellene jeg NOENSINNE har vært på <3 <3 Håper du koste deg masse!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no