hits

let's go to the beach beach, let's go get away

Hei og god morgen! Tredje dag i et av mine favorittland er i gang, og vi setter straks kursen mot stranden. Har smurt meg ganske godt med solkrem så langt, men sovnet i sola i går og kjenner jeg er litt rød i ansiktet i dag. Ellers går det fint! Hele hotellområdet her er sinnsykt stort, men vi er heldige og har rommene våre nesten helt nede med stranden. Skikkelig smart og behagelig, slik at hvis man må en tur opp på rommet så kan man bare springe kjapt opp :-)

Senere i uka skal vi inn til Rhodos by - gleder meg veldig! Kanskje vi møter på Håkon og kompisene også, haha. Vi bor vel ca. 30 minutter fra byen, om jeg husker riktig. Har hørt at det er masse bra butikker der, som f.eks Nike Store, Zara osv, så deeet blir gøy da! (Dere kjenner jo meg... Kanskje jeg egentlig bare skulle ha lagt igjen bankkortet mitt hjemme, hm) Har lyst inn i dag jeg, men vi får se når det blir.16 kommentarer

Kaja Pedersen

Du burde glede deg til byen! Var der tidligere i juli, og de hadde masse bra! Sephora, pull and bear og bershka blant annet + starbucks!! :)

Maria

Fine bilder :)

asskfriends.blogg.no

Kos deg! :) Du har masse å glede deg til når du skal inn til Rhodos, det er heeelt fantastisk!

Kristine

Du er heldig:)

Kan du lage innkjøps video/ innlegg når du kommer hjem??:)

Ramonaa

Koselig, og utrolig fine bilder :)

Kan du ha innkjøpsvideo når du er hjemme igjen?

Sigrid A

Hvis du skal til Rhodos by, så må du bare besøke gamlebyen som er rett i nærheten! Det er såå fint og koselig der. Og det er mange sånn småbutikker og yallabutikker:)

Det er en liten by som er 5 minutter å gå fra hotellet eller noe sånt. Det er en utrolig koselig by og de har noen butikker der. Da jeg var på mythosbeach i fjor gikk vi dit etter middag ofte på kveldene

Celine

Fine bilder!

kristine

fungerer supertan? :-)

Oda

Den bikinien kledde deg så godt! :-*

lucia

you look gorgeous in your bikini! enjoy your time!

Elisabethbs

Heeerlig billder!! Veldig fin bikini :) Kos deg masse:)

Margit og Eirill

Du er så sinnssykt pen!

laurie

nydelige deg, fargen på bikini toppen kledde deg kjempe godt!

Maddepaddee

DU STRÅLER!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no