hits

through my phone

Heisann! Aah, dagene her i Hellas er herlige, altså. Klager absolutt ikke! Gårsdagen var helt lik den første: stranden ca. hele dagen. Vet ikke med dere, men jeg foretrekker stranden fremfor basseng? Bassengområdene her er sinnsykt fine, men det er stranden også - og det å ligge på solsengene med lyden av bølgene i bakgrunnen er virkelig noe i seg selv. Så familien min pleier alltid å være på stranden! I tillegg blir man jo mye brunere når man ligger langs saltvannet, ettersom sollyset blir reflektert i vannet. Uansett, i dag stod jeg og mamma opp tidlig for å trene på treningsstudioet her! Det var sinnsykt herlig. Det er masse forskjellige aktiviteter her hele dagen, blant annet sandvolleyball hver eneste dag. Så har vi spilt begge dagene, med mange svensker og dansker! Kjempegøy, haha. I går kom forresten en supersøt svensk leser bort til meg på stranden, sååå koselig.

Litt av gårsdagens antrekk. Har tatt outfitbilder, så de kommer i et annet innlegg! Klarte å kutte meg på foten i sjøen i dag, så kan ikke gå med høye hæler . . :-( Girlproblems, ass.

På vei til lobbyen for å blogge! Synes det er sikkelig koselig, sitter her om kveldene med musikk på ørene og med en brus i hånda.Meg, mamma og lillesøss på vei til middagen. Klare for mat! Det går jo en stund mellom hvert måltid når man er på reise, så når vi først spiser er jeg sååå sulten, haha. Tror likevel ikke at det er noe problem å få dekt det daglige behovet for matinntak her da, for å si det slik! Man MÅ jo bare spise masse når det er så mye å velge mellom :-)Så, hva liker dere best? Stranden eller basseng?

26 kommentarer

Mathias Folke Nordby

Du er veldig pen Kristine !! :)

jeg liker best bassenget, siden jeg føler meg så skitten på stranda, men det er veldig deilig å være på strand også :)

Nora Paulsen

Jeg elsker stranda men jeg syns kanskje basseng er best.

Trine Bjørklo

straaand uten tvil :) Nettopp vært på Rhodos selv!

Hvor er faren din? :-)

Liker begge! Synes det er mer "fredelig" på stranda da, haha :-) Kos deg masse Kristine!

hedda

jeg syns lillesøsteren din ligner så sinnsykt på Ingvild(vennen/naboen din). Kunne du lagt ut et bilde av de to sammen? Kos deg videre i Hellas, Kristine :-)

Mina Sofie -kommenterer tilbake

Du har så bare innlegg ! Du får meg alltid til å smile og bli inspirert! Håper du aldri slutter å blogge :-)

Camilla

Elsker bloggen din! Skal til å kjøpe runwaydreamz shorts men lurte på om du hadde en spesiell modell å annbefale?

DIMAN DILIR

mysiga bilder:)

Violeta

Stranden! :D årh jeg skjenner meg så godt igjen! Den følelsen av og våkne opp,gå ned til frokost også dra på stranden! Og etter en lang dag på stranden og gå tilbake til hotellet eller leiligheten,dusje,finne klær og ordne seg for så og gå ut og spise! Når jeg var i spania så gikk jeg alltid på internett sammen med vennene mine også satt vi der nesten hver kveld haha! Savner syden så mye! Jeg var der nettopp! Bloggen din er sykt bra Kristine!

Amalie Strand

Hvor er toppen i fra? :)

GÅR DU SERIØST ALDRI I NOE ANNET ENN RUNAWAYDREAMS SHORTS OG MAGETOPP?

Mari

Jeg liker heelt klart best stranden:-D Det er liksom så stort og jeg liker egentlig å bade i kaldt vann siden det er så avkjølende. Men det kan være deilig å bare ta seg en rolig dag ved bassengkanten også:-) Kos deg videre, skulle gjerne ha vært der!

eline

Ok nå skal jeg ikke skrive ein krisisk kommentar her men... nor jeg tenker på bloggen din så er det første jeg tenker på "kropp"... vis du tar ein titt å innpå innlegga dine sjøl, så vill du se at i vært innlegg så viser du halle magen. Ok grett du er intresert i trening og skal selfølgeli få låft til og skrive om det på loggen din, er jo først og fremst din blogg å du som bestemmer hva den skal handle om. Men nor du er nøt til og ta nær bilder av magen, å stille opp i korte topper osv så blir det litt drøyt... Trenings bloggerene tar til og med bilder me "lange" klær på.. Vill ikke virke kritisk men det er sonn jeg føler det, kan godt ver det berre eg meg men.. Elsker bloggen din altså å du virker som ein fantastisk snill og god person, men du har blit ganske revet med av "kropps presset 2013" ikke vondt ment en plass

Synne

Kjempefint antrekk! :)

Viktoria

hvor er genseren fra ( http://krisssy.blogg.no/1374318343_20072013.html#comment ) dette innlegget i fra? :)

cathrinesu

Liker best stranden :)

Kristie Storvik

Stranden! Jeg syntes rett og slett basseng er alt for kjedelig... Stranden i syden har jo myk og fin sand, fisker, sydensteiner, ikke minst sydenbølgene! osv... Basseng har ingenting. Bare en vegg og et gulv fylt med klor-vann. Såååehh, jeg foretrekker definitivt stranden! Har vært i Rodohs en gang før, da var jeg 3-4 år elns... Nå skal jeg til Hellas for andre gang, bare i Peloponnes som ligger ved Athen! :D

Tonje

Jeg er enig med Hedda! Søsteren din ligner på Ingvild :)

Celine

Stranden!

omg, elsker stranden.

Søstren din likner på Ingvill!

eline: Har man fin mage, så viser man den frem.

Chantel

BEACH!! :)

Mariell

Synes du er veldig fin, og skjønner hvorfor du vil vise det fram. Men jeg tror ikke det er så lurt å gå sånn rundt på Rhodos. I Norge er det nok greit å gå sånn, men der er det lett å tro at du er hore. De henger jo ikke med på Norsk-trend. Så jeg tror det er lurere å kle seg classy i slike strøk.

Victoria

Var på akkurat samme hotell forrige sommer! elsker det.

Maren

Stranden, uten tvil! :-) Synes det er så trykkende varme ved bassenget, mens man med stranden i hvert fall får et vindpust i ny og ne. Og så er det jo mye finere der da.

Vilde

haha vi var på samme hotell for 2 år siden!

basseng! liker ikke å bade i saltvann

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no